مربی بارسا از بازگشت پویول بسیار خوشحال است
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که با ادامه حضور او برروی نیمکت مربیگری بارسا، این تیم قوی تر نخواهد شد.
پپ دراین باره گفت:« با ماندن من بارسلونا قوی تر نمی شود، بلکه قدرتمندتر شدن بارسا به خرید بازیکنان خوب و حفظ سبک بازی تیم بستگی دارد.»
این مربی کاتالان این روزها به تمدید قراردادش فکر نمی کند و تنها دل نگرانی اش، انجام خوب کارهاست.
گواردیولا در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد که رئیس باشگاه بارسا شود یا خیر گفت:« من تمایلی به سیاست ندارم و مربی فوتبالی هستم.»
مربی بارسا نظر خودش در مورد کلید موفقیت تیمش در رقابتهای این فصل را ابراز کرد:« مهمترین نکته در امسال این است که حس رقابتی مان را حفظ کنیم،اگر این کار را بکنیم در پایان فصل برای کسب تمام جامها مبارزه خواهیم کرد. »
گواردیولا درمورد بازی این هفته تیمش گفت:« بازی این هفته ، بعد از وقفه ای که به خاطر برگزاری بازیهای ملی ایجاد شد، برای ما سخت خواهد بود. »
مربی جوان بارسا درمورد بازگشت کارلس پویول به روزهای اوج اعلام کرد که از این بابت بسیار خوشحال است. گواردیولا گفت:« پویول غرق در شادی است و بسیار خوشحال است که به میادین بازگشته است.»
مربی بارسا در مورد جراردپیکه گفت:« باید مراقب پائو گاسولمان باشیم.»
گواردیولا درمورد احتمال انتقال نیمار به رختکن تیمش هم گفت:« بازار نقل و انتقالات تمام شده و نگران این موضوع نیستم. سران باشگاه باید برروی انجام کارهایش تمرکز کند.فکر نمی کنم که کسی در بازار زمستانی هم به تیم ما بیاید.»