اینم قبول!!
ولی نباید یه فیلمو با یه بازی مغایسه کرد چون فیلمو نگاه میکنی ولی تو بازی خودتی که اینکارا رو انجام میدیدی
بعدشم شما که گیمری خودت قضاوت کن IGI و GTA کجا COD کجا![]()
اینم قبول!!
ولی نباید یه فیلمو با یه بازی مغایسه کرد چون فیلمو نگاه میکنی ولی تو بازی خودتی که اینکارا رو انجام میدیدی
بعدشم شما که گیمری خودت قضاوت کن IGI و GTA کجا COD کجا![]()
به نظر من MW3 بهترین بازی امسال نمیشه....
بهترین بازی تاریخ میشه
بابا عجیب چیزی ساختنحقشونه آدم نسخه Original بازی رو تهیه کنه
واقعا فوق العادست من که خیلی باهاش حال کردم و در واقع بهترین بازی که تو چند سال اخیر بازی کردم همین بازی بود. فقط چه قدر دعا کردم برای سازندگان بازی واقعا دمشون گرم.
فقط نمیدونم چرا گیم اسپات در دادن امتیاز به این بازی خسیسی کرده !
اخه این بازی باید امتیازش با بتل3 یکی باشه mw3کجا و bf3 کجا... !
حداقل mf3 رو 9 میدادی bf3 همون 8.5 خداییش ستمه در حق این بازی که امتیازش با رقیب پایین تراز خودش یکی بشه.
ea حالا حالاها مونده تا بتونه در حد activision بازی شوتری بده به نظر من بیشتر از 4یا 5 سال کار داره.
Last edited by Karistias; 27-12-2011 at 22:36.
بالاخره توی Special Ops به لول 50 رسیدم اون ریلودینگ سریع رو خریدم خیلی فاز میده...
از بس این بازی عزیزه برام که بعد ریختن ال تی پلاس 3 بلافاصله پچ کردم بازی رو فقط لامصب از روی هارد دیگه نمی تونم اجرا کنم...
من اسمي از آي جي آي نيوردم گفتم جي تي اي
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
كدوم مرحله؟ مرحله آخر رو ميگي؟ نيكولاي كيه ديگه؟ منظورت نيكو بليكه؟
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
من هنوز بازي رو نگرفتم فقط اميدوارم مثل ops افتضاح نباشه
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
این دوستمون COD رو با IGI مغایسه کرد !!!
بعدشم شما که بازی رو نخریدی و بازی نکردی چرا قضاوت میکنی !!!
شما یه دفعه بازی کن بعد میفهمی من چی میگم
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
اتفاقا داستان بازی COD black ops خیلی جالب بودمن هنوز بازي رو نگرفتم فقط اميدوارم مثل ops افتضاح نباشه![]()
BO واقعا شاهکار بود...موهای بدنم سیخ سیخ شده بود...آخر داستان!
ورژن ١.٣ رو امتحان كن
کلا COD بلده چیکار کنه
قشنگ آدمو میبره تو حسسسسس
اگه یه کم - فط یه کم انگلیسی بلد باشین میفهمین که BO چه قدر داستان خوبی داشت
MW3 رو که دیگه نگین اصلا هنوز بعد از 1 ماه تو کف آهنگ آخرشم
سی دی کی اصل رو هم خریدم به افتخار سازند هاش
اوه اوه ... منم بابام در اومد تا به مرحله 50 برسم.... بدمصب اون juggernaut ها خیلی محکمند... ده تا خشاب باید خالی کنی تا جونشون درآد....
ولی وااااااااقعا لذت بخشه... یعنی آدم رو یه جوری مجذوب خودش میکنه که نمیتونه ولش کنه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)