دوست عزیز شما رفتی application control من کجای پستم این گزینه رو آوردم؟ من گفتم برید به firewall و بعد settings.![]()
دوست عزیز شما رفتی application control من کجای پستم این گزینه رو آوردم؟ من گفتم برید به firewall و بعد settings.![]()
ببین عزیز من
فایروال کسپرسکی یا Application Control نوع برخورد با یک فایل در تنظیمات هر دو یکسان هست و این دو گزینه از هم جدا نیستند چون به نوعی همدیگر را پشتیبانی می کنند.
وقتی در تنظیمات Firewall زده میشه که این برنامه به گروه نامطمئن برود یعنی همه دسترسی هایی که این برنامه احتیاج دارد ، بلاک شود.
و همینطور این قانون برای Applicatuon Control صدق میکنه .بلاک کردن دسترسی به اینترنت با انتقال دادن به گروه Untrusted زمین تا اسمان باهم فرق می کنند.
شما چه از قسمت فایروال یا کنترل کسپرسکی برنامه ای را در لیست untrusted قرار بدهید ، شک نکنید که اجرا نمی شود . تو این چند سال که از کسپرسکی استفاده می کنم همین روال را داشته و فعلا هم دارد.
سلام
امیر جان مخلصیم
خدای کسپر دوست داریم بابا به ما هم محل بگذار عزیز
راستی فکر نمیکنید جای این صحبت ها اینجا باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمد جان ، منم مخلصم
حق با شماست عزیز ، کوتاهی از من بودمن دیدم اینجا تایپیک تا دو صفحه پیش رفته ولی گویا زیاد شد.
فدات عزیز ، ما همیشه بیادتیم ، اخه همشهریمااااااخدای کسپر دوست داریم بابا به ما هم محل بگذار عزیز![]()
پ ن : مابقی سوالات باید بره تایپیک اصلی ، اونجا کمکی از دست من ساخته بود ، کمک کردن دریغ نمی کنم . گرچه اونجا علی هم هست.
سلام من چند سالی هستش که از کاسپر سکوریتی استفاده میکنم
و با هر نسخه جدیدش اون رو استفاده میکنم
اما الان اومدم 2012 رو حذف کردم و خواستم 2013 نصب کنم که نمیشه یعنی همش همین عکس پایین نمایش داده میشه .چیکار باید بکنم؟
در ضمن نمیتونم دوباره نسخه 2012 رو نصب کنم و این ارور رو میده
حالااصلا هیچکدون نصب نمیشن
لطفا راهنمایی کنید
1- کلا کسبر یه ذره طول میکشه تا بالا بیاد.هر وقت نوشت protection enabled(فک کنم همینو مینویسه)یعنی کاملا بالا اومده.
2-وارد ستینگ بشید تو قسمت general setting تیک select action automatically رو بردارید.با این کار برنامه ای که بخواد به اینترنت وصل بشه اطلاع میده.
شما اول توسط kaspersky remover اقدام به باک ساری کامل کنید و سبس دوباره نصب کنید.
مشکلم حل شد...ممنون از کمک های بی دریغتون![]()
حق با شماست دوست عزیز.![]()
برای قطع اینترنت فقط باید از بلاک استفاده شه و نباید به untrusted انتقالش داد.
جناب hamidreza2010 سلام !
سپاس از جوابتون ؛ من تمام آنچه که توضیح داده بودید عمل کردم ؛ اما برای آپدیت شدن تقریبا 5 الی 6 ساعت طول کشید و هیچ پیامی داده نشد ؛ منم دیگه خسته شدم و کنسل زدم
لطفا راهنمایی بفرمایید کجای کارم اشکال داشته ؟
ممنون و سپاس فراوان![]()
سلام عزیز
راستش هیچ جای کار شما اشتباه نبود فقط شما نباید کنسل میکردید.دفعه اول همیشه طول میشکه چون حدود 400 مگ آپدیت هست.خب دانلود کردن این حجم با idm هم کلی طول میکشه چه برسه به اینی که بدون مدیریت دانلود باشه.
ممکنه سرعتتون هم پایین باشه.خلاصه یبار دیگه امتحان کنید فقط دیگه کنسل نزنید.یه فیلم آموزشی هست که درست کردم اگه تونستی اونو دان کن تا بتونی تنظیمات kasper updater رو درست کنی.
وقتی با اون برنامه آپدیت میزنی یه پنجره cmd باز میشه که میتونی توش مراحل کار رو ببینی
یبار دیگه تست کن فقط دیگه کنسل نکن
سئوالی بود درخدمتم
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)