تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 303 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    این مشکل تیک های ریز رو هم من دارم. تلویزیون هم مدل 5560.
    تو تنظیمات خوندم که موشن پلاس برای صحنه های با حرکت زیاد مناسبه و من روشنش کردم ولی انگار وضعیت بدتر شد!( البته نه اون قدر بد که نشه ندید ) البته این وضعیت واسه شبکه سه هست و شبکه ورزش مشکلی نداره و از لحاظ کیفیت تصویر هم خیلی بهتر از شبکه سوم هست. حالا نظر شما چیه؟ موشن پلاس رو خاموش کنم ؟ احتمال داره با استفاده از گیرنده دیجیتال جدا از خود تلویزیون وضعیت بهتر بشه.

داره خودمونی میشه 19baby91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

سلام
    مدل UE46D5500 قابلیت دریافت شبکه های دیجیتال رو داره یا نه؟؟؟؟؟
    دوستان من چند سال پیش اینو پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب مارو نداد،ممنون میشم از اساتیدی که اطلاع دارند یه نفر لطف کنه و جواب بنده رو بده،گناه دارم بخدا بچه خوبیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    ایمیلتان را چک کنید

آقا از اینکه زحمت کشیدی عکسارو میل کردید ممنون.تمام تنظیمات رو شبیه عکس ها کردم اما حتی یک ذره تو رنگ تاثیر نکرد و همچنان خرابه .فکر میکنم این کالیبراسیون چیزی غیر از این تنظیمات باشه تنها راحش فکدر کنم کالیبر کردن با همون عکس سیاهو سفید باشه که البته اونم باز ارور فایلودر میداد دیگه موندم چیکار کنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا از اینکه زحمت کشیدی عکسارو میل کردید ممنون.تمام تنظیمات رو شبیه عکس ها کردم اما حتی یک ذره تو رنگ تاثیر نکرد و همچنان خرابه .فکر میکنم این کالیبراسیون چیزی غیر از این تنظیمات باشه تنها راحش فکدر کنم کالیبر کردن با همون عکس سیاهو سفید باشه که البته اونم باز ارور فایلودر میداد دیگه موندم چیکار کنم
    دوست عزیز
    فایلهای کالیبراسیون را برایت در ایمیل خواهم گذاشت آنها را بوسیله usb به تلویزیونتان منتقل کنید و از منو قسمت تصویر رنگ و نور ها را و حتی تینت ( G/R ) را تغییر دهید تا با تصویری که از usb نمایش میدهد برابر شود. نتیجه را اعلام کنید.
    Last edited by matinpour; 26-02-2013 at 00:19.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من چند سال پیش اینو پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب مارو نداد،ممنون میشم از اساتیدی که اطلاع دارند یه نفر لطف کنه و جواب بنده رو بده،گناه دارم بخدا بچه خوبیم
    دوست عزیز

مدل تلویزیون شما اروپایی هم دیجیتال و هم ماهواره دارد و میتوانید از سایت روسیه فریمورتان را هم دانلود کنید و هم چنین مشخصات تلویزیون تان را بصورت کامل مطالعه کنید.ایبته زبان سایت روسیه ولی شما می توانید از گوکل استفاده کنید. اینم ادرسها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سایت ترجمه

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    این مشکل تیک های ریز رو هم من دارم. تلویزیون هم مدل 5560.
    تو تنظیمات خوندم که موشن پلاس برای صحنه های با حرکت زیاد مناسبه و من روشنش کردم ولی انگار وضعیت بدتر شد!( البته نه اون قدر بد که نشه ندید ) البته این وضعیت واسه شبکه سه هست و شبکه ورزش مشکلی نداره و از لحاظ کیفیت تصویر هم خیلی بهتر از شبکه سوم هست. حالا نظر شما چیه؟ موشن پلاس رو خاموش کنم ؟ احتمال داره با استفاده از گیرنده دیجیتال جدا از خود تلویزیون وضعیت بهتر بشه.
    دوست عزیز

در مشخصات تلویزیون شما نوشته دیجیتال آماده این یعنی ممکن است که از لحاظ سخت افزاری دیجیتال نداشته باشد. ولی از نرم افزاری داشته باشد . و ممکن است اون حالاتی که می گویید به خاطر آن باشد. برای اطمینان از یک دستگاه دیجیتال خارجی از یکی از دوستانتان بگیرید و امتحان کنید. یا یک فیلم پر تحرک را نمایش بدهید ان وقت خواهید فهمید که مشگل از کجاست

مدل 5560 نام گذاری ایران مدل اصلی
    UA40EH5300W

اینم سایت آفریقای جنوبی به زبان فرانسه که می توانید فریمور تلویزیونتان را دانلود کنید

اینم سایت فارسی

Last edited by matinpour; 25-02-2013 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

دوست عزیز

مدل تلویزیون شما اروپایی هم دیجیتال و هم ماهواره دارد و میتوانید از سایت روسیه فریمورتان را هم دانلود کنید و هم چنین مشخصات تلویزیون تان را بصورت کامل مطالعه کنید.ایبته زبان سایت روسیه ولی شما می توانید از گوکل استفاده کنید. اینم ادرسها
    ممنون برای راهنمایی
    حالا چجوری باید این گیرنده دیجیتالشو فعال کرد؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون برای راهنمایی
    حالا چجوری باید این گیرنده دیجیتالشو فعال کرد؟؟
    دوست عزیز
    در تلویزیونهای led سامسونگ از روش زیر با رفتن به منوی سرویس (مخفی) می شود آن کار ها را انجام داد. و لطفا به چیز دیگر دست نزنید و حتما قبل از هر کاری از تمامی منوی سرویس عکس تهیه کنید تا در موقع بروز هر خطایی بتوانید دوباره تلویزیون تان را ترمیم کنید.

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

دوست عزیز
    در تلویزیونهای led سامسونگ از روش زیر با رفتن به منوی سرویس (مخفی) می شود آن کار ها را انجام داد. و لطفا به چیز دیگر دست نزنید و حتما قبل از هر کاری از تمامی منوی سرویس عکس تهیه کنید تا در موقع بروز هر خطایی بتوانید دوباره تلویزیون تان را ترمیم کنید.

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    من توی قسمت local set,ed-iran رو انتخاب کردم و tuner هم auto ولی ch table پیدا نکردم هرچی گشتم.در قسمت sub option هم region رو asia-DVT انتخاب کردم.ولی سایر چیزایی که گفتید مثل language,ttx group ,pnp language رو پیدا نکردم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من توی قسمت local set,ed-iran رو انتخاب کردم و tuner هم auto ولی ch table پیدا نکردم هرچی گشتم.در قسمت sub option هم region رو asia-DVT انتخاب کردم.ولی سایر چیزایی که گفتید مثل language,ttx group ,pnp language رو پیدا نکردم
    دوست عزیز

آلان شما باید دیجیتال تان فعال شده باشد. برای دریافت کانالهای دیجیتال در منو و جستجوی کانال کشور ها را امتحان کن ببین با کدام کشور تلویزیونتان می تواند کانالهای دیجیتال را بگیرد. و برای فارسی ساز آن چون تلویزیون شما برای اروپا ساخته شده ممکن است فارسی ساز نشود ولی با این حال از تمامی قسمتهای منوی مخفی عکس بگیرید و به ایمیل من ارسال کنید . تا من یک باز نگری در سیستم شما بکنم

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •