این EDGE نیست؟! پینگ خیلی داغونه.
این EDGE نیست؟! پینگ خیلی داغونه.
نه شبکه رو روی حالت فقط 3g گذاشتم
Last edited by docomid; 22-08-2014 at 16:30.
دیگه وقتی همراه اول روی 1 مگ لیمیت کرده معلومه از فردا ایرانسل هم همین است.![]()
حالا این بکنار سرعت نخواستیم قیمتو بچسب نامردا سرعت پایین باقیمت بالا می دن فاجعه است
یه تست میزارم ببینید اینترنت همراه یعنی چی!
تستی که پسرخالم 2-3 ساعت پیش از یکی از شهرای اطراف مسکو واسم فرستاد :
4G Megafon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول قیمت بسته هاش و گفته ، ایرانسل چی؟
فعلا که مجزا تعرفه ای نداده..گفته همون تعرفه های بسته های قبلشه.. که فردا دقیقا مشخص میشه!
به سر به سایت همراه اول بزنین ببینین چه اینترنتی با چه سرعتی و با چه قیمتی رو قراره به عنوان اینترنت 3g به ملت ارائه کنن . ایرانسل هم همینطور خواهد بود .
والا منم چند روزه دارم میگم رو این سرعت ها محدود شدم اما استارتر گفت منبع حرفت چیه؟!!
چاقو دسته خودشو نمیبره همشون باهم جمع کنیم به نسل دو یک کشور جهان اولی نمیرسه!!!!
اما تو کشور جهان چهارمی مثل ایران منم ترجیح میدم هر کدوم که بهتر برام بود انتخاب کنم که تو خونه بهتر باشه!!!! جالبه ها اسمش همراه اما توخونه باید کیفیت و سنجید !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اونوقت که گفتم این اینترنت همراه هم که سرعتش 1مگه خدا کنه همین 1مگ هم با بهترین کیفیت باشه یه عده از دوستان گفتن تو از اینترنت چیزی نمیدونی و اینترنت 1مگ دیگه 3g و 4g نیست و از اینجور حرف ها حالا دیدید چی شد آخرش؟ اشکالی نداره والا ما هم دوست داریم سرعت بالا رو حالا خدا کنه همین 1مگ هم حدلقل با این قیمتا کیفیتش بالا باشه
Last edited by farshad0123; 22-08-2014 at 17:16.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)