خوب بچه ها بیشتر پول جم شد امشب یا فردا صبح میخرم ( آماده میکنن میدن ) بعد ران میشه![]()
خوب بچه ها بیشتر پول جم شد امشب یا فردا صبح میخرم ( آماده میکنن میدن ) بعد ران میشه![]()
سلام دوستااااااااااااااااااان
سرور MCM بالا خره Run شد شما میتونید با این Ip توی سرور Join شید
130.185.72.131
(سرور Whitelist هست و فقط کسانی که پول دادن میتونن برن توی سرور )
خوب دوستان بعضی از ویژگی ها و پلاگین ها
آنتی چیت
دوستان آنتی چیت یعنی
پرواز (fly)
X-ray ( اشعه X ) برای دیدن منابه ها
بسته میباشد
__________________________________________________ ______
PVP
از زمانی که PVP دست شه هر هفته به Rank 1 PVP -
3داده میشه
__________________________________________________ _________________________
همان طور که میدونید قیمت member 7 تومان میباشد
بعد از این 7 تومان برای VIP شدن 8 تومن دیگر بپردازید ( VIP دل به خواهی هست )
شما میتونید از $ بازی 4 بار بخرید ( سقف خرید 5000$ است)
VIP ها میتون 6 بار و 10000$ بخرن
امکانات اکانت VIP :
نوشتن اسم به صورت رنگی و تغییر اسم در بازی
اضافه شدن 10.000 $ و 10 Iron و 10 Diamond و 10 Gold به اکانت شما
رنگی نوشتن در چت و پیام خصوصی به دیگران
استفاده از VIP Shop که شامل خرید Time و Weather میشه
مهم ترین ویژگی سرور
اگر شما به End بروید و Ender Dragon رو بکشید
به شما جاییزه نقدی داده میشه
با تشکر مهران
Last edited by mehrankhanhoy; 03-10-2012 at 17:10.
به به !!
دست همه کسایی که برا درست شدن این سرور زحمت کشیدن درد نکنه ... مصخوصا مهران!
مهران تا جایی که میشناسمت میدونم که مدرییتت خوبه...پس سعی کن تا جایی که میتونی سرور رو زنده نگه داری!
اگه فقط 2-3 ماه بتونی نگه داری مطمئن باش هم سرمایه گذار پیدا میکنی برا ساپورت کردن هم پلیر ها هجوم میارن!
فقط یه چیز دیگه این که الان بعضی ها هستن هی 1 سرور 1ماهه میزنن...اگه بتونی باهاشون همکاری کنی همگی 1 سرور 1ساله درست کنید عالی میشه
البته متاسفانه خودم نمیتونم بیام چون امسال درسم خیلی سخت هست و باید خر خونی کنم! ولی اگه وقت کردم حتما میام
تشکر و بای بای!![]()
من از طرف مهران میگم ! اگه همینطوری پیش بره و پلیرا بیان و بیشتر شن سرور پتانسیل زنده موندن تا یک سال و بیشتر رو دارهبه به !!
دست همه کسایی که برا درست شدن این سرور زحمت کشیدن درد نکنه ... مصخوصا مهران!
مهران تا جایی که میشناسمت میدونم که مدرییتت خوبه...پس سعی کن تا جایی که میتونی سرور رو زنده نگه داری!
اگه فقط 2-3 ماه بتونی نگه داری مطمئن باش هم سرمایه گذار پیدا میکنی برا ساپورت کردن هم پلیر ها هجوم میارن!
فقط یه چیز دیگه این که الان بعضی ها هستن هی 1 سرور 1ماهه میزنن...اگه بتونی باهاشون همکاری کنی همگی 1 سرور 1ساله درست کنید عالی میشه
البته متاسفانه خودم نمیتونم بیام چون امسال درسم خیلی سخت هست و باید خر خونی کنم! ولی اگه وقت کردم حتما میام
تشکر و بای بای!ولی مطمئن باشین این سرور بیش تر از 2 ماه حداقل عمر میکنه ! این رو قول میدم بتون
![]()
سرور عمرش زیادهاگه بچه هایی که هستن هر ماه بیان و زیاد تر هم بشه سرور همین طوری میمونه
![]()
پاکشود........................
Last edited by 8nights&7days; 29-09-2012 at 19:13.
پاکشوما ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز تو چرا نمیای ؟همه اومدن بیا حال میده
سلام دوستان من چجوری میتونم آنلاین بازی کنم؟ من یوزر دارم ولی وقتی میزنم که لاگ این شه میگه نمیتونه به سایتش وصل شه چیکار کنم ؟ در ضمن نسخه ی کرک شدشه !! و ورژن 1.0.0 است . ایا باید 1.23 باشه؟
Last edited by AF-Y; 29-09-2012 at 21:19.
اولا که باید 1.3.2 داشته باشی ! دوما که سرور ما ماهی 7تومن پولشه ! سوما که باز سوال دشتی ادد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان من چجوری میتونم آنلاین بازی کنم؟ من یوزر دارم ولی وقتی میزنم که لاگ این شه میگه نمیتونه به سایتش وصل شه چیکار کنم ؟ در ضمن نسخه ی کرک شدشه !! و ورژن 1.0.0 است . ایا باید 1.23 باشه؟
چجوری پول بدم؟پاکشوما ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز تو چرا نمیای ؟همه اومدن بیا حال میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)