از توی مودمت اون قسمت که مشخصات خط رو زده مثلا ریت و کشش خط
از توی مودمت اون قسمت که مشخصات خط رو زده مثلا ریت و کشش خط
سایت اجازه ی ارسال عکس نمیده چون عضو جدیدم. براتون شخصی فرستادم .
راستی من مودم tp-link هم دارم هرکار کردم وصل نمیشه ولی مودم تندا راحت وصله. شما با tplink وصلید؟
امروز قطعی هم نیم ساعت یه ساعت نداری
برای من که اصلا قطعی نداشته ، سرعتش البته نوسانش زیاده ولی بد هم نیست . پبنگ هم 100تا70 هست
امروز واس من فک کنم طرفای ساعت ۴ بود بالای هف یا هش بار لینک مودم پرید بعد ثابت شد
دوستان کسی اینجا مودم TP-Link داره ؟ قلق خاصی داره تنظیمش برای دیده بان نت ؟ من 2 تا مودم دارم یکی تندا یکی TP-Link که Tenda سریع وصل میشه ولی همون تنظیمات رو روی TP-Link میزنم و بجای تندا میذارم اصلا وصل نمیشه.
زنگ بزن پشتیبانی وصل کنه برات مشکل ازون سمت هست
من تو پروفایلت جواب دادم که ، باید زنگ بزنی بگی mac address مودمت رو اضافه کنه
لینک نمیپره. یه قطعی 3 ثانیه ای میده. وی پی ان قطع میشه. از بدش هم داشتم از لیچر دان میکردم. یکسریاشون قابلیت resume idm رو ندارن و حتی لینک تازه هم بهشون بدی. بازم از اول دانلود میکنند. و هاست مجانی هم لیچره نداره. خیلی اذیت شدم.
فایل هم 1.2 گیگ بود و تو این لیچرها هم سرعت دانلود پایینه.
خوب بود تا حدود 7-8 شب ،بعد گند زد و سرعت تک دانلود بدون idm تا 300 افت کرد. با idm رو سرورها اوکی بود ولی لیچره با idm سرعت کمتر از مرورگر بود و resume هم نداشت و با idm فایده ای دانلودش برام نداشت.
یعنی هر دفعه مودم ریست شد یا مودم رو عوض کردیم باز باید از اونجا درست کنن ؟ آخه مودمِ تندا که خودبخود وصل شد وقتی خط رانژه شد و اصلا پشتیبانی زنگ نزدم !
از مخابرات که ADSL داشتم فرق نداشت هر مودمی تنظیم میکردم وصل میشد.
Last edited by pars1992; 03-03-2020 at 16:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)