خب نیم فصل دوم هم شروع شد دو بازیکن به لیست تیم اضافه شد چند بازیکن هم از تیم رفتن
با توجه به لیست بازیکنای موجود من سیستم پیشنهادیم که توی سایت پرسپولیس هم مطرح کردم اینه
به نظر من با توجه به نمایشی که نیم فصل اول از پرسپولیس دیدیم در نیم فصل دوم هر 15 تیم در درجه اول میان تا به پرسپولیس نبازن و بیشتر تمرکزشون روی دفاع باشه
با توجه به مثلث تکنیکی تیم یعنی صادقیان خلعتبری و عالیشاه که در نیم فصل مسلمان هم بهشون اضافه شده تمرکز دفاعی تیمها بیشتر هم میشه
علاوه بر این با توجه به نفرات دفاعی آماده فشار آوردن به خط دفاعی پرسپولیس و فشرده تر کردن این تیم نتیجه معکوس میده و ساختار دفاعی تیم رو نفوذ ناپذیر تر میکنه پس برای تیمهای دیگه بهتره که به پرسپولیس اجازه بدن جلو بیاد تا دفاعش بازتر بشه
برای نمونه شما همین بازی با تراکتور رو ببینید نمیدونم دقت کردین یا نه درسته که تراکتور 10 دقیقه اول پرس کرد و فشار آورد اما بعد از اون تراکتور کاملا بازی رو متعادل کرد و حتی حامد لک به شکل مشهودی سعی داشت بازی رو آروم کنه
نیمه دوم رو هم که همگی دیدیم
مسئله وقتی جدی تر میشه که بدونیم این سخت ترین بازی خارج از خونه ما در نیم فصل دوم بود
پس همونطور که دوستمون lazy هم گفت باید سعی کنیم با یک هافبک دفاعی و با دو مهاجم بازی کنیم بخصوص اینکه ابزارش رو کاملا در اختیار داریم
با چند سیستم میشه به این هدف برسیم
4.4.2 لوزی
4.1.3.2 که یه سیستم کامل هست و خودش بر اساس نیاز تیم در 90 دقیقه میتونه تبدیل به سیستمهای دیگه بشه مثلا 4.1.4.1
من چون بازگشت پولادی نزدیک هست به جای میثم ازش استفاده میکنم
ذخیره ها یا بازیکنای جانشین در پرانتز
ترکیب بر اساس سیستم 4.4.2
نیلسون

پولادی......سیدجلال.....بنگر..... ماهینی
حقیقی(کفشگری)
عالیشاه......................صادقیان
مسلمان(نوری)
خلعتبری.......سیدصالحی(حاتمی)
ترکیب بر اساس سیستم 4.1.3.2
نیلسون
پولادی......سیدجلال......بنگر.... ..ماهینی
حقیقی(کفشگری)
عالیشاه.......مسلمان(نوری)....... صادقیان
خلعتبری.....سیدصالحی(حاتمی)
قطعا با این ترکیب هجومی چند نکته مثبت و منفی به تیممون اضافه میشه
نکات منفی
1- تعداد گل خورده تیم بالاتر میره و تعداد موقعیتهایی که در ضد حملات به تیمهای حریف میدیم هم بیشتر میشه
2- احتمال کارت زرد گرفتن عناصر هجومی به خاطر فضای زیاد در بخش دفاعی بالاتر میره و ممکنه در روزهای حساس دست کادر فنی بسته بشه
3- قدرت دفاعی تیم در دفاع تیمی و ضربات ایستگاهی بخصوص میانگین قدی تیم پایین تر میاد
نکات مثبت
1- تعداد ساخت موقعیت گل و گل زده تیم طبیعتا و قطعا بالاتر میره برای مثال به بازی با استقلال اهواز که با دو مهاجم بازی کردیم نگاه کنید به گفته اکثر دوستان و کارشناسا زیباترین بازی نیم فصل اول پرسپولیس بود
2- وجود یک مربع هجومی و تکنیکی مثل عالیشاه صادقیان مسلمان و خلعتبری در صورت هماهنگی و آمادگی میتونه قویترین خط حمله ایران بعد از انقلاب رو به وجود بیاره(ما هیچ گاه این تعداد بازیکن تکنیکی در ساختار هجومی رو نداشتیم گاهی ناصر و درخشان بودن گاهی مهدوی کیا و کعبی گاهی هم علی کریمی به تنهایی)
3- با وجود دو بازیکن سر زن و قد بلند مثل سید صالحی و حاتمی و یک بازیکن خلاق مثل خلعتبری به راحتی میشه بهترین ترکیب فیزیکی برای یک زوج هجومی رو در اختیار داشت(قابل توجه که بهترین خط حمله تاریخ تیم ملی ایران رو دایی و خداداد شکل دادن)
4- این ساختار هجومی با این نفرات جوان و دونده به راحتی میتونن با پرس کردن خطوط دفاعی تیمها به ساختار دفاعی تیم هم کمک کنن و از همون جلو اقدام به توپ گیری کنن
5- وجود یک دروازبان حرفه ای و باهوش و نفرات آماده در خط دفاعی مثل بنگر و سید جلال میتونه اعتماد بنفس هجومی تیم رو بالاتر ببره و وقتی چنین امکانی در تیم هست باید ازش استفاده کرد و زنجیرهای احتیاط رو از پای بازیکنا برداشت و بهشون فرصت داد که به دروازه حریف حمله کنن
6- از همه مهمتر این مسئله هست که همه پرسپولیس رو به نام یک تیم هجومی میشناسن و با گرد هم اومدن این بازیکنای خلاق و فانتزی میشه دوباره یک فوتبال زیبا رو اجرا کرد و تماشگرا رو به استادیوم کشوند
این تیم در صورت حفظ شدن کادر فنی و بازیکنانش میتونه به راحتی در یکی دوسال آینده یکی از بهترین تیمهای آسیا بشه
جذب بازیکنان تیم ملی امید قطعا امید رو به پرسپولیس آورده و آینده این تیم رو روشن کرده