تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 339 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چون کم مصاحبه هستم، برايم حاشيه درست مي‌کنند
    حمودي: از شنيدن شايعه جدايي‌ام تعجب کردم

مدافع استقلال با تاکيد بر اينکه بحث جدايي‌‌اش از اين تيم صحت ندارد گفت: وقتي اين شايعه را شنيدم تعجب کردم.

علی حمودی در خصوص آخرین شرایط استقلال گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و برای بازی با صبا آماده می‌شویم. ‌پس از چند روز تمرینات پرفشار امروز استراحت خواهیم کرد و از فردا استارت تمرینات برای بازی با صبا زده خواهد شد.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا نبود بازیکنان ملی‌پوش در تمرینات در روند تیمی استقلال تأثیر دارد یا خیر، عنوان کرد: وقتی بازیکنان اصلی در تمرینات نباشند، کار برای سرمربی سخت می‌شود. واقعاً تمرین دادن در این شرایط سخت است ولی باید با این موضوع کنار آمد که آنها در اختیار تیم ملی هستند.
    حمودی در خصوص شایعه جدایی‌اش از استقلال گفت: من هم این مسئله را از طریق دوستانم شنیدم و تعجب کردم. امسال با استقلال قرارداد دوساله امضا کردم چون این تیم را دوست داشتم و حالا حالاها در این تیم خواهم ماند و به حقم نیز می‌رسم.
    وی تاکید کرد: متاسفانه برخی بدون آنکه اطلاعی داشته باشند، از قول خود مطلب می‌نویسند چون نه باشگاه استقلال از جدایی من حرفی زد و نه من قصد رفتن استقلال را دارم. چون من بازیکن بی‌حاشیه‌ای هستم و زیاد اهل مصاحبه نیستم برایم حاشیه درست می‌کنند.
    حمودی در خصوص رقابتش با خسرو حیدری در جناح راست استقلال، گفت: به نظرم هر زمان که من و حیدری در کنار هم بازی کرده‌ایم حریفان نتوانستند از جناح راست کاری انجام دهند و اجرای برنامه‌هایشان به بن‌بست خورده است. ما هرچه بیشتر در کنار هم بازی کنیم برای تیم مؤثر هستیم و امیدوارم بتوانیم مفید باشیم.

============

یه مسئله ای که هست اینه که چرا حمودی اینقدر ضعیف شده؟؟واقعا بازیکن خوبیه ولی نمیدونم چرا توی استقلال اینجوری شده

منبع:ورزش3

2. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قراردادالونگ با استقلال تانيم فصل بسته نمي‌شود

باشگاه استقلال تا تعطيلات نيم فصل با الونگ قرارداد امضا نمي‌کند.

پرویز مظلومی از عملکرد فنی الونگ الونگ در تمرینات این تیم ابراز رضایت کرده و به همین دلیل خواست این بازیکن در تست پزشکی هم شرکت کند.

الونگ در آزمایشات پزشکی هم مشکلی نداشت اما باشگاه استقلال با توجه به اینکه تا نیم فصل نمی تواند از این بازیکن استفاده کند ترجیح می دهد تا تعطیلات نیم فصل صبر کند و با بررسی همه جانبه شرایط این بازیکن با الونگ قرارداد امضا کند. به همین دلیل در حالی که گفته شده بود بعد از بازی با صبای قم تکلیف قرارداد الونگ با استقلال روشن می شود این بازیکن باید تا نیم فصل صبر کند.

منبع:ورزش 3

4. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

سه بازيکن مصدوم استقلال با حضور در تمرينات گروهي، سرمربي تيم خود را خوشحال و اميدوار کردند.

تیم استقلال پس از یک روز استراحت از ساعت ۱۵ امروز در غیاب ملی پوشانش تمرینات خود را جهت آماده سازی برای دیدار روز شنبه مقابل صبای قم برگزار کرد.
    * نکته قابل توجه حضور فرهاد مجیدی، فریدون زندی و خسرو حیدری در تمرینات گروهی این تیم بود که سرمربی استقلال را امیدوار کرد. این سه بازیکن دچار مصدومیت بودند.

* فرهاد مجیدی و فریدون زندی قبل از آغاز تمرین در سالن وزنه کارهای بدنسازی انجام دادند.
    * مربیان استقلال به دنبال آخرین وضعیت جاسم کرار هستند و در خصوص این بازیکن و زمان حضورش در تمرینات با پورحیدری صحبت کردند. وی در اردوی تیم ملی عراق حضور داشت.

* الونگ الونگ که از دیدارهای جام ولایت در تمرینات آبی پوشان دیده می شود در تمرین امروز هم حضور داشت.
    * پرویز برومند با ۲۰ دقیقه تاخیر به محل آبی پوشان رسید.
    * شاهرخ بیانی در تمرین امروز استقلال حضور یافت و برای دقایقی با مظلومی صحبت کرد.

* تمرین امروز زیر نظر هنکه مربی آلمانی استقلال برگزار شد و نظارت مظلومی را درپی داشت. گرم کردن، ارسال پاس های کوتاه، تمرینات هجومی در یک سوم زمین و فوتبال درون تیمی برنامه های اصلی تمرینات آبی پوشان بود.
    * عزیززاده و شریفات به دلیل آسیب دیدگی تمرین را تا پایان ادامه ندادند و تمرین را ترک کردند.

*در تمرین امروز ۱۰ نفر تماشاگر حضور پیدا کرده بودند.

* استقلال فردا با حضور ملی پوشانش تمرینات خود را پیگیری می کند. آبی پوشان ساعت ۱۱ روز جمعه آخرین جلسه تمرینی خود را در ورزشگاه دستگردی برگزار می کنند و پس از صرف ناهار با اتوبوس راهی قم می شوند. این تیم در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر از ساعت ۱۴:۱۵ شنبه هفته آینده به مصاف صبای قم می رود.

منبع:ورزش 3

6. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افشاگری جنجالی فتح الله زاده: مسولان نگذاشتند پرسپولیس ۹ نفره را ببریم!

سایت گل- علی فتح‌الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در یک افشاگری جنجالی گفته است که مسوولان در برد و باخت بازی‌های پرسپولیس و استقلال دخالت کرده و زمانی اجازه نداده‌اند تیم استقلال برنده دیدار با پرسپولیس باشد.
    سایت ناصر حجازی در آستانه سالروز تولد وی با مدیرعامل باشگاه استقلال مصاحبه کرده است که فتح‌الله زاده در این مصاحبه با تمجید از شخصیت حجازی دست به این افشاگری زده و گفته است: « در آن سال ها داوران سوری دیدارهای استقلال و پرسپولیس را قضاوت میکردند.داوری هایی که بر علیه استقلال بود و با مشاهده دوباره فیلم بازیها می توانید صحت حرف مرا تایید کنید و حجازی چوب این نا داوری ها را خورد. بگذارید اینجا برای اولین بار موردی را بگویم ، از دیداری که البته حجازی سرمربی استقلال نبود و پرسپولیس مقابل ما ۹ نفره شد و بازی با تساوی به پایان رسید ، دخالت مستقیم فائقی(معاون وقت سازمان تربیت بدنی) باعث آن نتیجه شد و وی اجازه نداد تا استقلال بعد از ۹ نفره شدن پرسپولیس به برتری برسد و حجازی در سالهایی مقابل پرسپولیس قرار می گرفت که چنین فضایی حاکم بود.ضمن آنکه میل به بازی تهاجمی و زیبا در مقابل پرسپولیس که فیزیکی بازی میکرد و علاقه بیش از حد حجازی به برد که باعث اضطراب و استرس بیشتر در وی میشد ، در کسب آن نتایج تاثیر گذار بود.حجازی به فوتبال تهاجمی و تماشاگر پسند علاقه داشت که در داربی به کمترین مساله ای که توجه می شود ، فوتبال تهاجمی است.

8. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قراردادالونگ با استقلال تانيم فصل بسته نمي‌شود
    الونگ مشکلی برای قرارداد بستن نداره.استقلال سهمیه یه بازیکن ازاد داره و میتونه هروقت بخواد الونگو جذب کنه

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حرف‌های زیادی برای گفتن دارم
    الونگ: بعد از بازی با صبا با استقلال قرارداد می‌بندم/ با مغز و قلبم بازی کردم

خبرگزاری فارس: الونگ الونگ گفت: در هفته پیش‌رو با استقلال قرارداد خواهم بست.

به گزارش خبرگزاری فارس، الونگ الونگ کامرونی چند روزی است که در تمرینات استقلال شرکت می‌کند.
    این بازیکن در گفت‌وگو با خبرنگار فارس به تشریح آخرین وضعیت خود پرداخت.

فارس: وضعیتت چگونه است؟
    از نظر جسمی در وضعیت صددرصد آمادگی نیستم و تازه کارم را با تیم شروع کردم و امیدوارم با استقلال موفق شوم.

فارس: تست پزشکی که پشت سر گذاشتی چگونه بود؟
    همه چیز خوب بود و قرار است بعد از بازی فردا با صبای قم با استقلال قرارداد ببندم. فعلا مدیر برنامه‌هایم در تهران نیست و هفته آینده به تهران می‌آید تا قراردادم امضا شود.

فارس: هنگامی که با پیراهن استقلال مقابل پرسپولیس تیم سابقت به میدان رفتی چه حسی داشتی؟
    من سه سال پیش در پرسپولیس بودم و پس از آن در سپاهان و پیکان بازی کردم. حس جالبی بود چون طرفداران دو تیم به یک اندازه بودند و حالا تجربه جدیدی را کسب کردم. من با مظلومی صحبت کردم و ایشان شب قبل از بازی گفت که فردا به زمین بروم و اگر خوب بودم با من قرارداد امضا می‌شود. من هم مقابل پرسپولیس بازی کردم ولی بدنم به فرم صد در صد ایده‌آل نرسیده بود. 6 ماه بازی نکرده بودم و تمرین جدی نداشتم اما در آن مسابقه با مغز و قلبم بازی کردم که خوب ظاهر شوم.

فارس: ظاهرا خیلی انگیزه داری؟
    همین گونه است. استقلال تیم بزرگی در آسیا محسوب می‌شود و من دوست دارم با این تیم در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنم و هم در لیگ و هم در آسیا قهرمان شوم.

فارس: صبحت خاصی نداری؟
    حرف‌های زیادی برای گفتن دارم اما فعلا فقط تمرکز کرده‌ام که دوباره برگردم. می‌خواهم به هواداران استقلال و فوتبال دوستان ایرانی نشان دهم که الونگ برگشته است با این تفاوت که بهتر از قبل به میادین پا می‌گذارد.

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها الونگ اگه قرارداد نداره پس چطور واسه استقلال بازی کرده؟!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاهین کی با استقلال بازی داره؟
    فکر کنم بازی قشنگی از اب در بیاد . با حضور . طالبلو و شکوری . تو تیم شاهین. . (شوت از راه دور به طالبلو بزنیم بخندیم)

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دور افتخار عابدزاده با پرچم استقلال

16. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

شاهین کی با استقلال بازی داره؟
    فکر کنم بازی قشنگی از اب در بیاد . با حضور . طالبلو و شکوری . تو تیم شاهین. . (شوت از راه دور به طالبلو بزنیم بخندیم)
    هفته اینده استقلال میزبان شاهین بوشهر هست .
    پنج شنبه 3 اذر.

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •