تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 376 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمیدونم من تا حالا نتونستم از تورنت فایل بگیرم الان هم سرعتم 1 کیلوبایت هست در صورتی که من فایلهای معمولی رو 30 کیلوبایت دانلود میکنم
    من از utorrent استفاده میکنم
    چی کار کنم میخوام فیلم دانلود کنم
    این سوال را خیلی از دوستان گفتن و در همان پست ها هم جواب دادن اگر صفحات قبلی را می دید عین سوال شما را حداقل من خودم به 5 نفر جواب دادم و گفتم چون در تورنت یک سرور مرکزی وجود ندارد و همه افرادی که متصل اند نقش سرور را دارند (در راهنمای ویکی کامل گفته شده چجوری) سرعت ها بر اساس مقدار پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرانی که دارن ان فایل را اشتراک می کنند بستگی دارد.(نمونه اش من یک فایلی دارم همین الان دریافت می کنم که به خاطر سرعت کم ارسال بقیه رو 2 3 و حتی 0.5 کیلو بایت می رسد.در این حالت اولویت با کسانی است که سرعت ارسال بیشتر و دریافت کمتر داشته باشن)
    همچنین اگر پورتی که یوتورنت استفاده می کند به هر دلیلی بسته باشد سرعت کاهش پیدا می کند که معمولا در پایین نرم افزار به سورت 3 رنگ سبز زرد و قرمز است که وقتی سبز است پورت باز است و وقتی زرد و قرمز است پورت مشکل دارد و باید مشکلش رفع شود(اگر ISP) نبسته باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi17729's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سوال را خیلی از دوستان گفتن و در همان پست ها هم جواب دادن اگر صفحات قبلی را می دید عین سوال شما را حداقل من خودم به 5 نفر جواب دادم و گفتم چون در تورنت یک سرور مرکزی وجود ندارد و همه افرادی که متصل اند نقش سرور را دارند (در راهنمای ویکی کامل گفته شده چجوری) سرعت ها بر اساس مقدار پهنای باند ارسال و دریافت همه کاربرانی که دارن ان فایل را اشتراک می کنند بستگی دارد.(نمونه اش من یک فایلی دارم همین الان دریافت می کنم که به خاطر سرعت کم ارسال بقیه رو 2 3 و حتی 0.5 کیلو بایت می رسد.در این حالت اولویت با کسانی است که سرعت ارسال بیشتر و دریافت کمتر داشته باشن)
    همچنین اگر پورتی که یوتورنت استفاده می کند به هر دلیلی بسته باشد سرعت کاهش پیدا می کند که معمولا در پایین نرم افزار به سورت 3 رنگ سبز زرد و قرمز است که وقتی سبز است پورت باز است و وقتی زرد و قرمز است پورت مشکل دارد و باید مشکلش رفع شود(اگر ISP) نبسته باشد.
    مرسی ولی حالا باید چی کار کرد که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کرد

چه عاملی باعث میشود سرعت زیاد شود

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی ولی حالا باید چی کار کرد که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کرد

چه عاملی باعث میشود سرعت زیاد شود
    سه راه داره:
    راه اول:بگردی دنبال یک فایل تورنت که مشخصاتش عین فایل شما است و فقط ترکرش فرق می کند که با کپی کردن می تونی از سیدر های ان هم استفاده کنی(که بعضی مواقع فایده نداره)
    2-24 ساعت وصل باشی تا اگر افراد پر سرعت با سرعت ارسال زیاد(مثلا 3 4 مگ بیان اپلود کنند)که مثل حالت قبل شانسی است.
    3-سرعت ارسال خوب داشته باشی که اولویت دریافتت بیاد بالا(که فکر نکنم با محدودیت سرعت بتونی)
    بجز اینها فقط می تونی صبر کنی تا با همان رسرعت دریافت بشه

داره خودمونی میشه makmalmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    تو پستای قبلی یکی برنامه advance dialer رو برای دانلود از تورنت یعنی کانکت شدن اتوماتیک معرفی کرده بود

از کسایی که با برنامه advance dialer کار کردند..من وقتی تنظیم می کنم برای اتوماتیک کانکت شده برای شب... روز که می رم تو قسمت گراف(امارش) می بینم فقط یه ساعت کانکت شده دقیقا از زمان کانکت شدن تا زمانی که فکر کنم خو شرکت هر یه ساعت دیس کانکت می کنه ....بعد توی دکمه keep که قبلا من زده بودم جوری که اون دو تا سیم قرمز و ابی به هم وصل بودن .صبح که می ام می بینم اونا از هم قطعند...و فقط یه ساعت دیشب کانکت بودم ..میشه کسی به من کمک کنه و یا تنظیماتشو بگه که هر وقت از طرف شرکت قطع شد دوباره خودش کانکت شه؟
    فقط تنظیماتی که تو شکل نشون دادم مهمه

سلام
    یه سوال
    چند روزه که دارم یه فایل رو از تورنت دانلود میکنم ...
    اما نمیدونم چرا سرعت آپلودم تقریبا 3 برایر دانلودم هست
    یکی میتونه راهنمایی کنه
    من قبلا حدود 10 تا فیلم از تورنت گرفتم و تا 150 مگابایت آپلود نداشتم ( برای هر فیلم )
    ولی این یکی تا 70 درصد دانلود کردم و 250 مگابایت آپلود کرده
    روز اول دانلودم سرعتش تا 30 میرفت ولی الان تا 8 بیشتر نمیره
    تعداد seed هاشم بیشتر از peer هستش
    دوست عزیز یه بار گفته بودم که اگه روی فایل در حال دانلود راست کلیک کنی و از پروپرتیز گزینه ماکزیمم اپلودتو روی 2 قرار بدی دیگه این مشکلو نداری من در ازای هر 700MB دانلود فقط 10MB اپلود دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام . ببخشيد بازم سوال. با اين فيلمها كه دانلود ميكنم بعضي وقتها فايلهايي با پسوند sub , srt , idx دانلود ميشه . لطف كنيد بفرماييد اين فايلها چي هستند و چجوري ميشه از اونها استفاده كرد؟
    پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام . ببخشيد بازم سوال. با اين فيلمها كه دانلود ميكنم بعضي وقتها فايلهايي با پسوند sub , srt , idx دانلود ميشه . لطف كنيد بفرماييد اين فايلها چي هستند و چجوري ميشه از اونها استفاده كرد؟
    پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.
    انها زیر نویس فیلم هاست که جدیدا بعضی گروه ها که اشتراک می کنند با فیلم زیر نویس هم می دن به پخش کننده زیر نویس را بدی اجرا می کنه

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.
    من میخوام 1 فایل 6Gb دانلود کنم ولی زمانی که فایل .torrent رو با utorrent باز میکنم میخوام دانلود رو شروع کنم همچین erorr ی می یاد.مشکل از کجاست؟
    One or more files exceed the filesystem size limit, these files can not be saved properly.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.
    من میخوام 1 فایل 6Gb دانلود کنم ولی زمانی که فایل .torrent رو با utorrent باز میکنم میخوام دانلود رو شروع کنم همچین erorr ی می یاد.مشکل از کجاست؟
    One or more files exceed the filesystem size limit, these files can not be saved properly.
    سلام
    سیستم فایل شما FAT هستش
    و نمیتونه فایل با حجم بالاتر از 1 گیگ رو نگه داره
    باید به NTFS تبدیلش کنید
    یا اینکه تو درایوی سیو کنید که NTFS هستش

در آغاز فعالیت inspiron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یک سرچی زدم چی در مورد اینکه چجوری پورته باز پیدا کنم ندیدم از این نرم افزار هایی هم که هست برای پیدا کردن پورت های باز استفاده کردم ولی فایده ای نداشت . نرم افزاری که من استفاده میکنم µTorrent هست.
    منتظره راهنمایی شما هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من یک سرچی زدم چی در مورد اینکه چجوری پورته باز پیدا کنم ندیدم از این نرم افزار هایی هم که هست برای پیدا کردن پورت های باز استفاده کردم ولی فایده ای نداشت . نرم افزاری که من استفاده میکنم µTorrent هست.
    منتظره راهنمایی شما هستم
    اگر رو ویندوز فایروال پیش فرض را استفاده می کنی برو گزینه
    don't allow exception را از تیک بردار(تیک دار نباشه)
    بعد برو تو تب exception
    add program را بزن و ادرس فایل exe یوتورنت را بده(اگر تو لیست اصلی نبود) بعد که امد تیک کنارش را فعال کن و تنظیمات را ذخیره کن. ویندوز بهش اجازه میده در صورت استفاده از فایروال دیگر به فایر وال معرفی کن.(بعضی انتی ویروس ها قبلا باید بهشون معرفی می شد الان نمی دونم)
    اگر مودم adsl داری و از نوع روتر است و تنظیمات اتصال را از داخل روتر (با مرورگر ) انجام دادی باید بری تو روتر ببینی فایر وال داره یا نه (معمولا پیش فرض داره)و پورتی که یوتورنت می خواد از ان استفاده کنی را بهش بده و اجازه دسترسی بدی.اگر تمام اینکار هارو کردی و هنوز ان پایین مثلث زرد یا دایره قرمز بود بمعنی این است که پورت را شرکت ارائه کننده خدمات بسته است و باید ان باز کند( که کم دیدم باز کنند)
    Last edited by zed2; 12-05-2008 at 21:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •