سلام به همه دوستان عزيز
من تازه عضو شدم و قبل از عضويت مقالات شما ها رو خوندم خيلي جالب بود.
حالا سوال من از شما ها اينه كه اگه يه سي دي كه قانون كپي رايت از اون حمايت مي كنه(توي ايران!) رو توي بازار پخش كنم چقدر امكان داره كه دچار مشكل بشم.
سلام به همه دوستان عزيز
حالا سوال من از شما ها اينه كه اگه يه سي دي كه قانون كپي رايت از اون حمايت مي كنه(توي ايران!) رو توي بازار پخش كنم چقدر امكان داره كه دچار مشكل بشم.
Last edited by behnam.ps; 02-05-2006 at 08:40.
سلامنوشته شده توسط siadate
تو تنظيمات IsoBuster و قسمت Iso99.... ميتوني تنظيم كني كه هر 2 حالت Intel & Motorolla رو نشون بده و بعد از يك بار بستن و اجراي دوباره IsoBuster ميتوني پوشه هاي مخفي رو در صورت وجود پيدا كني و ...
سلامنوشته شده توسط dash ashki
یکی از دوستان جواب بده.مرسی![]()
سلام دوستان ،
من يك سي دي دارم كه وقتي داخلش رو باز ميكنم فقط يك اوتوران هست و يك پوشه Lock و يك فايل ديگه ...
من با Iso Buster اون رو باز كردم ، اينجوري نشونم داد :
توي اين سي دي يك سري فايل هست كه وقتي از اوتوران ميخوايم روي سيستم ذخيره كنيم ميگه از يك پوشه اي به اسم SYS در هارد ذخيره ميشه ( يعني اين پوشه SYS توي سي دي هست و فايلها همش اوتو هست ، اما در سي دي و در Iso Buster ديده نميشه ...
اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم به محتويات اين پوشه دسترسي پيدا كنم و فايلهاي اون رو ببينم و راحت روي سيستمم بريزم و از اوتوران استفاده نكنم ...
اگر قبلا در اين مورد بحث شده و تكراري هست خواهش ميكنم من رو ببخشيد ، باور كنيد جستجو كردم اما به نتيجه نرسيدم ...
ممنونم.
دوستان کسی جواب نمیده![]()
سلام به همه دوستان عزيز
Dash Ashki جان !
چند بار تكرار مي كني ؟!
خوب اگه بلد باشيم بهت مي گيم ...
مطمئن باش clone قوي تر از اين حرف هاست !
متوجه شدي ؟
behnam.ps جان !
بستگي به طرف مقابل داره ... اگه شركتش طرفه نگار باشه ( هلو ) كه همه ديديم چي شد ...
در كل بايد خدمتت عرض كنم كه اين كار حتي اگر پيگيري نشه و شما هم زنداني نشيد، عقلا ، شرعا ، قانونا ، وجدانا اشتباه هست .
راستي يادم رفت ... به P30World خوش آمديد .
Last edited by mehdi_7070; 02-05-2006 at 14:24.
هر کی ویرایش جدید Alcohol.120percent.v1.9.5.3823 رو نداره از لینک زیر می تونه دانلودش کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار تكرار مي كني ؟!![]()
یعنی چی؟
بلد نیستید!
خوب با کلون هم بشه رایت کرد حالا چی
لطفا جواب بدید
حیاتیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)