man khastam megdari barname bazio them baraye k800 begiram ama beghadri topica namoratabe ke sar dard gereftm 171 safaro doroste adambegarde bebine kojash linko barname momkene bashe topicaye dige ham hamintor dame modiresh garm
man khastam megdari barname bazio them baraye k800 begiram ama beghadri topica namoratabe ke sar dard gereftm 171 safaro doroste adambegarde bebine kojash linko barname momkene bashe topicaye dige ham hamintor dame modiresh garm
سلام دوستان
سئوالی دارم: تو منوی مخفی که میرم و بعد مسیر های زیر رو میرم:
service tests > total call time
یک زمان رو نشون میده مثل05:36 . میخواستم ببینم این چی هست؟ آیا زمان مکالمه هست؟
مدام هم داره زیاد میشه در حالی که اصلا با گوشی صحبت نمیکنم ...
من سه چهار روز پیش یه مموری دو گیگ خرید 32000 تومن. به نظرم هر چی ظرفیت بیشتر باشه به صرفه تره. البته من 2 گیگ مورد نیازم بود که گرفتم
كمك كمك كمك:
ليست رو همه رو پاك كردم درست نشد، يه مستر ريست هم كردم درست نشد...... تاريخ هم خوب تاريخ درست رو بهش دادم نه الكي چه تاريخي بزارم؟؟؟
ولي فكر نمي كنم به تاريخ ربطي داشته باشه.
لطفا كمك كنيد چون دارم ديوونه ميشم يكي كه زنگ ميزنه فقط عكس miss اون بالا مي افته ولي وقتي ميرم تو calls هيچ شماره اي نيست!!!
اون عدد کل تماسها رو نشون میده هم تماسهای ارسالی وهم دریافتی
واسه همونه که زیاد میشه
مرسی عزیز:
آخه مشکل من اینه که من با اینکه تماس هم دریافت میکنم این عدد زیاد میشه.
مثلا یادمه که دیروز نه تماس گرفتم و نه تماس دریافتی داشتم و این عدد از صبح تا شب حدود 2 دو دقیقه بیشتر شده بود!!!
مگه میشه با مستر ریست درست نشه . ماله منم یه بار اینجوری شد ولی شماره ها رو پاک کردم درست شد.مطمئنی reset all کردی?
آقا یکی به دادم برسه... گوشیه من چرا اینجوری شده ؟؟
من 2-3 روز پیش که مموری کارتمو از گوشی خارج کردم و با رم ریدر یه سری بازی ریختم تو گوشیم ،
من تقریبا" روزی یک بار مموری رو میذارم تو رم ریدر و فایل میریزمو در میارم.
حالا 2-3 روز پیش که مموریمو در آوردم و تو گوشی وارد کردم ، دیدم که هیچ کدوم از بازیهارو install نمی کنه
و میزنه operation failed .
حالا من فکر کردم که شاید طبق معمول هنگ کرده و با یه restart حل میشه.
بعد از Restart کردن دیدم که همونجوریه و وقتی که جاهای دیگه هم سر زدم دیدم مشکل دارند.
مثلا" وقتی میری داخل intertainment و Game رو میزنی بهت پیغام Operation failed رو میده.
تو application هم نمیره و همین پیغام رو میده...
گوشیم رو یه Reset معمولی کردم ، ولی جواب نداد و همونطوری بود.
دیگه در مرحله آخر Master Reset کردم ولی باز هم همونطوری بود اون قسمت هاش!!
نکنه یه چیزیش کلا" پریده و دیگه بر نمی گرده؟؟![]()
از کسانی که کا810 دارن آیا کارکردن با دکمه ها و جوی استیک کار مشکلی هستش ؟ چه معایبی داره.
گوشیت باید فلش بشه. مال منم همین طوری شده با فلش درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)