تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 639 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون امریه ی اعزامی های اردیبهشت رو هم لغو می کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    این تسهیلات کارت اعتباری بانک ملت چه ویزگیهایی داره ؟این که میگن اگر هرماه مبلغ رو تو کارت بریزی برای یکی دو روز تا شش ماه میشه تقسیط نکرد فقط آبونمان تعلق می گیره درسته ؟ اطلاعات کامل رو چطور میتونم به دست بیارم ؟
    سلام

دوستان عزیز کسی در این خصوص اطلاعاتی نداره ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من یک کارت پارسیان داشتم که تاریخ انقضاش مهر بود اما اونو همون مهر بانک دو تا خود پرداز قورتش دادن و مجبور شدم روز بعد برم کارن ملی نشون بدم و کارتو بگیرم. این یکی مال صادرات هست. برای صدور کارت جدیدم یک هفته وقت لازمه . که من نه وقت بانک رفتن دارم . نه یک هفته صبر
    برای صدور کارت
    شما حتما حتما و حتما خودتون با کپی شناسنامه و کارت ملی و اصل هاش تشریف میبرید بانک
    چند تا فرم رو پر میکنید و درخواست کارت میکنی
    تا 10 روز بعد براتون میفرستن.
    هم باید بانک برید هم باید صبر کنید چون قانونه در غیر این صورت قید کارت رو بزنید یا از بنک هایی که کارت آنی صادر میکنن درخواست بزنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان تاپیک مخصوص بیمه داریم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به زودی مباحث مرتبط به بیمه که در این تاپیک مطرح شد به تاپیک فوق منتقل میشه .

دوست عزیز درسته که تاپیک در مورد بیمه وجود داره اجازه بدید این پست ها در همین تاپیک باقی بمونه چون هدف من از نوشتن در مورد بیمه عمر در این تاپیک آشنایی دوستان با بیمه عمر به عنوان جایگزینی عالی برای سپرده های بانکی است. ممنون

ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2

5. این کاربر از bastami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1-اگه تاریخ انقصای کارت بگذره میشه همچنان خرید اینترنتی کرد؟
    2- حساب که مسدود نمیشه؟

7. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1-اگه تاریخ انقصای کارت بگذره میشه همچنان خرید اینترنتی کرد؟
    2- حساب که مسدود نمیشه؟
    خیر حساب مسدود نمیشه اما کارت غیرفعال میشه و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. باید کارت المثنی درخواست بدید. دلیل اینکه بانک ها روی کارت ها تاریخ انقضا میدارن اینه که هر دو یا سه سال که ممکنه فناوری تغییر بکنه کارت ها رو جمع آوری کنن و کارت جدید صادر بکنن یعنی تو یه دوره دو یا سه ساله همه کارت های بانکی تجدید بشن. این به دلیل تغییرات در خودپردازها؛نرم افزار بانکی؛ استانداردها و ... است.

9. این کاربر از bastami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیر حساب مسدود نمیشه اما کارت غیرفعال میشه و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد. باید کارت المثنی درخواست بدید. دلیل اینکه بانک ها روی کارت ها تاریخ انقضا میدارن اینه که هر دو یا سه سال که ممکنه فناوری تغییر بکنه کارت ها رو جمع آوری کنن و کارت جدید صادر بکنن یعنی تو یه دوره دو یا سه ساله همه کارت های بانکی تجدید بشن. این به دلیل تغییرات در خودپردازها؛نرم افزار بانکی؛ استانداردها و ... است.

البته بانک پارسیان تو نرم افزار جدیدش که تا چند وقت دیگ عملیاتی میشه این امکان رو فراهم کرده که در صورتی که تغیییرات در اون حدی که نیاز به صدور کارت المثنی نباشه کارت رو برای یه دوره زمانی کوتاهتر تمدید کنه و شما دچار مشکلاتی که ناشی از تغییر شماره کارت ؛رمز و ... میشه نشید. حداقل برای مدت بیشتری کارت خودتونو در دست داشته باشید. حتی این امکان وحود خواهد داشت که در صورت لزوم صدور و چاپ کارت المثنی یه کارت جدید اما کپی برابر اصل کارت قبلی داشته باشید. یعنی با تغییر فناوری لازمه که جسم کارت تون جدید بشه اما شماره کارت ؛ cvv2 ; و ... تغییری نکنه.
    پارسیان تا چند وقته دیگه از نرم افزار بانکی جدیدی رونمایی میکنه که قوی ترین و بروز ترین نرم افزار بانکی در ایران خواهد بود که تماما توسط متخصصان بانکی پازسیان نوشته شده

11. این کاربر از bastami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من رمز اول همراه بانک سپه را که از شعبه گرفتم برای همراه بانک سپه گم کردم آیا راهی به جز رفتن به شعبه وجود داره؟؟ و آیا اگه به شعبه مراجعه کنم همون لحظه به من رمز رو میدن؟؟ چکار باید بکنم؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه بگذره و در صورت المثنی شماره کارت تغییر خواهد کرد؟
    اگر خیر که هیچ
    ولی اگر بله:
    در صورت اینکه تاریخ انقضا نگذره و بخواهیم کارت رو تمدید کنیم باز هم شماره کارت عوض میشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من رمز اول همراه بانک سپه را که از شعبه گرفتم برای همراه بانک سپه گم کردم آیا راهی به جز رفتن به شعبه وجود داره؟؟ و آیا اگه به شعبه مراجعه کنم همون لحظه به من رمز رو میدن؟؟ چکار باید بکنم؟
    فکر کنم کلا باید درخواست کارت جدید بدین (همون المثنی)
    من یه بار رمز تجارتم رو فراموش کردم گفتن باید کارت جدید بگیرید

15. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •