اگه تو مجلسی هستی و کسی ازتون سئوال کرد و کس دیگه ای جای شما جواب داد بهش بگید که این کار لازم نیست و خودم میتونم جواب بدم
اگه تو مجلسی هستی و کسی ازتون سئوال کرد و کس دیگه ای جای شما جواب داد بهش بگید که این کار لازم نیست و خودم میتونم جواب بدم
سلام
وقتي تو يه جمع چند نفره مثلا با دوستانتون هستيد به خصوص اگه سه نفر هستيد با كسي از اون جمع درگوشي صحبت نكنيد يا رمزي حرف نزنيد كه بخايد ديگران متوجه نشن يا هر كار ديگه اي كه نشون بده بقيه مزاحمتونن جدا كار زشتيه
تجربه اي كه خودم دارم اينه كه چند بار بين دوستام بودم( كه چنتاش سه نفر بوديم) كه دوتاشون اين كار رو كردن و مثلا اروم و درگوشي با هم حرف زدن و من خيلي ناراحت شدم و ديدم نسبت به اونا عوض شده و هيچ وقت هم يادم نميره
یه ماه پیش با یکی از رفقا تو حیاط دانشگاه بودیم که یهویی چشمم به یه پسری افتاد.همون پسری که ازش متنفر بودم ولی به روی خودم نمیووردم چون خیلی وراج و دیوونه و ناقص بود .از شانس بد داشت میومد سمت ما . اولش خواستم فلنگو ببندم اما دیگه دیر شده بود و اون صدام کرد و مثله همیشه دهنش باز شد که شروع به وراجی کنه بهش زیاد روندادم رف طرف این رفیقمون .منم که میشنیدم چیا داره میگه و عاقبت حرفاش چیه. موندم خدایا چطوری به این رفیقم حالی کنم اینو ردش کنه .گفتم درگوشی که نمیشه. چیزیم به این یارو بگی با اون دارودستش حسابه آدمو میرسن.اومدم یکم اینورتر و به رفیقم sms زدم و توش خلاصه وار جریانو توضیح دادم . اونم که 6هزاریش افتاده بود آروم آروم ردش کرد وگرنه بدبخ میشد
تو همچین موقعی این sms هم خیلی به درد میخوره
بعضی وقتا دشمن هم برام بدرد بخور بوده:
دشمن دانا بلندت میکند......بر زمینت میزند نادان دوست
۱- وقتی با دشمن یا رقیب دانا، زیرک و کاربلد بخواهی مبارزه کنی برای عدم شکست باید خودت را قوی کنی.
۲- دشمن و رقیب دانا این فرصت را برایت فراهم میکند که روشهای مبارزه و به طور کلی دانایی را ازش بیاموزی چه ببری چه ببازی
۳- به طور کلی قرار گرفتن در برابر دشمن دانا باعث قوی شدن خودت هم میشود.
بر زمینت میزند نادان دوست:
۱- راهنمایی غلط
۲- دوستی خاله خرسگونه - ضرر رساندن به خیال منفعت
۳- اثرگذاری ناخودآگاه و توسعهی نادانی
![]()
Last edited by Ezel; 24-01-2012 at 13:11. دليل: حذف نقل قول - نقل قول در این تاپیک ممنوع /
یه مطلب دیگه هم بگم...
واقعا تو زندگیتون اگه یه چیزی را از دست دادین(مقام-درجه بالا کاری یا تحصیلی و...)اصلا غصه نخورید و واقعا خدا رو شکر کنید که سالم هستین و عقل سالم بهتون داده قول میدم تو اینده خدا چنان پاداشی در قبال اون چیز از دست داده بهتون هدیه میده که شکر گزار خدا میشید که هیچ وقت ناشکری نکردین....![]()
با سلام ..
وقتی میرید توی کافی نت اگه کار بانکی دارید که باید اطلاعات مربوط به کارت عابر بانک خودتون رو وارد کنید یادتون باشه وقتی که بلند شدید حتما برید رمز اول و دوم خودتون رو تغییر بدید .
هرگز شمادت نکنید شمادت شما رو می کنن وهرگز اجازه این رو ندهید کسی با شمادت کردن ابروی شما را ببرد هر چقدر هم به شما نزدیک هم باشد ادمی که به شما نزدیک است باید محاسن شما را ببیند نه ایرادها مگر اینکه شما برای او ارزشی نداشته باشین
بعضی ها مثل سگ هستند که فقط ایرادها را می بینن
تو خرید کردن چیزی یهو جو و احساستون نگیره برید اونو بگیرین.مثل چیزای گرونی مثل لوازم خانگی ماشین موبایل و....
اول نیاز هایی که از اون چیز دارین رو روی کاغذ بنویسید و تحقیق کنید(عجله نکنیدا!)و طبق نیاز هاتون چیزی رو که میخایین بخرین.من یبار هوس کردم یه چیزی بخرم فقط پولم هدر شد.امیدوارم مفید باشه.
اگه چیزی رو نمی دونید اظهار فضل نکنید. سکوت هم خودش یه هنره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)