جیمیل برای من هم باز نمیشه.
ولی میتونید با UltraSurf باز کنید. من الان تست کردم باز میکنه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جیمیل برای من هم باز نمیشه.
ولی میتونید با UltraSurf باز کنید. من الان تست کردم باز میکنه.
ما رو دایورت نکنید..!![]()
اگر adsl دارهای مخابرات بارشون gmail باز میشه
یعنی میخوان یک کاری کنن همه برن سمت خود مخابرات
ویرایش: اشتباه شد!
Last edited by Mahdi.p30; 06-03-2010 at 12:04.
دوستان توجه کنید , جالبش میدونی کجاست ؟ من دیشب داشتم تا 3 بازی آنلاین میکردم . از 3 گذاشتم با اون سرعت 5 دانلود شه , داداشم دانلود رو ساعت 5:30 صبح قطع کرده بود و کامپیوتر رو خاموش کرده بود . منم تا ساعت 1 خواب بودم .حالا کی این 800 تا رو استفاده کرده خدا میدونه !!!! با خودشم حرف زدم میگه شما 27 ام کلا 2 مگ بیشتر استفاده نکردی!!!!؟؟؟؟ حالا این وسط تکلیف من چیه نمیدونم
اینم جالبه ببینید . من دیشب 600 مگ دانلود داشتم و از 7 صبح به بعد در خواب 700 مگ استفاده کردم . چه خوشبختم من خودم نمیدونستم
![]()
Last edited by Mohaddi; 16-02-2010 at 14:02.
قابل توجه دوستانی که با مشکل عدم دسترسی به gmail مواجه هستند :
برای دسترسی به ایمیل های خود 3 راه دارید :
1: استفاده از برنامه outlook
2: استفاده از برنامه Mozilla Thunderbird (شخصا از این برنامه استفاده می کنم)
3: استفاده از برنامه UltraSurf
بچه ها من واسه خواندن بعضی از سایت ها از گوگل ریدر استفاده میکنم، جالبه تمامیه لینک ها واسه 3 هفته پیشه
فکر کنم کش کردن...
دوست عزیز : تو یکی از دوره ها هم از من حدود 700 مگ کم کردند هر چی هم تماس گرفتم فایده نداشت که نداشت. بهتره بیخیال بشی....دوستان توجه کنید , جالبش میدونی کجاست ؟ من دیشب داشتم تا 3 بازی آنلاین میکردم . از 3 گذاشتم با اون سرعت 5 دانلود شه , داداشم دانلود رو ساعت 5:30 صبح قطع کرده بود و کامپیوتر رو خاموش کرده بود . منم تا ساعت 1 خواب بودم .حالا کی این 800 تا رو استفاده کرده خدا میدونه !!!! با خودشم حرف زدم میگه شما 27 ام کلا 2 مگ بیشتر استفاده نکردی!!!!؟؟؟؟ حالا این وسط تکلیف من چیه نمیدونم
هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)