نه، دیگه نمیتونم، دیگه نمیتونم.![]()
نه، دیگه نمیتونم، دیگه نمیتونم.![]()
آره پسر خیلی عالیه
اصلا محشره
مثلا این کلیپو ببین :
لامصب چی ساختی EA ! واقعیت موج میزنه تو بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم همه کلیپو ببینن
من با RELOADED هفته پیش صحبت کردم گفت کرک نمیشه
بعد گفتم ایول همون بهتر نشه تو کشور ما یک سری فقط میخوان بگیرند کارشمارو و به بقیه بفروشند گفت پس اصلا نمیدیم
دستت درد نکنه داداش یه مقدار اومیدم ک داشتیم ناامید کردی ک ....![]()
بامزه بود... در ضمن RELOADED یه شخص خاصی نیست بلکه یه تیم هستند... درضمن بهتره نسخه اصل رو بخرین یه بار انلاین بازی کنید دیگه سراغ افلاین نمیرید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کاملا درسته من با کل تیم که حرف نزدم یکیشون فقط تازه ان شخص تو گروه PROPHET هم هست
اخه این چه حرفی بود زدی بش ,
میشه یه بار دیگه ازش خواهش کنی کرکو بده|:
ارسال شده از MT11i با استفاده از تپاتالک 2
انگار قراره اسکیدرود کرک رو پنجشنبه منتشر کنه؟!
اه اه اه اه اه .....
حالم بهم خورد از این نوع بازی .
واقعا چی ساخته EA . هر سال میاد ابرو رو درست میکنه و خوشگل میکنه اما میزنه چشم رو کور میکنه .
به هیچ وجه انتظار همچین باگهایی رو نداشتم . حالا کاش واقعا این باگهایی که هر سال میاد تو بازی کمیاب باشن ولی امسال واقعا این چندتا باگ معلومه که شورشو در اورده . اگه پچی واسه رفع این مشکلات نیاد عمرا برم ارجینال بخرم با این توصیفات . حیف پولی که ادم بده واسه ارجینال این بازی .
وجود همچین باگهایی به نظرم فقط توهین به گیمرهاست . معلومه ذره ای واسه رفع باگهای بازی قبل از رلیز تلاش نکردن و تمام نیروشون رو دارن به کار میبرن فقط برای نسخه نکست و عملا نسخه کارنت رو ادم هم حساب نکردن .
معلومه این باگ شوت فاینس بیشتر از سانترها و ضربه های سر رو مخه . باز خوبه با cpu چند تا اسلایدر هست میشه باهاش اینا رو درست کرد .
پ.ن : طرف هم کلا عشق داوید ویا بود .
خدایی همینو بهشون گفتی ؟ البته تاثیری نداره ولی مطمئنی کرک نمیکنن ؟ اخه دلیلی نداره کرک نکنن . کرک های دیگه هم که کلا داغونه مگه همین ریلودد .
Last edited by Gregar; 07-10-2013 at 15:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)