به نظر من نیوکاسل میتونه جلوی سیتی رو بگیره .....امیدوارم همینطور شه![]()
به نظر من نیوکاسل میتونه جلوی سیتی رو بگیره .....امیدوارم همینطور شه![]()
مسئله اینه انتظار دارن باشگاه اینتر اشنایدر مجانی بیاد تقدیم اینا کنه امسال که رفتن پل اسکولز خواهش کردن بیاد بازی کنه هافبک کم داریم فکر کنم فصل بعد برن دنبال روی کین -دنیس اروین![]()
دوستان منچستر اين فصل آرامش قبل از طوفانه.....
دو سه سال ديگه هيچ تيمي حريفش نيست حتي بارسلونا.....
انتظار بايد كشيد.![]()
دوست عزیز
بحث نیومدن اینتر به اسنایدر زیاد به مسائل مالی ارتباط نداشت... اینتر تا جایی که راه داشت ترنسفر فی رو پایین آورده بود (به خاطر شرایط مالی نامناسبش که به فروش اتوئو منجر شد) و خود وسلی هم شدیدا تمایل داشت بیاد یونایتد... تو بحث مالی فقط دستمزد هفتگی اسنایدر مورد بحث بود... که به نظرم قابل حل بود از طرفین.
ولی دلیل اصلی نیومدن یونایتد این بود که ساف میخواست به جوون هاش فرصت بده. یکی از دلایل خداحافظی اسکولز هم ایجاد فرصj به اندرسون و کلورلی بود. اما یونایتد خیلی بدشانسی آورد... شما ببینید، فلچر به واسطه بیماری دستگاه گوارشش به مدت نامعلوم رفت کنار (امیدوارم دارن بهبودی کامل به دست بیاره) کلورلی که تقریبا تمام فصل رو از دست داد. اندرسون به غیر چند مقطع مصدومیت مدام به سراغش اومد. دیگه مونده بود فقط مایکل که همه رقم بازیکن کنارش بازی کردن!
خوب... سرالکس فقط فصل نقل و انتقالات زمستانی رو وقت داشت تا هافبک بگیره... واضحه بازیکن های خوب تو فصل نقل و انتقالات زمستانی خیلی کم تغییر باشگاه میدن، باشگاه ها هم این بازیکن هاشون رو نمیفروشن اونم با پول زیاد و فراتر از قیمت واقعی بازیکن. هر مربی جای فرگوسن بود، اسکواز رو به تیم بر می گردوند و دیدید که چطور تیم بعد کریسمس برگشت و عملکردش فوق العاده بود. ضمن اینکه گویا سر الکس قبل از فصل نقل و انتقالات زمستان به اسکولز گفته بود که قصد جذب مجددش به تیم رو داره و همین باعث شد که اسکولز شرایط لازم بدنی رو داشته باشه.
+
پل اسکولز مختار بود که برای بازگشت مجدد به زمین چمن، و قرار نبود مجانی هم بازی کنه. عملکرد اسکولز هم بر کسی پوشیده نیست و بهترین های دنیا مثل زیدان یا ژاوی و... ستایشش کردن! تو رو خدا یه جوری صحبت نکنید که آدم فکر کنه ساف رفته از علوی بازیکن استقلال دعوت کرده که بیاد تو یونایتد بازی کنه! آدم خندش میگیره!lol
+
من نمیدونم شما طرفدار یونایتد هستید یا نه... ولی بخش بولد شده صحبتتون به صحبت های پاتریک ویرا شبیه هستش که ایشون نه در قد و قواره پل هستند و نه ساف!![]()
منم بحث میدون دادن به جوونا و کسب تجربه رو قبول دارم. اما باید مکانیزمی برای ورودشون به تیم باشه.
منظورم اینه که نباید یهو اکثر پست ها به جوونا برسه. که چی؟! می خوایم جوون گرایی کنیم.
همه جوونایی که اومدن منچسترهمه استعداد داشتن که اومدن اگه نداشتن اصلا گذرشون به این تیم نمی افتاد. اما من میگم باید جوونا در کنار با تجربه ها بازی کنن تا اونا هم بازیکن بزرگی بشن.
همین چیچا فصل پیش اگه تک مهاچم تیم بود عمرا اگه میتونست تا اخر فصل اینقدر خوب بازی کنه. یا همین ولبک که با رونی یه زوج خوب رو درست کردند(که باعث پیشرفت ولبک هم شد.) و چیچا رو هم اغلب نیمکت نشین کرده بود البته مصدومیت هم مزید بر علت شده بود. (همه این صحبت ها سوای از بحث استعدادشونه.)
الان شما به هافبک وسط هامون قبل از ورود اسکولز دقت کنید. بعد از مصدومیت فلچر اون وسط عملا کسی رو نداشتیم. ۲ تا از جوونا بودند و اون طور که باید نمی تونستند زوج خوبی رو درست کنن. که برای رفعش چند بازی یادمه گیگز به وسط اومد در حالی که تخصصش گوشه و اونجا بهتر بازی میکنه. که در اخراون راندمانی که باید رو نداشت و اسکولز اومد.
در اخر
بهتره که این فصل برعکس فصل پیش بیشتر بازیکن های با تجربه تر بگیریم. برای اینکه بتونیم سطح بازی جوونامون رو هم بالا بیاریم.
( بازی کاگاوا رو ندیدم اما فکر نکنم تو تیم جواب بده. به همون دلایل بالا)
من تو پست های قبلیم گفته بودم از زمانی که دوایت یورک و اندی کول تو منچستر بازی میکردن طرفدار این تیم شدم و هستم همون وقتایی که تیم اینقد قشنگ و قوی بازی میکرد که مرحله نیمه نهایی بازی با یوونتوس تو سالی که در اوج دوران فوتبالی این تیم بوبازی0-2باخته رو3-2برد و بزرگی میکرد برای خودش در اروپا من مشکلم با این تیم فقط در سر خرید بازیکن تراز اول هستش که توی این چند فصل غیر خرید خاویر هرناندز که فصل اولی که به تیم اومد دوران خوبی پشت سر گذاشت و به فینال باشگاهای اروپا هم رسیدیم به واسطه درخشش خرید خوبی به نظر من نداشتیم شاید با من مخالف باشین مثلن رفتیم یک بازیکن به اسم اوبرتان از لیگ فرانسه گرفتیم که نفهمیدیم اصلن چی شد بعد فرگوسن تا کی میخواد از بازیکن پا به سن گذاشته ای مثل رایان گیگز و اسکولز استفاده کنن خوب اگه قصد جوان کردن تیم دارن اینهمه بازیکن درجه یک تو همین پست هستن که میتونن کار تیم راه بندازن این حرفی که برن روی کین دنیس اروین بیارن خودم این حرف زدم از جایی نشنیده بودم![]()
یعنی شما دارید اینو میگید:دوستان اینقدر ناامید نباشیم... ما الان تنها ضعفمون در مقابل سیتی تو تفاضل گل هست. تفاضل گل هم دست همت خودمونه...+ سیتی با نیوکاسلی بازی داره که تو خونش ما رو سه بر صفر بدرقه کرد... تازه اون موقع بحث رسیدن به CL به این شدت براش نبود مطرح نبود. ضمن اینکه اگه عملکرد فوق العاده سیتی در خونشون رو در نظر نگیریم، باز آخر اونا با QPR ی هست که در معرض سقوط هست...
کاش شرایطمون این طوری نمیشد... ولی حالا که شده، باید بازی سیتی رو فراموش کنیم.... باید رو دو بازی خودمون تمرکز کنیم و تصور کنیم که سیتی همین الان 89 امتیازس و منتظر نتایج ماست. باید تو بازی سوآنسی سوای برد که شدیدا نیاز هست، از آخرین بازی خانگی مون برای افزایش تفاضل گل نهایت استفاده رو داشته باشیم...
اگر نیوکاسل 1-0 و کوئینز پارک هم 1-0 از من سیتی ببازن تفاضل میشه 10 تا!حالا یونایتد باید 11 تا گل بزنه،اون هم در مقابل تیمی مثل ساندرلند که 5 تا به اون و 6 تا هم به سوانسی!!!!این محاله.مگر این که مثل بازی بلکبرن پارسال یا ارسنال امسال 8 تا بزنیم به سوانسی که فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته!
منم قبول دارم بعید هست، ولی محال نیست! ما تو این فصل تو دو بازی پیاپی (با فولهام در خارج از خانه و با ویگان در خانه) تونستیم 10 گل بزنیم و گلی رو هم نخوریم... البته باز میگم همه این صحبت ها منوط بر همت بازیکنان هست... اگه سوانسی برای دفاع صرف نیاد، و ترکیب تیم کاملا تهاجمی باشه، من امید دارم بتونیم پرگل بازی رو ببریم... ولی در کل خدا کنه کارمون به تفاضل گل نکشه و با برتری امتیازی قهرمان بشیم + امیدوارم نتیجه بازی چلسی - نیوکاسل به صورتی بشه که نیوکاسل رو برای گرفتن امتیاز از بازیش با سیتی حریص تر کنه.
امکان نداره سیتی فقط یکی بزنه به QPR. یادمون نره سیتی بعد از 40 سال میخواد قهرمان بشه پس هر چی دارن برای دو بازی بعدی میذارن. نیوکاسل کار فوق العاده سختی داره مقابل سیتی . از یک طرف میشه خوشبین بود چون سیتی خارج از خونه خیلی قدرتمند نیست ولی از طرفی وقتی فکر می کنی که بازیکنای سیتی میدونن که برد مقابل نیوکاسل یعنی قهرماینشون بعد از 40 سال قضیه یکمی پیچیده میشه. اما نیوکاسل و ببرن دیگه شک نکنید هیچ امیدی برای ما نمیمونه حتی اگه دو بازی اخرمون 10 تا گا هم بزنیم.
نمیخوام بد بین باشم . میخوام بگم اونقدر مفت این قهرمانی و بهشون تقدیم کردیم که حالا اینقدر اوضاع برامون وخیم شده. اصلا نباید به اینجا میکشید.
به نیوکاسل امید داشته باشید ؛ تیم به شدت مرموزی هستش و به شدت سرسخت ( البته به شرطی که روز بدش تباشه و 4-5 تا گل نخوره ) /
+
سرالکس به بازی دادن به جووناش و به اصطلاح "جوجه هاش" معروفه ؛ خیلی باید به این تیم افتخار کرد که حتی ضعیف ترین تیم 10 سال اخیرش تا 2 هفته مونده به پایان لیگ با تیم n میلیون دلاری سیتی هم امتیازه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)