تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 172 از 337 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من دوتا کامپیوتررو شبکه کردم سرور میتونه کلاینت رو پینگ کنه ولی کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه درحالی که تو workgroup هاشون همدیگه رو میشناسن یعنی تو کلاینت اسم سرور هست و برعکس فقط کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه کسی میتونه راهنمایی کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام
    من دوتا کامپیوتررو شبکه کردم سرور میتونه کلاینت رو پینگ کنه ولی کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه درحالی که تو workgroup هاشون همدیگه رو میشناسن یعنی تو کلاینت اسم سرور هست و برعکس فقط کلاینت نمیتونه سرور رو پینگ کنه کسی میتونه راهنمایی کنه
    فایروال
    آنتی ویروس
    چیزی نداری؟
    چه پیغامی میده؟ تایم اوت یا unreachable ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من میخوام چندتا کامپیوتر رو که با هم شبکه هستن دارای یوزر و پسور کنم بصورتی که به هر کدوم از اعضای شبکه یک یوزر و پسورد بدم که با اوم بتونن به هر کامپیوتری تو شبکه هست وارد شن و افراد غیر عضو نتونن از این کامپیوترها استفاده کنن

در ضمن من به سرور دسترسی ندارنم ،از این نرم افزارای کافی نت برای این کار میشه استفاده کرد ولی من اونارو نمی خوام چون من کارم رسمیه و واسه دانشگاه است یک نرم افزار خوب مدیریت شبکه که همچین کاری بکنه نمی شناسید؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
    لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم در خرید سیستم مورد نیاز طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
    متشکرم

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    چطور تو یه شبکه ورک گروپ یه کامپیوتر بشکل سرور معرفی می شه البته وقتی از ویندوز 7 استفاده می کنیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فایروال
    آنتی ویروس
    چیزی نداری؟
    چه پیغامی میده؟ تایم اوت یا unreachable ؟
    تام اوت
    قبلا هم بدون اشکال کار میکرده من خودم تنظیماتشو بهم زدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا کسی نیست به ما کمک کنه

راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم 1- طریقه شبکه کردن 2-خرید سیستم مورد نیاز وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من میخوام چندتا کامپیوتر رو که با هم شبکه هستن دارای یوزر و پسور کنم بصورتی که به هر کدوم از اعضای شبکه یک یوزر و پسورد بدم که با اوم بتونن به هر کامپیوتری تو شبکه هست وارد شن و افراد غیر عضو نتونن از این کامپیوترها استفاده کنن

در ضمن من به سرور دسترسی ندارنم ،از این نرم افزارای کافی نت برای این کار میشه استفاده کرد ولی من اونارو نمی خوام چون من کارم رسمیه و واسه دانشگاه است یک نرم افزار خوب مدیریت شبکه که همچین کاری بکنه نمی شناسید؟

سیستم های من xp pro هستن

اگه یه نرم افزار ساده باشه بهتره در ضمن میتونم یکی از سیتم هارو با همین سیتم عامل سرور برای این کاپیوتره قرار بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
    لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم در خرید سیستم مورد نیاز طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
    متشکرم

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •