چطور دانلود کنم
چطور دانلود کنم
تو یاهو ایمیل هایی که تو اسپم هستن خود به خود بعد از یه مدت پاک میشن؟
میخوام تمام ایمیل های داخل اینباکس رو پاک کنم چیکار کنم؟
بله دوست من پاک می شند
اون بالایه لیست ها همون ردیفی که تیک میزنی برای پاک کردن ایمیل ها کنار نوشته
sort by
تیک بزن همه ایمیل خا رو انتخاب می کنه بعدم دیلیت رو بزنی پاک می کنه
ببین از راه سوم این پست می تونی با یاهو ارتباط برقرار کنی
به لینکی که داده برو و مشکلتو مطرح کن ببین چی می شه
البته قبلش یه چند روزی وارد کیلت نشو یعد دوباره امتحان کن شاید مشکلت حل شد چون می گه 12 ساعت بلاکش کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یاهو این کارها رو انجام بدید
بعد از اینکه
compose
رو کلیک کردید و یک میل جدید رو باز کردید. در بالای صفحه نوار ابزاری رو می بینیند که گوشه سمت چپش یه علامت شبیه گیره کاغذ هست
روی اون کلیک کنید پنجره ای باز می شود که امکان انتخاب فایلی رو که می خواهید پیوست کنید می دهد. فایل رو انتخاب کرده روی
open
کلیک کنید و منتظر شوید که فایل به طور کامل آپلود شود. سپس متن ایمیل را بنویسید و ارسال کنید
سوال امنیتیت یادت نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی رو می خوای دانلود کنی؟
سلام. آیدی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.چطور با یاهو مسنجر لوگین کنم؟؟؟؟هر کاری میکنم نمیشه
سلام
مدتیه ایمیل یاهو چیزی رو فوروارد نمیکنه و خطا میده ، خطاهاش رو که پیگیری میکنم میگه ارتباطات مشکوک بوده یا -- شدی .
علتش رو میدونم چیه ، چون گاهی از VPN استفاده میکردم و اگر چه ازم تاییداتی برا اطمینان میگرفت ولی حالا نمی ذاره چیزی فوروارد بشه ، هر کاری گفته کردم ، پس وردم رو هم عوض کردم ، مدتیه دیگه با VPN هم وارد نمیشم ولی باز هم موقع فوروارد خطا میگیره ، عمده پیغام خطاش هم این متنه
error sending message your message was not send Suspicious activity was detected on your account..........
چکار کنم ؟
آی دیتو که همون
ahmad.h
هستو وارد کن و پسورد ایمیلتم زیرش جا داره بزن سپس روی دکمه ساین اسن کلیک کن
برای تعداد بالا وروارد می کنی؟
به دو گروه تقسیمشون کن مشکل حل شه
سلام بالای ایمیلا یه گزینه ای هست که نوشته sort by ... روی اون که کلیک کنی میتونی بر اساس تاریخ وفرستنده و ...
ایمیلاتو دسته بندی کنی ....
ایمیل جدیدو که باز میکنی توی نوار ابزارت یه چیزی مثه گیره کاغذ هست اونو که بزنی یه کم صبر کنی فایلو اتچ میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)