نه دوست خوبم من رونیز ندارم ولی سبک اون رو دارم.
برای پیدا کردن این سبک ماشینها بهتره تو سایتهای ماشین سرچ کنید SUV.
حتما جواب میگیرید.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
نه دوست خوبم من رونیز ندارم ولی سبک اون رو دارم.
برای پیدا کردن این سبک ماشینها بهتره تو سایتهای ماشین سرچ کنید SUV.
حتما جواب میگیرید.
از بس علاقه نشون دادید به ماشینهای گنده (سبک آمریکایی) واستون دو فایل 1 مگابایتی گذاشتم که یکی BMW x5 و دیگری SUV Rhino هستش که دو تاش واقعا قشنگ هست.
عکسهای تو بازی BMW نداشتم ولی عکس واقعی میزارم:
Bmw X5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Jeep SUV Rhino
اینم یک ماشین زیبای دیگه:
دانلود:
اقا ابی سلام
اقا این تنظیمات کمرا هک رو داری من وقتی تنظیم میکنم و دکمه فعال رو میزنم علاوه بر اومدن اون کیلومتر سنج و دور موتور و غیره در بالا اسکرین مینویسه ویو 1 و نمایش بازی به حالتی عجیب تغیر میکنه چه کار کنم که این طوری نشه
ممنون از راهنماییهاتون
در ضمن یه سوال هم میکنم
ایا شهری برای بازی هست که کاملا محیط بازی رو عوض کنه
یادمه تو یکی از مراحل می رفتیم به liberty city
بازم میشه رفت اونجا یا نه
کافیه کلید v (منظور کلید وی هست) رو بزنی تا نمای دوربین عوض بشه و طبیعی بشه.
ولی درکل به خاطر هک کردن دوربین بازی ممکنه خوشت نیاد چون یک حالت Wide پیدا میکنه.
بله؛ از این شهرها زیاد ساخته شده ولی تو هیچ کدوم نمیتونین ماموریتهای فعلی رو انجام بدین.
برای نمونه سه شهر آمریکا به طور کامل برای بازی ساخته شده و البته بچه های P30World دارن تهران رو برای GTA طراحی میکنن که فکر میکنم نصف کار هم تمام شده.
ولی منطقه های کوچک برای بازی زیاده و البته نمیشه به همشون اعتماد کرد چون دریایی از باگ رو روانه بازی میکنند.
بهترین اونها Sakina هست که اون رو حتما دانلود و نصب کنید. ولی فایل Main.SCM و Script.SCM رو تغییر ندین.
همچنین اگر Sakina رو نصب کنید دیگه نباید هیچ مکان جدیدی اضافه کنید چون سازگار نیست و بازی لود نمیشه.
در کل به این توجه داشته باش که شهرهای کامل برای بازی معمولا فروشی هستند و حجم بالایی هم دارند و همچنین پر از خطا و مشکل هستند. بهترین شهرها همینهایی هستند که میبینی. اصلا مپ بازیرو تغییر نده چون پشیمون میشی.
این امکان در حالت طبیعی وجود نداره ولی مودهایی هستند که شهر رو شبیه Liberty City میکنند یعنی برفی میشه ولی قشنگ در نیومده.
اون Liberty City در حقیقت یک نمای داخلی بود که طوری نمایش داده شد که یک نمای خارجی بازی هست و شما نمیتونید وارد این نما بشین. نماهای داخلی مثل داخل خانه ها هست و نمای خارجی مثل خیابونها.
فایل Config مربوط به Camera ---- رو Delete کن و دوباره امتحان کن.
من مود مكس پين رو دانلود كردم . حالا ميخوام نصبش كنم اما هيچ چي از ريدمي (readme) اون سر بيرون نياوردم . اگه ميشه يكي يه توضيح بده و بگه اصلا اين مود باعث هنگ بازي ميشه يا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)