تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 457 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من تو Virtual Kisok شروع کردم به نصب 2تا نرم افزار ( Drop Box و Opera) بعد با کمال تعجب دیدم که هر دوی این نرم افزار ها تو محیط اصلی ویندوز هم نصب شدن!
    گفتم شاید با ریست کردم سندباکس درست بشه و تغییرات برگرده به حالت قبل ولی فایده نداشت و با ریست کردن سندباکس هم هنوز نرم افزار ها رو سیستم اصلی من نصب بود و به راحتی هم اجرا میشن، دلیل این قضیه چیه؟
    من تازه میخواستم با Virtual Kisok چند تا ویروس اجرا کنم که با این حرکتی که از کومودو دیدم پشیمون شدم ناجور!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان سایت کومودو دیگه از سرور خودش لینک دانلود نمیزاره؟
    من رفتم تو صفحه زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی دانلود رو میزنم میبره سایت سایت زیر و باید از اینجا دانلود کنم:
    قبلا یه لینک ثابت از سایت خودش بود که همیشه اخرین ورژن بود چطوری میشه اون رو پیدا کرد؟ کجای سایت میزارن؟
    ضمن توی همون صفحه دانلود کومودو که میرم release notes رو که میزنم اخرین ورژن رو زده :
    Version 6.0.260739.2674: 19 December , 2012
    در صورتی که 6.1 هم اومده(سایتای ایرانی هم گذاشتن ولی نمیدونم این لینک تفکیکی رو از کجا گیر اوردن لینک خود کومودو هم 32 و 64 بیت هست و اینکه حجمش 144 تا هست ولی سایتای ایرانی گذاشتن لینک هر کدوم جدا هست و حجمشون هم تقریبا نصف هست)
    چطوری هست؟ دیگه این صفحه رو ابدیت نمیکنن یا من اشتباهی رفتم؟

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

هی جان ورژن جدید اومد Version 6.2.282872.2847

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض CIS 6.2

سلام

محتوای مخفی: نمایش پروسه های فعال 

با امکان دیدن پروسه های فعال و ارتباطات فعال،خوشبختانه لزوم استفاده از KS کمتر شده

لینک دانلود مستقیم:

البته دوستان میتونند از طریق برنامه هم نسخه جدید را دریافت کنند حدود140 مگ آپدیت میشه. من بدون مشکل آپگرید کردم

ولی اگر مشکل سرعت اینترنت دارید میتونید از لینک بالا فایل اینستالر را دانلود و نصب بکنید
    قبلش از دیتابس بکاپ بگیرد

دوستان میتونند روی ویندوز 8 هم تست بکنند

بعضی وقتها یادم میره این محصول رایگانه!

Last edited by Jadda; 20-06-2013 at 02:17.

5. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا HIPS کومودو جلوی یکی از فعالیت های نرم افزار Roboform رو که ظاهرا دسترسی به رم هست رو میگیره، برای من هم هیچ پیغامی ظاهر نمیشه که بخوام تایید یا بلوک کنمش، چجوری میتونم کاری کنم که اجازه دسترسی به رم رو به Roboform بده؟ تنظیمات HIPS روی سیف مود هست و فایل robotaskbaricon هم تو لیست trust file قرار داره، کل log HIPS من رو همین پیغام گرفته و باعث میشه من نتونم به راحتی log های دیگه رو پیدا کنم، میخوام کاری کنم که دیگه تو log این پیغام جلوگیری از دسترسی به رم رو نده، این هم log کومودو

7. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آقا HIPS کومودو جلوی یکی از فعالیت های نرم افزار Roboform رو که ظاهرا دسترسی به رم هست رو میگیره، برای من هم هیچ پیغامی ظاهر نمیشه که بخوام تایید یا بلوک کنمش، چجوری میتونم کاری کنم که اجازه دسترسی به رم رو به Roboform بده؟ تنظیمات HIPS روی سیف مود هست و فایل robotaskbaricon هم تو لیست trust file قرار داره، کل log HIPS من رو همین پیغام گرفته و باعث میشه من نتونم به راحتی log های دیگه رو پیدا کنم، میخوام کاری کنم که دیگه تو log این پیغام جلوگیری از دسترسی به رم رو نده، این هم log کومودو
    سلام

در عکس مشخصه که پروسه robotaskbaricon.exe اجازه دسترسی به رم را داره. ولی کومودو نمیزاره پروسه خودش (یعنی cis.exe) توسط robotaskbaricon.exe خونده بشه.
    در واقع این قابلیت از کومودو هست که همون Self- Defense نامیده میشه و باعث میشه در برابر مخربهایی که قصد حمله به کومودو را دارند از خودش دفاع بکنه. و در واقع این مسدودی هیچ اتفاق بدی را برای شما ایجاد نمیکنه. و اصلا نگران نباشید.

اما اگر دوست ندارید بخش وقایع از این گزارش پر بشه، برید در قسمت تنظیمات برنامه و قوانین برنامه ها در HIPS و قانون "کومودو اینترنت سکیوریتی" را اصلاح کنید. و اون فایل را اضافه کنید طبق عکس.

احتمالا باید مورد حل بشه. هر چند همه چیز ارومه و هیچ اتفاق بدی در حال رخ دادن نیست.
    Last edited by Jadda; 20-06-2013 at 01:48.

9. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

آقا من تو Virtual Kisok شروع کردم به نصب 2تا نرم افزار ( Drop Box و Opera) بعد با کمال تعجب دیدم که هر دوی این نرم افزار ها تو محیط اصلی ویندوز هم نصب شدن!
    گفتم شاید با ریست کردم سندباکس درست بشه و تغییرات برگرده به حالت قبل ولی فایده نداشت و با ریست کردن سندباکس هم هنوز نرم افزار ها رو سیستم اصلی من نصب بود و به راحتی هم اجرا میشن، دلیل این قضیه چیه؟
    من تازه میخواستم با Virtual Kisok چند تا ویروس اجرا کنم که با این حرکتی که از کومودو دیدم پشیمون شدم ناجور!

با سلام
    شما نرم افزارها رو از توی پوشه share space نصب می کنید ؟ من هم این مشکل شما رو داشتم البته تا زمانی که نرم افزارها رو از توی پوشه
    share space نصب می کردم . شما یک نرم افزار رو در پوشه دیگه ای قرار بدید و نصب کنید بعد ببینید بعد از ریست توی سیستم اصلی وجود داره یا نه

سلام

محتوای مخفی: نمایش پروسه های فعال 

با امکان دیدن پروسه های فعال و ارتباطات فعال،خوشبختانه لزوم استفاده از KS کمتر شده

لینک دانلود مستقیم:

البته دوستان میتونند از طریق برنامه هم نسخه جدید را دریافت کنند حدود140 مگ آپدیت میشه. من بدون مشکل آپگرید کردم

ولی اگر مشکل سرعت اینترنت دارید میتونید از لینک بالا فایل اینستالر را دانلود و نصب بکنید
    قبلش از دیتابس بکاپ بگیرد

دوستان میتونند روی ویندوز 8 هم تست بکنند

بعضی وقتها یادم میره این محصول رایگانه!

مرسی علی جان
    چقدر عالی شده رابط کاربری
    من کسپر رو با اون همه ابدیت پاک کردم و این نسخه رو نصب کردم روی ویندوز 8 x64
    متاسفانه مشکل هنوز رفع نشده . البته اگه پیکر بندی رو روی proactive قرار ندیم مشکلی پیش نمیاد
    من بعد از نصب پیکر بندی رو روی proactive قرار دادم با ری استارت دیگه کومودو بالا نیومد . پاک کردم و دوباره نصب کردم و تغییری در پیکر بندی انجام ندادم الان که داره کار میکنه و مشکلی نداره البته اضافه کنم که هیچ گزینه دیگه ای رو توی تنظیمات hips فعال نکردم
    لطفا این مورد رو به کومودو گزارش بدین

ویرایش
    تیک زدن این گزینه هم باعث از کار افتادن کومودو در ویندوز 8 64 بیتی میشه

در سایتهای ایرانی از کومودو دو نسخه 32 و 64 بیتی قرار داده شده در حالیکه روی سایت اصلی فقط یک نسخه قرار داده میشه
    قضیه این سایتها چی هست آیا کومودو دو نسخه 32 و 64 بیت جدا داره ؟
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 20-06-2013 at 10:06.

11. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

کومودو هر روز بهتر از دیروز.....با چه سرعتی امروز برام ابدیت کرد؟ هنوزم باورم نمیشه...نسخه نصبی رو گرفتم اما وقتی از طریق خود برنامه ابدیت کردم دیدم سرعت ابدیت به یک مگ هم میرسید .... رابط کاربری عالی شده....
    راستی من میخام اگه امکانش باشه یکی دوتا تم برای کومودو بهم بدین اگه هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    از کدوم قسمت می تونم ببینم چه برنامه هایی اجازه خروج گرفتن و چه برنامه هایی بلاک شده هستن .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه مشکل هنوز رفع نشده . البته اگه پیکر بندی رو روی proactive قرار ندیم مشکلی پیش نمیاد
    من بعد از نصب پیکر بندی رو روی proactive قرار دادم با ری استارت دیگه کومودو بالا نیومد . پاک کردم و دوباره نصب کردم و تغییری در پیکر بندی انجام ندادم الان که داره کار میکنه و مشکلی نداره البته اضافه کنم که هیچ گزینه دیگه ای رو توی تنظیمات hips فعال نکردم

در سایتهای ایرانی از کومودو دو نسخه 32 و 64 بیتی قرار داده شده در حالیکه روی سایت اصلی فقط یک نسخه قرار داده میشه
    قضیه این سایتها چی هست آیا کومودو دو نسخه 32 و 64 بیت جدا داره ؟
    با تشکر
    من از اون اول که نسخه 6 اومد روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم و هیچ مشکلی هم از لحاظ بالا اومدن یا هنگ کردن سیستم نداشتم، تنظیمات هم همیشه روی Proactive بوده، تیک اون گزینه Enable Enhanced رو هم همیشه میزنم، من فکر میکنم مشکل از ویندوزتون باشه، من رو 2تا سیستم با ویندوز 8 64 بیتی دیگه هم نصب کردم واسه اونا هم اصلا مشکلی ایجاد نکرد

در مورد نسخه 64 و 32 بیتی هم بله خود کومودو 2 نسخه مجزا هم برای دانلود گذاشته، تو همین سایت های ایرانی هم وقتی رو لینک دانلود کلیک میکنید میبینید که مستقیم از خود سایت کومودو دانلود میشه، پس لینک معتبر هست

این لینک نسخه 64 بیت از خود سایت کومودو با حجم 52MB

اینم لینک نسخه 32 بیت از خود سایت کومودو با حجم 45MB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •