تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 278 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر من منتظر بودن برا این مدل کاملا بی فایده و اشتباهه. چرا که اول از همه این گرافیک GTX850M نهایتا 10 15 درصد قویتر از gt750m خواهد بود بعد اینکه این کانفینگ الان اگر که وارد بازار ایران بشه به احتمال قوی قیمتی بیشتر از 4500000 داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما باید کلی منتظر بمونی که اون کانفینگ بیاد تو ایران و قیمتش چقدر باشه و ... بعد که برسه بدستت کانفینگ بعدی معرفی میشه و عاشق اون میشی!!

جدای اینها هر روز قدرت گرافیکی بازی ها داره رشد میکنه و اون زمانی که 850 به دستت برسه قدرتی معادل 750 الان در برابر بازی ها داره! نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه!

پس به عقیده شخصی من همین N550JV رو بگیر بجای مدتی نا معلوم انتظار، ازش لذت ببر.
    ممنون از اینکه وقت گذاشتین و نظر منو خوندین و راهنماییم کردین، مرسی...
    فقط شما مطمینین که گرافیک gtx 850m فقط 10% از گرافیک gt 750m قوی تره؟ چون من توو سایت بنجمارک گرافیک ها نگاه کردم رتبه گرافیک gt 750m بود 112 درحالی که رتبه گرافیک gtx 850m بود 35!!! خب معلومه رتبه 35 خیلی خیلی بهتر و قوی تر از رتبه 112 عمل خواهد کرد! هرچیم باشه گرافیکش جزو سری گیم هس چون gtx هس و بهتر از gt عمل خواهد کرد توو بازی!
    ولی نظر شما کمی قانعم کرد که برم همین مدل n550jv رو در این زمان از بازار بگیرم، فقط شما یا هر دوست دیگه ای به من بگه واقعا میشه با این لپ تاپ بازی های گرافیکی روز رو بدون لگ و هنگ انجام داد؟ و آیا حداقل تا 3-4 سال بازی ها رو میکشه؟ اگه واقعا بشه خب میرم همینو میخرم، چه کاریه صبر کنم و پول بیشتری هم بدم!!!
    مهم برا من اجرای بازی های روز گرافیکی در حد مطلوبه نه گرافیک قدرتمند! چون به قول شما هر روز داره تکنولوژی پیشرفت میکنه و قوی تر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت گذاشتین و نظر منو خوندین و راهنماییم کردین، مرسی...
    فقط شما مطمینین که گرافیک gtx 850m فقط 10% از گرافیک gt 750m قوی تره؟ چون من توو سایت بنجمارک گرافیک ها نگاه کردم رتبه گرافیک gt 750m بود 112 درحالی که رتبه گرافیک gtx 850m بود 35!!! خب معلومه رتبه 35 خیلی خیلی بهتر و قوی تر از رتبه 112 عمل خواهد کرد! هرچیم باشه گرافیکش جزو سری گیم هس چون gtx هس و بهتر از gt عمل خواهد کرد توو بازی!
    ولی نظر شما کمی قانعم کرد که برم همین مدل n550jv رو در این زمان از بازار بگیرم، فقط شما یا هر دوست دیگه ای به من بگه واقعا میشه با این لپ تاپ بازی های گرافیکی روز رو بدون لگ و هنگ انجام داد؟ و آیا حداقل تا 3-4 سال بازی ها رو میکشه؟ اگه واقعا بشه خب میرم همینو میخرم، چه کاریه صبر کنم و پول بیشتری هم بدم!!!
    مهم برا من اجرای بازی های روز گرافیکی در حد مطلوبه نه گرافیک قدرتمند! چون به قول شما هر روز داره تکنولوژی پیشرفت میکنه و قوی تر میشه
    خواهش میکنم رفیق، راستشو بخواین من رو روال همیشگی انویدیا گفتم که 10 15 درصد قوی تره. چون که مثلا GT650m حدود 10 15 درصد از GT550m قویتر بود و GT 750M هم 10 15 درصد از GT 650M . ( با نگاه به متوسط امتیازهایی که بنچمارک های مختلف به این کارتا دادن). حالا این که تو این مدل GTX850m جهشی رخ داده باشه مشخص نیست. چرا که درسته سری GTX هستش ولی همچنان نوع حافظش همون DDR3 هست و تو حافظه هیچ تغییری رخ نداده علاوه بر اون تکنولوژی ساختشم همون 28 نانومتریه.

الان که سایت نوت بوک چک رو نگاه کردم دیدم که GTX 850M رو فقط 2 درصد ضعیفتر از GT 750m تو حالت SLI معرفی کرده!!! که این خودش کلیه.اول شاخام در اومد! بعد که دقت کردم دیدم نوع حافظه رو GDDR5 زده.
    اینم لینکش:

این گرافیک 750 به نظر من میتونه تا 1 سال تمامی بازیا رو رو جزییات High به راحتی اجرا کنه و تا یک یا شایدم دو سال بعد از اون هم میتونه بازیارو حداقل اجرا کنه ( با جزییات پایین ).از این نظر مطمین باشید. ولی اگر که گیمرید و میخواید که بازیهای سنگین رو براتون تا سه چهار سال با جزیات زیاد بیاره به نظرم باید سراغ لپ تاپ های سری گیمینگ برید. مطمین باشید با این حساب، زمانی که 850 هم به دستتون برسه بازم قانعتون نمیکنه. شما الان اگه یه پی سی هم که در حد خوب جمع کنید 4 سال دیگه بعیده بتونه بازیای روز اون موقع رو با جزییات حداکثری اجرا کنه مگه این که الان از کارت GTX 780 Ti یا Titan استفاده کنید!! (یا یچی تو این مایه ها). در کل دارم مثال میزنم برای این که بدونید توقعتون از این کارت گرافیک کمی زیاده

و یه چیز دیگه این که استفاده از لپ تاپ منحصرا برای بازی هم کاملا اشتباه هست. شما حتی سری گیمینگ ایسوز رو هم که نگاه کنید انقدر سنگین وزن و بزرگ حجمن که دیگه به سختی اسم لپ تاپو یدک میکشن.

ولی اگر که شما هم مثل من میخواید یه لپ تاپ خوب و قوی داشته باشین که اگر تو گوشه کنار کارای روزمره گاهی هوس بازی کردین یا حداقل هروقت که دلتون خواست بازی کنین بتونه به راحتی و بدون لگ بازی های روز دنیا رو اجرا کنه N550jv بی نظیره. باز هم اگر 750 قانعتون نمیکنه قید کیفیت ساخت و اعتبار ایسوس و نمایشگر IPS لمسی و فول اچ دی و سیستم تهویه فوق العاده N550jv و بدنه الومینیومی ، سیستم صوتی قدرتمند رو بزنید و Lenovo y510p رو انتخاب کنید که حالت SLI گرافیک GT750m (الابته گرافیک دومش تو بازار خیلی بد پیدا میشه) رو ساپورت میکنه و قدرت خوبی هم داره. ولی مشکلات بی پایانی هم داره که من اصلا توصیه همچین کاری رو نمیکنم!

اون لینکی که از GTX850m گذاشتم آخرش بنچمارک هاش از بازیای روز دنیا رو گذاشته میتونید ببینیدش
    اینم لینک GT 750m که اینم آخرش بنچ مارکاش موجوده

من که شنبه لپ تاپو صد در صد خریدم
    موفق باشین
    .
    Last edited by m0riteza; 03-04-2014 at 14:51.

3. این کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز، با تبریک پیشاپیش خریدتان، خواهش میکنم ما را هم از قیمت، محل خرید و جزئیات دقیق دستگاه خریداری شده با خبر کنید:-) انشالله فنش به سلامتی برایتان بچرخد;-)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان خواهشا قبل خرید چند ریویو از سایت های معتبر خارجی رو بخونید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.
    من خودم قصد خرید دارم ولی مدتیه بعلت عدم وجود نیاز ضروری و پیدا کردن گزینه مناسب دست نگه داشتم.

این لپ تاپ بعنوان لپ تاپ مولتی مدیا تقریبا میشه گفت عالیه و گزینه خوبیه (فقط اختلاف قیمتش با قیمت واقعی در مقابل لپ تاپ های دیگه خیلی زیاد و غیر منطقیه(1000 دلار)
    اما برای بازی فقط یه گزینه متوسط هست واصلا نمیشه روی قدرت زیادی حساب باز کرد خواهشا ریویوها رو مخصوصا توبخش تست عملکرد دستگاه خوب و کامل بخوانید و ببینید ایا به نیازتون میخوره یا نه؟(برای مثال ثروتل سی پی یو و جی پی یو حین لود بالا)

*ضمنا به هیچ وجه گرافیک 4 تفاوتی با گرافیک 2 برای بازی نداره و فقط برای رندر و کارهای گرافیکی(نه بازی) هست در بازی هیچ تفاوتی نمیکنه.
    *قابلیت تاچ هم من با مانیتور پی سی امتحان کردم واقعا خسته کننده و بی فایده هست دائما باید دستتون در هوا معلق باشه که در کار با تبلت و موبایل این طور نیست ضمن اینکه برتری خاصی به موس نداره.

برای بازی اگر دنبال کیفیت بالا هستید کلا لپ تاپ رو باید کنار بگذارید از پی سی به شدت ضعیف تره حتی در مقایسه با مدلهای پایین تر (همه اینها رو توی سایتهای مقایسه و بنچمارک میتونید ببینید) .اما پی سی هم هزینه زیادی برای به روز نگه داشتن داره و بهترین و منطقی ترین گزینه کنسول هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

والا من با لپ تاپ دختر خاله ام توو سه چهار سالی که گرفته و هنوزم داره کلی بازی کردیم و هیچ مشکلی نداشتیم! سه چهار سال پیش دختر خاله ام با راهنمایی های من یه لپ تاپ خرید از سونی وایو ولی مدلش یادم نیس که الان بگم! core i5 و گرافیکشم Radeon HD 5600/5700 با حافظه 1 گیگ! توو این سه چهار سال خیلی با این لپ تاپش بازی های گرافیکی روز رو باهاش انجام دادیم و هیچ مشکلی نداشته، آخرین بازی هایی که کردیم: اویل 6/ اساسین 3/ مترو لست لایت (البته توو این بازی یه خورده کوچولو سرعت بازی کند بود که ما رفتیم و از تنظیمات یه درجه رزولوشن رو کم کردیم و بدون مشکل بازی کردیم!)/ اویل 5/ تامب ریدر و...
    توو سایت بنجمارک که میرم رتبه این گرافیک هست 181، خب گرافیکی که مال سه چهار سال پیش هس و رتبه اش هم 181 هس ولی تا الان میتونه خوب بازی ها رو بکشه و اجرا کنه ینی پس گرافیک n550jv صد در صد از این بهتر عمل خواهد کرد، چون گرافیک gt 750m رتبه اش توو همون سایت بنجمارک هس 117، پس وقتی گرافیک لپ تاپ دختر خاله ام با وجود قدیمی بودن و ضعیف بودن نسبت به گرافیک n550jv میتونه تا الان بازی ها رو در حد مطلوب اجرا کنه، 100% گرافیک n550jv قوی تر عمل میکنه و مطمینم تا 3 سال ساپورتمون میکنه!
    منم دیگه تصمیم گرفتم همین n550jv رو بگیرم و الکی برا n550jk صبر نکنم!
    مرسی از راهنمایی های دوستان، بازم اگه نظری بود بگین تا گوش کنم...
    قربونتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز، با تبریک پیشاپیش خریدتان، خواهش میکنم ما را هم از قیمت، محل خرید و جزئیات دقیق دستگاه خریداری شده با خبر کنید:-) انشالله فنش به سلامتی برایتان بچرخد;-)
    خیلی خیلی ممنون رفیق. حتما اطلاع میدم. قبل از این چند روز تعطیلات یعنی 8 یا 9 فروردین رفتم بازار حدود 3800000 تا 3840000 قیمت میدادن ( تاچ گرافیک 4 و گارانتی یکپارچه)
    برا خریدشم من میرم بازار رضا پیش یکی از آشناها تا ببینم قیمتش مساعد تر میشه یا نه !

سلام
    دوستان خواهشا قبل خرید چند ریویو از سایت های معتبر خارجی رو بخونید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.
    من خودم قصد خرید دارم ولی مدتیه بعلت عدم وجود نیاز ضروری و پیدا کردن گزینه مناسب دست نگه داشتم.

این لپ تاپ بعنوان لپ تاپ مولتی مدیا تقریبا میشه گفت عالیه و گزینه خوبیه (فقط اختلاف قیمتش با قیمت واقعی در مقابل لپ تاپ های دیگه خیلی زیاد و غیر منطقیه(1000 دلار)
    اما برای بازی فقط یه گزینه متوسط هست واصلا نمیشه روی قدرت زیادی حساب باز کرد خواهشا ریویوها رو مخصوصا توبخش تست عملکرد دستگاه خوب و کامل بخوانید و ببینید ایا به نیازتون میخوره یا نه؟(برای مثال ثروتل سی پی یو و جی پی یو حین لود بالا)

*ضمنا به هیچ وجه گرافیک 4 تفاوتی با گرافیک 2 برای بازی نداره و فقط برای رندر و کارهای گرافیکی(نه بازی) هست در بازی هیچ تفاوتی نمیکنه.
    *قابلیت تاچ هم من با مانیتور پی سی امتحان کردم واقعا خسته کننده و بی فایده هست دائما باید دستتون در هوا معلق باشه که در کار با تبلت و موبایل این طور نیست ضمن اینکه برتری خاصی به موس نداره.

برای بازی اگر دنبال کیفیت بالا هستید کلا لپ تاپ رو باید کنار بگذارید از پی سی به شدت ضعیف تره حتی در مقایسه با مدلهای پایین تر (همه اینها رو توی سایتهای مقایسه و بنچمارک میتونید ببینید) .اما پی سی هم هزینه زیادی برای به روز نگه داشتن داره و بهترین و منطقی ترین گزینه کنسول هست.
    بله من حدود 5 6 ماهه که در مورد لپ تاپ ها دارم تحقیق میکنم و ایده آل ترین چیزی که پیدا کردم همین بوده. در مورد گرافیک هم باید بگم که 4 گیگ کمی حتی تو بازی ها بهتر از 2 گیگ عمل میکنه چرا که زمانی که شما میخواید حداکثر توان پروسسور رو دریافت کنید میاید مموری بیشتری بهش میدین. در کل من با گرافیک 2 گیگشم مشکلی ندارم ولی گارانتی یک پارچه تا جایی که من اطلاع دارم فقط گرافیک 4 رو گارانتی کرده و برای 2 گیگ باید سریر خرید که من اصلا قبولش ندارم!
    در مورد تاچ هم باید بگم پی سی متفاوت با لپ تاپه. شما با تاچ لپ تاپ کار کردین؟؟ نمایشگر پی سی ثابته ولی لپ تاپ نه.
    در مورد اختلاف قیمت هم که اصلا عجیب نیست. شما لپ تاپی رو میخرید که بیشترین تعداد اسپیکر و بهترین کیفیت و حجم صدا رو توی تمامی لپ تاپ ها داره ، صفحه نمایش IPS تمام اچ دی لمسی داره. سیستم تهویه دوبل داره که با دوتا فن خنک میشه. بدنه تمام آلومینیومی داره باتری لیتیوم پلیمر داره. البته من اختلاف قیمتی رو به اون صورت نمیبینم. منظورتون کدوم لپ تاپه؟

منم مثل شما همونطور که تو پست قبلم گفتم لپ تاپ رو مناسب بازی نمیدونم ولی باید لپ تاپ انقدی قدرت گرافیکی داشته باشه که گاهی اگر آدم خواست یه بازی رو اجرا کنه بتونه!

والا من با لپ تاپ دختر خاله ام توو سه چهار سالی که گرفته و هنوزم داره کلی بازی کردیم و هیچ مشکلی نداشتیم! سه چهار سال پیش دختر خاله ام با راهنمایی های من یه لپ تاپ خرید از سونی وایو ولی مدلش یادم نیس که الان بگم! core i5 و گرافیکشم Radeon HD 5600/5700 با حافظه 1 گیگ! توو این سه چهار سال خیلی با این لپ تاپش بازی های گرافیکی روز رو باهاش انجام دادیم و هیچ مشکلی نداشته، آخرین بازی هایی که کردیم: اویل 6/ اساسین 3/ مترو لست لایت (البته توو این بازی یه خورده کوچولو سرعت بازی کند بود که ما رفتیم و از تنظیمات یه درجه رزولوشن رو کم کردیم و بدون مشکل بازی کردیم!)/ اویل 5/ تامب ریدر و...
    توو سایت بنجمارک که میرم رتبه این گرافیک هست 181، خب گرافیکی که مال سه چهار سال پیش هس و رتبه اش هم 181 هس ولی تا الان میتونه خوب بازی ها رو بکشه و اجرا کنه ینی پس گرافیک n550jv صد در صد از این بهتر عمل خواهد کرد، چون گرافیک gt 750m رتبه اش توو همون سایت بنجمارک هس 117، پس وقتی گرافیک لپ تاپ دختر خاله ام با وجود قدیمی بودن و ضعیف بودن نسبت به گرافیک n550jv میتونه تا الان بازی ها رو در حد مطلوب اجرا کنه، 100% گرافیک n550jv قوی تر عمل میکنه و مطمینم تا 3 سال ساپورتمون میکنه!
    منم دیگه تصمیم گرفتم همین n550jv رو بگیرم و الکی برا n550jk صبر نکنم!
    مرسی از راهنمایی های دوستان، بازم اگه نظری بود بگین تا گوش کنم...
    قربونتون
    گفتم که دو سه سال به حتم میشه رو این گرافیک حساب باز کرد بیشتر از اون هم من فکر میکنم میشه ولی تضمینی وجود نداره

راستی این رتبه بندی رو کدوم سایت کرده؟؟ میتونید لینکشو به منم بدین؟

8. این کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست از عزيز از من به شما نصيحت اون مدل لمسي را نگير فقط به خاطر صفحه براق..
    كلا اگه بيش از 2ساعت در روز پاي نوت بوكي صفحه براق به هيچ عنوان نگير....
    صفحه مات بگير كه فوق العادس
    منم صفحه مات با گرافيك 4دارم فوق العادس

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست از عزيز از من به شما نصيحت اون مدل لمسي را نگير فقط به خاطر صفحه براق..
    كلا اگه بيش از 2ساعت در روز پاي نوت بوكي صفحه براق به هيچ عنوان نگير....
    صفحه مات بگير كه فوق العادس
    منم صفحه مات با گرافيك 4دارم فوق العادس

Sent from my iPhone using Tapatalk
    مدل مات گارانتی یک پارچه ایسوس رو داره؟ یعنی همون سازگار، ویستا، آواژنگ؟؟ اختلاف قیمتش چقدره؟؟

من با هر دو مدل نمایشگر کار کردم. مدل براق کیفیت و شفافیت خاصی داره که تو مات نیست. از اونجایی که من استفاده عمدم تو محیط داخل خونه هست هیچ مشکلی با براقش ندارم.
    با این حال اگر که بتونم قبل از خرید به این نماینده های ایسوس تو بازار مراجعه میکنم و اگر برای تست N550jv رو داشته باشن حتما هر دوشونو امتحان میکنم

ممنون بابت نظرتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

گفتم که دو سه سال به حتم میشه رو این گرافیک حساب باز کرد بیشتر از اون هم من فکر میکنم میشه ولی تضمینی وجود نداره

راستی این رتبه بندی رو کدوم سایت کرده؟؟ میتونید لینکشو به منم بدین؟
    اینم لینک سایتی که من ازش رتبه بندی گرافیک ها رو میبینم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینم لینک سایتی که من ازش رتبه بندی گرافیک ها رو میبینم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه این سایت گه توش گرافیک gtx 850m نیست!!! همین برام سوال شد. از همون اول فکرم رفت پیش همین سایت ولی این توش GTX 850M نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •