سلام.
دوست عزیز بنده خودم یکی از منتقدین سفت و سخت رایتل هستم (نبودم قبلا" چون کیفیتش بهتر از الان بود) اما به هر حال یکسری چیزا رو نباید از حق گذشت بله شما درست میفرمائید قیمت اینترنت پایه 12500 برای مصرف کننده تموم نمیشه با 8% ارزش افزوده 13500 تموم میشه اما این دلیل نمیشه که اختلاف قیمت 3500 تومان باشه به علت اینکه ایرانسل و همراه اول هم اون 8 درصد رو از شما میگیرن پس قیمت اینترنتشون اونا هم 10000 تومن برای شما تموم نمیشه.اگر خطتون دائمی باشه 8% میاد روی قبضتون و در صورت اعتباری بودن اول 8% رو کم میکنن یعنی شما با 10000 تومن شارژ نمیتونی اون بسته رو بخری.
اما در مورد دومی که مطرح کردید در مورد حجم و قیمت گذاری بیایم به قضیه از اونطرف نگاه کنیم به نظر شما بهتر نیست که آدم بره 2 کیلو میوه خوب بخره کیلوئی 10000 تومن اما تا آخرش بتونه استفاده کنه تا اینکه بره 2 کیلو میوه خراب بخره کیلوتی 5000 تومن اما یک کیلو نیمش رو بریزه دور؟ یا اینکه مثلا" من برم یک کفش بخرم 200 هزار تومن بهتره که همه جا بتونم باهاش برم یا یه کفش بخرم 50 هزار تومن اما هیچ جایی نتونم ازش استفاده کنم؟با شرایط همراه اول و ایرانسل وقتی شما نمیتونی (به گفته خودتون) بیشتر از 500 مگ توی ماه استفاده کنی نباید 10000 تومن باشه اگر بخوای یک تناسب ساده ببندی باید 3000 تومن در ماه باشه.اصلا" بیان 500 گیگ در ماه بدن 10000 تومن به چه درد من مصرف کننده میخوره؟ اینکه دلیل بر ارزونتر بودنشون نیست این دلیل بر اینه که من مصرف کننده رو احمق فرض کردن (البته این نظر شخصی بنده هست) به هر حال از قدیم گفتن هر چی پول میدی آش میخوری.
اما با اون قسمت از حرفاتون موافقم که اگر انحصار رایتل به پایان برسه (انشاا... تعالی

) وضع برای من و شمای مصرف کننده خیلی بهتر میشه و وقتی رقابت باشه قطعا" هم کیفیت ارائه محصول بالا میره و هم قیمت پائین میاد و از اینحالتی که الان رایتل داره ( حالت همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) خارج میشه و مجبور میشن به تعهدشون عمل کنن.
بازم تاکید میکنم بنده به هیچ وجه از عملکرد رایتل دفاع نمیکنم و جزء منتقدان سر سخت رایتل هستم اما به صورت اصولی و منطقی.
اما مورد بعدی هم مورد انحصار هست و نه به گفته شما دزدی که اونم جای بحث داره ولی من دیگه حال تایپ کردن ندارم اگه لازم شد بعدا" در موردش با هم صحبت میکنیم

.gif)