تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 172 از 328 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

من و یه عده ای که اینجا دارن تو بحث شرکت میکنن ، به چیزی اعتقاد دارن به نام " نامحرم " ،
    به اعتقادات بقیه ی حاضرین کاری ندارم ( چون به من ارتباطی نداره و یه مسئله ی شخصی میشه )

محیط آموزشی ( به ویژه دانشگاه ) بدون ارتباط آموزشی نیس و طرف دوم این ارتباط همیشه از جنس شما نیس...... ما آدما هیچ وقت بی‏ارتباط با دیگران زندگی نکردیم چون برای ما ارتباط با همنوع یک ضرورته ... من معتقدم نوع و کیفیت ارتباط رو اهداف و اغراض ما تعیین می‏کنه. علاوه بر اون هر ارتباط ، شرایط خاص خودش رو داره تا ارتباط به هدف برسه!

علت اصلی حضور در دانشگاه تحصیل دانش و علم هست و نه تحصیل چیز دیگه ..... از این رو، ارتباط اساسی و اصلی ما با تمامی افراد در اون محیط یک ارتباط آموزشیه ... هر رفتار یا ارتباطی که شما رو از این هدف دور کنه ، آفت زندگیه و انحراف از مسیر آموزش محسوب میشه .......

و به نظرم ارتباط با جنس مخالف در محیط دانشگاه یک عامل مزاحم حساب میشه و باعث میشه تا سطح تمرکز کم بشه ! کافیه یک پیام از جنس مخالف نظر شما رو به خودش جلب کنه تا ساعت ها فکر و ذهنت رو به خودش مشغول کنه !
    گاهی میبینی به واسطه ی همین دوستی های دانشگاهی ، ارتباط دوستی فراتر میره و باعث هنجارهای اجتماعی میشه و خسارت های جبران ناپذیری رو به بار میاره ( به ویژه برای دختر )
    و حتی خود شما هرگز در ابتدای این دوستی پیش بینی نمیکردی که این دوستی به این نقطه ختم بشه ولی متاسفانه به جایی میرسه که جز ندامت چیزی باقی نمیمونه...

چون جوون های ما تا قبل از ورود به دانشگاه به اون صورت با دختر یا پسر رابطه ی انچنانی نداشتن در دانشگاه به محض دیدن یک دیگر خودشون رو میبازن و هیجان زده میشن ... این افراد یه نگاه یا یک کلام از جنس مخالفشون رو به عشق تعبیر میکنند و در ذهن خودشون رویاهایی رو می پرورونن که .....

حالا بحث دینی و اعتقادی که در مورد ارتباط دختر و پسر میگه بماند ! چون اینجا جاش نیست !

+

و اینکه بعضی افراد اینجا ، به بهانه ی اجتماعی شدن سعی میکنن روابط افراطی دختر و پسر رو توجیه کنند که به نوعی تبعیت کورکورانه از غربه ....

2. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله چون توی دانشگاه این مسائل صد سال همینجوری پیش میره و مدام همین آسیب ها پیش میاد ولی وقتی بیاد توی سطح جامعه ،

حداقل 1. راه سو استفاده از ازدواج های دانشجویی بسته میشه 2. آسیب ها توی جامعه که باشه بیشتر دیده میشه 3. برقراری ارتباط

بین دختر و پسر بیرون بیشتر دیده میشه و فرهنگ سازی بیشتری میشه ، همینجوری الکی الکی

وقتی توی دانشگاه همچین اتفاقی میافته اون فرد شیشه ی سمی رو میکشه سرش ، از بالا ساختمون میپره پایین ، ترک تحصیل میکنه ،چند ترم نمیتونه درس بخونه ، ولی یه انسان عادی از هیچی عقب نمیافته ، نهایت دستش به کار نمیره ، دانشجو تا بیاد یه بار عاشق بشه و شکست بخوره چند سال میگذره ولی بیرون....هر روز هم تو دانشگاه اون شخص رو نمیبینه که حالش بد تر بشه ...

برای روابط دختر و پسر ، بیرون بهتر از دانشگاهه ، دانشگاه یه سری محدودیت هایی داره ، درست مثل فرق بین ازدواج سنتی و مدرن ، ازدواج دانشجویی و ازدواج از بیرون دانشگاه هم یه فرقایی دارن
    سطح جامعه که ...
    هر سال تعداد نامعلومی دختر و پسر فراری داریم به خاطر همین موارد
    هر سال تعداد نامعلومی خودکشی داریم به خاطر همین شکستهی عاطفی و فریبهای خیابونی و ...
    اتفاقا تو دانشگاه هست که میشه کنترل کرد، بررسی کرد، علت یابی کرد و راه درمون پیدا کرد
    آسیب های روابط دختر و پسر تو دانشگاه اگه چندساله که زیاد شده و به چشم میاد (که دلیلش اتخاذ سیاست افتضاح افزایش بی حد و حصر ظرفیت دانشگاهها هست) در جامعه چند دهه هست که همچین مشکلاتی وجود داره و کسی دوست نداره اونها رو ببینه
    شما میگید یه دختر تو دانشگاه شکست عشقی میخوره و چند ترم از درساش میمونه من میگم یه دختر تو خیابون فریب میخوره و خودکشی میکنه!
    تفاوت نظر ما به خاطر سانسور خبری مشکلات جامعه هست

وستا به نکتۀ جالبی اشاره کرد
    در دانشگاه عزیز ما (فردوسی) در حال حاضر بیش از 50 واحد از کلاسها تفکیک شده (بقیش رو بودجه برگزاری کلاس ندارن وگرنه اونم تفکیک میکردن!) انجمن های دانشجویی به کلی تفکیک شد که با اعتصاب دانشجو مثلا برنامه ریختن که نصف نصف ساعات حضور مختلط باشه (که قطعا اونم بعدا کامل تفکیک میشه)
    حالا سوال اینجاست که الان این تفکیک چه فایده ای داشته
    سن ازدواج اومده پایین؟
    شرایط ازدواج راحت تر شده؟
    آمار طلاق کمتر شده؟
    آمار فساد کمتر شده؟
    سطح دانش پسر و دختر برای زندگی زناشویی بیشتر شده؟

اصلا کسی هست که جرئت کنه برای این موارد آماری ارائه بده یا باید مثل همیشه مثل کبک در برف فرو بریم؟؟

اوه، یکم اوج گرفتم
    Last edited by Reza31001; 04-11-2013 at 18:57.

4. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کار دانشگاه فراهم کردن محیط تولید علمه ، محیط سالمی که بشه توش تحصیل کرد .

از زمانی که پرده ی بکارت اهمیت پیدا میکنه توی جامعه ی اسلامی ، از اونجایی که یه پسر و دختری که هیجده سال تو مدرسه جنس مخالف ندیده میشینه پیش جنس مخالف ، حالا آدم بیار ، اختلالات روانی ببر ...
    نکته اول اینکه این فقط یک مغلطه هستش که کار دانشگاه فراهم کردن محیط تولید علمیه، مثل این که بگیم کار خانه فراهم کردن محیط امن برای خانواده هست. دانشگاه فقط یک پیکره فیزیکی هستش که دانشجو ها و اساتید اونجا تجمع میکنن و در نهایت این تجمع و ارتباط منجر به تولید علم میشه.
    ضمن اینکه من هنوز متوجه نشدم که ارتباط دختر و پسر کجاش نا سالم هستش؟! به نظر من بیشتر، ناسالم این عقیده شما و همفکران شماست که ببخشید افراد رو آلت های تناسلی سرگردانی تصور میکنن که هر لحظه ممکنه توو هم فرو برن! این نوع نگاه به افراد تهین آمیز و احمقانست.

نکته دوم اینکه مگر دختر و پسر جامعه ما توو یه محیط بسته ی تکنفره زندگی کردن که وقتی آزادشون کنی توو دانشگاه مثل حیوانات وحشی به هم حمله کنن؟ نه اصلن اینطور نیست، دختر پسر جامعه ما همدیگر رو میبینن و با هم ارتباط دارن توو محیط های دیگه و جامعه. اتفاقن من فکر میکنم ارتباط هایی که توو دانشگاه ها شکل میگیره عمومن خیلی بهتر و درستر و منطقی تر هستش از ارتباط هایی که توو پارک و کوچه خیابون شکل میگیره!
    مسائلی مثل بکارت و ... رو هم همفکران شما توو این جامعه بوجود آوردن وگرنه هر انسانی آزاده با هرکسی دوست داره ارتباط داشته باشه و اینا مسائلی نیستن که من یا شما بشینیم و به بقیه دیکته کنیم.
    سکس یک حقیقت انسانیه و جدا ناپذیر از اون، حالا میشه اون رو به روش های منطقیترش انجام داد یا به روش های دیگه. اگر مسئولین جامعه اسلامی ما میخوان که روابط درست در جامعه شکل بگیره به جای تفکیک جنسیتی که فقط پاک کردن صورت مسئله هستش، شرایط ازدواج رو راحتتر کنن!

6. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

مشکل اینه که بیماری روانی حاد رو دادگاه فقط دیوانه زنجیری میداند
    شما میدونی شیزوفرنی چیه؟میدونی زندگی با چنین ادمی چقدر سخته؟
    زندگی با ادمی ه توی 2 تا دنیا زندگی میکنه.توهم داره.چیزهایی میبینه ه وجود ندارند.چیزهایی میشنوه که وجود ندارند...تمایلی به قرص خوردن نداره.اگر نخوره معلوم نیست چی میشه

تازه چجوری میشه ثابت کرد که طرف دروغ گفته؟مگه جایی نوشته میشه؟
    مسئله دوست داشتن نیست.مسئله دروغه
    مثل این میمونه که بخوای یه وسیله ای بخری فروشنده بهت بگه سالمه بیای امتحان کنی ببینی سرت کلاه رفته .خرابه
    شما خودت قبول میکنی ازدواج کنی و بعدا بفهمی خانمت یه بیماری روانی داره؟اون هم به اون صورتی که گفتم
    تازه توی ازدواج سنتی اول طرفین سعی میکنند شناخت پیدا کنند بعد عاشق بشوند.پس این دوست داشتن دیر تر بوجود میاد
    حالا برای این دختر که اینجوری متضرر شده چه تضمینی هست؟
    حق طلاق داره؟نه
    شاید بتونه این مهریه رو ابزاری قرار بده تا بتونه نجات پیدا کنه

در مورد جهیزیه بله یک فرهنگ اصیل هست.به هر حال زندگی باید با یه وسایلی شروع بشه
    ولی لزومی نداره ه اون یخچال فریزر سای امریکایی باشه
    با وسایل معمولی تر هم میشه شروع کرد
    ولی جواب خانواده ی مرد را چه کسی باید بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن این جمله که میگویید اکثر مسئولیت های خانواده بر عهده ی مرد هست کاملا اشتباه هست
    بهتر بود میگفتید اکثر مسئولیت های مالی خانواده بر عهده ی مرد هست
    تازه اون هم با شرایط جامعه ی امروزی ه خانم ها خیلی دوست دارند سرکار بروند خیلی معنا پیدا نمیکنه
    خب این حالت برای هر دو طرف ممکنه پیش بیاد
    تقریبا میشه گفت هیچ کاریش نمیشه کرد
    مشابه این قضیه سر دوستم اومده
    یه زن گرفته بعد از ازدواج معلوم شد دختره مشکل روانی داره
    در اکثر موارد دختر نرمالی هست ولی بعضی وقتها یهو قاطی میکنه و بدترین کارهای ممکن را میکنه و یا بدترین فهشها را میده
    الان اون مرد بیچاره شده
    شاید بتونه این مهریه رو ابزاری قرار بده تا بتونه نجات پیدا کنه
    مرد پس چی میشه ؟
    در صورت مساوات بایستی مرد هم جبران خسارت بگیره نه ؟

البته پرسیدیم اگه پزشک (مخصوص) تاید کنه میشه طلاقش داد
    به هر حال قبول دارم خیلی سخته خدا سر هیشکی نیاره
    به قول شما بیشتر از همه دروغ گفتن و پنهون کردن موضوع ادمو زجر میده

در ضمن این جمله که میگویید اکثر مسئولیت های خانواده بر عهده ی مرد هست کاملا اشتباه هست
    بهتر بود میگفتید اکثر مسئولیت های مالی خانواده بر عهده ی مرد هست
    خب این بستگی به خانواده ها داره و اینکه کجا زندگی کنی
    مسئولیت مالی که حتما به عهده مرده در مورد بقیه مسئولیتها بیشتر تفاهمی هست و بستگی داره چه قشری با چه قشری و فرهنگی ازدواج کنه

تازه اون هم با شرایط جامعه ی امروزی ه خانم ها خیلی دوست دارند سرکار بروند خیلی معنا پیدا نمیکنه
    اینم بستگی به شرایط و صحبتهای طرفین داره
    به عنوان مثال من شیفتی کار میکنم و سخته برام
    ولی اگر تفاهم بشه خیلی هم خوب میشه
    چون الان در ایران نسبت درامد به مخارج اصلا جور نیست و تعادلی وجود نداره
    مخارج خیلی بیشتر از درامدها هست
    در نتیجه اگه زوجین همزمان (حداقل برا مدتی) بتونند کار کنند میتونند بر خیلی از مشکلات اقتصادی غلبه کنند
    Last edited by golmohammadi; 04-11-2013 at 20:35.

8. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جالبه شما چند پست قبل از تولید علم صحبت میکردید ولی حالا کلا علم رو منکر میشد

مدرسه با دانشگاه و محصل با دانشجو تعریفشون بسبار فرق داره
    محصل فقط چیزی که بهش ارائه میدن رو باید کسب کنه ولی دانشجو باید بره علم رو خودش پیدا کنه
    بسیار پروژهای دانشجوی وجود داره که از اشتراک دوفکر شکل گرفتن و دستاوردهای بزرگی داشتن
    حالا شما با این تفکیک جلو تولید علم رو میگیرید
    همونطور که با این تفکیک جلو تشکیل میلیونها زندگی سالم و خوب رو میگیرید و این میلیونها رو به سمت انتخابهای چشم بسته و غلط میفرستین
    کجا علم رو منکر شدم ؟ من این رو در جواب سوالی فرستادم که میگفت دختر پسرا توی دانشگاه تبادل علمی دارن با هم ، من گفتم تبادل علمی بین پسر و دختر اونقدرا واجب نیست ، اونقدرا افت علمی نمیاره . عین جمله ی من این بود که "کلا چقدر تبادل علمی داریم؟ "

شما بودی که منکر تولید علم بودی...پستاتون رو مطالعه کنید ....

شما که میگفتی تولید علم وجود نداره ؟ این" بسیار پروژه هاای دانشجویی" ، تولید علم نیست ؟

نه دوست عزیز اون بسیار پروژه ها رو آدم یه همجنس درست حسابی میتونه پیدا کنه که باهاش انجامش بده .

الان دبیرستان ها مختلط بشن ، فضاش علمی میشه مثلا ؟تحقیقات میترکونه ؟

مگه خارجه ؟ یه نگاه به دانشگاه ها بکنیدبعد بگید دانشجو فلان فرق رو با محصل داره ...

خب چرا دیده های شما اینقدر سری هست که نمیتونید برای ما هم بیانش کنید؟

دقیقا کجای جامعه جفتش رو پیدا میکنه؟مدرسه؟محل کار؟خیابون؟ورزشگاه؟کجا؟شم ا که همه جای جامعه رو تفکیک کردید و تمام مکانها مختلت رو هم اشتباه میدونید
    کی گفته دانشگاه فقط جای یادگرفتن ارتباط هست؟چرا دانشگاه نمیتونه جایی باشه هم یاد بگیره و هم اگر گزینه درست و سالم و عقلانی هم وجود داشت زندگی مشترک تشکیل بگیره؟
    تیکه انداختن چه ربطی به دانشگاه داره؟خب شما وقتی مکان همصحبتی و درکنار هم بودن به افراد نمیدین فقط همین متلکهای ثانیه ای ایجاد میشه و این متلک دقیقا یکی از نتایج تفکیک هست

بازم هم سوالم اینه این جامعه که اشنایی در اون مناسبتر رو دقیقا بفرمایید کجا هست؟
    شما بپرس از کجاش میخوای بدونی من بگم ، چیزی رو پنهون نکردم .

همه جا ، هرجایی موقعیتش پیش بیاد ، حالا خیابون ، فروشگاه ، رستوران ، کتابخونه ، کافی شاپ ، محیطهای کاری مختلط .

من میگم جامعه رو بستن ، ارشاد اومد همه رو جمع کرد اوکی ... مقاومت کردن ارشاد نتونست این کار رو بکنه ، پروژه شکست خورد

یکم توی به رسمیت شناخته شدن روابط پیش رفتیم ، دانشگاه که تفکیک بشه کم کم ، روابط میاد توی سطح جامعه و باز تقابل صورت

میگیره ، این باعث میشه بشه تو این قضیه بیشتر پیش رفت ....

تیکه انداختن به خاطر مکان همصحبتی و اینا نیست ... با بیمارای روانی کاری ندارما ...

اما به نظر من همچین شخصی رو نباید گذاشت بره تو دانشگاه ، باید ارتباط موثر رو تو سطح جامعه رو یاد بگیره ...

خلاصه کلام این که جنس مخالف رو بیرون با یه من عسل نمیشه خورد ، توی دانشگاه همه برادر خواهر میشن یــــهــــو...

10. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من و یه عده ای که اینجا دارن تو بحث شرکت میکنن ، به چیزی اعتقاد دارن به نام " نامحرم " ،
    به اعتقادات بقیه ی حاضرین کاری ندارم ( چون به من ارتباطی نداره و یه مسئله ی شخصی میشه )

محیط آموزشی ( به ویژه دانشگاه ) بدون ارتباط آموزشی نیس و طرف دوم این ارتباط همیشه از جنس شما نیس...... ما آدما هیچ وقت بی‏ارتباط با دیگران زندگی نکردیم چون برای ما ارتباط با همنوع یک ضرورته ... من معتقدم نوع و کیفیت ارتباط رو اهداف و اغراض ما تعیین می‏کنه. علاوه بر اون هر ارتباط ، شرایط خاص خودش رو داره تا ارتباط به هدف برسه!

علت اصلی حضور در دانشگاه تحصیل دانش و علم هست و نه تحصیل چیز دیگه ..... از این رو، ارتباط اساسی و اصلی ما با تمامی افراد در اون محیط یک ارتباط آموزشیه ... هر رفتار یا ارتباطی که شما رو از این هدف دور کنه ، آفت زندگیه و انحراف از مسیر آموزش محسوب میشه .......

و به نظرم ارتباط با جنس مخالف در محیط دانشگاه یک عامل مزاحم حساب میشه و باعث میشه تا سطح تمرکز کم بشه ! کافیه یک پیام از جنس مخالف نظر شما رو به خودش جلب کنه تا ساعت ها فکر و ذهنت رو به خودش مشغول کنه !
    گاهی میبینی به واسطه ی همین دوستی های دانشگاهی ، ارتباط دوستی فراتر میره و باعث هنجارهای اجتماعی میشه و خسارت های جبران ناپذیری رو به بار میاره ( به ویژه برای دختر )
    و حتی خود شما هرگز در ابتدای این دوستی پیش بینی نمیکردی که این دوستی به این نقطه ختم بشه ولی متاسفانه به جایی میرسه که جز ندامت چیزی باقی نمیمونه...

چون جوون های ما تا قبل از ورود به دانشگاه به اون صورت با دختر یا پسر رابطه ی انچنانی نداشتن در دانشگاه به محض دیدن یک دیگر خودشون رو میبازن و هیجان زده میشن ... این افراد یه نگاه یا یک کلام از جنس مخالفشون رو به عشق تعبیر میکنند و در ذهن خودشون رویاهایی رو می پرورونن که .....

حالا بحث دینی و اعتقادی که در مورد ارتباط دختر و پسر میگه بماند ! چون اینجا جاش نیست !

+

و اینکه بعضی افراد اینجا ، به بهانه ی اجتماعی شدن سعی میکنن روابط افراطی دختر و پسر رو توجیه کنند که به نوعی تبعیت کورکورانه از غربه ....
    بله شما جزو همون عده ی کمی هستید که یه گوشه ی چشمی هم به مسائل اخلاقی و دینی شریعت اسلام دارید ...

متاسفانه اینجا باتوجه به بی توجهی به این مسائل ، مجبورم در حوزه ی اندیشه های دوستان بحث رو ادامه بدم وگرنه بحث اسلامی خودش یه بحث گسترده و جالبیه ...

یه کارشناس دینی میگفت که من خوشحالم از این که وقتی یه پسر توی خیابون با یه دختر برخورد پیدا میکنه ، صورتش سرخ میشه و شدیدا تحریک میشه ، چون غربی ها کمتر این تحریک رو دارن و این یه نعمته و باعث میشه بنیان خانواده در ایران محکم تر بشه ...

احادیث و روایاتی که ما داریم ، نشون میده که چقدر به آسیب های این روابط توی دین ما اشاره شده که نگاه حرام رو تیر شیطان میدونند ...

از رو الان هم کارشناسای مسائل دینی بیشتر تاکید بر صیغه و یا مطلع بودن خانواده ی طرفین از ارتباط دارند تا رابطه حلال باشه و نیست هم ازدواج باشه نه کارهای دیگه

این راهکار کارشناسانه باعث میشه که پسری که توانایی ازدواج نداره ، هیچ قدمی به جلو نذاره و الکی سو استفاده نکنه ، ممکنه در نگاه اول باعث بشه فکر کنن که خب این پسر روابط اجتماعی رو از کجا یاد میگیره ، ولی در واقع این پسر با هدف کمال دینش زندگی میکنه نه هدف بقا و این باعث رفتار و اهداف دیگه اش تغییر کنه ....

(دوستان غیر مسلمان از این پست من نقل قول نگیرید چون بادیدگاهتون خیلی فاصله داره با این مسائل و اصلا درک این که یه شخص چرا پایبند میمونه به این مسائل خودش بحث جدایی رو میطلبه )

+

بله اینها همش از غرب اومده ، این روابط رو هم از اونا یادگرفتن

+
    تشکر بابت این که یه نفر هم اومد یه نظر از یه دیدگاه مختلف گذاشت

12. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به هیچ وجه دارم وارد بحث دوستان نمیشم فقط دوست داشتم در ارتباط با این جمله که کاربر مهدی گفتند یه چیزی بنویسم :

تبعیت کورکورانه از غرب . غرب پرستی و جملاتی از این دست که در رسانه ها و دیالوگهای رد و بدل شده بین مذهبیون زیاد میشنویم .
    تصور کنید ما در میلیونها سال پیش زندگی میکردیم ! هیچ مرز بندی به نام اروپا و امریکا و آسیایی هم وجود نداشت . اونوقت بازم اگر انسانها به دنبال آزادی و به دنبال شناخت جنس مخالف یا هر چیز دیگری که امروزه به نام غرب پرستی میشناسیمش میگشت باز هم میگفتیم فلانی تو غرب پرستی ؟ فلانی تو اروپایی فکر میکنی ؟ کاش بپذیریم که هر انسانی در طول تاریخ دوست داشتهبا فکر خودش مسائلو تحلیل کنه و جالبه که متاسفانه بعضی از ماها حتی فطرت خودمون هم زیر سوال میبریم و اونقدر ضعیفیم که در هر شرایطی به دنبال برچسب زدن هستیم !چون اصولا یاد گرفتیم وابسته باشیم !

همیشه یه درس مهم از دانشمندان بزرگ جهان گرفتم : در طول زندگیشون به هیج چیزی وابسته نبودند جز عقل خودشون!

14. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سطح جامعه که ...
    هر سال تعداد نامعلومی دختر و پسر فراری داریم به خاطر همین موارد
    هر سال تعداد نامعلومی خودکشی داریم به خاطر همین شکستهی عاطفی و فریبهای خیابونی و ...
    اتفاقا تو دانشگاه هست که میشه کنترل کرد، بررسی کرد، علت یابی کرد و راه درمون پیدا کرد
    آسیب های روابط دختر و پسر تو دانشگاه اگه چندساله که زیاد شده و به چشم میاد (که دلیلش اتخاذ سیاست افتضاح افزایش بی حد و حصر ظرفیت دانشگاهها هست) در جامعه چند دهه هست که همچین مشکلاتی وجود داره و کسی دوست نداره اونها رو ببینه
    شما میگید یه دختر تو دانشگاه شکست عشقی میخوره و چند ترم از درساش میمونه من میگم یه دختر تو خیابون فریب میخوره و خودکشی میکنه!
    تفاوت نظر ما به خاطر سانسور خبری مشکلات جامعه هست

وستا به نکتۀ جالبی اشاره کرد
    در دانشگاه عزیز ما (فردوسی) در حال حاضر بیش از 50 واحد از کلاسها تفکیک شده (بقیش رو بودجه برگزاری کلاس ندارن وگرنه اونم تفکیک میکردن!) انجمن های دانشجویی به کلی تفکیک شد که با اعتصاب دانشجو مثلا برنامه ریختن که نصف نصف ساعات حضور مختلط باشه (که قطعا اونم بعدا کامل تفکیک میشه)
    حالا سوال اینجاست که الان این تفکیک چه فایده ای داشته
    سن ازدواج اومده پایین؟
    شرایط ازدواج راحت تر شده؟
    آمار طلاق کمتر شده؟
    آمار فساد کمتر شده؟
    سطح دانش پسر و دختر برای زندگی زناشویی بیشتر شده؟

اصلا کسی هست که جرئت کنه برای این موارد آماری ارائه بده یا باید مثل همیشه مثل کبک در برف فرو بریم؟؟

اوه، یکم اوج گرفتم
    روی نامعلوم ها بحث نکنید ، ایشاللا هر موقع معلوم شد ، بحثش رو میکنیم

بله توی دانشگاه هست که میشه بررسی کرد کنترل کرد و علت یابی کرد و راه درمون پیدا کرد ولی توی دانشگاه هیچکدومش انجام نمیشه ، به جاش خود استاد هم همینجور که دوستی در پستی گفت...

من میگم دختره تو سطح جامعه میتونه قضیه رو فراموش کنه ، میتونه محیط رو عوض کنه ، انتخابهای دیگه ای داره ، اما توی دانشگاه ، اونم با این فرهنگ باحال ایرانی ، به قول یه جوکی ، ترم یک یاد میگیرن ، ترم دوعاشق میشن ، ترم سه شکست میخورن ، ترم چهار ناکاام از دانشگاه میرن بیرون ، چون ارتباط شماره 2 توی دانشگاه زیاد تعریف نشده .... اما بیرون تاارتباط شماره ی بی نهایت هم دارم حتی ...
    --------------
    نه هیچکدوم درست نشده ، آمار گرایش به ارتباط بیرون بیشتر شده ....

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نکته اول اینکه این فقط یک مغلطه هستش که کار دانشگاه فراهم کردن محیط تولید علمیه، مثل این که بگیم کار خانه فراهم کردن محیط امن برای خانواده هست. دانشگاه فقط یک پیکره فیزیکی هستش که دانشجو ها و اساتید اونجا تجمع میکنن و در نهایت این تجمع و ارتباط منجر به تولید علم میشه.
    ضمن اینکه من هنوز متوجه نشدم که ارتباط دختر و پسر کجاش نا سالم هستش؟! به نظر من بیشتر، ناسالم این عقیده شما و همفکران شماست که ببخشید افراد رو آلت های تناسلی سرگردانی تصور میکنن که هر لحظه ممکنه توو هم فرو برن! این نوع نگاه به افراد تهین آمیز و احمقانست.

نکته دوم اینکه مگر دختر و پسر جامعه ما توو یه محیط بسته ی تکنفره زندگی کردن که وقتی آزادشون کنی توو دانشگاه مثل حیوانات وحشی به هم حمله کنن؟ نه اصلن اینطور نیست، دختر پسر جامعه ما همدیگر رو میبینن و با هم ارتباط دارن توو محیط های دیگه و جامعه. اتفاقن من فکر میکنم ارتباط هایی که توو دانشگاه ها شکل میگیره عمومن خیلی بهتر و درستر و منطقی تر هستش از ارتباط هایی که توو پارک و کوچه خیابون شکل میگیره!
    مسائلی مثل بکارت و ... رو هم همفکران شما توو این جامعه بوجود آوردن وگرنه هر انسانی آزاده با هرکسی دوست داره ارتباط داشته باشه و اینا مسائلی نیستن که من یا شما بشینیم و به بقیه دیکته کنیم.
    سکس یک حقیقت انسانیه و جدا ناپذیر از اون، حالا میشه اون رو به روش های منطقیترش انجام داد یا به روش های دیگه. اگر مسئولین جامعه اسلامی ما میخوان که روابط درست در جامعه شکل بگیره به جای تفکیک جنسیتی که فقط پاک کردن صورت مسئله هستش، شرایط ازدواج رو راحتتر کنن!
    وقتی ناقص باشه ، یعنی ناسالم ، وقتی گفتیم ارتباط غیر شرعی اونوقت عقیده ی من و همفکران من میشه ... اول یه برچسب فکری به من میزنید میگید شما اینجوری فکر میکنید ، بعدش هم میگید توهین آمیز و احمقانست ... چیزی که توهین آمیزه ، روش بحث شماست نه عقاید من ...

شما واسه این چیزی که فکر میکنی ، دوتا محیط رو مقایسه کن و تشریح کن چطور میشه که دانشگاه از خیابون سالم تر میشه ، همینطور که من خوبی های ارتباط بیرون و آسیب های ارتباط دانشگاه رو گفتم ، این که بگید من فکر میکنیم ، نظر کامل نیست ....

اگه همفکرای من توی اکثریت هستند پس این مسئله ی بکارت هم برای اکثریت مهم میشه ، هر انسانی آزاده اما نه توی جامعه ی ما .

بیشتر الان روی شرایط سکس راحت تر تاکید دارن تا ازدواج راحت تر ومسائلی مثل صیغه و اینا مطرح شده ، چون ازدواج و خانواده نیازمنده اقتصاد قوی هستش که الان نیست .

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل اینه که دوستانی که موافق تفکیک جنسیتی هستن فکر می کنن دانشگاه مثل مدرسه هست و مشکل مهمتر اینه که معمولا این نوع تصمیم گیری ها برای دانشگاهها هم از طرف کسانی هست که هیچ وقت در موقعیت دانشجو در دانشگاه نبودن و وارد دانشگاه نشدن..

یه فعالیت علمی در دانشگاه فقط شامل یه تحقیق علمی نیست که مثل مدرسه با همکاری همکلاسی برای انجام مشق شب نوشته بشه. فعالیت علمی شامل مقاله/ کتاب/ تحقیق/پروژه/پایان نامه/تبادل نظر درباره دروس مرتبط به رشته/آزمایشگاهها و .. هست در کنار اینا تشکل های علمی و صنفی دانشجویی هم به فعالیت های دانشجویی اضافه کنید.

برای یه فعالیت علمی یه دانشجو به رفرنس و سورس نیاز داره اگر بنا به تفکیک جنسیتی باشه دانشجو باید رفرنس و سورس علمی تمام فعالیت هاش رو تفکیک جنسیتی کنه! مثلا اگر می خواد مقاله ای برای یه ژورنال بده باید مرتبط با موضوعش تو منابع و مراجع، مقاله ها کتاب ها تحقیقات پایان نامه ها و .. اساتید و دانشجو ها سرچ داشته باشه که با تفکیک جنسیتی باید فعالیت علمی رو بر اساس فعالیت های هم جنس های خودش تنظیم کنه که اصل تفکیک دو جنسیت رعایت شه!

برای اطلاع تو دانشگاه برای تک تک تحقیق و پروژه و حتی برای یه واحد آزمایشگاهی باید منبع مرجع ذکر بشه دیگه چه برسه به کسی که می خواد پایان نامه بده باید دور مقاله ها و کتابها و پایان نامه های جنس مخالف رو کلا خط بکشه ..

تشکل های دانشجویی هم بماند که به چه صورت فعالیت می کنن دوستانی که دانشگاه تجربه فعالیت تو تشکل های علمی و صنفی دانشجویی رو دارن متوجه منظور من می شن ..

18. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •