من که متوجه نشدم شما چی گفتی!
ببین تو مرحله آخر باید از اون اتاقی که می ری توش روی یه تخت دراز می کشی یه اسلحه به نام تک گان رو بر داری. چون بعد که میای بیرون و با غول ها در گیر می شی در قسمت داخلی کشتی بسته می شه و دیگه نمی تونی برگردی و اسلحه رو بگیری...
بعد که میای رو عرشه کشتی اول یه هیولا میاد که شبیه عنکبوته و چهار تا پای دراز داره
اونو با گلوله و بمب می کشی
بعد از کنار کشتی یه هیولای دیگه بیرون می اد.اول با اسلحه معمولی چهار تا محل روی بدن غوله که ازش شلیک می کنه رو می زنی.بعد زنه تو گوشی بهت می گه :Noman, use the TAK gun to Lock on همون موقعی که غوله به ترتیب یه بار با این دستش یه بار با اون دستش برات بمب می ندازه و یه سوراخی هم وسط بدنش هست که باز و بسته می شه و ازش نور بیرون میاد.سفینه ما هم در این موقع روبروی دست راست هیولا تو هوا معلق ایستاده.حالا من با تک گان به هر جای این غول نشونه می رم Lock نمی شه و نوشته No Target Lock تا اسلحه هم قفل نشه تیر نمی زنه.بیشتر مثل یه باگ می مونه.مرحله رو هم از اول رفتم فایده نداره...
نهایتا یکی از بدترین بازی هاییه که تا حالا بازی کردم.اگه گرافیکش رو ازش بگیری هیچی نداره.به علاوه فقط اومدن یه جنگل طراحی کردن و بازی چندان محیط های متفاوتی نداره.کلی هم باگ و ایراد داره بازی ... اصلا خوشمان نیامد