تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 172 از 218 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

عالی بود بازی
    خوب تیم اروپایی وباکلی امکانات
    اگه ایران امکانات اوناروداشت بله ناراحتی داشت
    فوتبال ماباید 100تابازی در روز با همین تیمایه اروپایی انجام بده تا به کیفیت برسه
    ولی تا دارودسته جبارسینگ درفدراسیون فوتبال وجود داره این اخرین بازی هست
    فوتبال ایران مرده .. مثل لیگش
    کیروش رفت دیگه کسی نره بازی هایه مسخره تیم ملی رونگاه کنه ..دیگه به چه درمیخوره
    اونم ازاون لباس مسخره پلنگ بامارک الشپورت که ابرویه ایرانو باهاش بردن ...خجالت نمیکشن
    برانکو هم بیارن .باز فوتبال مادرست نمیشه چون کارایرانی هاروخوب یادگرفته .........
    فقط کیروش
    حالا شاید استاد اسدی میخواد مورینیو یا دل بوسکه رو بیاره !!!!! با اون همه تجهیزات مدرن ایران ....که انتظارنتیجه هم دارن !

2. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در کل بازی خوب بود.من راضی ام
    اقا با چه زبانی بگیم ما مردم ایران کی روش رو میخواهیم اقا اصلا مردم پول قردادش رو میدن فقط یه شماره حساب بگید ببینید چقد پول جمع میشه.
    اصلا به نظرم بهتره مردم به مقر فدراسیون حمله کنن و کنترل فدراسیون رو بگیرن دستشون

SONY XPERIA Z ULTRA
    Last edited by CV30; 01-04-2015 at 00:36.

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

شخصا طرفدار کیروش هستم اما، هیچ فرقی برای فوتبال ایران نمیکنه که کاپلو مربی باشه و یا کیروش. با دست خالی که نمیشه معجزه کرد! به نظر من بهتره کیروش دیگه مربی نباشه. نباید اینطور فکر کنیم که مربی میتونه بازیکن تولید کنه و با بازیکنان ما که در لیگ محلات ایران بازی میکنند، یک تیم حرفه ای بسازه. فقط باید امیدوارم باشیم که تا 5 سال آینده امثال تیم هایی مثل عراق و امارات ما رو 6 تائی نکنند.

قبل از بازی با سوئد خیلی ها میگفتن زلاتان هم باشه سوراخشون میکنیم

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من بازیکونا روحیه کمی از دست داده بودن فکر کنم بیشتر بخاطر قطعی شدن جدایی کیروش با سیمین باشه ببخشید از فدراسیون
    تو اخبار قبل بازی سوئد تیم تمرین خاصی نداشت بخاطر زمین چمن مصنوعی / تمرین های تاکتیکی

---
    این تیکه محاصبه که بعد بازی سوئد کیروش عنوان کرده عمق مشکل میرسونه

کفاشیان در جلسه آخر به من گفت با این اتفاقاتی که افتاده مطمئنا ادامه کار دشوار خواهد بود شاید با مشکلاتی که با آن روبرو هستیم نتوانیم به جام جهانی 2018 صعود کنیم. او حتی تا جایی پیش رفت که به من گفت شاید وضعیت بهتر نشود هیچ حتی بدتر هم بشود. اسدی نیز به عنوان دبیرکل نظرشان متفق القول بر این است که عملکردمان رضایت بخش نبوده و در این شرایط کار دیگری نمی‌شود کرد. تنها باید رفت تا دست فدراسیون ایران برای تصمیمات دیگری باز باشد.

یعنی امکانات که قبلی بوده نداریم دیگه

این خبرش تازه اومد

به گزارش طرفداری، در حالی که گفته می شد دیدار ایران و سوئد آخرین حضور کیروش روی نیمکت تیم ملی خواهد بود، اما شنیده ها از اردوی تیم ملی حکایت از ماندن کیروش به عنوان سرمربی ایران دارد.

در حالی که امروز بعد از ظهر مصاحبه کفاشان نشان می داد که وی کاملا از موضع 2 هفته پیش خود که قطع همکاری با کیروش بود عقب نشینی کرده، امشب و پس از دیدار ایران و سوئد، در حالی که همه منتظر وداع بازیکنان و سرمربی شان در رختکن بودند، این اتفاق رخ نداد و کارلوس کیروش با هیچ یک از اعضای تیم صحبتی از خداحافظی به میان نیاورد.

باید منتظر ماند و دید آیا در ساعات آتی اتفاق جدیدی رخ می دهد یا خیر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحبت های خانم لاله اسکندی

لاله اسکندری بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان به حمایت از سرمربی تیم‌ملی پرداخته است. اسکندری پس از باخت ایران به سوئد در اینستاگرامش نوشت:
    «آقاى كی‌روش ما هم عصبانى هستيم، بمان تا با هم توافق هسته‌اى را جشن بگيريم ايرانى ترين مربى خارجى».

دیگه وقت خواب برم بخوابم فردا اماده تر میام چه شود فردا

6. 5 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 کاپیتان جواد نکونام از بازی‌های ملی خداحافظی کرد !!!

کاپیتان تیم ملی ایران پس از بازی با سوئد از بازی‌های ملی خداحافظی کرد.

جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی پس از دیدار تیم ملی ایران مقابل سوئد که با شکست ۳ بر یک این تیم همراه بود از بازی‌های ملی خداحافظی کرد.

نکونام در دوران حضورش در تیم ملی ۱۵۱ بازی ملی را انجام داد که آخرین آن شب گذشته مقابل سوئد بود.

وی در این دیدار موفق شد از روی نقطه پنالتی برای تیم ملی ایران گلزنی کند تا با ۳۹ گل زده به عنوان سومین گلزن برتر تاریخ بازی‌های ملی ایران شناخته شود.

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران در مورد خداحافظی نکونام گفت: نکونام بهترین کاپیتان دوران مربیگری من بود، حتی بالاتر از بازیکنانی مانند دونادونی، رائول، کین و رونالدو.

مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال نیز این خبر را اعلام کرد.

وبسایت رسمی برنامه 90

8. 8 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کاپیتان جواد نکونام از بازی‌های ملی خداحافظی کرد !!!
    خیلی عجیب چون قبل بازی این موضوع رد کرده بود ولی به نظر کار خوبی کرد
    من همیشه تو فکر این بودم اگر کیروش باقی بمونه بهترین کسی که بتونه مربی تیم کنار کیروش ادامه بده نکونام واقعا تعاملش با کیروش عالی نظر شما چی ؟!

مقابل شیلی با تیمی بازی کردیم که 40 بازیکن را آورده بود تا جوانانش نیز تجربه بین‌المللی کسب کنند. همین طور امشب شاهد این بودیم که سوئد هم با تمام بازیکنانش و با تیم اصلی خود به مصاف ایران که تیم چهل و یکم جهان است به میدان آمد تا به تیم ایران، هواداران تیم ملی، اسپانسرها احترام بگذارد. پس وقتی شما با بهترین گزینه‌هایتان نیامدید و بازیکنانی که باید اینجا می‌بودند و نیامدند، پس به خودتان، هواداران ایرانی و فراتر از این صحبت‌ها و مهم‌تر به تیم‌های ملی شیلی و سوئد احترام نگذاشتید زیرا آنها این آمادگی را داشتند تا با تیم کامل ما بازی کنند. از سال 1989 این فرصت را داشتم به عنوان مشاور فنی و مدرس فیفا عضوی از فیفا باشم و با تمام فدراسیون‌های پنج قاره آشنایی کامل دارم اما هیچ زمان ندیدم که تیم ملی بزرگسالان اولویت اول نباشد. اگر بازیکنان دیگری داشتم مطمئناً گزینه‌های بیشتری هم داشتم اما این هم به آن معنا نیست که از عملکرد بازیکنان و جوانان رضایت ندارم و من از آنها راضی هستم اما به عنوان مربی تیم ملی فوتبال نقطه نظر من با یکسری از مسئولان متفاوت است و اعتقادم این است که مقدماتی جام جهانی 2018 از خرداد امسال آغاز می‌شود و واقعا فکر می‌کنم یکسری از این بازیکنان جوان آینده درخشانی خواهند داشت؛ اگر مربی خوبی بالای سرشان باشد و تجربه بین‌المللی خوبی پیدا کنند.
    این بند که الان تو خبر گزاری درج شده مشخص میکنه که کیروش فقط جهانبخش و ازمون برای تیم نمیخواست قبل بازی کیروش 40 بازیکن دعوت کرده بوده دقیقا با ازمون و جهانبخش 7 و 8 تا بازیکن رفتن برای تیم امید

وبسایت رسمی برنامه نود - خداحافظی جواد نکونام در شرایط اتفاق افتاد که به عقیده بسیار از کارشناس ها او هنوز با این میزان آمادگی اش، می توانست به بازی های ملی ادامه دهد.

به گزارش وب سایت نود وبه نقل از خبرآنلاین، نکونام در جام جهانی و جام ملت ها عملکرد خوبی داشت و در دو بازی شیلی و سوئد هم توانست علاوه بر گلزنی، عملکرد خوبی داشته باشد. روز دوشنبه خیلی از ملی پوش ها و اعضای کادر فنی از نکونام خواستند که با تیم ملی ادامه دهد و خداحافظی نکند اما نکونام در تصمیمی که برای که برای همه آنها غیر منتظره بود، از بازی های ملی خداحافظی کرد. اشک های کاپیتان ایران پس از بازگشت تیم ملی به هتل و صرف شام، برای بازیکنان و مربیان بسیار تلخ بود و باعث شد فضایی احساسی در اردو شکل بگیرد. بازیکنان تیم ملی از این تصمیم او شوکه شده بودند و به او می گفتند بهتر بود با این آمادگی، همچنان به بازی های ملی اش ادامه می داد. نکونام اما قصد داشت پیش از اینکه آمادگی اش را از دست بدهد از رقابت های ملی کنار بکشد و سرانجام مقابل سوئد این کار را کرد. نکته اینجاست که هیچکس از خداحافظی نکونام خبر نداشت و هیچ تدارکی هم برای این کار صورت نگرفته بود. کاپیتان تیم ملی حتی پس از پایان بازی هم سریعا به رختکن رفت و در آنجا هم حرفی از خداحافظی نزد اما پس از بازگشت تیم ملی به هتل، ناگهان خبر خداحافظی اش را اعلام کرد. کارلوس کی روش هم سریعا به این خداحافظی واکنش نشان داد و او را بهترین کاپیتان در دوران مربیگری اش خواند.

هنوز کسی از آینده نکونام خبر ندارد ولی شنیده می شود احتمال کناره گیری او از بازی های باشگاهی هم در پایان فصل زیاد خواهد بود. کاپیتان تیم ملی قصد دارد پس از اتمام دوران بازیگری اش به صورت جدی کار مربیگری را با حضور در کلاس های پیشرفته آغاز کند اما فعلا همچنان به بازی های باشگاهی فکر می کند.
    Last edited by Fusi0n; 01-04-2015 at 11:46.

10. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این حقیقی چرا این قدر بد گل میخوره
    اصلا دروازبان خوبی نیست
    انشالله سرمربی جدید بیاد و دروازبان بهتر بزاره و بازیکنان جوان تر انتخاب کنه
    این همه کیروش کردید با این همه پول..همش هم باخت

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

این حقیقی چرا این قدر بد گل میخوره
    اصلا دروازبان خوبی نیست
    انشالله سرمربی جدید بیاد و دروازبان بهتر بزاره و بازیکنان جوان تر انتخاب کنه
    این همه کیروش کردید با این همه پول..همش هم باخت
    دید فوتبالیت فراتر از اسیاست
    مربی به بزرگی کیروش دیگه پیدا نمیشه واسه ایران
    حقمون همون حمید درخشان و امیر قلعه نوعی و علی منصوره
    یا امثال خاکپ.ر و مایلی کهن که بیان ابرومونو جلو عربا ببرن اونم با تیمی که جلو افغانستان مساوی کرده

13. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

من همیشه تو فکر این بودم اگر کیروش باقی بمونه بهترین کسی که بتونه مربی تیم کنار کیروش ادامه بده نکونام واقعا تعاملش با کیروش عالی نظر شما چی ؟!
    واقعا گزینه خوبیه ...
    خیلی تعامل خوبی دارن این 2 نفر با هم!!!

دیشب هم که کی روش براش دائم در نوشابه باز می کرد، تعریف تمجید می کرد و ...

15. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشخصا نکونام برای این خداحافظی کرد که کیروش نیست! وگرنه مطمئنا فعلا بازی میکرد.

بعضیا هم فکر میکنن بعد از کیروش در دنیا فقط میمونه قلعه نویی و درخشان و فرکی !

17. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •