تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 307 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا مشکل پیدا کردم.

یه لینوکس ریختم رو سیستمم، ( mint 9 KDE. ( البته کلی لعنتشون کردم، چون موقع دانلود فکر می کردم نسخه ی 10 هست.)) فقط، موقع نسب، تهش دیدم داره بوت لودر می ریزه، خواستم بوت لودر ویندوزم اصلیه باشه، تیکش رو برداشتم.
    حالا لینوکسه اصلا بالا نمی اد.
    چی کارش کنم؟
    چیزی که دانلود کردم لایو دی وی دی بود. الان اونو می ذارم سیستم با مینت بالا می اد، اما اصلا حرفی از این که شما یه مینت رو سیستمت داری نمی زنه. حتی وقتی اینستالرش رو راه می ندازم...
    کمک.

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی جدا هیشکی نبود بتونه من رو راهنمایی کنه؟

خیلی خوب، حالا اون مشکل به کنار، کلا تصمیم جدید گرفتم.
    من تصمیم گرفتم کل سیستمم رو پاک کنم، و دوباره پارتیشن بندی و ریختن سیستم عامل و اینا رو انجام بدم.
    حالا سوالم اینه.
    چه لینوکسی بریزم؟ می خوام سیستم اصلی ای که ازش استفاده می کنم لینوکس باشه، اما ویندوز هم می خوام. حالا اول کدوم رو باید بریزم؟
    مجازی سازی توی لینوکس چه طوره؟ می ارزه سیستم عاملم لینوکس باشه و ویندوز رو از توی اون اجرا کنم؟ یا بهتره که ویندوزم رو جدا نصب کرده باشم؟

یه سوال فنی تر.
    من دو تا هارد دارم. می خوام از قابلیت RAID استفاده کنم. البته، من یه بار این کار رو کردم با ویندوز، یه بار که کامپیوترم کرش کرد، تنظیمات ---- به هم ریخت، هر چی اطلاعات داشتم پاک شد.
    حالا الان می خوام که یه قسمتی از دو تا هاردم رو رید کنم، یه قسمتیش رو بذارم برای عکس ها، و اطلاعاتی که اصلا نباید پاک شه.
    به نظرتون این کار خوب می اد؟
    لینوکس با RAID مشکل نداره؟ ext4 باهاش مشکلی نداره؟

حالا برای این کار کدوم توزیع لینوکس رو بریزم؟ می خوام اولا KDE باشه، بعد هم قدر اشه که شبیه ساز هی استفاده کنم روش مشکلی نداشته باشه.
    الانم دی وی دی های Mint KDE و اوبونتوی جدید رو دارم. kubuntu ی دو ورژن قبل رو هم دارم.
    یکی از اینا خوبه، یا برم دبیانی چیزی بگیرم؟ یادمه تو پایتخت 6 تا DVD دبیان رو می فروختن 18 تومن...

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تصمیم گرفتم کل سیستمم رو پاک کنم، و دوباره پارتیشن بندی و ریختن سیستم عامل و اینا رو انجام بدم.
    حالا سوالم اینه.
    چه لینوکسی بریزم؟ می خوام سیستم اصلی ای که ازش استفاده می کنم لینوکس باشه، اما ویندوز هم می خوام. حالا اول کدوم رو باید بریزم؟
    مجازی سازی توی لینوکس چه طوره؟ می ارزه سیستم عاملم لینوکس باشه و ویندوز رو از توی اون اجرا کنم؟ یا بهتره که ویندوزم رو جدا نصب کرده باشم؟

یه سوال فنی تر.
    من دو تا هارد دارم. می خوام از قابلیت RAID استفاده کنم. البته، من یه بار این کار رو کردم با ویندوز، یه بار که کامپیوترم کرش کرد، تنظیمات ---- به هم ریخت، هر چی اطلاعات داشتم پاک شد.
    حالا الان می خوام که یه قسمتی از دو تا هاردم رو رید کنم، یه قسمتیش رو بذارم برای عکس ها، و اطلاعاتی که اصلا نباید پاک شه.

حالا برای این کار کدوم توزیع لینوکس رو بریزم؟ می خوام اولا KDE باشه، بعد هم قدر اشه که شبیه ساز هی استفاده کنم روش مشکلی نداشته باشه.
    الانم دی وی دی های Mint KDE و اوبونتوی جدید رو دارم. kubuntu ی دو ورژن قبل رو هم دارم.
    یکی از اینا خوبه، یا برم دبیانی چیزی بگیرم؟ یادمه تو پایتخت 6 تا DVD دبیان رو می فروختن 18 تومن...
    باور کن من به پست قبلیت جواب داده بودم! نمیدونم چی شده که نیست!

ولی دوباره میگم.... همین الان بگم در مورد raid چیزی نمیدونم.. یعنی نمیدونم چجوری میشه راه انداختش...

ولی بقیش: من خودم دارم از ubuntu 10.10 استفاده میکنم از virtualbox هم واسه مجازی سازی استفاده میکنم مشکلی هم ندارم( تو کارای عادی).... یه win7 هم کنار اوبونتو دارم واسه بازی... چون گرافیک تو ماشین مجازی خوب نیست مجبورم ولی خیلی کم میرم تو ویندوز ، معمولا کامپیوتر رو sleep میکنم تو اوبونتو و اصلا به ویندوز کاری ندارم... کارام هم همش تو لینوکس راه میافته...
    واسه چی میخوای ماشین مجازی داشته باشی؟ تو لینوکس خیلی نرم افزار هست ولی خوب اگه کار خاص داری همون رو انجام بده... مثلا من خودم چون matlab میخوام و باید داشته باشم یه ماشین مجازی دارم که xp داره و روش نصب کردم فقط هم ازش واسه matlab استفاده میکنم...

واسه اینکه بتونی win+lin (!!) رو داشته باشی اول ویندوز بریز بعد هم لینوکس ولی حتما بوت لودر لینوکس رو نصب کن... خودش ویندوز رو میشناسه تو لیست بوت میزاره ولی اگه اول لینوکس بریزی ، ویندوز ، لینوکس رو نمیشناسه و دوباره مشکل اولت پیش میاد....

در مورد توزیع: من خودم از اوبونتو استفاده میکنم و اصلا ار kde خوشم نمیاد چون خیلی باگ داره و هی گیر میکنه... gnome عالیه...
    ولی میخوام به opensuse برم از اون بیشتر خوشم میاد... اون رو هم با gnome استفاده میکنم اصلا kde نصب نمیکنم ولی اگه حتما kde میخوای یکی از دوستان arch linux رو پیشنهاد میکرد که میگفت با kde عالیه ، ولی نصب کردنش یه خورده سخته... بازم میل خودته.... در مورد دبیان با چیزای دیگه ، تاحالا کار نکردم...

بازم مشکلی بود بگو، هستن بچه ها کمکت میکنن.... ولی بازم نمیدونم پست قبلیم چی شد؟! مگه میشه خودش حذف شه یا مدیرا حذف کنن ؟! من که فقط کمک کرده بودم.... نمیدونم ولی ببخشید به هر حال..
    Last edited by thelastblack; 04-01-2011 at 18:45.

4. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا مشکل پیدا کردم.

یه لینوکس ریختم رو سیستمم، ( mint 9 KDE. ( البته کلی لعنتشون کردم، چون موقع دانلود فکر می کردم نسخه ی 10 هست.)) فقط، موقع نسب، تهش دیدم داره بوت لودر می ریزه، خواستم بوت لودر ویندوزم اصلیه باشه، تیکش رو برداشتم.
    حالا لینوکسه اصلا بالا نمی اد.
    چی کارش کنم؟
    چیزی که دانلود کردم لایو دی وی دی بود. الان اونو می ذارم سیستم با مینت بالا می اد، اما اصلا حرفی از این که شما یه مینت رو سیستمت داری نمی زنه. حتی وقتی اینستالرش رو راه می ندازم...
    کمک.
    بهتر بود که اجازه می دادید که مینت گراب رو نصب کنه شما باید گراب رو به صورت دستی نصب کنید
    اصلا ویندوز کاملا با شناسایی غیر از خودش مشکل داره

راهنمایی تعمیر گراب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از c30tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا سوالم اینه.
    اول ویندوز رو نصب کن بعد گنولینوکس

مجازی محدودیت سخت افزاری داره من هر دو به شما پیشنهاد می دهم
    می تونی تو ویندوز هم از virtualbox شروع کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    virtualbox هم یک نسخه برای گنولینوکس داره

یه سوال فنی تر.
    مشکلی نداره ولی من تجربه ای در این زمینه ندارم

یکی از اینا خوبه، یا برم دبیانی چیزی بگیرم؟ یادمه تو پایتخت 6 تا DVD دبیان رو می فروختن 18 تومن...[/QUOTE]

مینت و آرچ خوبه

8. این کاربر از c30tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به. دست گلتون درد نکنه. بعد از پست قبلی انتظار نداشتم اینو این شکلی جواب بگیرم.

واقعا ممنون.
    thelastblack عزیز، دیگه عذر خواهی چرا می کنی؟ همین که جواب دادی، خیلی هم متشکرم. قبلی هم لابد سند نشده، خیلی سخت نگیر. بابت پست قبلیتم که زحمت کشیدی ممنونم، فقط حیف که به من نرسید...

مجازی سازی رو تو ویندوز امتحان کردم. ویرچوال باکس به نظرم خیلی خوب نبود. توی ویندوز سون اکس پی رو باهاش اجرا کردم، خیلی لگ می داد. تازه سیستمم چهار هسته ایه.
    توی ویندوز به نظرم بهترینش VM ware باشه. اما اونم پولیه. ( خیلی هم گرونه.)
    ولی یادمه یه پروژه ای توی لینوکس داشتن انجام می دادن که به نظر قوی می اومد. Xen. کسی ازش خبر داره؟
    راستیتش برای برنامه هایی مثل 3D max, photoshop , After effects بازی ها ، و سی دی ها و دی وی دی های اموزشی، حتما ویندوز لازم دارم. اموزشی های جدید که همشون برنامه هاستن، فیلم نیستن. همشونم با ویندوزن، همشونم قفل دارن، که قفلاشون معمولا با شبیه ساز هایی مثل واین کار نمی کنه. برنامه های سنگین هم توی واین سرعتشون می اد پایین.
    یه سری دیگه کار انحام می دم ( مثل فلش کردن گوشی. ) که حتما ویندوز اکس پی می خواد. این یکی سرعت بالا خیلی مهم نیست براش.
    برای همین، به نظر خودم، هارد هام رو رید می کنم، یه ویندوز سون می ریزم، یه لینوکس ( احتمال بالا مینت، به خاطر کودک هایی که از همون اول ساپورت می کنه.) ، بعد توی لینوکس هم یه ویندوز اکس پی می ریزم...

دستتون درد نکنه.
    پ.ن. kde خیلی قیافه ااش بهتره!برای همین به گنوم ترجیح می دمش.

10. این کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه swthunter1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

با عرض سلام
    یک بمب منطقی با استفاده از دستور crontab چطوری باید نوشت تو فروم کسی جوابمو نداد باید پروژه ام رو تحویل بدم کمکم کنید وستان

12. این کاربر از swthunter1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

بچه ها کمکم کنید دیگه اگه میشه خصوصی بم بگید !!!!!!!!!

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها کمکم کنید دیگه اگه میشه خصوصی بم بگید !!!!!!!!!
    Crontab که حالت Scheduler داره. بمب منطقی چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

به خدا من که از این چیزا سر در نمیارم این استادمون همین جوری یه چیزی بهمون گفت فک کنم خودشم مونده تو این برنامه
    گفت برنامه یه بمب منطقی رو برام بنویسید و گفت که یه راهنمایی ام می کنم شما می تونید با دستور crontab اونو بنویسید
    حالا اگه یه بمب برام درست کنید ممنون میشم crontab این جور چیزا هم نباشه بیخییییییییی
    ولی کمکم کنید وگرنه می افتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •