ممنون دوست عزیز
فایل FL نبود ولی توی قسمت Save بازی یه فایلی بود که نوشته بود ML ، اونو انتخاب کردم درست شد
ممنون از راهنمایی![]()
ممنون دوست عزیز
فایل FL نبود ولی توی قسمت Save بازی یه فایلی بود که نوشته بود ML ، اونو انتخاب کردم درست شد
ممنون از راهنمایی![]()
یه سری توپ اینجا بود تعدادش خیلی زیاده 200 تایی میشه فکر کنم ولی عکس نداره چه کنم چطوری بفهمم کدوم توپه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yakimura sanada; 03-01-2013 at 18:03. دليل: همینجور الکی
دیتا پک شماره 3 که داره از اینترنت حضرت عالی دانلود میشه... 250 مگابایتی هم خرج میشه تا دانلود بشه
بعد تموم شدنش میزنه installision failed واسه چی فیل میشه؟
چون بازی کرک شده است و نمیتونه نصب بشه
باید چه کار کنم؟
بچه ها کاری میشه کرد که وقتی میری توی بازی اولش اینترنت رو سرچ نکنه و یک سره بره روی منو ؟ خیلی طول میده اونجا
نکات زیادی در بالارفتن اون درصد کاربرد دارن.
اعتبار مالی و جهانی باشگاه،تعداد قهرمانیها،مشخصات scout ،اعتبار بازیکنانی که با باشگاه قرار دارن
کارهایی هم خودتون باید انجام بدید:
سعی کنید بازیکنان مطرح زیادی خرید فروش کنید.پست بازیکن مورد نظر حتی الامکان بازیکن سطح اول نداشته باشه.
به خرید دیگر تیمها توجه کنید.با خرید بازیکن جدید،امکان خرید بازیکنان قبلی اون تیم در اون پست زیاد میشه.
روی یک بازیکن اصرار داشته باشید گاهی باید تا 9-10 بار اصرار کنید تا در صدخرید بالابره.
اگه وضع مالی باشگاهتون خوبه،دیگه چونه نزنید و همون اول بازیکن رو بخرید.
و............
از داخل بازی نمیشه چون کرک شده هست.فایل رو پیدا کن و جدا نصب کن یا از آخرین پچها مثل pesedit استفاده کن که خودش دیتاپک رو نصب میکنه.
از طریق فایروال جلوی اتصال به اینترنت رو برای بازی ببند.اگه آخرین دیتاپک رو هم داشته باشی چه بهتر.
برای من حتی یک ثانیه هم صبر نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)