تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 205 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2044

نام تاپيک: Crysis

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوست عزیز وقتی سفینه بزرگه میاد ، شما باید حواست به سفینه ی خودتون باشه .
    باید اول با تفنگ معمولی یکمی بهش تیر بزنی ، بعد میبینی سفینه خودتون میره یه جاهایی از سفینه بزرگه و دست هاشو غیر فعال میکنه . اون وقت شما باید با اون تفنگ Tak Gun ( فکر کنم ) هدف بگیری . بعد میبینی که قفل هم میشه .
    من که متوجه نشدم شما چی گفتی!
    ببین تو مرحله آخر باید از اون اتاقی که می ری توش روی یه تخت دراز می کشی یه اسلحه به نام تک گان رو بر داری. چون بعد که میای بیرون و با غول ها در گیر می شی در قسمت داخلی کشتی بسته می شه و دیگه نمی تونی برگردی و اسلحه رو بگیری...
    بعد که میای رو عرشه کشتی اول یه هیولا میاد که شبیه عنکبوته و چهار تا پای دراز داره
    اونو با گلوله و بمب می کشی
    بعد از کنار کشتی یه هیولای دیگه بیرون می اد.اول با اسلحه معمولی چهار تا محل روی بدن غوله که ازش شلیک می کنه رو می زنی.بعد زنه تو گوشی بهت می گه :Noman, use the TAK gun to Lock on همون موقعی که غوله به ترتیب یه بار با این دستش یه بار با اون دستش برات بمب می ندازه و یه سوراخی هم وسط بدنش هست که باز و بسته می شه و ازش نور بیرون میاد.سفینه ما هم در این موقع روبروی دست راست هیولا تو هوا معلق ایستاده.حالا من با تک گان به هر جای این غول نشونه می رم Lock نمی شه و نوشته No Target Lock تا اسلحه هم قفل نشه تیر نمی زنه.بیشتر مثل یه باگ می مونه.مرحله رو هم از اول رفتم فایده نداره...
    نهایتا یکی از بدترین بازی هاییه که تا حالا بازی کردم.اگه گرافیکش رو ازش بگیری هیچی نداره.به علاوه فقط اومدن یه جنگل طراحی کردن و بازی چندان محیط های متفاوتی نداره.کلی هم باگ و ایراد داره بازی ... اصلا خوشمان نیامد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که متوجه نشدم شما چی گفتی!
    ببین تو مرحله آخر باید از اون اتاقی که می ری توش روی یه تخت دراز می کشی یه اسلحه به نام تک گان رو بر داری. چون بعد که میای بیرون و با غول ها در گیر می شی در قسمت داخلی کشتی بسته می شه و دیگه نمی تونی برگردی و اسلحه رو بگیری...
    بعد که میای رو عرشه کشتی اول یه هیولا میاد که شبیه عنکبوته و چهار تا پای دراز داره
    اونو با گلوله و بمب می کشی
    بعد از کنار کشتی یه هیولای دیگه بیرون می اد.اول با اسلحه معمولی چهار تا محل روی بدن غوله که ازش شلیک می کنه رو می زنی.بعد زنه تو گوشی بهت می گه :Noman, use the TAK gun to Lock on همون موقعی که غوله به ترتیب یه بار با این دستش یه بار با اون دستش برات بمب می ندازه و یه سوراخی هم وسط بدنش هست که باز و بسته می شه و ازش نور بیرون میاد.سفینه ما هم در این موقع روبروی دست راست هیولا تو هوا معلق ایستاده.حالا من با تک گان به هر جای این غول نشونه می رم Lock نمی شه و نوشته No Target Lock تا اسلحه هم قفل نشه تیر نمی زنه.بیشتر مثل یه باگ می مونه.مرحله رو هم از اول رفتم فایده نداره...
    نهایتا یکی از بدترین بازی هاییه که تا حالا بازی کردم.اگه گرافیکش رو ازش بگیری هیچی نداره.به علاوه فقط اومدن یه جنگل طراحی کردن و بازی چندان محیط های متفاوتی نداره.کلی هم باگ و ایراد داره بازی ... اصلا خوشمان نیامد
    اتفاقا ازی عاری از هر گونه باگ هست همونطور که گفتم یکم بعضی جاهاش حالت معما گونه داره و بعضی وقتها توی بازی آدم یه جا هنگ می کنه دیگه هرچی زور میزنه راهش رو نمیتونه پیدا کنه. به هر حال راهنمایی oracle کامل بود

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

مشکلم حل شد...
    کار خاصی نکردم فقط یه بار دیگه کل مرحله رو از اونجایی که از سفینه پیاده می شه دوباره رفتم...مشکل از بازی بود

همونطور که گفتم یکم بعضی جاهاش حالت معما گونه داره و بعضی وقتها توی بازی آدم یه جا هنگ می کنه دیگه هرچی زور میزنه راهش رو نمیتونه پیدا کنه
    برای من که همچین اتفاقی نیافتاد. شاید اگه کسی بخواد بازی رو خیلی سریع رد کنه همچین اتفاقی براش بیافته...
    Last edited by hamedchtsz; 17-02-2009 at 20:19.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خیلی ساده بودن معماهاش
    فقط همون مرحله اخر که باید تفنگ قفل کنه نمیشد. که با تلاش و تفکر خلاق و کمک دوستان و همسایگان و اهالی شهر رد کردم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته مرحله core اصلا ساده نیست واقعا آدم کم کم از ادامه بازی نا امید میشه

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

البته مرحله core اصلا ساده نیست واقعا آدم کم کم از ادامه بازی نا امید میشه
    درسته . این مرحله خیلی خسته کننده بود من دیگه میخواستم ادامه ندم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

درسته . این مرحله خیلی خسته کننده بود من دیگه میخواستم ادامه ندم .
    من که تو این مرحله هیچ مشکلی نداشتم...نه که بگم حرفه ای ام...به نظر من دلیل گیر کردن تو مراحل اینه که بعضی وقتا آدم می شینه سه چهار ساعت یا بیشتر یه پشت بازی می کنه واقعا گیج می شه .
    برای امتحان یه بار به یه نفر که اهل بازی نیست و از بازی هم خوشش نمیاد بگید موقع بازی کردن یه fps پنج دقیقه به صفحه مانیتور نگاه کنه...برادر من یه دقیقه هم این کارو بکنه حالش بد میشه...
    من حداکثر دو ساعت بازی می کنم...بیشتر ازون زجر آوره

داره خودمونی میشه black-devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

1

سلام
    خسته نباشید
    منم بالاخره این بازی رو گرفتم .
    اما متاسفانه خیلی پیچیدست .
    الان توی اون قسمت اول یخبندان گیرکردم که جونور بزرگه میاد و جولون میده . هر چی هم میزنمش انگار نه انگار .
    شماها که رفتین بگین من چه کنم .
    مرسی
    اگه منظورت مرحله سومه، باید هر چی مهمات میبینی روش خالی کنی (منظورم بازوکا و گرناد لانچره ) و همچنین به جای های حساس بیشتر بزن و واستا به هدف بخوره بعدن ، بعدی رو بزن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بچه ها یه سوال ! کرایسس یعنی بحران ! ولی اینطوری که نوشتن درست نیست ! crisis درسته ! حالا میخوام ببینم منظور همون بحران فقط طرز نوشتنش فرق کرده ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها یه سوال ! کرایسس یعنی بحران ! ولی اینطوری که نوشتن درست نیست ! crisis درسته ! حالا میخوام ببینم منظور همون بحران فقط طرز نوشتنش فرق کرده ؟
    مطمئنا خیلیها معنی این بازی رو مساوی "بحران" میدونن و نظر دارن که در CRISIS حرف I به Y تغییر کرده.
    که به خاطر همخوانی با نام موتور بازی یعنی CryEngine 2 و همچنین نام شرکت یعنی Crytek هست. (از جمله خود من)

اما یه جواب دیگری هم ممکنه باشه:

CRYSIS مخفف CRYogenic Stockholm Ion Source هست.
    و به طور خلاصه تعریفش میشه: منبع یون پرتو الکترون که در استکهلم, سوئد قرار داره.

با این وضع جواب اول قابل قبولتر به نظر میرسه...

11. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •