تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 172 از 221 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

واقعا ممنوم از توضیحاتتون ...
    ؟
    فقط به عنوان آخرین سوال وقتی خواستم این گینرو بخرم ، شاخصه ی خاصی نداره که نوعشو مشخص کنه ؟ یعنی به فروشنده بگم چی بده ؟

فروشگاه اینترنتی معتبری سرراغ ندارید ؟

بازم ممنون

داره خودمونی میشه amir1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا ممنوم از توضیحاتتون ...
    ؟
    فقط به عنوان آخرین سوال وقتی خواستم این گینرو بخرم ، شاخصه ی خاصی نداره که نوعشو مشخص کنه ؟ یعنی به فروشنده بگم چی بده ؟

فروشگاه اینترنتی معتبری سرراغ ندارید ؟

بازم ممنون
    شاخصه گینر ها نسبت کربوهیدرات به پروتئینه مثلا 60-40 50-50 70-30
    هر چی کربو بیشتر وزن گیری بیشتر و هر چی پروتئین بیشتر عضلات بیشتر

فروشگاه هم نه ندارم

3. این کاربر از amir1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درود فراوان.
    من یه مقدار دور شکمم چربی اضافه دارم(زیاد نیست).میخوام برم باشگاه و علاوه بر آب کردن اینا یه مقدار پاهای لاغرم رو تقویت کنم.کلاً فیزیک من اینجوریه که چون حدود 6 سال پیش باشگاه میرفتم بالا تنه م درشته اما پایین تنه م نه.بعد الان دو ساله باشگاه رو رها کردم.میخوام یه برنامه ی تمرینی خوب بهم بدین از ابتدا.فکر کنین الان تازه میخوام شروع کنم.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    در تایید گفته های دوستمون اضافه کنم عضلات زیاد سرعت رزمی کارا رو کم میکنه ولی تا یه حدی عضلات بزرگ بشه نه تنها بد نیست بلکه خیلی هم خوبه ( شما قد و وزنتون رو بگین خیلی خوب میشه )
    برای افزایش وزن باید بیشتر از نیازتون کالری مصرف کنید و به ازای هر کیلو وزن بدن 2-2.5 گرم پروتیین که حالا این مقدار رو هم میتونید با تغذیه طبیعی یا با تغذیه+مکمل بدست بیارین
    پروتیین بیشتر برای عضله خشک کاربرد داره و مکمل اصلی افزایش وزن گینر هست که میتونید از گینر های معروف مانند true mass - mass tech - real mass -n-large - jumbo - serious mass - gain bolic و ... استفاده کنید

سلام مانکن شدن کلا برنامش با بدنسازی فرق داره و اصلی ترین تمریناتش تمرینات هوازیه و در کنار اون کار با وزنه
    بسته به استعداد بدن هر کس زمان متفاوته که به اون استایل برسه
    مکمل در مورد خانمها نمیدونم ولی آقایون از پروتئین خالص استفاده میکنن در کنار تغذیه عالی
    واقعا ممنون
    من سنم 18 سال تمام و قدم 175 و وزنمم 55/5 هست بدنم از نظر عضله کاملا خطیه حتی شکمم ولی حجم زیادی نداره در حد یه سینه نه زیاد بزرگ و از 100 زیر بغل 30 درصد 40 درصد هم عضله ی کول.
    دور بازومم از عادی یه ذره بیشتره ولی خطیه.
    این طور که شما گفتین من با مصرف کربوهیدرات وزنم میره بالا ولی چون من 1 ماه و نیم دیگه مسابقات دارم باید در رده وزنی -57 بمونم تا بمونم تا بتونم شرکت کنم چون استانی هارو با همین رده وزنی بردم واسه کشوری باید روی-57 بمونم.
    پس یعنی پروتئین بخورم
    طوری نیست وی بخورم چون میخوام سریع حجم بیارم

داره خودمونی میشه amir1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا ممنون
    من سنم 18 سال تمام و قدم 175 و وزنمم 55/5 هست بدنم از نظر عضله کاملا خطیه حتی شکمم ولی حجم زیادی نداره در حد یه سینه نه زیاد بزرگ و از 100 زیر بغل 30 درصد 40 درصد هم عضله ی کول.
    دور بازومم از عادی یه ذره بیشتره ولی خطیه.
    این طور که شما گفتین من با مصرف کربوهیدرات وزنم میره بالا ولی چون من 1 ماه و نیم دیگه مسابقات دارم باید در رده وزنی -57 بمونم تا بمونم تا بتونم شرکت کنم چون استانی هارو با همین رده وزنی بردم واسه کشوری باید روی-57 بمونم.
    پس یعنی پروتئین بخورم
    طوری نیست وی بخورم چون میخوام سریع حجم بیارم
    شما میخوای وزنت بالا نره زیاد پروتئین بگیر
    میتونی از وی یا پروتئین ترکیبی استفاده کنی مثل Optimum gold standard whey - Musclepharm combat که یکیش وی هست و دیگری ترکیبیه

7. این کاربر از amir1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل جدی دازم.اگه افراد با تجربه کمکم کنند ممنون میشم
    من 8 ماهی هس ک میرم باشگاه.از همون اوایل مکمل استفادع میکردم و خوب هم نتیجه گرفتم ینی وزنم از 65 به 73 زسید و قدم حدود 190 هس
    اما مشکل بیدا کردم و اون اینه ک بد از 4,5 ماه اول متوجه شدم سینه چپم ی مقدار بزرگتر از سینه زاستم شده و هنوزم همین جوریه و فک میکنم بخاطر برس سینه زدن اشتباه هس.ازون وقت ک متوجه شدم با دمبل ی طرفه پرس سینه زدم ولی بهتر نشدم
    اگه کسی واقعا میدونه باید چیکار کنم کمکم کنه
    خیلی خیلی نگرانم و میترسم با بیشتر تمرین کردن بدتر شه
    این نا متقارنی سینه وقتی پرس سینه کار میکنم بیشترم میشه
    کمممممممممممممممکم کنید لدفن
    ممنون
    Last edited by habib22101; 19-07-2013 at 19:40.

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام

چون شما مبتدی هستید این طبیعیه ، تقریبا این اتفاقا برای همه ی بدنسازها اوایل کارشون افتاده!
    اکثرا هم اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که پرس سینه تک دمبل بزنن که کار درستی نیست به نظر من. چون بعدا خود بدن سینه ها رو بالانس میکنه (چون همیشه فشار یکسان روی دوتاش هست)

تنها اتفاقی که افتاده اینه که سینه ی چپ شما چون نزدیک به قلب هست خون و غذای بیشتری بهش رسیده و زودتر رشد کرده ، سینه ی راست شما هم اندازه ی سینه ی چپ خواهد شد ، صبر داشته باشید.

ماننده دانش آموزانی که باید سر یک کلاس حاضر بشن حالا یکی ساعت 8 میرسه مدرسه یکی از ساعت 7 تو مدرسه میاد فرقی ندارن ، چون کلاس ساعت 8 شروع میشه و همه با هم میرن پایه ی بعدی و اینطور نیست که کسی که ساعت 7 اومده زودتر پایه ی بالاتر

10. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

چون شما مبتدی هستید این طبیعیه ، تقریبا این اتفاقا برای همه ی بدنسازها اوایل کارشون افتاده!
    اکثرا هم اولین چیزی که به ذهنشون میرسه اینه که پرس سینه تک دمبل بزنن که کار درستی نیست به نظر من. چون بعدا خود بدن سینه ها رو بالانس میکنه (چون همیشه فشار یکسان روی دوتاش هست)

تنها اتفاقی که افتاده اینه که سینه ی چپ شما چون نزدیک به قلب هست خون و غذای بیشتری بهش رسیده و زودتر رشد کرده ، سینه ی راست شما هم اندازه ی سینه ی چپ خواهد شد ، صبر داشته باشید.

ماننده دانش آموزانی که باید سر یک کلاس حاضر بشن حالا یکی ساعت 8 میرسه مدرسه یکی از ساعت 7 تو مدرسه میاد فرقی ندارن ، چون کلاس ساعت 8 شروع میشه و همه با هم میرن پایه ی بعدی و اینطور نیست که کسی که ساعت 7 اومده زودتر پایه ی بالاتر
    حرفاتون یکم نگرانیمو کم کرد.ینی واقعا خودش دزست میشه
    یکی از دوستام میکفت یه امپولایی هس هرجا تزریق بشه حجم اون ناحیه رو زیاد میکنه مثلا پا جلو و پشت بازو سینه و ... میگفت با اون میتونی اندازه راستیو بیشتر کنی تا یکی بشه.به نظز شما نیازی ب این کار نیس؟
    اصلا این امپولا چیه؟
    ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

حرفاتون یکم نگرانیمو کم کرد.ینی واقعا خودش دزست میشه
    یکی از دوستام میکفت یه امپولایی هس هرجا تزریق بشه حجم اون ناحیه رو زیاد میکنه مثلا پا جلو و پشت بازو سینه و ... میگفت با اون میتونی اندازه راستیو بیشتر کنی تا یکی بشه.به نظز شما نیازی ب این کار نیس؟
    اصلا این امپولا چیه؟
    ممنون میشم بازم راهنماییم کنید

نوعی از استروئید انابولیک (هورمون) هست که به صورت خوراکی و تزریقی موجوده. ولی نوع تزریقیش بین بدنسازان مخصوصا ایرانی ها طرفدار بیشتری داره علتش اینه که عضله ای که دارو در اون تزریق میشه به دلیل تجمع آب و املاح ، ملتهب شده و حجمش تا چند روز باقی میمونه و بعد به حالت قبل برمیگرده (به علاوه ی عوارضی که همه ی داروهای ممنوعه داره) یعنی این افزایش حجم حاصل افزایش بافت عضله با کیفیت نیست.

این دارو رو بیشتر برای چند روز مونده به مسابقات پرورش اندام استفاده میکنن برای عضله ای که ضعیفتر از حد استاندارد مونده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نوعی از استروئید انابولیک (هورمون) هست که به صورت خوراکی و تزریقی موجوده. ولی نوع تزریقیش بین بدنسازان مخصوصا ایرانی ها طرفدار بیشتری داره علتش اینه که عضله ای که دارو در اون تزریق میشه به دلیل تجمع آب و املاح ، ملتهب شده و حجمش تا چند روز باقی میمونه و بعد به حالت قبل برمیگرده (به علاوه ی عوارضی که همه ی داروهای ممنوعه داره) یعنی این افزایش حجم حاصل افزایش بافت عضله با کیفیت نیست.

این دارو رو بیشتر برای چند روز مونده به مسابقات پرورش اندام استفاده میکنن برای عضله ای که ضعیفتر از حد استاندارد مونده.
    اقا حامد من تازه متوجه شدم اصفهان هستی منم خونمون اصفهانه .میتونم شماره تلفن یا ادرسی از شما داشته باشم؟میخام اگه بشه بابت برخی مشاوره ها مزاحمتون بشم البته اگه وقت داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •