حتما برو
...بعد ترم دوم12واحد بردا که بتونی واسه کنکورم بخونی...درسای ترم 2رو میشه شب امتحانیم خوند...
بعد کنکور اگه رتبت خورد همون رشترو روزانه بزن تا وتحدهایی که گذروندی همش حروم نشه...
حتما برو
...بعد ترم دوم12واحد بردا که بتونی واسه کنکورم بخونی...درسای ترم 2رو میشه شب امتحانیم خوند...
بعد کنکور اگه رتبت خورد همون رشترو روزانه بزن تا وتحدهایی که گذروندی همش حروم نشه...
اساسن باهاتون موافقم چون سال گذشته هم همینطوری شد![]()
یعنی هیچ کس با شبانه کاری نداره؟؟؟
یه سوال دیگه روز معمولیش کسی کار نمیکنه اون وقت جمعه میخان نتیجه بدن؟
حتما برو اصلا شک نکن.......شبانه با روزانه زیاد تفاوتی نداره و ارزش نداره 1 سال عمرت هدر بره
دیدن آمار سنجش کمه گفتن اینجوری آمار بازدیدکنندها بره بالا... باید با مخابرات همکاری داشته باشن تا جیبامونو خالی کنن دیگه![]()
یعنی هیچ کس با شبانه کاری نداره؟؟؟
یه سوال دیگه روز معمولیش کسی کار نمیکنه اون وقت جمعه میخان نتیجه بدن؟![]()
بچه ها دقت کردین امسال نفرات برتر بیشترشون از تهران و تقریبا بقیشون از منطقه 1 ( اصفهان ، مشهد ، تبریز ، مشهد و ... ) بودن؟
این نتایج یه جورایی بی سابقست ( تو چند سال اخیر)
سالای قبل اینجور نبود!!!
سربازی که هر چقدر دفترچه شو خوندم راه فراری واسه خودم پیدا نکردمببخشید که دخالت کردم ولی از اونجایی که مسئولین محترم شب میخوابن و صبح پامیشن یه چیز دیگه میگن نذار برای سال بعد... که نمیدونی چی در انتظارته.
بعد نمیدونم سربازی رفتی یا نه یا کلا نباید بری... فکر بقیه ی چیزا هم باش
من که احتمال میدم واسه سال نمره های پیش دانشگاهی رو با تاثیر مثبت حساب کنن که در این صورت خیلی مایلم
که بمونم
اما از یه طرف هم به قول شما ادم نمیدونه واسه سال بعد چی پیش میاد و شاید ظرفیت ها رو باز هم کمتر کنن
فکر نکنم بتونم این راهو برمحتما برو
یعنی وارد دانشگاه بشم دیگه از جو دروس دبیرستان ادم خارج میشه و خیلی سخت میشه
ممنونحتما برو اصلا شک نکن.......شبانه با روزانه زیاد تفاوتی نداره و ارزش نداره 1 سال عمرت هدر بره
یه سوال دیگه دارم
کلا تفاوت کلی شبانه با روزانه رو مختصر توضیح میدین ؟
استادا خیلی از لحاظ علمی فرق میکنن ؟
تا حالا شده که در استخدام تو جایی بین این دو تبعیض قائل بشن ؟مسئلن بگن فقط فارغ التحصیل از روزانه هارو انتخاب میکنیم
ببخشید من پبعضی ستام 2بار میخوره دست خودم نیست
به نرم افزار انتخاب رشته سنجش چقدر میشه اعتماد کرد؟
فعلا برید 90 ببینید جالب تره D:
تفاوت زیادی نداره ، کلا تو شبانه شهریه داره روزانه نداره که از امسال فک کنم واسه روزانه هم بزارن
دلت خوشه ها الان کجا دیگه استخدام میکنن ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)