تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 219 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALFA323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Shiraz - BandarAbbas. ... Name : Moein

پيش فرض

خوب اون برای زنگ هست. من برای اس.ام.اس گفتم
    سلام دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره وقتی شما این تغییرات رو برای پروفایل یک نفر تنظیم کنید
    چه طرف به شما زنگ بزنه چه اس ام اس بفرسته عکسش روی گوشی شما نمایش داده میشه!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی k750 دارم که بدلیل مشکلات نرم افزاری بردمش تعمیر از موقع ای که بردم تعمیر وقتی با برنامه xs فلش میکنم و بعد از ریختن patch با فایل resti که قبلا روشن مکردمش rest می کنم روشن نمیشه لطفا راهنمایم کنید چی کار باید بکنم
    در ضمن cid گوشی 49 و redهستش
    دوست من اگر گوشی شما سریال اصل نباشه همین بلا سرش میاد باید بری بدی با باکس برات فلشش
    کنن اگرم نتونستی بیا تو forum.p30source.com مشکلت رو در بخش مربوطش بیان کن ، اموزش خوبی از فلش بهت میدم ولی بازم باید برای بدی برات با باکس سریالش رو تغییر بدن .
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Only 50#3!14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تنهایی

پيش فرض

سلام دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره وقتی شما این تغییرات رو برای پروفایل یک نفر تنظیم کنید
    من وقتی برای پروفایل یک نفر عکس میزارم... وقتی زنگ میزنه عکسش میافته ولی اس.ام.اس نه، فقط اسمش رو نشون میده

داره خودمونی میشه mehdi9352's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

5

مرسي دوست عزيز

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

نوشته شده توسط alirezafatemi
    سلام
    من یه گوشی k750 دارم که بدلیل مشکلات نرم افزاری بردمش تعمیر از موقع ای که بردم تعمیر وقتی با برنامه xs فلش میکنم و بعد از ریختن patch با فایل resti که قبلا روشن مکردمش rest می کنم روشن نمیشه لطفا راهنمایم کنید چی کار باید بکنم
    در ضمن cid گوشی 49 و redهستش
    شما وقتی گوشیتونو بردید بیرون تا براتون تعمیر کنند یک فریمور به غیر از فریمور استاندارد(EU) رو گوشیتون فلش کردند. مثلا فریمور چینی. در صورتی که اون فایل Rest فقط برای فریمورهای استاندارد استفاده میشه.شمادو راه داری.
    1- بعد از انجام عملیات هک مثل ریختن پچ و ... اگر گوشیتون روشن نشد یکبار گوشی رو به برنامه setool2lite وصل کنید و عملی مثل Identify یا read Flash انجام بدید. در آخر خود برنامه فایل rest متناسب با گوشی شما رو روی گوشی میریزه و گوشی روشن میشه.
    2- فریمور استاندار EU روی گوشی فلش کنید.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اخه تو مشخصاتش گفته تا 9 ساعت میشه مکالمه کرد برای همین انتظار داشتم حداقل 12 ساعت موسیقی پخش
    اگه ضبط ماشین هم 9 ساعت روشن باشه باتری ماشین میخوابه. شما از هندزفری استفاده کن و 30 ساعت آهنگ گوش بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا چرا چیزی رو که امتحان نکردی میگی من خودم به گفته ی شما عمل کردم 1 گیگ انداختم روش حالا می بینم هرچی اطلاعات بیشتر از 494 مگ بیشتر بشه اگر زیپ هم باشه دیگه خونده نمیشه(منظورم روی کامپیوتر) mp3 وسایر پسوندهایی که خود گوشی میخونه که جای خود داره خلاصه فقط توی صورت وضعیت گوشی میگه که 1گیگ رم داره وگرنه خبری ا ز 1گیگ فضانیست

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا چرا چیزی رو که امتحان نکردی میگی من خودم به گفته ی شما عمل کردم 1 گیگ انداختم روش حالا می بینم هرچی اطلاعات بیشتر از 494 مگ بیشتر بشه اگر زیپ هم باشه دیگه خونده نمیشه(منظورم روی کامپیوتر) mp3 وسایر پسوندهایی که خود گوشی میخونه که جای خود داره خلاصه فقط توی صورت وضعیت گوشی میگه که 1گیگ رم داره وگرنه خبری ا ز 1گیگ فضانیست
    سلام دوست من مطمئن هستید که انجمن رو اشتباهی نیومدید!!! چیزی که شما گفتید ربطی به بحث های اینجا نداره ...
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Only 50#3!14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تنهایی

پيش فرض

من وقتی برای پروفایل یک نفر عکس میزارم... وقتی زنگ میزنه عکسش میافته ولی اس.ام.اس نه، فقط اسمش رو نشون میده
    دریاب مرا...

داره خودمونی میشه mehdi9352's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

4

من همين الان با k750ام امتحان كردم درست كار ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •