تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 752 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اره گفت بار این دفعه ناقص بوده و خیلی‌ مدلها رو واسمون نفرستادن
    گفت تو بار بعدیم شاید بیاد سری جدید شایدم نیاد بارشم ۲ ماه دیگه میاد تقریبا
    مدل گرونم ۲ ۳ مدل فک کنم بیشتر نداشت حالا زنگ بزنی‌ خودش بهت میگه اما هدفن بالای ۲۰۰ هزینه کردن اشتباهه محض هستش دلیلشم اینه که اون هدفن ها معمولا واسه استودیو‌های آهنگ سازی طراحی می‌شه و معمولا صدارو با جزئیات کامل اما کاملا فلت پخش می‌کنه که واسه ماها اصلا جالب نیست و فکر کن بخری همچین چیزی رو بعد صداش رو نپسندی

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اره گفت بار این دفعه ناقص بوده و خیلی‌ مدلها رو واسمون نفرستادن
    گفت تو بار بعدیم شاید بیاد سری جدید شایدم نیاد بارشم ۲ ماه دیگه میاد تقریبا
    مدل گرونم ۲ ۳ مدل فک کنم بیشتر نداشت حالا زنگ بزنی‌ خودش بهت میگه اما هدفن بالای ۲۰۰ هزینه کردن اشتباهه محض هستش دلیلشم اینه که اون هدفن ها معمولا واسه استودیو‌های آهنگ سازی طراحی می‌شه و معمولا صدارو با جزئیات کامل اما کاملا فلت پخش می‌کنه که واسه ماها اصلا جالب نیست و فکر کن بخری همچین چیزی رو بعد صداش رو نپسندی
    والا من تعجب كردم ... نمايندگي كه hd515 رو نميازه چطور زده تو كار بالاي 300 ...
    مگه بازار مشتريان ايراني رو درك نميكنه كه اكثرا هدفون 100 تومني واسشون خداس ....
    نه عزيزم گفتي بالا 300 گفتم بحتمل مدل هاي پرتابل جديد رو اورده ... منظورم سري pxc هستش
    نه قوربونت برم كي گفته هدفون بالاي 300 بدرد ما نميخوره .. كي گفته اونا مال كاراي استوديو هاي اهنگ سازي هستش ..
    مبخواي هدفون هاي بالاي 300 بهت معرفي كنم كه ساخته شده واسه كاربران ائوديو فيل .....
    اگه مايلي واست كلي هدفون بالاي 200 / 300 معرفي كنم بهت كه هيچ ربطي به كاراي استوديو نداره ....

حالا جدا از اينا شما تا حالا يه سر رفتي استوديو هاي توي ايران ببيني چخ چيزايي رو گوششونه .....
    جالبه واستون بگم گذزم به يه استوديو خوزد كه خسلس ادعاي شاخس داشتن ... طرف كه كه ميخوند هدفون پايونيير روي گوشش بود .. با مسئول استوديو كه حرف ميزدن ميگفت اين هدفون جزو 5 هدفون برتر جهانه !!!!
    منم تا اينو شنيدم ديدم يارو اصلا ارزش بحث كردن نداره يارو رو پايه كردم و سركارش گذاشتم

3. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

والا من تعجب كردم ... نمايندگي كه hd515 رو نميازه چطور زده تو كار بالاي 300 ...
    مگه بازار مشتريان ايراني رو درك نميكنه كه اكثرا هدفون 100 تومني واسشون خداس ....
    نه عزيزم گفتي بالا 300 گفتم بحتمل مدل هاي پرتابل جديد رو اورده ... منظورم سري pxc هستش
    نه قوربونت برم كي گفته هدفون بالاي 300 بدرد ما نميخوره .. كي گفته اونا مال كاراي استوديو هاي اهنگ سازي هستش ..
    مبخواي هدفون هاي بالاي 300 بهت معرفي كنم كه ساخته شده واسه كاربران ائوديو فيل .....
    اگه مايلي واست كلي هدفون بالاي 200 / 300 معرفي كنم بهت كه هيچ ربطي به كاراي استوديو نداره ....

حالا جدا از اينا شما تا حالا يه سر رفتي استوديو هاي توي ايران ببيني چخ چيزايي رو گوششونه .....
    جالبه واستون بگم گذزم به يه استوديو خوزد كه خسلس ادعاي شاخس داشتن ... طرف كه كه ميخوند هدفون پايونيير روي گوشش بود .. با مسئول استوديو كه حرف ميزدن ميگفت اين هدفون جزو 5 هدفون برتر جهانه !!!!
    منم تا اينو شنيدم ديدم يارو اصلا ارزش بحث كردن نداره يارو رو پايه كردم و سركارش گذاشتم
    تو صدا سیما که موزیک پخش نمی‌شه و فقط برنامهای ابکیو سر کاری داره شما میخواین سازندهاش سر از این چیزا در بیارن اونا خیلی‌ هنر کردن فهیدن هدفن رو باید چه‌جوری گذاشت
    حرف شما کاملا درسته مسلما کسانی‌ که اودیفیل هستن هدفون‌های متفاوتی باید استفاده کنن اما من فکر می‌کنم واسه کاربر معمولی‌ هدفن درو بره ۲۰۰ کاملا جواب گو باشه و واسش آنچنان فرقی‌ نکنه با ۱۴۰۰ تومنی ...

سلام به همهٔ دوستان
    من بالاخره با وجود این همه استاد در زمینه موسیقی به یه نتیجه واحد باهم نرسیدیدم که تا رنج ۱۵۰ هزار تومن چی‌ از همه بهتره( یکم بالاترم مهم نیست )
    البته px-100 معرفی‌ شد اما می‌خوام بدونم واقعاً بهتر از این نمیتونم پیدا کنم؟
    من بهترین مدلی‌ که از نظر کیفیت و بیس مناسب باشه (من همه نوع آهنگ گوش میدم ) و می‌خوام استحکامش هم مناسب باشه و ظریف هم نباشه و برای فیلم و بازی نمی‌خوام و به رایانه وصل می‌کنم نه پلیر و فول سایز باشه
    بسته و باز بودنشم واسم مهم نیست اما راحت باشه روی گوش و بشه ۱ ساعت باهاش آهنگ گوش داد و گوش اذیت نشه...حالا ۲ مورد رو ازتون می‌خوام: ۱- تو ایران بهترین مدل موجود چیه؟ ۲- در خارج از ایران بهترین مدل چیه؟
    تو ایران که انتخابم احتمالا بین AKG و sennheiser هستش...اما تو خارج از ایران مدلی زیادی هست و انتخاب سخت تر می‌شه برادرم مدل Grado SR-80i داره که خیلی‌ ازش راضیه‌ ...ممنون از کمک همهٔ دوستان
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:55. دليل: پست متوالی

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام به همهٔ دوستان
    من بالاخره با وجود این همه استاد در زمینه موسیقی به یه نتیجه واحد باهم نرسیدیدم که تا رنج ۱۵۰ هزار تومن چی‌ از همه بهتره( یکم بالاترم مهم نیست )
    البته px-100 معرفی‌ شد اما می‌خوام بدونم واقعاً بهتر از این نمیتونم پیدا کنم؟
    من بهترین مدلی‌ که از نظر کیفیت و بیس مناسب باشه (من همه نوع آهنگ گوش میدم ) و می‌خوام استحکامش هم مناسب باشه و ظریف هم نباشه و برای فیلم و بازی نمی‌خوام و به رایانه وصل می‌کنم نه پلیر
    بسته و باز بودنشم واسم مهم نیست اما راحت باشه روی گوش و بشه ۱ ساعت باهاش آهنگ گوش داد و گوش اذیت نشه...حالا ۲ مورد رو ازتون می‌خوام: ۱- تو ایران بهترین مدل موجود چیه؟ ۲- در خارج از ایران بهترین مدل چیه؟
    تو ایران که انتخابم احتمالا بین AKG و sennheiser هستش...اما تو خارج از ایران مدلی زیادی هست و انتخاب سخت تر می‌شه برادرم مدل Grado SR-80i داره که خیلی‌ ازش راضیه‌ ...ممنون از کمک همهٔ دوستان
    خوب ! تو یه هدفون میخوای که باش بتونی زیاد اهنگ گوش بدی و مدت زیادی رو سرت باشه و فقط برای کامپیوتر میخوای با فرض اینکه به سیستم hi-fi هم متصل باشه ... و مصرفت توی خونه هست !
    با این وجود اصلا px100 نگیر بهترین مدل سری فول سایز هست برای شما!
    و مورد بعدی هدفون open بهت توصیه میکنم ....چون همه اهنگی گوش میکنی open ها صدای شفاف تر و بهتری دارن برای همه سبک و اینکه برای استفاده شخصی میخوای نه اینکه بخوای باهاش بری استودیو ریکورد کنی یا همش سبک الکترونیک گوش بدی و مورد بعدی میخوای زیاد باهاش گوش بدی پس open باید باشه ! + اینکه circumaural باشه !...

(همه چیز هارو دارم بهت با دلیل میگم الکی نمیگم فلان کارو بکن دوست من !)

من الان میخوام بهت معرفی کنم مطمئنا از akg یا سنهایزر معرفی میکنم میتونم از audio technica koss boss denon shure و ... هم معرفی کنم ولی میخوام تو ایران گیر بیاد و اینکه شک نکن برند سن هایزر یکی از بهترین ها در ضمینه وسایل صوتی هست برای استفاده های شخصی بیشتر --- برای حرفه ای و ... denon و pioneer خوب کار میکنند !
    .............
    اما تو سن هایزر میتونم از سری audiophile بهت معرفی بکنم که سری خیلی خوبی هست و میتونم به مدل های : HD 555 -----HD515 -----HD595 ...
    در رده بعدی هم میتونم مدل hd485 رو معرفی کنم ...

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب ! تو یه هدفون میخوای که باش بتونی زیاد اهنگ گوش بدی و مدت زیادی رو سرت باشه و فقط برای کامپیوتر میخوای با فرض اینکه به سیستم hi-fi هم متصل باشه ... و مصرفت توی خونه هست !
    با این وجود اصلا px100 نگیر بهترین مدل سری فول سایز هست برای شما!
    و مورد بعدی هدفون open بهت توصیه میکنم ....چون همه اهنگی گوش میکنی open ها صدای شفاف تر و بهتری دارن برای همه سبک و اینکه برای استفاده شخصی میخوای نه اینکه بخوای باهاش بری استودیو ریکورد کنی یا همش سبک الکترونیک گوش بدی و مورد بعدی میخوای زیاد باهاش گوش بدی پس open باید باشه ! + اینکه circumaural باشه !...

(همه چیز هارو دارم بهت با دلیل میگم الکی نمیگم فلان کارو بکن دوست من !)

من الان میخوام بهت معرفی کنم مطمئنا از akg یا سنهایزر معرفی میکنم میتونم از audio technica koss boss denon shure و ... هم معرفی کنم ولی میخوام تو ایران گیر بیاد و اینکه شک نکن برند سن هایزر یکی از بهترین ها در ضمینه وسایل صوتی هست برای استفاده های شخصی بیشتر --- برای حرفه ای و ... denon و pioneer خوب کار میکنند !
    .............
    اما تو سن هایزر میتونم از سری audiophile بهت معرفی بکنم که سری خیلی خوبی هست و میتونم به مدل های : HD 555 -----HD515 -----HD595 ...
    در رده بعدی هم میتونم مدل hd485 رو معرفی کنم ...
    ممنون کارت صدام crative x-fi platinum هستش و فقط واسه مصرف خونگی می‌خوام و شما پس AKG رو ترجیح نمیدید ? سوال بعدیم هم اینه که بجز hd-595 که خیلی‌ گرونه اون ۳ مدل دیگه کدومش بهتره ؟ اگه از خارج تونستم تهیه کنم بازم توصیه شما همین مدل هست؟
    Last edited by dooste.man83; 10-09-2010 at 12:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون کارت صدام crative x-fi platinum هستش و فقط واسه مصرف خونگی می‌خوام و شما پس AKG رو ترجیح نمیدید ? سوال بدیم هم اینه که بجز hd-595 که خیلی‌ گرونه اون ۳ مدل دیگه کدومش بهتره ؟

595 اره قیمتش بالاتر هست ... در مورد 3 مدل بعدی 555 و 515 به مراتب از نظر کیفیت کلی صدا و شفافیت و ... از 485 بالاتر هست ...
    من جای شما بودم تمرکزم رو روی 555 و 515 میذاشتم و هردو واقعا مدل های خوب شناخته شده ای هستن و خیلی ها خریدند و راضی بودن و میتونی نظر ها و بررسی ها و ... رو تو سایت ها بخونی ...
    من خودم صدای 555 رو تست کردم ولی 515 رو خیر تست نکردم ! ...
    555 از نظر کیفیت کلی صدای استریو و باس و شفافیت کلی و صدای استریو از 485 بهتر هست و برای فیلم و موسیقی واقعا مناسب هست !
    خود من هم 485 دارم که واقعا ازش راضی هستم و از نظر کیفیت و باس و طراحی و راحتی خیلی خوبه .. .
    به شخصه این هدفون روزی 8 تا 10 ساعت روی گوشم هست و بدون مشکل هست برای من ...
    البته باید دید قبلا از این هدفون های فول سایز استفاده کردید یا خیر!

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

595 اره قیمتش بالاتر هست ... در مورد 3 مدل بعدی 555 و 515 به مراتب از نظر کیفیت کلی صدا و شفافیت و ... از 485 بالاتر هست ...
    من جای شما بودم تمرکزم رو روی 555 و 515 میذاشتم و هردو واقعا مدل های خوب شناخته شده ای هستن و خیلی ها خریدند و راضی بودن و میتونی نظر ها و بررسی ها و ... رو تو سایت ها بخونی ...
    من خودم صدای 555 رو تست کردم ولی 515 رو خیر تست نکردم ! ...
    555 از نظر کیفیت کلی صدای استریو و باس و شفافیت کلی و صدای استریو از 485 بهتر هست و برای فیلم و موسیقی واقعا مناسب هست !
    خود من هم 485 دارم که واقعا ازش راضی هستم و از نظر کیفیت و باس و طراحی و راحتی خیلی خوبه .. .
    به شخصه این هدفون روزی 8 تا 10 ساعت روی گوشم هست و بدون مشکل هست برای من ...
    البته باید دید قبلا از این هدفون های فول سایز استفاده کردید یا خیر!
    بله استفاده می‌کردم و کاملنم با نظرت موافقم من ۲ مدل هدفون استفاده کردم JVC HA-G55 و SONY MDR-V300 که از JVC بسیار راضیم اما دنباله بهترینم
    یک طبقه بندی رو در پست ۱۰۱ دیدم که بنظر من با اینکه قدیمی‌ بود اما جالب بود نظرتون چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dooste.man83; 10-09-2010 at 12:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بله استفاده می‌کردم و کاملنم با نظرت موافقم من ۲ مدل هدفون استفاده کردم JVC HA-G55 و SONY MDR-V300 که از JVC بسیار راضیم اما دنباله بهترینم
    یک طبقه بندی رو در پست ۱۰۱ دیدم که بنظر من با اینکه قدیمی‌ بود اما جالب بود نظرتون چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله این رو من قبلا دیدم جالب بود ...
    به هر حال تو این قیمت من تو سن هایزر همین دو مدل 555 و 515 رو پیشنهاد میکنم که هدفون های circumaural open هستند ... فقط باید بری بگردی ببینی میتونی پیدا بکنی یا نه ...
    امیدوارم که تهران باشی!

12. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بله این رو من قبلا دیدم جالب بود ...
    به هر حال تو این قیمت من تو سن هایزر همین دو مدل 555 و 515 رو پیشنهاد میکنم که هدفون های circumaural open هستند ... فقط باید بری بگردی ببینی میتونی پیدا بکنی یا نه ...
    امیدوارم که تهران باشی!
    آره تهرانم اما خیلی‌ ۲ دل موندم چون شاید بتونم از خارجم تهیه کنم چون برادرم کانادا هستش این Grado sr-80i یا sr-125i منو خیلی‌ وسوسه می‌کنه چون برادرمSR-80I که داره خیلی‌ خیلی‌ تعریف می‌کنه ولی می‌دونم که واسه سبک راک و متال خیلی‌ توصیه شده و با موزیک ایرانی‌ نمیدونم چه‌جوری در میاد ... راستی‌ مدل HD-555 که گفتی‌ تقلبیش هم تو بازار هست ؟
    Last edited by dooste.man83; 10-09-2010 at 13:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

11

آره تهرانم اما خیلی‌ ۲ دل موندم چون شاید بتونم از خارجم تهیه کنم چون برادرم کانادا هستش این Grado sr-80i یا sr-125i منو خیلی‌ وسوسه می‌کنه چون برادرمSR-80I که داره خیلی‌ خیلی‌ تعریف می‌کنه ولی می‌دونم که واسه سبک راک و متال خیلی‌ توصیه شده و با موزیک ایرانی‌ نمیدونم چه‌جوری در میاد ... راستی‌ مدل HD-555 که گفتی‌ تقلبیش هم تو بازار هست ؟

ببین این دو مدلی که من بهت گفتم مدل هایی هستند که کاربرد گسترده ای دارند و محدود نیستن یعنی هم برای موسیقی خوبه و هم برای فیلم و اتصال به سیستم HI-FI و ... و هر سبکی رو هم میتونی باهاشون گوش بدی از نظر کیفیت و باس و ... هم واقعا عالی هستند خود من 555 رو تست کردم و به خوبی همه سبک هارو پوشش میده (از الکترونیک و هیپ هاپ بگیر تا راک و متال و ... ) و صدای استریو خیلی خوبی داره ...

مدل تقلبی هم دیده شده ولی اگه از جای مطمئن بگیری مشکلی پیش نمیاد(من خودم نمیدونم چه فرقی تو ظاهر بین مدل اصلی و FAKE ش هست ! ... یعنی بعضی از هدفون ها عکس هایی از FAKE بودنشون منتشر میشه ولی من در مورد این 2 مدل پیگیری نکردم ...

15. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •