اتفاقا در مورد ریکاوریش یک چیزی هایی شنیده بودم ولی نحوه دسترسی و استفاده از ازش رو هیچی نمیدونم. میشه توضیح بدی؟
راستی نه ، ویندوز خودش داس بود، xp رو فروشنده نصب کرد. یعنی دیگه ریکاوری نداره، کجا رو باید چک کنم؟
اتفاقا در مورد ریکاوریش یک چیزی هایی شنیده بودم ولی نحوه دسترسی و استفاده از ازش رو هیچی نمیدونم. میشه توضیح بدی؟
راستی نه ، ویندوز خودش داس بود، xp رو فروشنده نصب کرد. یعنی دیگه ریکاوری نداره، کجا رو باید چک کنم؟
Last edited by nirvana.12345; 04-02-2009 at 14:30.
پس نداره.اگه ویندوز اورجینال باشه روش لیبل ویندوز و زیر سریال ویندوز درج میشه .
در هر صورت مشکلی نخواهی داشت راحت نصب کن
سلام فقط لطف كنيد سري يه لب توشيا هست كه اول يه پيغام در مورد مشكل هارد ميزند اما الان خاموش شده ديگه روشن نميشه
وقتي دكمه روشن ميزني چراغ باطري چند تا چشمك ميزنه بعدم ديگه هيچ روشن نميشه
ببین بدون باطری و مستقیم با اداپتور روشن میشه ؟ اگر روشن شد باتری خرابه !
سلام دوستان
من دو تا دی وی دی دارم که از ویستا لپتاپ من ریکاوری گرفتم و حالا می خوام دوباره نصبش کنم چه کار کنم؟؟؟
با تشکر
بای
توی این تاپیک خیلی بحث شده در این مورد :نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجا بدونم گرافیک لپ تاپم 256مگابایته یا 128؟؟؟؟
لپ تاپمvostro1510میباشد
ببینید در قسمت adapter مقدار dedicate چقدر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--
راه سریعتر : موقع روشن کردن سیستم ، F2 را بزنید و وارد بایوس بشوید ، در قسمت سمت راست قسمت مربوط به videp adapter را چک کنید
سلام.
همون طور که می دونید من 1 هفته است که لپ تاپ گرفته ام.مدلشhp pavilion dv4 1225ee
بعدش از دیروز وقتی دست میزنم به رمش صدا میده اینگار شله.
حالا من ببرم اون مغازه ای که گرفتم یا با واررانتیم درستش کنم؟
با تشکر![]()
رمش صدا میده ؟ به رمش دست میزنی یعنی چی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)