تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 201 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

انتخاب بین 206 و سورن بسته به معیار شما دارد ، سورن جادارتر و امنیت بیشتری دارد
    سورن مدل 87 گیرتون میاد
    206 تیپ 2 مدل 87 هم گیرتون میاد ( سقف 20 ملیون تومان )
    پیشنهاد من به شما سمند ال ایکس مدل 88 است و بعد از اون 405 مدل 89
    و اگر قصد خرید خودروی صفر دارید تیبا گزینه مناسبی است .
    ممنون
    یکی از دوستان هیوندا ورنا رو هم گفتن
    حالا کدوم یکیش معقولانه تره
    یعنی کیفیت و امنیت و قدرت و کم مصرف بودن و هزینه های جانبی کمتر (مثلا چراغ و لنت ترمز و اینا)

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

سمند ال ایکس از سورن بهتره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه سوال :

من بهمن ماه یه پراید 131 صفر گرفتم که تو شهر دستم باشه . هفته قبل ما تو کنکور کارشناسی ارشد قبول شدیم و باید از این به بعد هر هفته برم اون ور کاشان و برگردم ، از اونجاییکه پراید هم خیلی ظریف هست تصمیم گرفتم یه جوری این پراید رو رد کنم و یه پولی جور کنم و یه سمند معمولی ( فکر کنم SE ) بگیرم که برای جاده مطمئن تر باشه .
    ولی متاسفانه از این مدل سمند خیلی تعریف نمیشه ، نظر شما چیه ؟ با پنج شش میلیونی که روی پول پراید میخام بزارم ماشین صفر چی بگیرم با توجه به شرایطم ؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشین های بدون 2 ایربگ شماره نمی شن دوست من. 2 ایربگ الزامی شده برای ماشین های صفر.
    در کل ماشین صفر نسبت به کارکرده پیشنهاد می شه.
    یعنی حتی یک ایربگ(ex)نمره نمیشه.به نظر شمااگه با15تومن 90دوگانه بگیری عاقلانه تره
    یا1/5بزارم روش صفردوایربگ بگیرم میدونی چرا میگم چون ایربگ که استفاده نمیکنم صدرصد
    پس حداقل ماشین دوگانه باشه که از گازش استفاده بشه کرد.ضمن اینکه میگن پرایدهای 92و91خیلی
    بیکیفیت تر از مدلهای قدیمیترشونن نظرشما چیه؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سمند ال ایکس از سورن بهتره؟
    سمند ال ایکس از سورن se یا معمولی بهتره
    بستگی داره چه مدلی رو میفرمائید
    اما سورن elx بحثش جداست
    طرفدارا و مشتری های خودشو داره و کلا خیلی باب پسند تر ,بهتر و زیبا تر به نسبت lx هستش

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بچه ها یه سوال :

من بهمن ماه یه پراید 131 صفر گرفتم که تو شهر دستم باشه . هفته قبل ما تو کنکور کارشناسی ارشد قبول شدیم و باید از این به بعد هر هفته برم اون ور کاشان و برگردم ، از اونجاییکه پراید هم خیلی ظریف هست تصمیم گرفتم یه جوری این پراید رو رد کنم و یه پولی جور کنم و یه سمند معمولی ( فکر کنم SE ) بگیرم که برای جاده مطمئن تر باشه .
    ولی متاسفانه از این مدل سمند خیلی تعریف نمیشه ، نظر شما چیه ؟ با پنج شش میلیونی که روی پول پراید میخام بزارم ماشین صفر چی بگیرم با توجه به شرایطم ؟
    بهترین مورد صفر همونی هست که خودتون فرمودید
    خودروی خوبیه . از نظر فنی و موتوری و بدنه از ال ایکس هیچ چیزی کم نداره
    فقط یکسری آپشن ها ازش کم شده مثل شیشه بالابر برقی عقب . سیستم هوشمند .آینه برقی. چراغ مه شکن جلو.سنسور دنده عقب
    + تغییر در فرم چراغ های عقب

8. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

یعنی حتی یک ایربگ(ex)نمره نمیشه.به نظر شمااگه با15تومن 90دوگانه بگیری عاقلانه تره
    یا1/5بزارم روش صفردوایربگ بگیرم میدونی چرا میگم چون ایربگ که استفاده نمیکنم صدرصد
    پس حداقل ماشین دوگانه باشه که از گازش استفاده بشه کرد.ضمن اینکه میگن پرایدهای 92و91خیلی
    تک ایربگ هم شماره میکنند
    فرقی نمیکنه
    نظر من با همون 90 دوگانه است . خریدش به صرفه تره+افت اولیشو کرده

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من اربگ مورد مصرفی نیست که استفاده بکنید یا نکنید ، یک جز امنیتی برای خودرو به حساب میاد و در حال حاظر خودروی بدون اربگ شماره نمیشه .
    پراید از روز اولش هم بی کیفیت بود و دیگه بدتر از این نمیشه که !
    البته من خودم 91 دارم و به تازگی 92 رو دیدم خیلی بدتر شده ، به طور مثال پیلیسه های محفظه نگه دارنده درب های جلو به حدی تیز و برنده است که اگر دستتون بگیره بهش دچار جراحات سخت و شدیدی خواهید شد ( با پراید بدون تصادف مجروح شوید !!! )

11. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من اربگ مورد مصرفی نیست که استفاده بکنید یا نکنید ، یک جز امنیتی برای خودرو به حساب میاد و در حال حاظر خودروی بدون اربگ شماره نمیشه .
    پراید از روز اولش هم بی کیفیت بود و دیگه بدتر از این نمیشه که !
    البته من خودم 91 دارم و به تازگی 92 رو دیدم خیلی بدتر شده ، به طور مثال پیلیسه های محفظه نگه دارنده درب های جلو به حدی تیز و برنده است که اگر دستتون بگیره بهش دچار جراحات سخت و شدیدی خواهید شد ( با پراید بدون تصادف مجروح شوید !!! )
    ببخشید شرمنده من بازم جوابمو نگرفتم صفر دوایربگ بگیرم 17تومن بهتره یا90یا91بدون ایربگ با30ال40کیلومتر کارکرد 15الی5/15حالا یاslیاsxکدوم عاقلانه تره من دنبال اینم ضمن اینکه پراید
    صفر اگه بردارم 5تا تایر نوداره ویکسال بیمه و30هزارتا گارنتی ولی 90یا91مسلما تایراش حداقل 50%وحداقل سه چهارماه از بیمش گذشته؟؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینطور که قانون می گه پلیس شماره نمی کنه. ماشینها باید حتما 2 ایربگ و ترمز abs داشته باشن.
    همونطور که گفتم ماشین صفر نسبت به کار کرده توصیه می شه.
    بحث بی کیفیت شدن مربوط به قطعات مصرفی هست و الا کیفیت مونتاژ نسبت به قبل فرقی نکرده. همون کارگرها و مهندسین گذشته این ماشین های جدید رو هم مونتاژ کردن. قطعات هم قطعات مصرفی که از یه زمانی چینی رو جایگزین کردن. فلذا خیلی تو این زمینه فرقی نمی کنه ماشین صفر باشه یا قدیمی. ماشین کار کرده هم بعد مدتی باید از همون قطعات بی کیفیت استفاده کنه.
    در مورد دوگانه سوز هم به شخصه خیلی جالب نمی دونم. ماشین دوگانه سوز خرج بیشتری نسبت به تک سوز داره. اونم پراید. پیشنهاد من اینه که به بودجتون اضافه کنید پراید صفر بگیرید.

14. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •