واقعا ممنوم از توضیحاتتون ...
؟
فقط به عنوان آخرین سوال وقتی خواستم این گینرو بخرم ، شاخصه ی خاصی نداره که نوعشو مشخص کنه ؟ یعنی به فروشنده بگم چی بده ؟
فروشگاه اینترنتی معتبری سرراغ ندارید ؟
بازم ممنون![]()
واقعا ممنوم از توضیحاتتون ...
؟
فقط به عنوان آخرین سوال وقتی خواستم این گینرو بخرم ، شاخصه ی خاصی نداره که نوعشو مشخص کنه ؟ یعنی به فروشنده بگم چی بده ؟
فروشگاه اینترنتی معتبری سرراغ ندارید ؟
بازم ممنون![]()
شاخصه گینر ها نسبت کربوهیدرات به پروتئینه مثلا 60-40 50-50 70-30
هر چی کربو بیشتر وزن گیری بیشتر و هر چی پروتئین بیشتر عضلات بیشتر
فروشگاه هم نه ندارم
![]()
درود فراوان.
من یه مقدار دور شکمم چربی اضافه دارم(زیاد نیست).میخوام برم باشگاه و علاوه بر آب کردن اینا یه مقدار پاهای لاغرم رو تقویت کنم.کلاً فیزیک من اینجوریه که چون حدود 6 سال پیش باشگاه میرفتم بالا تنه م درشته اما پایین تنه م نه.بعد الان دو ساله باشگاه رو رها کردم.میخوام یه برنامه ی تمرینی خوب بهم بدین از ابتدا.فکر کنین الان تازه میخوام شروع کنم.
واقعا ممنون
من سنم 18 سال تمام و قدم 175 و وزنمم 55/5 هست بدنم از نظر عضله کاملا خطیه حتی شکمم ولی حجم زیادی نداره در حد یه سینه نه زیاد بزرگ و از 100 زیر بغل 30 درصد 40 درصد هم عضله ی کول.
دور بازومم از عادی یه ذره بیشتره ولی خطیه.
این طور که شما گفتین من با مصرف کربوهیدرات وزنم میره بالا ولی چون من 1 ماه و نیم دیگه مسابقات دارم باید در رده وزنی -57 بمونم تا بمونم تا بتونم شرکت کنم چون استانی هارو با همین رده وزنی بردم واسه کشوری باید روی-57 بمونم.
پس یعنی پروتئین بخورم
طوری نیست وی بخورم چون میخوام سریع حجم بیارم
شما میخوای وزنت بالا نره زیاد پروتئین بگیر
میتونی از وی یا پروتئین ترکیبی استفاده کنی مثل Optimum gold standard whey - Musclepharm combat که یکیش وی هست و دیگری ترکیبیه![]()
سلام دوستان یه مشکل جدی دازم.اگه افراد با تجربه کمکم کنند ممنون میشم
من 8 ماهی هس ک میرم باشگاه.از همون اوایل مکمل استفادع میکردم و خوب هم نتیجه گرفتم ینی وزنم از 65 به 73 زسید و قدم حدود 190 هس
اما مشکل بیدا کردم و اون اینه ک بد از 4,5 ماه اول متوجه شدم سینه چپم ی مقدار بزرگتر از سینه زاستم شده و هنوزم همین جوریه و فک میکنم بخاطر برس سینه زدن اشتباه هس.ازون وقت ک متوجه شدم با دمبل ی طرفه پرس سینه زدم ولی بهتر نشدم
اگه کسی واقعا میدونه باید چیکار کنم کمکم کنه
خیلی خیلی نگرانم و میترسم با بیشتر تمرین کردن بدتر شه
این نا متقارنی سینه وقتی پرس سینه کار میکنم بیشترم میشه
کمممممممممممممممکم کنید لدفن
ممنون
Last edited by habib22101; 19-07-2013 at 19:40.
سلام
چون شما مبتدی هستید این طبیعیه ، تقریبا این اتفاقا برای همه ی بدنسازها اوایل کارشون افتاده!
اکثرا هم اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که پرس سینه تک دمبل بزنن که کار درستی نیست به نظر من. چون بعدا خود بدن سینه ها رو بالانس میکنه (چون همیشه فشار یکسان روی دوتاش هست)
تنها اتفاقی که افتاده اینه که سینه ی چپ شما چون نزدیک به قلب هست خون و غذای بیشتری بهش رسیده و زودتر رشد کرده ، سینه ی راست شما هم اندازه ی سینه ی چپ خواهد شد ، صبر داشته باشید.
ماننده دانش آموزانی که باید سر یک کلاس حاضر بشن حالا یکی ساعت 8 میرسه مدرسه یکی از ساعت 7 تو مدرسه میاد فرقی ندارن ، چون کلاس ساعت 8 شروع میشه و همه با هم میرن پایه ی بعدی و اینطور نیست که کسی که ساعت 7 اومده زودتر پایه ی بالاتر
حرفاتون یکم نگرانیمو کم کرد.ینی واقعا خودش دزست میشه
یکی از دوستام میکفت یه امپولایی هس هرجا تزریق بشه حجم اون ناحیه رو زیاد میکنه مثلا پا جلو و پشت بازو سینه و ... میگفت با اون میتونی اندازه راستیو بیشتر کنی تا یکی بشه.به نظز شما نیازی ب این کار نیس؟
اصلا این امپولا چیه؟
ممنون میشم بازم راهنماییم کنید![]()
نوعی از استروئید انابولیک (هورمون) هست که به صورت خوراکی و تزریقی موجوده. ولی نوع تزریقیش بین بدنسازان مخصوصا ایرانی ها طرفدار بیشتری داره علتش اینه که عضله ای که دارو در اون تزریق میشه به دلیل تجمع آب و املاح ، ملتهب شده و حجمش تا چند روز باقی میمونه و بعد به حالت قبل برمیگرده (به علاوه ی عوارضی که همه ی داروهای ممنوعه داره) یعنی این افزایش حجم حاصل افزایش بافت عضله با کیفیت نیست.
این دارو رو بیشتر برای چند روز مونده به مسابقات پرورش اندام استفاده میکنن برای عضله ای که ضعیفتر از حد استاندارد مونده.
اقا حامد من تازه متوجه شدم اصفهان هستی منم خونمون اصفهانه .میتونم شماره تلفن یا ادرسی از شما داشته باشم؟میخام اگه بشه بابت برخی مشاوره ها مزاحمتون بشم البته اگه وقت داری؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)