دوستان اون مشکلی که مربوط به هدفون بود که خوب جا نمی رفت و صدا خیلی ضعیف بود هنوز حل نشده؟
دوستان اون مشکلی که مربوط به هدفون بود که خوب جا نمی رفت و صدا خیلی ضعیف بود هنوز حل نشده؟
کیبورد چی؟ آمار خرابیش خیلی بالاس؟
منکه همیشه برای فیلم دیدن از هدفون استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره و با کیبوردشم مشکلی نداشتم همه دکمه هاش کار میکنه!
Last edited by amin-j; 20-07-2014 at 12:17.
واقعا؟ برای شما مدلش چیه ؟
هدفون من هم مشکلی نداره. صدایش هم خیلی خوب است.
فقط نکته ای که هست اینه که نمیدونم چطور میشه هدست به لپ تاپ وصل کرد.
چون وقتی که هدست را وصل کنی، فقط میتوانی بین میکروفون یا بلندگو یکی را انتخاب کنی.
دوستان با تماس هایی که حاصل شد با سایت مربوط واسه خرید لنوو با هارد ssdh دار امروز گذاشتش تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون بخاطر حافظه ssdh دارش اقدام کنم یا یکم گرونه
چون با ارسال رایگان و ی بسته هم محصولات کینگ روشه که میشه 2220000 تومن به نظرتون بدون ssdh دارش رو بگیرم از دیجی کالا با قیمته 2150000 با هزینه ارسالش میشه 2170000فک کنم به صرفه تره؟
سپاس
لپ تاپ آن سایت اول، گارانتی سازگار است و مسلما گارانتی سازگار از گارانتی هماهنگ گران تر است.
بسته کینگ که سایت اول همراه دستگاه میده هم یکی از دوستان که از آن سایت خرید کرده بود، دو عدد DVD است که ویندوز 8.1 و یک سری نرم افزارهای کاربردی داره و اگر اشتباه نکنم هم قیمتش 15000 تومان است که البته برای خریدارها مجانی درمیاد.
دوستان قیمت کانفینگ i7-8 رو دارین؟دیجی کالا 2.600000 زده.گرون نیس؟
2.440-2.480قیمتش هست..
از کدوم سایت بخرم که معتبر باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)