ممنون
یکی از دوستان هیوندا ورنا رو هم گفتن
حالا کدوم یکیش معقولانه تره
یعنی کیفیت و امنیت و قدرت و کم مصرف بودن و هزینه های جانبی کمتر (مثلا چراغ و لنت ترمز و اینا)
ممنون
یکی از دوستان هیوندا ورنا رو هم گفتن
حالا کدوم یکیش معقولانه تره
یعنی کیفیت و امنیت و قدرت و کم مصرف بودن و هزینه های جانبی کمتر (مثلا چراغ و لنت ترمز و اینا)
بچه ها یه سوال :
من بهمن ماه یه پراید 131 صفر گرفتم که تو شهر دستم باشه . هفته قبل ما تو کنکور کارشناسی ارشد قبول شدیم و باید از این به بعد هر هفته برم اون ور کاشان و برگردم ، از اونجاییکه پراید هم خیلی ظریف هست تصمیم گرفتم یه جوری این پراید رو رد کنم و یه پولی جور کنم و یه سمند معمولی ( فکر کنم SE ) بگیرم که برای جاده مطمئن تر باشه .
ولی متاسفانه از این مدل سمند خیلی تعریف نمیشه ، نظر شما چیه ؟ با پنج شش میلیونی که روی پول پراید میخام بزارم ماشین صفر چی بگیرم با توجه به شرایطم ؟
یعنی حتی یک ایربگ(ex)نمره نمیشه.به نظر شمااگه با15تومن 90دوگانه بگیری عاقلانه تره
یا1/5بزارم روش صفردوایربگ بگیرم میدونی چرا میگم چون ایربگ که استفاده نمیکنم صدرصد
پس حداقل ماشین دوگانه باشه که از گازش استفاده بشه کرد.ضمن اینکه میگن پرایدهای 92و91خیلی
بیکیفیت تر از مدلهای قدیمیترشونن نظرشما چیه؟
سمند ال ایکس از سورن se یا معمولی بهتره
بستگی داره چه مدلی رو میفرمائید
اما سورن elx بحثش جداست
طرفدارا و مشتری های خودشو داره و کلا خیلی باب پسند تر ,بهتر و زیبا تر به نسبت lx هستش
بهترین مورد صفر همونی هست که خودتون فرمودید
خودروی خوبیه . از نظر فنی و موتوری و بدنه از ال ایکس هیچ چیزی کم نداره
فقط یکسری آپشن ها ازش کم شده مثل شیشه بالابر برقی عقب . سیستم هوشمند .آینه برقی. چراغ مه شکن جلو.سنسور دنده عقب
+ تغییر در فرم چراغ های عقب
تک ایربگ هم شماره میکنند
فرقی نمیکنه
نظر من با همون 90 دوگانه است . خریدش به صرفه تره+افت اولیشو کرده
دوست من اربگ مورد مصرفی نیست که استفاده بکنید یا نکنید ، یک جز امنیتی برای خودرو به حساب میاد و در حال حاظر خودروی بدون اربگ شماره نمیشه .
پراید از روز اولش هم بی کیفیت بود و دیگه بدتر از این نمیشه که !
البته من خودم 91 دارم و به تازگی 92 رو دیدم خیلی بدتر شده ، به طور مثال پیلیسه های محفظه نگه دارنده درب های جلو به حدی تیز و برنده است که اگر دستتون بگیره بهش دچار جراحات سخت و شدیدی خواهید شد ( با پراید بدون تصادف مجروح شوید !!! )
ببخشید شرمنده من بازم جوابمو نگرفتم صفر دوایربگ بگیرم 17تومن بهتره یا90یا91بدون ایربگ با30ال40کیلومتر کارکرد 15الی5/15حالا یاslیاsxکدوم عاقلانه تره من دنبال اینم ضمن اینکه پراید
صفر اگه بردارم 5تا تایر نوداره ویکسال بیمه و30هزارتا گارنتی ولی 90یا91مسلما تایراش حداقل 50%وحداقل سه چهارماه از بیمش گذشته؟؟
اینطور که قانون می گه پلیس شماره نمی کنه. ماشینها باید حتما 2 ایربگ و ترمز abs داشته باشن.
همونطور که گفتم ماشین صفر نسبت به کار کرده توصیه می شه.
بحث بی کیفیت شدن مربوط به قطعات مصرفی هست و الا کیفیت مونتاژ نسبت به قبل فرقی نکرده. همون کارگرها و مهندسین گذشته این ماشین های جدید رو هم مونتاژ کردن. قطعات هم قطعات مصرفی که از یه زمانی چینی رو جایگزین کردن. فلذا خیلی تو این زمینه فرقی نمی کنه ماشین صفر باشه یا قدیمی. ماشین کار کرده هم بعد مدتی باید از همون قطعات بی کیفیت استفاده کنه.
در مورد دوگانه سوز هم به شخصه خیلی جالب نمی دونم. ماشین دوگانه سوز خرج بیشتری نسبت به تک سوز داره. اونم پراید. پیشنهاد من اینه که به بودجتون اضافه کنید پراید صفر بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)