مرسی زنده باد امینم.
خب حالا اگه من بیام سقف درصد هامو بزنم و ریاضی رو هم تا 35 بکشم بالا میتونم زیر 5000 بیارم یا رشته معماری توی دانشگاه سراسری قزوین یا شیراز رو قبول بشم؟؟
مرسی زنده باد امینم.
خب حالا اگه من بیام سقف درصد هامو بزنم و ریاضی رو هم تا 35 بکشم بالا میتونم زیر 5000 بیارم یا رشته معماری توی دانشگاه سراسری قزوین یا شیراز رو قبول بشم؟؟
01/09/1390
ميزان تاثير سوابق تحصيلي در كنكور 91/ كدام استان بيشترين قبولي كنكور را دارد
قائم مقام سازمان سنجش آموزش كشور گفت: تاثير 25 درصدي سوابق تحصيلي كه مهمترين تغيير آزمون سراسري سال 90 بود در آزمون سراسري سال 91 نيز بدون تغيير اعمال مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، دكتر ابراهيم خدايي روز دوشنبه در مراسم تقدير از برگزيدگان كنكور سراسري در محل دانشگاه تربيت مدرس، افزود: درصد سوابق تحصيلي براي سال 90 از 15 درصد به 25 درصد افزايش يافت و در آزمون سراسري سال 91 نيز همين درصد اعمال مي شود چرا كه در صورت هر گونه تغيير بايد مصوبات يكسال قبل به اطلاع داوطلبان برسد.
سوالات معارف تکرار می شه! مثل یک سوال اگه 88 خارج از کشور اومده !89 مثلا تجربی می یاد! 90 مثلا ریاضی می یاد! مخصوصا آیات ! قرار نیست ایات 2015 بیاد تازه 60-70 سوالات ایات از ایات مشخصی و مهم می یاد
می تونی مقایسه اش کنی! تو روحیه ادم هم تاثیر داره:d
من همگامان داشتم سوالات کنکور 2-3 سوال اخیر رو آخرش داره همچنین مابقی سوال رو بین تالیفی قرار داده! ( سوالات تالیفیش مسخره ست )
اگه سوالات سه سال اخیر رو بخونی یعنی 88 -89 -90
تجربی + ریاضی + انسانی +هنر +زبان + خارج ریاضی + خارج تجربی × 3 × 24 = 504 من تا هفته آخر تو کانون 30-35 می زدم ولی هفته آخر اینا رو زیر و رو کردم شدم 70 ! و نسبت به زمانی که گذاشتم عالیه
تازه برای زیان هم اینا رو بخونی عالیه! می شه 42 ردینگ و 21 کلوز تست
سلام دوستان میشه راجب انگلیسی توضیح بده !؟
من شروع نکردم میشه منو راهنمایی کنید؟؟
سلام
کسی کد سوابق تحصیلی شو گرفته؟ از این سایت
من رفتم ولی کد منطقه رو نمیدونم چی بزنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم باید به اموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنی
لخه اونا با user pas خودشون وارد میشن و اطلاعات رو تایید میکنن !
پارسال اینجوری بوود !
حالا شما برو اونجا مراجعه کن ببین چی میشه !
آره. پارسال کنکور دادم. امسال سال دوممه. پارسال اینجوری نبود.
مگه منطقه های تهران از 1 تا 22 نیست؟
حالا تا 8 آذر وقت داره ببینیم چی میشه
سلام داستان این سوابق تحصیلی چیه ؟ پارسال که موقع ثبت نام اطلاعات رو وارد کردیم و کد سوابق گرفتیم من رفتم سایت زیر و فقط تایید بود چیز دیگه ای نبود و تایید اطلاعات کردیم
http://www.dipcode.medu.ir
منطقه رو چی زدی؟
یکی میگه این سوابقو باید چی کار کنیم ؟
یعنی کلا الان باید چی کار کنیم ؟ مربوط به ما ــه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)