بردیم
خدارو شکر
باورم نمیشه در عرض 10 دقیقه 2 هیچ رو کردیم 3-2
انشاالله روز های اینده روز های خوبی باشه
بردیم
خدارو شکر
باورم نمیشه در عرض 10 دقیقه 2 هیچ رو کردیم 3-2
انشاالله روز های اینده روز های خوبی باشه
پرسپوليس 10 نفره دربي را فتح کرد
هفتاد و چهارمين دربي پايتخت به رنگ قرمز در آمد و پرسپوليس 10 نفره برابر استقلال به برتري دست يافت.
دیدار استقلال و پرسپولیس از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی در حضور بیش از ۶۵ هزار نفر آغاز شد و با نتیجه 3 بر 2 به سود پرسپولیس به پایان رسید.
بازی با برتری نسبی پرسپولیس شروع شد و این تیم دو موقعیت خوب راهم از دست داد اما استقلال رفته رفته بهتر شد و در دقیقه ۳۲ روی اشتباه علی کریمی، فریدون زندی پاس زیبایی را به میلاد میداودی داد و این بازیکن اولین گل خود در دربی را برای استقلال به ثمر رساند.
استقلال در دقیقه ۵۰ توسط فریدون زندی به گل دوم رسید. در ادامه در حالی که پرسپولیس ۱۰ نفره به بازی ادامه می داد در دقایق ۸۲ و ۸۳ توسط ایمون زائد به گل رسید تا بازی به تساوی کشیده شود. در دقیقه ۹۰+۲ ایمون زائد توانست گل سوم و پیروزی بخش پرسپولیس را به ثمر برساند.
قضاوت این مسابقه بر عهده علیرضا فغانی بود. وی به علی حمودی و فریدون زندی و شریفات از استقلال کارت زرد نشان داد. در دقیقه ۶۷ نیز مهرداد اولادی از پرسپولیس اخراج شد.
بازیکنان استقلال:
مهدی رحمتی، الونگ(۴۶- محسن یوسفی)، حنیف عمران زاده، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، پژمان منتظری، اسماعیل شریفات، فریدون زندی، میلاد میداودی( ۹۰- یرکوویچ)، آرش برهانی
سرمربی: پرویز مظلومی
بازیکنان پرسپولیس:
حسین هوشیار، رضا نورمحمدی، مجتبی شیری، ابراهیم شکوری، حمید علی عسگر، مازیار زارع، محمد نوری(۸۹- حسین بادامکی)، هادی نوروزی(۵۶- مهدی مهدوی کیا)، غلامرضا رضایی(۵۶- ایمون زائد)، مهرداد اولادی، علی کریمی
سرمربی: دنیزلی
اینا رو باش!!1
منم که هیچ وقت بازی رو نیگاه نمی کردم این دفعه نشستم ؛از شانس من عجب بازی ای بود.
واقعا حال میده 10 نفره در 10 دقیقه 3 گل بزنیم.
قول میدم واسه برد پرسپولیس هم که شده از این به بعد بازی حساس رو نیگاه کنم![]()
واقعا تبریک می گم به همتون
دوستان من برد رو فقط تو دو چیز می تونم تفسیر کنم :
1 - مربی
2- غیرت بازیکنانی مثل مهدویکیا
تنها گله من اون رضایی فلان فلان شدس و بیشترین گله من داوری بازی ، واقعا داور خیلی منگ بود
یاد 6 تای 52 افتادم!!!![]()
تبریک میگم به همه ، کلی خندیدیم !!!
ولی توجه کردین نوری چرا همه توپاش کج بود ؟)
تبریک![]()
![]()
![]()
سلام و تبریک به همه پرسپولیسیها.
هنوز نمیتونم هیچی بگم.هنوز هم توی اوج هیجان ناشی از برگردوندن بازی توی ۱۰ دقیقه هستم.خداییش وقتی اولادی اخراج شد کلی توی دلم فحشش دادم.
پاشا چه کرد.چه تعویضهایی بود.ایمون که عالی بود.خدایبش وقتی جای رضایی یا نوروزی اومد(اصلا یادم نیست جای کی اومد) گفتم که کارش اشتباه بوده اما نتیجه نشون داد که من اشتباه میکردم
مهدی هم که همیشه جلوی استقلال عالی بوده.
حسین بادامکی رو یادم رفت.
در کل بچه ها مچکریم
متاسفانه نیمه دوم رو نتونستم ببینم.از طریق اینترنت با رادیو ورزش گوش میدادم.دیگه ببینید چی کشیدم.متاسفانه پخش زنده شبکه ۳ بعد از نیمه اول قاطی میکنه و نمیتونم نیمه های دوم بازی رو از نت ببینم.کسی میدونه چیکار کنم درست بشه.
یه خیر داده ای هم اگه لینک دانلود بازی رو پیدا کرده برای من پ.خ کنه تا منم با تاخیر بازی رو ببینم و لذتش رو ببرم.
تحلیل هم انشاالله اگه شد بعد از دیدن کامل بازی انجام میدم.هر چند اساتید بهتر از من حتما تحلیل میکنن![]()
Last edited by Sub007; 02-02-2012 at 20:43.
بچه ها تبریک واقعا تبریک...خیلی خوشحالم
3 تا گل اونم در 10 دقیقه عالیه عالی
هورا هورا.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)