بلوط گند زده اساسی
من که سرویسم تموم شد تمدید نمی کنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بلوط گند زده اساسی
من که سرویسم تموم شد تمدید نمی کنم
وااااااااااااای من میخواستم 2 مگ پارس آنلاین بگیرم![]()
سلام به همه دوستان قدیمی
آقا ما بعد از چند ماه دیشب تصمیم گرفتیم بزنیم دانلود، این مدت اصلاً فرصت نمیکردم از دانلود شبانه استفاده کنم، تنها استفادم همون چند ماه پیش که اوائل این سرویسشونو گرفته بودم، بود؛ چی به سر این بلوط اومده اوائل که خوب بود کاملاً و به معنای واقعی گند زده رفته پی کارش، من تماس گرفتم خانومه بهم میگه آقا زیرساخت مشکل داره به زودی قراره حل بشه دوستان بلوط دار میتونن بگن دقیقاً از کی سرعت افت کرده؟
خدا کنه هر چه زودتر مشکل زیر ساخت حل باشه(البته اگه واقعا مشکلی باشه)
حالا نگفتن کی قراره حل بشه؟ نزدیک 20 روز شد این به اصطلاح مشکل زیرساخت![]()
یعنی 20 روز ــه سرعت شبانه پایین ــه من اگه میدونستم اینطور ــه 23 دی تمدید نمیکردم!
به من دقیق نگفت کی مشکل برطرف میشه به نظرم هر کی یه بار تماس بگیره اینا حساب کار دستشون میاد می فهمن معترضیم تعدامون هم نسبتاً زیاد ــه اگه خودشون سرعت رو کم کرده باشن بر میگردونن به سرعت قبلی اگر نه که بررسی مشکل سرعت میگیره
من 5 روز قبل زنگ زدم گفت تا یک شنبه حل میشه ، روز 2 و 3 شنبه هم 2 پیام دادم از وب سایت که تو این چند وقته حدود 100 گیگ دانلود شبانه ام از دست رفته یا اونو اضافه کنین و یا اینکه 12 روز به اکانتم اضافه کنین ، امروز هم پیام دادم که خیلی ممنون که عین خیالتون نیست که 20 روزه سرعت مشکل داره و نه اطلاعیه ای و نه اطلاع رسانی تو وب سایت و ...
سلام
150 دادم واسه 3 ماهه 1 mb نامحدود برنزی max حداکثر 80 دان می ده
صبا رو دادم اینو گرفتم ولی درسته که تو اون نمیشد زیاد دان کرد ولی حداقل پینگ اش خیلی کم بود عالی بود واقعا
دوستان مخابراتی وضعیتشون چطوره ؟
3-4 روز قبل سرعت شبانه من 2 برابر شده بود و با 430-420 دانلود می کردم .اما بعدش دیگه سرعتم از 70 بالاتر نمیره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)