تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 249 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا حقيقي در خصوص آخرين وضعيت مصدوميتش اظهار داشت: من همواره به گواه کارشناسان در بازي‌هاي درگيرانه شرکت کرده‌ام و ترسي از بازي‌هاي درگيرانه براي موفقيت تيمم ندارم. اتفاق تلخي برايم افتاده اما با درد کنار مي‌آيم و با همين وضعيت راهم را ادامه مي‌دهم تا بتوانم به تيمم کمک کنم.

به گزارش فارس،حقيقي ادامه داد: اگر مي‌خواستم پايم را گچ بگيرم يک ماه بايد پايم در گچ مي‌ماند و يک ماه هم بدنسازي مي‌کردم تا به شرايط ايده‌آل برسم. يعني دو ماه را از دست مي‌دادم و نمي‌توانستم به پرسپوليس در اين شرايط حساس و تيم ملي کمک کنم. به همين دليل در لحظات آخر تصميم گرفتم همين درد را تحمل و کارم را دنبال کنم.

وي يادآور شد: من در 5 بازي گذشته نيز با همين درد کنار آمدم و اصلا نمي‌تواند جلودار من باشد. مجبورم که کمي در بازي‌ها و مخصوصا در شوت‌زدن‌ها مراعات کنم تا انشاءالله دردم بيشتر نشود. بالاخره خوب يا بد همين طور با قدرت جلو مي‌روم و فقط اميدوارم خدا به من کمک کند تا در شرايط حساس روسفيد بيرون بيايم. من تصميمم را گرفتم و پايم را گچ نمي‌گيرم و همين طور کارم را دنبال مي‌کنم.

حقيقي در مورد بازي با تراکتورسازي نيز گفت: به غير از 10 دقيقه اول بازي که طبيعي بود، ما از تراکتوري‌ها بهتر بوديم و فکر مي‌کنم حتي حق ما نبود که بازي مساوي شود.

وي افزود: موقعيت زيادي داشتيم و فقط بر روي اشتباهات فردي به آنها موقعيت داديم در غير اين صورت هرگز حق ما مقابل تراکتوري‌ها باخت نبود چون توپ و ميدان دست ما بود و آنها بعد از گل و 10 دقيقه اول کار خاصي نکردند.

هافبک قرمزپوشان يادآور شد: اين بازي حواشي‌هايي داشت که به سه نفر از بازيکنان ما توهين کردند. نمي‌دانم اينها واقعا چه کساني بودند. يادتان هست به خاطر چند دقيقه بي‌احترامي به بازيکنان داماش يک امتياز از ما کم کردند اما حالا جالب است بدانيد هواداران تراکتور 10 برابر آن بازي به ما بي‌احترامي کردند اما نمي‌دانم مي‌خواهد چه اتفاقي بيفتد.

وي افزود: به نظرم با کسر يک امتياز مشکل اين ورزشگاه حل نمي‌شود اگر بخواهيم فقط براي جلوگيري از اين کار يک امتياز کم کنيم راه به جايي نمي‌بريم و هيچ فايده‌اي ندارد. چون اين مسائل اصلا ربطي به باشگاه‌ها ندارد. بايد جلوي هواداري را گرفت که به ورزشگاه مي‌آيد و نمي‌تواند هيجان خود را کنترل کند. باشگاه که مقصر نيست اما به نظرم با کسر يک امتياز هيچ مشکلي حل نمي‌شود و بايد خود هوادار را جريمه کرد.

حقيقي در پاسخ به سؤالي که به نظر شما چه جريمه‌اي براي هوادار در نظر گرفته شود بهتر است، گفت:‌ بازي بدون تماشاگر بايد برگزار شود. کسر يک امتياز هيچ مشکلي را حل نمي‌کند. چون هوادار بايد جريمه شود که اين حرف‌ها را مي‌زند نه باشگاه.

وي در خصوص قضاوت جهانبازي گفت: ايشان در بازي با تراکتور يک پنالتي براي ما نگرفت که مي‌توانست سرنوشت بازي را عوض کند و حداقل بايد 10 دقيقه وقت اضافه براي بازي اعلام مي‌کرد. اگر آن پنالتي اعلام مي‌شد ورق بازي برمي‌گشت و همه چيز به نفع ما مي‌شد. چون ما براي سه امتياز رفته بوديم و لياقت اين برد را داشتيم اما در روزي که توپ و ميدان دست ما بود نتيجه را ناباورانه باختيم. ا

هافبک پرسپوليس تاکيد کرد: در بازي با ذوب‌آهن روز بسيار سختي در پيش داريم و بايد تلاش کنيم تا اتفاقات تبريز را فراموش کرده و دوباره به بالاي جدول برسيم. فاصله چنداني نداريم و بايد با برنامه و تمرکز بالا به ديدار با ذوب‌آهن فکر کنيم.

2. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نیلسون 7
    علی عسگر 4
    سید جلال 8
    بنگر 8
    ماهینی 5
    حقیقی5
    دهنوی 3
    ممد نوری 4
    مسلمان 7
    خلعتبری6
    سید صالحی5
    کفشگری 6
    حاتمی6

4. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نیلسون 8
    علی عسگر 4
    سید جلال 8
    بنگر 8
    ماهینی 4
    حقیقی 4
    دهنوی 2
    ممد نوری 5
    مسلمان 6
    خلعتبری 6
    سید صالحی 5
    کفشگری 6
    حاتمی 5

6. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا حقيقي در خصوص آخرين وضعيت مصدوميتش اظهار داشت: من همواره به گواه کارشناسان در بازي‌هاي درگيرانه شرکت کرده‌ام و ترسي از بازي‌هاي درگيرانه براي موفقيت تيمم ندارم. اتفاق تلخي برايم افتاده اما با درد کنار مي‌آيم و با همين وضعيت راهم را ادامه مي‌دهم تا بتوانم به تيمم کمک کنم.

به گزارش فارس،حقيقي ادامه داد: اگر مي‌خواستم پايم را گچ بگيرم يک ماه بايد پايم در گچ مي‌ماند و يک ماه هم بدنسازي مي‌کردم تا به شرايط ايده‌آل برسم. يعني دو ماه را از دست مي‌دادم و نمي‌توانستم به پرسپوليس در اين شرايط حساس و تيم ملي کمک کنم. به همين دليل در لحظات آخر تصميم گرفتم همين درد را تحمل و کارم را دنبال کنم.

وي يادآور شد: من در 5 بازي گذشته نيز با همين درد کنار آمدم و اصلا نمي‌تواند جلودار من باشد. مجبورم که کمي در بازي‌ها و مخصوصا در شوت‌زدن‌ها مراعات کنم تا انشاءالله دردم بيشتر نشود. بالاخره خوب يا بد همين طور با قدرت جلو مي‌روم و فقط اميدوارم خدا به من کمک کند تا در شرايط حساس روسفيد بيرون بيايم. من تصميمم را گرفتم و پايم را گچ نمي‌گيرم و همين طور کارم را دنبال مي‌کنم.

حقيقي در مورد بازي با تراکتورسازي نيز گفت: به غير از 10 دقيقه اول بازي که طبيعي بود، ما از تراکتوري‌ها بهتر بوديم و فکر مي‌کنم حتي حق ما نبود که بازي مساوي شود.

وي افزود: موقعيت زيادي داشتيم و فقط بر روي اشتباهات فردي به آنها موقعيت داديم در غير اين صورت هرگز حق ما مقابل تراکتوري‌ها باخت نبود چون توپ و ميدان دست ما بود و آنها بعد از گل و 10 دقيقه اول کار خاصي نکردند.

هافبک قرمزپوشان يادآور شد: اين بازي حواشي‌هايي داشت که به سه نفر از بازيکنان ما توهين کردند. نمي‌دانم اينها واقعا چه کساني بودند. يادتان هست به خاطر چند دقيقه بي‌احترامي به بازيکنان داماش يک امتياز از ما کم کردند اما حالا جالب است بدانيد هواداران تراکتور 10 برابر آن بازي به ما بي‌احترامي کردند اما نمي‌دانم مي‌خواهد چه اتفاقي بيفتد.
    اه اه
    این لوس بازیا چیه؟ خجالت نمیکشن؟؟ از مهد کودک اومده؟ پسرا شیرن مثه شمشیرن؟؟؟
    طرف خیر سرش میخاد 2 ماه بازی نکنه بعدش مثل آدم بازیشو میکنه
    اینجوری 2 تا بازی میکنه بعد یه چوری مصدوم میشه که تا دوتا فصل نمیتونه بازی کنه!

8. 6 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تاخیر...
    تاکتیک تراکتور این بود که اوایل بازی که حریف هنوز درگیر جو ورزشگاهه، پر دامنه حمله کنه و به گل برسه.
    انصافا ده دقیقه اول از به هم ریختگی ما نهایت استفاده رو کردن و حمله های زهر داری ترتیب دادن.
    بعد از اون ما به بازی مسلط شدیم ولی یه کرنر و گل شانسی همه چیو ریخت به هم
    نیمه دوم هم که کاملا سوار بازی بودیم ولی قسمت این بود ببازیم
    با این بازی که انجام دادیم من شدید به تیممون امیدوار شدم. تازه دوتا یار فیکسمونم نداشتیم.
    از حاتمی اصلا خوشم نمیاد ولی الان بازیکن پرسپولیسه و ازش حمایت میکنم.
    با قدرت بدنی بالایی که داره خوب خودشو تو موقعیت گل قرار میده ولی ضربه ها آخرو خوب نمیزنه.
    خیلی کنده، کارای عجیب قریبم زیاد انجام میده مثلا علیرغم اینکه هیچی تکنیک نداره یه تنه میزنه به دل 4 5 تا بازیکن! کمی بی تفاوت هم بازی میکنه.
    گل بود به سبزه نیز آراسته شد! خیلی بازیکن زیاد داریم پای حقیقی هم این وسط شکست! حالا باید چن ماه دهنویو تحمل کنیم.
    به نظر من بازیهای خونگی با 1 هافبک دفاعی بازی کنیم که هجومی تر باشیم بازیهای خارج خونه هم نوری رو بجای حقیقی بازی بدیم بهتره تا دهنوی تو زمین باشه.
    از خرید دیگمون "مسلمان" هم خیلی راضی بودم. خوب بازیکنیه.
    بهترین ترکیب واسه پشت مهاجم به نظرم عالیشاه مسلمان صادقیانه. خلعتو که افت محسوسی هم کرده هم به عنوان ذخیره طلایی!
    محروم مصدوم ندیم مسلمانم جا بیوفته تو تیم دیگه حریف میطلبیم!
    نیلسون 7
    علی عسگر 4
    سید جلال 8
    بنگر 8
    ماهینی 4
    حقیقی 4
    دهنوی 2
    ممد نوری 4
    مسلمان 6
    خلعتبری 5
    سید صالحی 5
    کفشگری 6
    حاتمی 5

راستی این تراکتوریای عزیز یا مدیر محترمشون یا گزارشگر خیلی محترم ترشون که میگن بازی رفتو با پنالتی باختیم، دقیقا فازشون چیه؟
    Last edited by lazy; 01-12-2013 at 22:52.

10. 9 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خب نیم فصل دوم هم شروع شد دو بازیکن به لیست تیم اضافه شد چند بازیکن هم از تیم رفتن
    با توجه به لیست بازیکنای موجود من سیستم پیشنهادیم که توی سایت پرسپولیس هم مطرح کردم اینه

به نظر من با توجه به نمایشی که نیم فصل اول از پرسپولیس دیدیم در نیم فصل دوم هر 15 تیم در درجه اول میان تا به پرسپولیس نبازن و بیشتر تمرکزشون روی دفاع باشه
    با توجه به مثلث تکنیکی تیم یعنی صادقیان خلعتبری و عالیشاه که در نیم فصل مسلمان هم بهشون اضافه شده تمرکز دفاعی تیمها بیشتر هم میشه
    علاوه بر این با توجه به نفرات دفاعی آماده فشار آوردن به خط دفاعی پرسپولیس و فشرده تر کردن این تیم نتیجه معکوس میده و ساختار دفاعی تیم رو نفوذ ناپذیر تر میکنه پس برای تیمهای دیگه بهتره که به پرسپولیس اجازه بدن جلو بیاد تا دفاعش بازتر بشه

برای نمونه شما همین بازی با تراکتور رو ببینید نمیدونم دقت کردین یا نه درسته که تراکتور 10 دقیقه اول پرس کرد و فشار آورد اما بعد از اون تراکتور کاملا بازی رو متعادل کرد و حتی حامد لک به شکل مشهودی سعی داشت بازی رو آروم کنه
    نیمه دوم رو هم که همگی دیدیم
    مسئله وقتی جدی تر میشه که بدونیم این سخت ترین بازی خارج از خونه ما در نیم فصل دوم بود

پس همونطور که دوستمون lazy هم گفت باید سعی کنیم با یک هافبک دفاعی و با دو مهاجم بازی کنیم بخصوص اینکه ابزارش رو کاملا در اختیار داریم

با چند سیستم میشه به این هدف برسیم

4.4.2 لوزی
    4.1.3.2 که یه سیستم کامل هست و خودش بر اساس نیاز تیم در 90 دقیقه میتونه تبدیل به سیستمهای دیگه بشه مثلا 4.1.4.1
    من چون بازگشت پولادی نزدیک هست به جای میثم ازش استفاده میکنم
    ذخیره ها یا بازیکنای جانشین در پرانتز

ترکیب بر اساس سیستم 4.4.2

نیلسون
    پولادی......سیدجلال.....بنگر..... ماهینی
    حقیقی(کفشگری)
    عالیشاه......................صادقیان
    مسلمان(نوری)
    خلعتبری.......سیدصالحی(حاتمی)

ترکیب بر اساس سیستم 4.1.3.2

نیلسون
    پولادی......سیدجلال......بنگر.... ..ماهینی
    حقیقی(کفشگری)
    عالیشاه.......مسلمان(نوری)....... صادقیان
    خلعتبری.....سیدصالحی(حاتمی)

قطعا با این ترکیب هجومی چند نکته مثبت و منفی به تیممون اضافه میشه

نکات منفی
    1- تعداد گل خورده تیم بالاتر میره و تعداد موقعیتهایی که در ضد حملات به تیمهای حریف میدیم هم بیشتر میشه
    2- احتمال کارت زرد گرفتن عناصر هجومی به خاطر فضای زیاد در بخش دفاعی بالاتر میره و ممکنه در روزهای حساس دست کادر فنی بسته بشه
    3- قدرت دفاعی تیم در دفاع تیمی و ضربات ایستگاهی بخصوص میانگین قدی تیم پایین تر میاد

نکات مثبت
    1- تعداد ساخت موقعیت گل و گل زده تیم طبیعتا و قطعا بالاتر میره برای مثال به بازی با استقلال اهواز که با دو مهاجم بازی کردیم نگاه کنید به گفته اکثر دوستان و کارشناسا زیباترین بازی نیم فصل اول پرسپولیس بود
    2- وجود یک مربع هجومی و تکنیکی مثل عالیشاه صادقیان مسلمان و خلعتبری در صورت هماهنگی و آمادگی میتونه قویترین خط حمله ایران بعد از انقلاب رو به وجود بیاره(ما هیچ گاه این تعداد بازیکن تکنیکی در ساختار هجومی رو نداشتیم گاهی ناصر و درخشان بودن گاهی مهدوی کیا و کعبی گاهی هم علی کریمی به تنهایی)
    3- با وجود دو بازیکن سر زن و قد بلند مثل سید صالحی و حاتمی و یک بازیکن خلاق مثل خلعتبری به راحتی میشه بهترین ترکیب فیزیکی برای یک زوج هجومی رو در اختیار داشت(قابل توجه که بهترین خط حمله تاریخ تیم ملی ایران رو دایی و خداداد شکل دادن)
    4- این ساختار هجومی با این نفرات جوان و دونده به راحتی میتونن با پرس کردن خطوط دفاعی تیمها به ساختار دفاعی تیم هم کمک کنن و از همون جلو اقدام به توپ گیری کنن
    5- وجود یک دروازبان حرفه ای و باهوش و نفرات آماده در خط دفاعی مثل بنگر و سید جلال میتونه اعتماد بنفس هجومی تیم رو بالاتر ببره و وقتی چنین امکانی در تیم هست باید ازش استفاده کرد و زنجیرهای احتیاط رو از پای بازیکنا برداشت و بهشون فرصت داد که به دروازه حریف حمله کنن
    6- از همه مهمتر این مسئله هست که همه پرسپولیس رو به نام یک تیم هجومی میشناسن و با گرد هم اومدن این بازیکنای خلاق و فانتزی میشه دوباره یک فوتبال زیبا رو اجرا کرد و تماشگرا رو به استادیوم کشوند

این تیم در صورت حفظ شدن کادر فنی و بازیکنانش میتونه به راحتی در یکی دوسال آینده یکی از بهترین تیمهای آسیا بشه
    جذب بازیکنان تیم ملی امید قطعا امید رو به پرسپولیس آورده و آینده این تیم رو روشن کرده
    Last edited by +ali; 02-12-2013 at 00:19.

12. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب نیم فصل دوم هم شروع شد دو بازیکن به لیست تیم اضافه شد چند بازیکن هم از تیم رفتن
    با توجه به لیست بازیکنای موجود من سیستم پیشنهادیم که توی سایت پرسپولیس هم مطرح کردم اینه

به نظر من با توجه به نمایشی که نیم فصل اول از پرسپولیس دیدیم در نیم فصل دوم هر 15 تیم در درجه اول میان تا به پرسپولیس نبازن و بیشتر تمرکزشون روی دفاع باشه
    با توجه به مثلث تکنیکی تیم یعنی صادقیان خلعتبری و عالیشاه که در نیم فصل مسلمان هم بهشون اضافه شده تمرکز دفاعی تیمها بیشتر هم میشه
    علاوه بر این با توجه به نفرات دفاعی آماده فشار آوردن به خط دفاعی پرسپولیس و فشرده تر کردن این تیم نتیجه معکوس میده و ساختار دفاعی تیم رو نفوذ ناپذیر تر میکنه پس برای تیمهای دیگه بهتره که به پرسپولیس اجازه بدن جلو بیاد تا دفاعش بازتر بشه

برای نمونه شما همین بازی با تراکتور رو ببینید نمیدونم دقت کردین یا نه درسته که تراکتور 10 دقیقه اول پرس کرد و فشار آورد اما بعد از اون تراکتور کاملا بازی رو متعادل کرد و حتی حامد لک به شکل مشهودی سعی داشت بازی رو آروم کنه
    نیمه دوم رو هم که همگی دیدیم
    مسئله وقتی جدی تر میشه که بدونیم این سخت ترین بازی خارج از خونه ما در نیم فصل دوم بود

پس همونطور که دوستمون lazy هم گفت باید سعی کنیم با یک هافبک دفاعی و با دو مهاجم بازی کنیم بخصوص اینکه ابزارش رو کاملا در اختیار داریم

با چند سیستم میشه به این هدف برسیم

4.4.2 لوزی
    4.1.3.2 که یه سیستم کامل هست و خودش بر اساس نیاز تیم در 90 دقیقه میتونه تبدیل به سیستمهای دیگه بشه مثلا 4.1.4.1
    من چون بازگشت پولادی نزدیک هست به جای میثم ازش استفاده میکنم
    ذخیره ها یا بازیکنای جانشین در پرانتز

ترکیب بر اساس سیستم 4.4.2

نیلسون
    پولادی......سیدجلال.....بنگر..... ماهینی
    حقیقی(کفشگری)
    عالیشاه......................صادقیان
    مسلمان(نوری)
    خلعتبری.......سیدصالحی(حاتمی)

ترکیب بر اساس سیستم 4.1.3.2

نیلسون
    پولادی......سیدجلال......بنگر.... ..ماهینی
    حقیقی(کفشگری)
    عالیشاه.......مسلمان(نوری)....... صادقیان
    خلعتبری.....سیدصالحی(حاتمی)

قطعا با این ترکیب هجومی چند نکته مثبت و منفی به تیممون اضافه میشه

نکات منفی
    1- تعداد گل خورده تیم بالاتر میره و تعداد موقعیتهایی که در ضد حملات به تیمهای حریف میدیم هم بیشتر میشه
    2- احتمال کارت زرد گرفتن عناصر هجومی به خاطر فضای زیاد در بخش دفاعی بالاتر میره و ممکنه در روزهای حساس دست کادر فنی بسته بشه
    3- قدرت دفاعی تیم در دفاع تیمی و ضربات ایستگاهی بخصوص میانگین قدی تیم پایین تر میاد

نکات مثبت
    1- تعداد ساخت موقعیت گل و گل زده تیم طبیعتا و قطعا بالاتر میره برای مثال به بازی با استقلال اهواز که با دو مهاجم بازی کردیم نگاه کنید به گفته اکثر دوستان و کارشناسا زیباترین بازی نیم فصل اول پرسپولیس بود
    2- وجود یک مربع هجومی و تکنیکی مثل عالیشاه صادقیان مسلمان و خلعتبری در صورت هماهنگی و آمادگی میتونه قویترین خط حمله ایران بعد از انقلاب رو به وجود بیاره(ما هیچ گاه این تعداد بازیکن تکنیکی در ساختار هجومی رو نداشتیم گاهی ناصر و درخشان بودن گاهی مهدوی کیا و کعبی گاهی هم علی کریمی به تنهایی)
    3- با وجود دو بازیکن سر زن و قد بلند مثل سید صالحی و حاتمی و یک بازیکن خلاق مثل خلعتبری به راحتی میشه بهترین ترکیب فیزیکی برای یک زوج هجومی رو در اختیار داشت(قابل توجه که بهترین خط حمله تاریخ تیم ملی ایران رو دایی و خداداد شکل دادن)
    4- این ساختار هجومی با این نفرات جوان و دونده به راحتی میتونن با پرس کردن خطوط دفاعی تیمها به ساختار دفاعی تیم هم کمک کنن و از همون جلو اقدام به توپ گیری کنن
    5- وجود یک دروازبان حرفه ای و باهوش و نفرات آماده در خط دفاعی مثل بنگر و سید جلال میتونه اعتماد بنفس هجومی تیم رو بالاتر ببره و وقتی چنین امکانی در تیم هست باید ازش استفاده کرد و زنجیرهای احتیاط رو از پای بازیکنا برداشت و بهشون فرصت داد که به دروازه حریف حمله کنن
    6- از همه مهمتر این مسئله هست که همه پرسپولیس رو به نام یک تیم هجومی میشناسن و با گرد هم اومدن این بازیکنای خلاق و فانتزی میشه دوباره یک فوتبال زیبا رو اجرا کرد و تماشگرا رو به استادیوم کشوند

این تیم در صورت حفظ شدن کادر فنی و بازیکنانش میتونه به راحتی در یکی دوسال آینده یکی از بهترین تیمهای آسیا بشه
    جذب بازیکنان تیم ملی امید قطعا امید رو به پرسپولیس آورده و آینده این تیم رو روشن کرده
    مرسی داش علی، تحلیل جامع و کاملی بود، بسی استفاده کردیم پیشنهاد ها هم عالی هستن

کلا" وقتی حرف از بازی بسته میاد، من یاد بازی نیمه نهایی سه سال پیش بارسا و اینتر می افتم که مورینیو چطور با یک بازی بسته حال بارسایی ها رو گرفت

بالاخره بازی بسته راهکار تیم ها در برابر تیم های قدرتمند هست و به نظر میاد که خیلی مواقع نمیشه کاری کرد!

...

گرچه مقایسه درستی نیست ولی خوب پرطرفدارترین تیم دنیا (بارسا) با پر طرفدار ترین تیم آسیا این روز ها نقاط مشابه زیادی دارند:

- دفاع مستحکم و قدرتمند با میانگین قدی مناسب، سید جلال پویول و بنگر پی کی، ویکتور و پینتو هم که به پای نیلسون ما نمیرسه

- هافبک تهاجمی های تکنیکی و قد کوتاه (ژاوی و اینیستا) اینور هم ما مسلمان و پیام رو داریم

- مهاجمان نیمار و مسی و پدرو و الکسیس، اینور ما فقط خلعت رو داریم شبیه سبک بازی اونها و در عوض بازیکنان قد بلند و سر زن داریم

- کناره هامون هم کناره ی بدی توی ایران نیستن، مخصوصا" ماهینی که این روزها خوب حرکت و سانتر می کنه اونور هم گرچه حسینی خیلی نفوذ نمیکنه در عوض عالیشاه عالیه و مسلمان هم که می تونه اونور کمک کنه

با این تفاسیر، وقتی تیم از لحاظ سبک و نوع بازی مهره هاش شبیه بارسا هست، ترکیبش هم باید مثله اون تهاجمی بچینه، به قول خودت پرسپولیس تیمی تهاجمی هست و با داشتن دفاع خوب و قابل اعتماد، باید اطمینان به نفس کافی برای بازی کردن با حداقل!!! دو خط حمله رو داشته باشیم، و به نظرم در اکثر مواقع با توجه به اینکه تمامی!! تیم ها پیش فرض جلوی ما بسته و دفاعی بازی می خوان بکنن، بهتره همیشه با سه مهاجم بازی کنیم و در اندک موارد بریم سراغ دو مهاجم.

با این تفاسیر به نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کنیم بهتر نتیجه خواهیم گرفت، در مقابل تیم های نسبتا" پرقدرت هم بریم به سمت ترکیب های دو مهاجمه که گفتی

14. 9 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

رويانيان: از 3 پروژه بزرگ پرده‌برداري خواهم کرد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام کرد که به زودي از 3 پروژه بزرگ، تاريخي و سرنوشت ساز اين باشگاه پرده برداري خواهد کرد.

محمد رويانيان در خصوص آخرين وضعيت عليرضا حقيقي در پرسپوليس و اينکه آيا او از جمع سرخپوشان جدا خواهد شد عنوان کرد: قرار است امروز اين مسئله را بررسي کنيم. بايد با حقيقي جلسه‌ بگذارم تا در اين مورد به جمع‌بندي برسيم.

به گزارش تسنيم ، وي در مورد حضور علي دايي در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص رسيدگي به پرونده محسن قهرماني گفت: بايد ببينم روند اين پرونده به کجا مي‌رسد. فعلا بهتر است چيزي نگويم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واکنش به شايعه حضور امير عابديني در اين باشگاه به عنوان مديرعامل تاکيد کرد: از مديرعاملي هر فردي در پرسپوليس استقبال مي‌کنم.

رويانيان درباره شايعاتي مبني بر اينکه او از مديرعاملي پرسپوليس استعفا خواهد داد گفت: به اين چيزها فکر نمي‌کنم و مي‌خواهم تا روزي که هستم کارم را انجام دهم. قرار است به زودي در جلسه‌اي با حضور سردبيران رسانه‌هاي ورزشي از 3 پروژه بزرگ، تاريخي و سرنوشت‌ساز پرسپوليس پرده‌برداري کنم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين پروژه‌ها مربوط به توافق با باشگاه ميلان است، اظهار داشت: اين 3 پروژه خيلي مهمتر از اين حرف‌ها بوده و بيش از يک سال است که روي آنها کار شده است. يکي از بزرگترين آرزوهاي من در پرسپوليس به ثمر رسيدن اين 3 پروژه بود که خدا را شکر پس از تلاش دوستانم در حوزه‌هاي مختلف در حال بهره‌برداري است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در واکنش به صحبت‌هاي روز گذشته محمود گودرزي وزير ورزش و جوانان مبني بر اينکه خصوصي‌سازي مشکلات پرسپوليس و استقلال را حل نمي‌کند، تصريح کرد: اگر يک بسته چند اقدامه براي خصوصي‌سازي وجود داشته باشد تغيير و تحولات اساسي در پرسپوليس و استقلال شکل مي‌گيرد. در اين صورت خصوصي‌سازي محور و اساس آن بسته خواهد شد. من هم معتقدم صرفا مسئله خصوصي‌سازي نمي‌تواند راهگشا باشد اما اگر يک بسته سياسي و اقتصادي ارائه شود آن وقت تحولات مهمي در اين دو باشگاه صورت خواهد گرفت.

رويانيان ادامه داد: من آمادگي اين را دارم که در اين خصوص صحبت کنم و پيشنهاد خود را هم ارائه دهم. باز هم تاکيد مي‌کنم اينکه بگوييم صرفا پرسپوليس و استقلال خصوصي شوند مشکلاتان حل مي‌شود اشتباه است.

وي با اشاره به اينکه نقش دولت و نحوه نظارت آن روي مسئله خصوصي‌سازي پرسپوليس و استقلال بايد مشخص شود، گفت: مسائلي که در اين بسته بايد مورد توجه قرار بگيرد زياد است. به عنوان مثال موضوع درآمدزايي باشگاه و استفاده از برند آن بايد تاييد شود يعني اينکه اگر کسي يا ارگاني سهام اين دو باشگاه را خريد بتواند با برند آن سرمايه‌گذاري کند و کار اقتصادي انجام دهد و البته مورد حمايت دولت هم باشد.

مديرعامل پرسپوليس تصريح کرد: بخشي از کارها هم زيرساختي است و بايد به دست دولت حل شود. يعني دولت بايد از سرمايه‌گذار پشتيباني و حمايت کند. از همه مهمتر اينکه بايد ببينيم استراتژي و طراحي‌مان براي واگذاري دو باشگاه چه چيزي است و البته يک «بيزينس پلن» هم تهيه شود. قبل از واگذاري پرسپوليس و استقلال بايد سياست دولت در اين خصوص تضمين شود. استراتژي تعيين و همچنين زيرساخت‌ها و تسهيلات براي بخش خصوصي تامين شود تا اين بخش بتواند محکم وارد اين موضوع شود.

رويانيان ضمن بيان اينکه بايد وزارت ورزش و جوانان با همکاري دو باشگاه پرسپوليس و استقلال بسته حمايتي از بحث خصوصي‌سازي اين دو باشگاه را تهيه کند، گفت: اگر مي‌گوييم اين دو باشگاه خصوصي شود بايد ببينيم که نظارت و حمايت دولت به چه صورت خواهد بود و مثلا سرمايه‌گذار در کجا مي‌تواند آزاد باشد و درآمدزايي کند و کجا دولت از بخش خصوصي حمايت مي‌کند. همانند بسته حمايتي که از صنعت، حمل و نقل و خدمات وجود دارد بايد در ورزش هم وجود داشته باشد.

وي در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کند در دولت جديد چند درصد احتمال خصوصي شدن پرسپوليس و استقلال وجود دارد، تاکيد کرد: اميدوارم اين صحبت و پيشنهاد من در مورد خصوصي‌سازي بر مبناي بسته سياستي هر چه سريعتر در اين دولت اتفاق بيفتند و مانند ديگر کارها و اتفاقات خوب دولت يازدهم پرسپوليس و استقلال هم خصوصي شوند.

16. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واقعا اعجوبست این فنایی ! یه پنالتی رو دید که از عجبات روزگار بود ! ولی بعد از سه بار دیدن پنالتی دوم خودش هم نفهمید کی رو کی خطا داره میکنه و کی پرسپولیسیه و کی تراکتوری ! ما نفهمیدیم : مهاجم که میپره و مدافع دست باز به سمتش میره و زیرش رو خالی میکنه با اون شاعری ای که فنایی میکرد چه ربطی داشت ! گرچه الان عمو بهزاد دوباره میاد میگه ما با تعصب میگیم .... دو تا خطا انجام شد که پشت هجده بود داور میگرفت : نمیگرفت ؟؟ هر دوتاشم به یه شکل : با دست زیر بازیکن خالی شد : یکی از بغل یکی از زیر !
    در مورد کفشگری هم .... بازیکن خیلی پاش رو باز کرد داشت جسارتا شورت ورزشیش پاره میشد !! باز نتونست پای حریف رو رد کنهکه پا رو پا نذاره بعد اون رو با زیدان قیاس میکنه !

سعی کنیم منبعد توپ سانتر نکنیم که خالی بشه زیر بازیکن شاید باز پنالتی در کار نباشه !

18. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

امید پرسپولیس امید استقلال رو 2 بر 0 برد
    دو تا هم به تیر زدن جوونامون
    البته اگر امیدای اصلی یعنی ستاره های تیم ملی امید عالیشاه صادقیان و مسلمان رو بازی میدادیم احتمالا عدد دیگه ای به دست میومد

خدا کنه مافیای فوتبال ایران اجازه بده حداقل سه چهار سال پرسپولیس ثبات داشته باشه تا فوتبال ایران متوجه آینده نگری و کار بزرگ دایی بشه

فقط در نظر بگیرید سال آینده میلاد غریبی و خانزاده هم برگردن احتمالا جوان ترین تیم تاریخ پرسپولیس رو شاهد خواهیم بود

20. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •