تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 302 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کریس رونالدو: توپ طلا، مال تمام خانواده مادریدی هاست

ستاره پرتغالی یادآوری کرد که اگر ضربه برگردانش در بازی با گرانادا وارد دروازه می شد، این یکی از زیباترین گلهای کارنامه ورزشی اش لقب می گرفت
    سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید بعد از اتمام بازی دیشب تیمش مقابل گرانادا درمیکسد زون با خبرنگاران به صحبت پرداخت. به نمایش گذاشتن توپ طلایش در این میدان، گلزنی مقابل گرانادا، برگردان زیبایی که زد و شرایط فعلی بارسلونا از جمله مسائلی بود که کریس راجع به آنها صحبت کرد:
    *برگردان: بدشانس بودم که توپ وارد دروازه حریف نشد. چون با آن سرعتی که توپ داشت، اگر دروازه بان درسوی دیگری بود، توپ وارد دروازه می شد ولی او دقیقا همان جایی بود که توپ نیز قرار داشت.. اوضاع این گونه شد. اگر این ضربه گل می شد، یکی از زیباترین گلهای کارنامه ورزشی ام می شد ولی من خوشحالم، چون توانستم گل دیگری بزنم
    *به نمایش گذاشتن توپ طلا: عصر شنبه با سایر عصرها متفاوت بود. به اشتراک گذاشتن جایزه با هواداران و افراد مادریدی حس خیلی زیبایی است. واقعا راضی و احساساتی شده ام. واقعا راضی هستم؛ چون در طول سالهای اخیر هواداران خیلی از من حمایت کرده اند؛ چه در داخل و چه خارج از ورزشگاه.آنها به من انگیزه داده اند تا هربار بهتر از قبل کار کنم و تلاش کنم تا افتخاراتی را برای باشگاه کسب کنم. می خواهم به همین روند ادامه دهم. درمورد مراسم برگزار شده هم باید بگویم که مراسم،ساده، طبیعی و نرمالی بود. آگوستین اررین (مردی که دراین مراسم حضور داشت و توپ طلا را در دستانش گرفت) فردی است که بیست سال در برنابئو کار کرده و برای من افتخار بزرگی بود که این جایزه را به دستان او بدهم.لحظه زیبایی بود. او با کمی تعجب جایزه را در دستش گرفت ولی این نشان دهنده آن است که توپ طلا مال همه است: مال تیم، هواداران و بزرگان باشگاه: تمام اعضای خانواده رئال مادرید.. از توپ جمع کن ها و فیزیوتراپ ها گرفته تاتمام اعضای باشگاه
    *شرایط بارسا: درست نیست که من در مورد خانه دیگران صحبت کنم و من در مورد خانه خودم صحبت می کنم
    *بهترین لحظات فصل: نمی دانم که در کدام لحظه از این فصل بیشتر از هرلحظه ای احساس خوشبختی کرده ام. من می خواهم تا پایان فصل به حرکت دراین مسیر ادامه دهم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برگردون رونالدو واقعا محشر بود،تو اون شرایط سر زدن برا بعضی از بازیکنا سخته،چه برسه به پرش و زدن اون ضربه فوق العاده به هر حال حیف شد...
    من نمی دونم با ‌وجود بازیکن جوون و آینده داری(خسه یا موراتا)توی تمرینات کارلو از بنزما چی میبینه ک بازیش میده،اونم فیکس،واقعا این فصل در حد انتظار اصلا ظاهر نشده.
    سه امتیاز حیاتی بود و به صدر جدول رسیم،منتظر بازی های آیتده ایم...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

4. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آمار بازیکنی که زمانی خیلی بهش میتوپیدن که خشنه و فلان:
    375 : از آخرین خطای وی، 375 دقیقه میگذرد (4 بازی)
    700 : از آخرین کارت زرد وی، 700 دقیقه میگذرد (بیش از 7 بازی)
    2 : از آخرین کارت قرمز وی 2 سال میگذرد...

این آمار خیلی جالب مربوط به پپه میشه...
    امار پپه از زمانی اینجور شد که خوزه گفت میخواد روی تفکراتش کار کنه تا اون بتونه بدون خطا کردن بازی کنه و نتیجش میشه این...(تولد خوزه هم مبارک)
    امیدوارم کارلتو هم بتونه اینکار رو با سرخیو بکنه...
    +
    تقدیر به سبک برنابئو از کریس:

6. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آتلتیکو مادرید دیده دوم جدولی رو از دست داده بدجور داره جون میکنه !!!!
    تو 30 دقیقه 2 تا گل زدن !!

بیچاره ها بعد از عمری امدن تو کورس قهرمانی دیگه دارن از خوشحالی سکته میزنن !
    ولی بعد از 2 بازی با میلان بدجور نفسش گرفته میشه !

///////////

کسی یه ویدئو یا عکس GIF از حرکت برگردون رونالدو نداره ؟؟!!!!!!
    Last edited by wooooow; 27-01-2014 at 00:42.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ضمن تبریک تولد ژوزه، اگه بخوایم دقیق تر بگیم کم شدن خشونت په په از اینجا شروع شد

یادمون نره که په په سال قبل تقریبا فاجعه بود و مسئول اصلی شکست تیم در وستفالن، جوری که تقریبا روی همه گل ها مقصر بود و اگه واران رو نمی داشتیم مطمئنا فصل قبل خیلی اوضاع بدتری رو می دیدیم
    از طرف دیگه یادمون نره که فصل قبل روابط ژوزه و په په کاملا شکر آب شده بوده، تا حدی که ژوزه (شاید به حق) گفت مشکل په په شخصی هست به نام واران!
    به خاطر همون مسائل و افت زیاد په په، توی بازار نقل و انتقالات تابستانی تا آستانه جدایی رفت و اگه کارلو و اون روحیه خاصش نمی بود (Peacemaker) شاید په په رو دیگه نمی دیدیم و کارلو بود که په په رو نگه داشت
    و احیا کرد، په په ای که در نبود واران و افت زیاد راموس، تا اینجای فصل قابل اعتمادترین مدافع وسطمون بوده و این رو باید مدیون کارلو باشیم.
    متاسفانه بعضی وقت ها می بینم هر اتفاق مثبتی که زیر نظر کارلو افتاده رو فراموش می کنیم و فقط عیب ها رو می بینیم.

9. 13 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پیرمرد سالخورده ایی که کریس رونالدوی مغرور دیشب صداش زد تا با توپ طلاش عکس بندازه فقط یه کارمند ساده ایی بود که تو سانتياگو برنابئو کار میکرد.

‌آگوستین هررین : رونالدو صدام کرد و گفت بیا پیش تیم و عکس بنداز حس خوبی بود و شگفت انگیز از اینکه رونالدو مرا در شادی تیم شریک کرد بسیار خوشحالم و شب خوبی را برایم ساخت.

11. 16 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

طرف کل عمرش ورزش های رزمی انجام میده نمی تونه این طوری رو هوا بچرخه
    احسنت داره به مولا، زانو حتا یک درجه هم خم نشده صاف صاف
    یعنی شرایط بدنی یک فرد باید فوق العاده ایده ال باشه که بتونه همچین حرکتی انجام بده
    درسته گل نشد ولی واس من که اندازه 10 تا گل ارزش داره، دمش گرم.

13. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دروازه بسته رئال درسال 2014 : صفر گل و13 شوت به دروازه کهکشانی ها

در 17 بازی ابتدایی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، آنها به طور میانگین درهر بازی 1.2 گل می خوردند و این نشانی از ضعف درخط دفاعی تیم مادریدی بودسایت گل- رئال مادرید تا به امروز 7بازی در سال2014 برگزار کرده که 4 تا در لالیگا و3 تا در جام حذفی بوده. نکته جالب توجه اینجاست که آنها از زمان آغاز سال 2014 تا به امروز حتی یک گل هم دریافت نکرده اند و جالب این است که در این 7 بازی تنها 13 شوت به سمت دروازه کهکشانی ها زده شده است یعنی به طور میانگین کمتر از 2 شوت در هر بازی.این آمار حکایت از آن دارد که دیگو لوپس و کاسیاس عملکرد خیلی خوبی در بازیهای اخیر داشته اند. در سال جدید میلادی شاگردان کارلتو به مشکلات محدودی درزمینه تدافعی برخورده اند.این درحالی است که در 17 بازی ابتدایی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، آنها به طور میانگین درهر بازی 1.2 گل می خوردند و این نشانی از ضعف درخط دفاعی تیم مادریدی بود و حریفان به بهترین نحو ممکن از آن بهره می بردند. در نیمه ابتدایی رقابت های این فصل و در17 بازی اول لالیگا، به طور میانگین درهربازی 4.4 شوت به سمت دروازه تیم مادریدی زده می شد ولی حالا این آمار در سال 2014 دستخوش تغییرات جالب توجهی شده است.دراولین بازی رئال در سال 2014 که روز6ژانویه ومقابل سلتاویگوبود و رئال 0-3 به پیروزی رسید، 1شوت به سمت ردوازه رئال زده شد و مادریدی ها14 شوت به سمت دروازه حریف زدند. روز12ژانویه و دربرد1-0 رئال درخانه اسپانیول، تیم حریف2 شوت به سمت دروازه رئال زد و رئالی ها 9 شوت به دروازه داشتند. روز 18 ژانویه وبرد 5-0 رئال مقابل بتیس..تیم حریف 1 باربه سمت دروازه حریف تاخت ورئالی ها 6 شوت به دروازه داشتند. در روز 25 ژانویه و در برد خانگی 0-2 رئال مقابل گرانادا، بازیکنان میهمان 2بار به سمت دروازه رئالی هاآمدند ورئالی ها 6 شوت به دروازه داشتند.رئال درسال2014 سه بازی در جام حذفی برگزار کرد. درروز9ژانویه و بردخانگی 0-2 رئال مقابل اوساسونا، تیم میهمان 1شوت به دروازه رئال داشت و رئالی ها 5 شوت داشتند. در بازی برگشت و 15 ژانویه، اوساسونا 5 بار به دروازه رئال رسید و رئالی ها 9 شوت به سمت دروازه تیم میزبان که 2-0 مغلوب شد داشتند و درنهایت در مصاف 21 ژآنویه رئال- اسپانیول که با برد 0-1 رئال مهیمان به پایان رسید، اسپانیول1شوت به سمت دروازه کاسیاس داشت و رئالی ها 13 شوت زدندعدم دریافت گل در 7 بازی، باعث شد تا رئالی ها با رکورد فصل 5-1994 این تیم زیرنظر والدانو برابری کنند.حالا دیگو لوپس و ایکر کاسیاس در مجموع 658 دقیقه است که گل نخورده اند و آخرین باری که دروازه رئال باز شد، روز 22 دسامبر در مصاف رئال با والنسیا در خانه مستایا بود.سرخیو راموس دراین باره گفت:« حالا ما با یک رکورد برابری کرده ایم و امیدواریم که همچنان بتوانیم دروازه مان را بسته نگاه داریم. ازنظر گروهی، خبر خوبی است، برای همه ما و نه فقط برای مدافعان.»رونالدو هم دراین باره گفت:« باید به مدافعانمان که خیلی خوب وکاملا متمرکز هستند تبریک بگوئیم. به دروازه بانانمان هم همین طور. یک تیم همین است. ما خوب هستیم و امیدواریم که در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا وجام حذفی به همین ترتیب ادامه دهیم. این رو به اینده به ما اعتماد به نفس می دهد.»

15. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

امشب ساعت 23:30 باید با اسپانیول بازی کنیم
    بازی برگشت کوپا هست و تو برنابئو !!

بازی رو به طرز باورنکردنی شبکه 3 قراره پخش کنه !!!

به امید یه بازی جذاب و دیدنی !!

17. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امیدوارم امشب هم گل نخوریم... حتی شده همه بازیها رو 1-0 ببریم... استقلال هم الان صدره با کم گل خوردن

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

19. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •