تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 200 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 1999

نام تاپيک: تاپیک ویژه بازی Mortal Kombat

داره خودمونی میشه kamyfares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مياندوآب

پيش فرض

سلام بچه ها
    منم شدیدا عاشق کمبادم از بچگی دارم این بازی رو بازی میکنم.
    من همه فتالیتیا و بورتالیتیا و فریندز شیپ ها و بیبلیتیا رو بلدم ولی انیمالیتی هارو هرکاری میکنم اصلا کار نمیکنه هرچی میزنم انگار نه انگار...
    ازتون خواهش میکنم طریقه زدن انیمالیتی رو یاد بدین تا ما هم بزنیم.
    قبل زدن یه کار خاصی باید انجام بدیم؟ حداقل یکی رو بگین ممنون میشم آخه خیلی تو کف انیمالیتیم.
    از همه تون ممنونم.

2. این کاربر از kamyfares بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من که هیچ وقت نتونسم فیتالیتیارو اجرا کنم تو 4 ....

داره خودمونی میشه kamyfares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مياندوآب

پيش فرض

دوست عزیز من یولتیمیت مورتال کمبات 3 سگارو میگم. من فقط انیمالیتیهارو نمیتونم بزنم. تو یه منبع انگلیسی خوندم که نوشته بود که قبل زدن انیمالیتی باید Mercy رو فعال کرد و همچنین بازی باید به راند 3 کشیده بشه. اصلا میدونی Mercy چیه؟
    نوشته بود با Hold Run (Down,Down) Release Run نوشته بود که با این دکمه ها Mercy فعال میشه تا انیمالیتی رو بزنین.
    اینم منبع انگلیسیش:
    MERCY:-------------------------------------------------------------------------The Mercy is not actually a Finishing Move but something that helpsyour opponent. A Mercy gives your opponent a little bit ofhealth back so you can defeat them again, BE CAREFUL thought since youropponent may do a incredible comeback on you.In order to do a Mercy you have to win on your third round and perform thefollowing combination: Hold Run(Down, Down) Release Run.ANIMALITY:---------------------------------------------------------------------The Animality is a finishing move in which you killed your opponent bytransforming into an animal.In order to perform an Animality you have to beat you opponent on the 3rd roundand then perform a Mercy. After you activate the Mercy defeat your opponentagain and perform the button combination as listed.دوست گرامی اگه از این نوشته ها چیزی متوجه شدی به ما هم بگو مرسی.

5. این کاربر از kamyfares بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

داداش منم تابحال نتونستم بزنم.فکر نکنم کسی هم تونسته باشه.بیخیالش داداش بچسب به نسخه جدیده که داره میاد

7. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

امیدوارم که تو این نسخه بتونیم انجام بدیمش...

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

سلام عرض میشه خدمت همه
    استاد Mortal Kombat جناب Aha2012 الان چه نسخه ای از بازی واسه PS3 هس ؟

من تا حالا ندیدم تو توپخونه ولی میدونم که هس ( 98 درصد ) .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیز من یولتیمیت مورتال کمبات 3 سگارو میگم. من فقط انیمالیتیهارو نمیتونم بزنم. تو یه منبع انگلیسی خوندم که نوشته بود که قبل زدن انیمالیتی باید Mercy رو فعال کرد و همچنین بازی باید به راند 3 کشیده بشه. اصلا میدونی Mercy چیه؟
    نوشته بود با Hold Run (Down,Down) Release Run نوشته بود که با این دکمه ها Mercy فعال میشه تا انیمالیتی رو بزنین.
    اینم منبع انگلیسیش:
    MERCY:-------------------------------------------------------------------------The Mercy is not actually a Finishing Move but something that helpsyour opponent. A Mercy gives your opponent a little bit ofhealth back so you can defeat them again, BE CAREFUL thought since youropponent may do a incredible comeback on you.In order to do a Mercy you have to win on your third round and perform thefollowing combination: Hold Run(Down, Down) Release Run.ANIMALITY:---------------------------------------------------------------------The Animality is a finishing move in which you killed your opponent bytransforming into an animal.In order to perform an Animality you have to beat you opponent on the 3rd roundand then perform a Mercy. After you activate the Mercy defeat your opponentagain and perform the button combination as listed.دوست گرامی اگه از این نوشته ها چیزی متوجه شدی به ما هم بگو مرسی.
    من که اصلا مال سگا رو ندیدم.ولی در کل گفتم.
    من خودم بیشتر 4 رو بازی میکردم.بعد از اون دیگه ندیدم مورتال کمبتی واسه pc بیاد.1 و 2 و 3 هم خیلی کم بازی کردم.ولی در هیچ کدوم فیتالیتیا رو انجام ندادم...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام عرض میشه خدمت همه
    استاد Mortal Kombat جناب Aha2012 الان چه نسخه ای از بازی واسه PS3 هس ؟

من تا حالا ندیدم تو توپخونه ولی میدونم که هس ( 98 درصد ) .
    salam
    ممنونم.شما لطف داری
    الان mortal kombat VS Dc Univerce تو بازار هست که البته زیاد fatalityهاش قشنگ نیست.بازیش خیلی باحاله ولی fatalityش نه.در کل من هنوز بازیش میکنم وکل هم میندازماگه خواستی قرار بذاریم با هم یه دست بزنیم و بعدش fatality ت کنم(شوخی)
    موفق باشی رفیق

12. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

salam
    ممنونم.شما لطف داری
    الان mortal kombat VS Dc Univerce تو بازار هست که البته زیاد fatalityهاش قشنگ نیست.بازیش خیلی باحاله ولی fatalityش نه.در کل من هنوز بازیش میکنم وکل هم میندازماگه خواستی قرار بذاریم با هم یه دست بزنیم و بعدش fatality ت کنم(شوخی)
    موفق باشی رفیق
    من این بازی رو ندیدم تو بازار،تو واسه PS3 دیدی ؟؟؟ قیمتش چند هس ؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من این بازی رو ندیدم تو بازار،تو واسه PS3 دیدی ؟؟؟ قیمتش چند هس ؟؟
    راستش من برای ps3 وندیدم.من نسخه ی 360 شو دیدم و همه جا هم هست.قیمت هم نمیدونم.sorry

15. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •