تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 396 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فصل اول با آرسنال دارم میرم.... بنزما رو 25 میلیون یورو خریدم. همچنان مثل فیفا 12 مهاجم عالیه ایه! توی 12 به نظرم بهترین مهاجم بود. بنزما و زلاتان. توی 13 هم بنزما عالیه. 16 بازی ، 24 گل در لیگ. world class.

امیدوارم دلار هرچه سریعتر بیاد پایین ، لذت واقعی فیفا به انلاین بازی کردنه ، نه به بازی کردن با هوش مصنوعی!!

2. 3 کاربر از Marshall_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من فیفا 13 که نصب کردم حالت کارتونی داره یادمه پارسال هم فیفا 12 کارتونی بود یه تنظیماتی انجام دادم(که الان یادم نیست) خیلی خفن شد حالا کسی نمیدونه باید چه کار کرد؟؟
    کسی جوابی نداره حداقل یه عکس از بازیتون بزارید ببینم فقط مال من اینطوریه یا همه اینجورین

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من با استوپ توپ مشکل دارم. وقتی به بازیکنم پاس می دم نمیتونه درست توپو استوپ یا کنترل کنه. روشی هست که بشه درست توپو کنترل کرد؟
    این یکی از ویژگی های فیفا 13 هست
    باید تو پاس دادن دقت بیشتری کنی و قدرت پاس به اندازه باشه و اگه با عجله یا محکم پاس بدی توپ خراب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه 2K و Rockstar و Epic و Konami و Activision و هزار تای دیگه جمع شن ، نمیتونن بهتر از FIFA بسازن !جهت اطلاع این عکسا رو ببین . من نساختم ولی هر رو تو FB دارم میبینم : ببین چقدر عاشق داره این بازی یکیش خودم :
      محتوای مخفی: . 
    این ادعا رو در حالت عادی گفتی یا اکس زده بودی!!!!!
    خود دیوید روتر هم اینقدر جوگیر نمیشه و از بازی خودش اینقدر تعریف نمیکنه

درسته ea شرکت بزرگیه اما بهترین نیست - فیفاهم 2-3 سالیه از پی اس بالاتر زده و همیشه خیلی از پی اس پایینتر بود
    عزیز من جوگیر نشوامسال حقیقت اینه که درکل افت کرده و از فیفا12 بدترشده
    شما هیچ وقت شرکتهای بزرگی مثل rockstar و 2k ویا کپکام رو باهیچ شرکتی مقایسه نکن
    چون عناوینی دارن که ea حتی توی خواب شبش هم نمیبینی که بتونه مثل این بازیها رو بسازه
    شما اول بازی بسکتبال 2k رو بازی کن بعد بگو نمیشه ازفیفا بهتر ساخت
    واقعا فیفا و پی اس درمقابل این بازی مثل پلی 1 به پلی 2 میمونمن خیلی ازکسا رو میشناسم که از بسکتبال خوششون نمیومده اما وقتی این بازی رو دیدن عاشق این بازی شدن
    Last edited by kingmohsen; 10-10-2012 at 16:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درسته ea شرکت بزرگیه اما بهترین نیست - فیفاهم 2-3 سالیه از پی اس بالاتر زده و همیشه خیلی از پی اس پایینتر بود
    چون عناوینی دارن که ea حتی توی خواب شبش هم نمیبینی که بتونه مثل این بازیها رو بسازه
    واقعا فیفا و پی اس درمقابل این بازی مثل پلی 1 به پلی 2 میمونمن خیلی ازکسا رو میشناسم که از بسکتبال خوششون نمیومده اما وقتی این بازی رو دیدن عاشق این بازی شدن
    دوست عزیز اگه عاشق 2k هستی تاپیکش یه کم اونورتره می تونی بری توش نظربدی...
    اینجا مال عاشقای فوتبال و علی الخصوص فیفاست....
    بحث رو هم اصلا ادامه ندید که تاپیک منحرف میشه....

7. 6 کاربر از Ramos1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی بازم درست نشد!!؟ میشه لطف کنی پوشه fifasetup رو یه جا آپ کنی !!
    Last edited by mojtaba_tanha; 10-10-2012 at 18:01.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وای خدا من که دارم دیوانه میشم . عجب بازی ایه این 13 . در جا قورت میده 12 رو . خیلی منطقی شده . کسایی هم که میگن 12 بهتر بود برن ببینن کجای بازیشون مشکل داشته که توی 13 نمیتونن از اون روش هاشون استفاده کنن .
    والا در نظر ما که بازی از قبل واقعی تر شده و هیچ چیزی هم از بازی کم نشده . هوش مصنوعی هم که به شدت بالا رفته .

اما نمیدونم چرا توی نسخه قبلی من یه 5 6 تایی از cpu همش میخوردم . اما اینجا نسبتا جلوش خوب بازی میکنم . بالاخره با کلی تلاش تونستم روی لجند رئال رو 4-1 بزنم .

واقعا خیلی احمقانه است که بیایم ساخت یک بازی بسکتبال از 2K رو با ساخت یه بازی فوتبال حرفه ای که ادعای شبیه سازی داره اون هم از EA مقایسه کنیم . این که ژانر هر دو ورزشی هست دلیل نمیشه اونو با این مقایسه کنیم .
    به هیچ وجه دلیل نمیشه که اگه یه شرکت بازی بسکتبال خوبی بسازه پس توی ساخت یه بازی فوتبال هم موفق باشه .

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وای خدا من که دارم دیوانه میشم . عجب بازی ایه این 13 . در جا قورت میده 12 رو . خیلی منطقی شده . کسایی هم که میگن 12 بهتر بود برن ببینن کجای بازیشون مشکل داشته که توی 13 نمیتونن از اون روش هاشون استفاده کنن .
    والا در نظر ما که بازی از قبل واقعی تر شده و هیچ چیزی هم از بازی کم نشده . هوش مصنوعی هم که به شدت بالا رفته .

اما نمیدونم چرا توی نسخه قبلی من یه 5 6 تایی از cpu همش میخوردم . اما اینجا نسبتا جلوش خوب بازی میکنم . بالاخره با کلی تلاش تونستم روی لجند رئال رو 4-1 بزنم .

واقعا خیلی احمقانه است که بیایم ساخت یک بازی بسکتبال از 2K رو با ساخت یه بازی فوتبال حرفه ای که ادعای شبیه سازی داره اون هم از EA مقایسه کنیم . این که ژانر هر دو ورزشی هست دلیل نمیشه اونو با این مقایسه کنیم .
    به هیچ وجه دلیل نمیشه که اگه یه شرکت بازی بسکتبال خوبی بسازه پس توی ساخت یه بازی فوتبال هم موفق باشه .
    شما خودت رو ناراحت تکن. با این همه سابقه باید بدونی که تفریح ایشون ترول کردنه وگرنه هیچ منطقی پشت حرفاش نیست و فقط میخواد نظری داده باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان این بازی پچ یا ادیتی نداره که بشه یه دوربین جدید به بازی اضافه کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی بازم درست نشد!!؟ میشه لطف کنی پوشه fifasetup رو یه جا آپ کنی !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا اونو پاک کن اینو بنداز اگه درست نشد بگو چه اروری میده تا کمکت کنم
    در ضمن اگه کلا بالا نمیاد میتونی از این گزینه هم کمک بگیری (ویندوز7 و 8) کلیک راست کن بعد troubleshoot compatibility رو بزن

14. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •