باید قبل از حذف برنامه در کامپیوتر یا گوشی دیگه ای با این اکانت لاگین میکردید تا بتونید مجدد دسترسی داشته باشین.
و همیشه برای این نوع شماره ها رمز دوم به همراه ایمیل قرار بدید
باید قبل از حذف برنامه در کامپیوتر یا گوشی دیگه ای با این اکانت لاگین میکردید تا بتونید مجدد دسترسی داشته باشین.
و همیشه برای این نوع شماره ها رمز دوم به همراه ایمیل قرار بدید
من از این سایت شماره مجازی دارم جواب میده درست انجام ندادید احتمالا پیش شماره رو اشتباه میزنید
پيش شماره بايد چي بزنم من مال امريكا رو ميزنم +1
درود
یک راهکار دیگه هست میتونید از منوی مخفی تلگرام استفاده کنید البته در اندروید و ios و Contact هاتون رو Reload کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
از Contact های گوشی تون بک آپ بگیرید.
برای ورود به منوی مخفی در اندروید مسیر زیر رو بروید:
به انتهای صفحهی Settings بروید. انگشت خود را بر روی عبارت Telegram for Android قرار داده و چند لحظه نگه دارید خواهید دید که شکلکی نمایان میشود.
مجدد انگشت خود را برای این عبارت قرار داده و نگه دارید تا منوی Debug باز شود.
Reloaded Contact یا Reset ببینید مشکلتون رو حل میکند.
برای ورود به منوی مخفی ios مسیر زیر رو بروید:
روی گزینه Setting ده بار ضربه بزنید تا وارد منوی Debug شوید.
اونجا هم گزینه Reset Server Contact شاید مشکلتون رو حل کند.
Last edited by scorpion2; 11-09-2017 at 14:39.
مشکل عجیب تلگرام: تلگرام یه بندهخدایی پیامهای طولانی رو کامل نشون نمیده. پیام میآد، باز میشه ولی متنش ناقص نمایش داده میشه. یعنی اولش دو سه خطی رو نشون میده ولی از وسط به بعد رو سفید میذاره. مشابه مشکلی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم دارن. کش گوشی، خود برنامه، نصب مجدد، امتحان ورژنهای قبلی و متعدد، ریست از هر نوع، پاک کردن کامل دیتای برنامه از گوشی و سیستم و نصب مجدد و تنظیمات تو قسمت app گوشی و اینا امتحان شده ولی بازم مشکل پابرجاست.
اینجا به صورت کامل توضیح داده
محتوای مخفی: textnow
Last edited by salarp20500; 14-09-2017 at 11:53.
لطفا اگر راه حلی سراغ دارین راهنمایی کنین. ممنونم.
سلام
یه عکس از مشکلی که دارین بزارین تا بهتر جواب بگیرید
مشکل شما با این این روش حل شد؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
میخام یک کانال تلگرام ایجاد کنم و ممبر هاش رو افزایش بدم و فعالیت کنم، استارت کار رو چطور بزنم و چطور ادامه بدم ؟
مطالب رو از کجا بگیرم به نظرتون بهتره؟
توی چه حوزه ای فعالیت کنم تا خواهان بیشتر داشته باشه و سریعتر جواب بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)