قطعی ها تایید میشه..
دیشب برای دومین بار تو چند روز گذشته نزدیک ساعت 1 اینترنت قطع شد و چندساعتی طول کشید تا وصل بشه..و هربارم که این اتفاق می افته چه روز باشه چه شب پشتیبانی اندیشه کلا تعطیل میشه!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قطعی ها تایید میشه..
دیشب برای دومین بار تو چند روز گذشته نزدیک ساعت 1 اینترنت قطع شد و چندساعتی طول کشید تا وصل بشه..و هربارم که این اتفاق می افته چه روز باشه چه شب پشتیبانی اندیشه کلا تعطیل میشه!!!
دوستان نمی دونید البرز 128 نامحدود چنده سرعتش؟
الان برای ثبت نام هزینه ثبت نام هم میگیرند یا نه؟
من عید پارسال از البرز 1 ماه سرویس گرفتم همش قطعی داشت، با اپراتور هاشونم که حرف میزدم خیلی اسکل بودن!
آقا نعیم و یا سایر دوستانی که از 2020 سرویس محدود 1 مگ و 2 مگ گرفتن تاحالا سرعت اونا چنده؟
سرویس های محدود 2020 شبانه هم دارند؟
بعد اینکه سرعت شبانه اش نسبت به روز تغییری نمی کنه؟
دوستانی که از 2020 جمع آوری کردن، پروسه جمع آوریشون چقدر طول کشید؟
ممنون میشم به تمام سوالات جواب بدین، چون اینترنتم قطعه، الانم به زور اومدم کامنت گذاشتم![]()
دوستان سرعت شبانه 1 تا 7 صبح 1024 محدود در اندیشه چنده؟
سلام دوست عزیز مخابرات 2020 حجمی سرعتش خوبه 1 مگ 210 تا میده همین رنج و 2048 هم 250 همین حدود
سرعت شبانه روزانه ثابت هستش هیچ فرقی نمیکنه . قطعی هم خوشبختانه نبوده .
بستگی به پیگیری خودت داره جمع آروی و غیره خودت باید مدام تماس بگیری پیگیر باشی .
اپراتور ها هم البرز تو فضا هستن . توی این چند روز خوب بوده مشکل قطعی غیره هم نداشتم فعلا نرمال هستش تا ببنیم آینده چی میشه .
256 البرز 1 به 1 سرعت 120 هست . چون ماه اول اول هست تست نکردم نمیدونم .
200 عزیز ... اندیشه پورت مخابرات
Last edited by naim697; 22-07-2013 at 18:36.
90 - 100 !
خط 3 اندیشه 1024 محدود (پورت اندیشه) سرعتش شبا که از 90 تا بیشتر نمیشه الان نزدیک دو ماه!
قبلا از ساعت 3 به بعد سرعت برمی گشت به روال عادی الان دیگه نمیدونم چرا همین هم محدودش کردند.
می خواستم بدونم فقط خط 3 این مرض و گرفته؟
2020 سرویس512 به بالا جدیدا نیاز به مدارک حقوقی داره
در تایید صحبت شما باید بگم که منم قبلا 1مگ محدود که داشتم 2،3 ساعتی سرعت تقریبا 90 بود بعد برمیگشت به روال عادی و سرعت زیاد میشد اما بعد یه مدت دیگه به طور کامل تایم مجانی 1 تا 7 سرعت همون 80، 90 تا بود..!!
در ضمن من مرکز 5 هستم
ساعت شبانه 2020 از کی تا کی هست؟
این اواخر که نامحدودش داغون شده بود سرویس حجمیش مشکلی نداشت؟
پینگ و سرعت باز کردن سایت هاش چطوره؟
البرز برا شما چند روزه وصل کردن؟
Last edited by Architect-Boy; 23-07-2013 at 00:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)