ایپد 4 هم اضافه شد به انتخابها.خواهشا عزیزانی که کار کردند یا قبلا تحقیق کردند راهنمایی کنند الکی تجربه تلخ دیگران را من تکرار نکنم
ایپد 4 هم اضافه شد به انتخابها.خواهشا عزیزانی که کار کردند یا قبلا تحقیق کردند راهنمایی کنند الکی تجربه تلخ دیگران را من تکرار نکنم
بعضی ها فقط شایعه درست می کنن
نکسوس اگر هم مشکلی داشته باشه یه غولی به اسم گوگل پشتش هست که هر مشکلی رو حداقل برای این یه مدل طی چند روز حل می کنه .
TF300 هم فلش می خوره و سازگاری کامل داره . یعنی نیاز به روت برای فلش خوندن نداره
برای فیلم و بازی تی اف بهتره و رزولوشن قابل قبولی داره
ولی زیاد همراه نیست
اگر توی گزینه هاتون آیپد هست شک به دلتون راه ندید که سیستم عامل فوق العاده روون تری داره
ولی برای فیلم زیاد مناسب نیست و فرمت های محدود اذیتتون می کنه
اما با وجود چند برابر برنامه بیشتر و سرعت بهتر شاید اون ضعف رو بشه ندید گرفت
اقا یه سوال : زیرنویس های srt , sub هردو به راحتی پخش میشن ؟یا فقط یکدومشون؟
ممنون از جوابتون . اما من یه سرچی کردم انگار که تی اف 300 فلش نمی خوره خودش . شما منظورتون با داکش بود ؟
سلام.سوال مبتدی دارم.صفحاتی که بامرورگر تبلت ها سیو میکنیم آیا در کامپیوتر ودرمحیط ویندوز قابل مشاهده است؟وبرعکس اگه یک فلش پرازفایلهای موزیلا و یا اکسپلور داشته باشیم وحالا pc خودمون روفروختیم .آیا میشه این فلش رو با تبلت نگاه کرد؟ممنون.![]()
ببخشید یه سوال دیگهاقا با این کابل OTG میشه مثلا فیلم از رو فلش کپی کرد رو نکسوس 7 یا فقط واسه دیدنه عکسه ؟ چون تو یه ویدیو تو یوتیوب گفتش که فقط میشه باهاش عکس دید.
خواهشا هرکی میدونه زود جواب بده که من تو دو روز اینده می خوام اقدام خرید کنم .
بستگی به نرم افزار داره
مثلا mx هر دو فرمت رو ساپورت میده ولی v player فکر کنم srt رو ساپورت نمی داد ( الان شک کردم)
سایت مرجعتون چیه؟
مستقیم نمی خوره
همونطور که نکسوس مستقیم نمی خوره
برای اتصال بعضی تبلت ها سیم otg دارند و tf ها هم روی داکشون داره و هم یه چیزی شبیه به otg مخصوص آیپد دارن
سیم نیست ولی همون کار رو میکنه ( مادگی یو اس بی ارائه میده) (توی سایت آمازون پیداش می کنی اگه پیدا نکردی بگو برات عکسشو بزارم)
بله مشکلی نداره
البته باید دقت کنید complete سیو شده باشند وگرنه به درستی نشون نمی ده
نه اینطوری نیست و دقیقا مثل یو اس بی کامپیوتر هستش.
هم کاربری مستقیم داره ( دیدن محتویات فلش بدون انتقال به حافظه دستگاه )
هم میشه کپی کرد و از حافظه دستگاه دید .
ممنون . سایت مرجعی وجود نداره تو یه کلیپ ویدویی دیدم طرف داشت توضیح میداد . منم شک کردم یا شایدم من اشتباه فهمیدم چون زبان اصلی بود و تند حرف میزد .
اون چیزی که میگین واسه تی اف هستش . تو بازار ایران موجوده؟
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم تاپیکشو پیدا نکردم
1- میخواستم بدونم خاموش بودن تبلت به مدت زیاد مشکلی براش ایجاد میکنه؟
مثلا یه ماه یا حتی بیشتر؟
2- با تبلت میخوام فیلم ببینم زیر نویسش نمیاد حتی با نرم افزار MX Player چیکارش کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)