تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 686 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

متاسفانه بنظر من هم رایتل نتونست از فرصتی که داشت درست استفاده کنه تو این فرصت باقی مونده هم هرچی طرح جدید بده حتی سیمکارت هم مجانی بده دیگه دیرشده و واسش هیچ سودی نداره مثل ادمی می مونه که داره غرق

میشه و به کف روی اب هم چنگ میزنه

این رو فقط از بی لیاقتی مدیرهاش می دونم اگه هم بخوان انحصارش رو تمدید کنند همون بلایی رو سر ملت میاره که صنعت خودرو سازی اورد و 100 برابر بدتر از این دوسال رو سرمردم پیاده می کنه

واقعا بنفع مردم و مصرف کنندهاست که دو اپراتور دیگه هم بتونند نسل 3 و 4 رو حتی باهمین سرعت های محدد 128-1 مگ ارایه بدن البته فکر کنم اونوقت دیگه اثری از رایتل نمونه.

باید صبرکرد و دید تا 3 ماه اینده بزرگان و نون خورهای اصلی چطوری این موضوع رو بین خودشون حل می کنند این هم فقط به این بستگی داره اون ادمهای اصلی که پشت رایتل هستند چقدر گردن کلفت باشن
    Last edited by arash59b; 12-05-2014 at 23:58.

2. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

صد در صد كم هست
    معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست
    ٢٠ درصد مشكل اپراتور ( يا توي منطقه ايي ضعيف هست بيم اش يا نيست) مثلا تو منطقه يك رايتل هيج مشكلي نداره
    و ٨٠ درصد مشكل ديوايس هست كه بايد يه بار ديگه هم انتن و هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

Sent from iPhone using Tapatalk
    سلام.

رو چه حساب و کتابی 20 درصد مشکل از اپراتور هست و 80 درصد از دیوایس؟!!!
    به کش گوشی چه ربطی داره ؟ اتفاقا" اگر شما بخوای صفحه تکراری باز کنی که اگر توی کش مونده باشه سرعت بالاتر بهت میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

1-من اگه همین اینجا ثابت کردم که رایتل برای بسته 1ماه پایه 1.5گیگ از شما 13500تومان میگیره چی کار می کنی؟
    2-بله با سرعت حلزونی 500مگ هم شما استفاده کنی نصف موهای سرتو میکنی! ولین حجم برای سرعتهای 128یا 1مگ که اکثرا در گوشیهای هوشمند-تبلت-لپ تاپ و ... استفاده میشه استفاده 1تا2هفته بیشتر نیست!
    3-پایداری؟!شما یه چیزی بگو به رایتل بخوره! منطقه ما وقتی برق میره آنتن رایتل باهاش میره دارم 2ساله به رایتل میگم این آنتن تون مشکل داره ups نداره اصلا چراغهای آنتن موقع قطع برق خاموش میشه کو گوش شنوا! آخر سر به 195شکایت کردم ازش.
    4-برای دومین بار میگم 2تومن نه 3500تومان! در ضمن بسته ای که ایرانسل میده 10تومن 2گیگی هست نه 1.5گیگ! اگر مبلغی نیست آقا رایتل نگیره! چرا من باید پرداخت کنم!

کسی هم مخالف سرعت بالا و فناوری های جدید نیست! مشکل اصلی انحصار طلبی رایتل و دزدی بیش از حد این اپراتور برای رسیدن به سرمایه اولیه خودش در زمان باقی مانده انحصار هست
    این همه مدت داره از تاسیس رایتل میگذره هنوز که هنوزه نتونسته یه مترو رو پوشش بده وقتی میری مترو رایتل هم میره خونشون کلاً
    در ضمن تنها 101روز تا پایان انحصار نسل 3 در ایران باقی مونده

سلام.

دوست عزیز بنده خودم یکی از منتقدین سفت و سخت رایتل هستم (نبودم قبلا" چون کیفیتش بهتر از الان بود) اما به هر حال یکسری چیزا رو نباید از حق گذشت بله شما درست میفرمائید قیمت اینترنت پایه 12500 برای مصرف کننده تموم نمیشه با 8% ارزش افزوده 13500 تموم میشه اما این دلیل نمیشه که اختلاف قیمت 3500 تومان باشه به علت اینکه ایرانسل و همراه اول هم اون 8 درصد رو از شما میگیرن پس قیمت اینترنتشون اونا هم 10000 تومن برای شما تموم نمیشه.اگر خطتون دائمی باشه 8% میاد روی قبضتون و در صورت اعتباری بودن اول 8% رو کم میکنن یعنی شما با 10000 تومن شارژ نمیتونی اون بسته رو بخری.
    اما در مورد دومی که مطرح کردید در مورد حجم و قیمت گذاری بیایم به قضیه از اونطرف نگاه کنیم به نظر شما بهتر نیست که آدم بره 2 کیلو میوه خوب بخره کیلوئی 10000 تومن اما تا آخرش بتونه استفاده کنه تا اینکه بره 2 کیلو میوه خراب بخره کیلوتی 5000 تومن اما یک کیلو نیمش رو بریزه دور؟ یا اینکه مثلا" من برم یک کفش بخرم 200 هزار تومن بهتره که همه جا بتونم باهاش برم یا یه کفش بخرم 50 هزار تومن اما هیچ جایی نتونم ازش استفاده کنم؟با شرایط همراه اول و ایرانسل وقتی شما نمیتونی (به گفته خودتون) بیشتر از 500 مگ توی ماه استفاده کنی نباید 10000 تومن باشه اگر بخوای یک تناسب ساده ببندی باید 3000 تومن در ماه باشه.اصلا" بیان 500 گیگ در ماه بدن 10000 تومن به چه درد من مصرف کننده میخوره؟ اینکه دلیل بر ارزونتر بودنشون نیست این دلیل بر اینه که من مصرف کننده رو احمق فرض کردن (البته این نظر شخصی بنده هست) به هر حال از قدیم گفتن هر چی پول میدی آش میخوری.
    اما با اون قسمت از حرفاتون موافقم که اگر انحصار رایتل به پایان برسه (انشاا... تعالی ) وضع برای من و شمای مصرف کننده خیلی بهتر میشه و وقتی رقابت باشه قطعا" هم کیفیت ارائه محصول بالا میره و هم قیمت پائین میاد و از اینحالتی که الان رایتل داره ( حالت همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) خارج میشه و مجبور میشن به تعهدشون عمل کنن.
    بازم تاکید میکنم بنده به هیچ وجه از عملکرد رایتل دفاع نمیکنم و جزء منتقدان سر سخت رایتل هستم اما به صورت اصولی و منطقی.
    اما مورد بعدی هم مورد انحصار هست و نه به گفته شما دزدی که اونم جای بحث داره ولی من دیگه حال تایپ کردن ندارم اگه لازم شد بعدا" در موردش با هم صحبت میکنیم

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز بنده خودم یکی از منتقدین سفت و سخت رایتل هستم (نبودم قبلا" چون کیفیتش بهتر از الان بود) اما به هر حال یکسری چیزا رو نباید از حق گذشت بله شما درست میفرمائید قیمت اینترنت پایه 12500 برای مصرف کننده تموم نمیشه با 8% ارزش افزوده 13500 تموم میشه اما این دلیل نمیشه که اختلاف قیمت 3500 تومان باشه به علت اینکه ایرانسل و همراه اول هم اون 8 درصد رو از شما میگیرن پس قیمت اینترنتشون اونا هم 10000 تومن برای شما تموم نمیشه.اگر خطتون دائمی باشه 8% میاد روی قبضتون و در صورت اعتباری بودن اول 8% رو کم میکنن یعنی شما با 10000 تومن شارژ نمیتونی اون بسته رو بخری.
    اما در مورد دومی که مطرح کردید در مورد حجم و قیمت گذاری بیایم به قضیه از اونطرف نگاه کنیم به نظر شما بهتر نیست که آدم بره 2 کیلو میوه خوب بخره کیلوئی 10000 تومن اما تا آخرش بتونه استفاده کنه تا اینکه بره 2 کیلو میوه خراب بخره کیلوتی 5000 تومن اما یک کیلو نیمش رو بریزه دور؟ یا اینکه مثلا" من برم یک کفش بخرم 200 هزار تومن بهتره که همه جا بتونم باهاش برم یا یه کفش بخرم 50 هزار تومن اما هیچ جایی نتونم ازش استفاده کنم؟با شرایط همراه اول و ایرانسل وقتی شما نمیتونی (به گفته خودتون) بیشتر از 500 مگ توی ماه استفاده کنی نباید 10000 تومن باشه اگر بخوای یک تناسب ساده ببندی باید 3000 تومن در ماه باشه.اصلا" بیان 500 گیگ در ماه بدن 10000 تومن به چه درد من مصرف کننده میخوره؟ اینکه دلیل بر ارزونتر بودنشون نیست این دلیل بر اینه که من مصرف کننده رو احمق فرض کردن (البته این نظر شخصی بنده هست) به هر حال از قدیم گفتن هر چی پول میدی آش میخوری.
    اما با اون قسمت از حرفاتون موافقم که اگر انحصار رایتل به پایان برسه (انشاا... تعالی ) وضع برای من و شمای مصرف کننده خیلی بهتر میشه و وقتی رقابت باشه قطعا" هم کیفیت ارائه محصول بالا میره و هم قیمت پائین میاد و از اینحالتی که الان رایتل داره ( حالت همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) خارج میشه و مجبور میشن به تعهدشون عمل کنن.
    بازم تاکید میکنم بنده به هیچ وجه از عملکرد رایتل دفاع نمیکنم و جزء منتقدان سر سخت رایتل هستم اما به صورت اصولی و منطقی.
    اما مورد بعدی هم مورد انحصار هست و نه به گفته شما دزدی که اونم جای بحث داره ولی من دیگه حال تایپ کردن ندارم اگه لازم شد بعدا" در موردش با هم صحبت میکنیم
    1-آیا قیمت خدمات ایرانسل با احتساب اون 8% میشه 13500تومان؟!
    2-من بسته 1مگ رایتل خریده بودم در حالی که مدارک هم بارگذاری کرده بودم و تایید هم شده بود سرعت دانلود به من میداد روی 20کیلو زنگ میزنم اپراور میگم آقا وضعیت خطتون چرا اینطوریه میگه طبیعیه کیفیت سرویس ما متغییره! رایتل ظاهراً فقط و فقط پولی که از مردم میگیره ثابته و تپل !
    3- بله با وضعیت فعلی ایرانسل و همراه اول اصلاً نمیشه از نت استفاده کرد به نظر من ولی شما شهریور هم ببین که این 2اپراتور مهم کشور وارد نسل سوم می شوند و دیگه اثری از رایتل باقی نمی مونه! اپراتوری که در توسعه شبکه خودش در همین تهران مشکل داره چه طوری می خواد رقابت کنه! فقط داره دروغ تحویل ملت میده!
    4- بازم میگم قیمت خدمات اینترنت رایتل فوق العاده بالاست شما حالا دوست نداری قبول کنی مشکلی نداره شهریور ماه بقیه هم نسل سه میدن اونوقت خودت مقایسه کن و ببین قیمت بسته های نسل 3 سایر اپراتورها چند خواهد بود...
    5-اتفاقاً دزدیه و خلاف حرف خود مدیر عامل عمل کردن! اومده آبان 92آقای صدری گفته قیمت بسته های اینترنت رایتل 50% کاهش پیدا می کنه برای جای گیری در سبد خانوار ولی قیمت بسته ها همون می مونه که هیچ نیم گیگ اضافه می کنند می گند کاهششششش قیمت بسته های رایتل! این کاهش قیمته به نظر شما اونم کاهش قیمت 50% که مجید صدری ازش صحبت کرده بود؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

2-من بسته 1مگ رایتل خریده بودم در حالی که مدارک هم بارگذاری کرده بودم و تایید هم شده بود سرعت دانلود به من میداد روی 20کیلو زنگ میزنم اپراور میگم آقا وضعیت خطتون چرا اینطوریه میگه طبیعیه کیفیت سرویس ما متغییره! رایتل ظاهراً فقط و فقط پولی که از مردم میگیره ثابته و تپل !
    3- بله با وضعیت فعلی ایرانسل و همراه اول اصلاً نمیشه از نت استفاده کرد به نظر من ولی شما شهریور هم ببین که این 2اپراتور مهم کشور وارد نسل سوم می شوند و دیگه اثری از رایتل باقی نمی مونه! اپراتوری که در توسعه شبکه خودش در همین تهران مشکل داره چه طوری می خواد رقابت کنه! فقط داره دروغ تحویل ملت میده!
    4- بازم میگم قیمت خدمات اینترنت رایتل فوق العاده بالاست شما حالا دوست نداری قبول کنی مشکلی نداره شهریور ماه بقیه هم نسل سه میدن اونوقت خودت مقایسه کن و ببین قیمت بسته های نسل 3 سایر اپراتورها چند خواهد بود...
    5-اتفاقاً دزدیه و خلاف حرف خود مدیر عامل عمل کردن! اومده آبان 92آقای صدری گفته قیمت بسته های اینترنت رایتل 50% کاهش پیدا می کنه برای جای گیری در سبد خانوار ولی قیمت بسته ها همون می مونه که هیچ نیم گیگ اضافه می کنند می گند کاهششششش قیمت بسته های رایتل! این کاهش قیمته به نظر شما اونم کاهش قیمت 50% که مجید صدری ازش صحبت کرده بود؟!
    مطمین باشید همراه اول یا ایرانسل با ورود به نسل3 در شهریور ماه(ک به نظر من کلی زمان میبره تا وارد بشوند) قیمت بسته هاشون دیگه از 128 با حجم 2گیگ ماهی 10 تومن ک کمتر نمیشه تاز گرون تر هم میشه چون وقتی دارن نسل2 رو این قییمت میدن نمیان نسل3 ک کیفیتش خیلی بهتره و کلی دکلاش هزینه برداشته رو ارزون تر بدن....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمین باشید همراه اول یا ایرانسل با ورود به نسل3 در شهریور ماه(ک به نظر من کلی زمان میبره تا وارد بشوند) قیمت بسته هاشون دیگه از 128 با حجم 2گیگ ماهی 10 تومن ک کمتر نمیشه تاز گرون تر هم میشه چون وقتی دارن نسل2 رو این قییمت میدن نمیان نسل3 ک کیفیتش خیلی بهتره و کلی دکلاش هزینه برداشته رو ارزون تر بدن....

طرز فکر شما اینه! باید دید

چند ماهی به لانچ 3G نمانده و در نهایت تمامی اپراتور ها امکان استفاده از پهنای باند 3G را دارند.
    در شبکه ایرانسل تمامی تجهیزات نسل سوم مطابق با آخرین فناوری روز ارائه شده در نسل سوم در دنیا از مدتها قبل از لایه Core سوئیچ ها تا حتی رادیویی خریداری وارد آماده سازی و نصب شده. تمامی دکلها قابلیت ارتقا به نسل سوم و حتی چهارم را دارند.
    فقط لینکها نیاز به اعلام فرکانس اختصاصی هست چون تجهیزات هر رنج فرکانس متفاوت است.
    اما با هوشمندی کارشناسان و متخصصان ایرانسلی، حدود رنج فرکانسی مشخص شده و حتی در لایه رادیویی نیز آماده سازی صورت گرفته.
    در صورت عدم بروز شرایط غیر قابل پیش بینی (ویژه شرایط کشور) طی دو تا سه ماه پس از دریافت مجوز به طور فراگیر در کشور نسل سوم توسط ایرانسل لانچ خواهد شد. این زمان برای همراه اول بین 7 تا 8 ماه اعلام شده و تنها منطقه ای که آمادگی کامل نسل سوم را برای همراه اول دارد مرودشت هست، سایر مناطق اکثر دکلهای همراه اول باید بروز رسانی فیزیکی و نصب تجهیزات صورت گیرد.

8. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ایرانسل و همراه اول چندین سال پیش تجهیزات رو خریدن و احتیاجی هم به نصب دکل جدید ندارن

حتی اگه قیمت اشون هم بالاتر از رایتل باشه بازهم این رایتل هست که به فنا میره کی میاد پوشش 100 درصدی رو ول می کنه برای یه مقدار ارزون تر میره از پوشش بسیار ناقص رایتل استفاده کنه

وقتی من سیمکارت همراه اول یا ایرانسل دارم چرا باید یه شماره جدید بگیرم که بعدش باید بین دوست و اشنا جاش بندازم ترجیح میدم همون با سیمکارت اصلی خودم هر دوکار تماس و اینترنت رو انجام بدم حالا یه مقدار گرون تر

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان رایتلی عزیز سلام ، آقا یه سوال داشتم من سیم کارت اعتباری از نمایشگاه تهیه کردم اول اینکه سرعتش
    فوق العاده ضعیفه و دوم اینکه من اینجا کلمه 128 رو نمیبینم توی طرح ها یعنی سرعت اولیه کمتر از 128 هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان رایتلی عزیز سلام ، آقا یه سوال داشتم من سیم کارت اعتباری از نمایشگاه تهیه کردم اول اینکه سرعتش
    فوق العاده ضعیفه و دوم اینکه من اینجا کلمه 128 رو نمیبینم توی طرح ها یعنی سرعت اولیه کمتر از 128 هست؟

پایه=128
    حرفه ا=1مگ
    پیشرفته=512(حذف شده)

شبکه رایتل کشش حجم مشتریکن زیاد رو نداره به خاطر زیرساخت ضعیف رایتل این مشکلات پیش میاد. حتی اپراتورهای خودشون هم میگن افت سرعت طبیعیه! خیلی جالبه....

در ضمن اینم بگم که رایتل برای شونه خالی کردن از تعهدات خودش که برای مثال کسی بسته حرفه ای بخره و سرعتش باشه روی 20کیلو نتونه به وزارت ارتباطات شکایت کنه که آقا اینها اشتراک 1به 8 رو رعایت نمی کنند و این خودش تخلف آشکاره اومده سرعتها رو بطور کامل ور داشته که بگه بسته 1مگی نیست که! حرفه ای هست! ...
    Last edited by dj77; 13-05-2014 at 10:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

1:شما اصلا" نوشته های منو خوندید؟ من گفتم با 8% قیمت میشه 13500 تومن؟ من گفتم تفاوت قیمت 3500 تومنی که شما می گید نیست.
    2:همه جای دنیا شرایط اینترنت متغیره ولی پولی که میگیرن ثابته.
    3:دوست عزیز بنده سنگ رایتل یا هیچ شرکت دیگه ای رو به سینه نمیزنم و برام فرقی نمیکنه کدوم اپراتور هر کدوم بهتر باشه از همون استفاده میکنم،منتها شما خیلی دل خوش به شهریور نباشید شهریور تازه دوره انحصار تموم میشه تا بخوان راه اندازی کنن و البته قبلش مجوز بگیرن خودش زمان میبره.حتما" میدونید دوره انحصار تموم میشه اما دیگران هنوز مجوز ندارن و باید اول مجوز بگیرن.ضمن اینکه حتما" میدونید اتمام دوره انحصار رو منوط کردن به رومینگ ملی؟و این یعنی قبل از اینکه ایرانسل و همراه اول بتونن از تجهیزات خودشون استفاده کنن این رایتل هست که از تجهیزاتشون استفاده میکنه و بسیاری از مشکلاتش از جمله سراسری نبودن حل میشه.
    4: من نگفتم قیمت رایتل پائینه گفتم با توجه به شرایط و قیمتهای دو اپراتور دیگه عقل سالم حکم میکنه که آدم گرون رو بخره ولی بتونه استفاده کنه نه اینکه ارزونتره رو بگیره ولی کلا" نتونه استفاده کنه.و اینکه اگر قرار باشه مقایسه بشه (که من اعتقادی به این قضیه ندارم اما شما به کل فقط مقایسه میکنید) با توجه به شرایط موجود رایتل 2 تومن گرون نیست بلکه ایرانسل و همراه اول 6 تومن نسبت به رایتل گرونتر هستن.
    5: اما در مورد آخر آقای صدری در مصاحبه 1/10/92 گفتن بزودی "قیمت بسته‌های جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش می‌یابد " نگفته قیمت اینترنت میاد پائین گفته قیمت بسته ها نصف میشه که شده بله دقیقا" با همون نیم گیگ اضافه شدن یعنی کاهش 50 درصدی قیمت بسته .
    ضمن اینکه این کاهش قیمت ربطی به رایتل نداشت،یعنی اگر با خودشون بود این کار رو نمیکردن این کار به علت مصوبات شرکت زیر ساخت بود و تمام شرکتهای ارائه دهنده اینترنت همین کارو کردن و با حجمها بازی کردن و قیمت فعلیشونو پائین نیاوردن.حالا شما میخوای بهش بگی دزدی،مختارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •