شما اسم این عطرو از کجا شنیدی؟خودتون اصلا دیدیش؟؟؟؟؟؟؟
شما اسم این عطرو از کجا شنیدی؟خودتون اصلا دیدیش؟؟؟؟؟؟؟
بی خیال.این چه سوالی بود پرسیدی؟![]()
با عرض سلام
میخواستم اگه ممکنه بوی تغ هرمس رو برام تشریح کنید.
شاید طلبه شدم udv action بخرم.
قبلا سپاسگزار همگی هستم.
فکر کنم منظورشون اینه تولید1981 هست
تو بازار دیدم ولی متاسفانه تا حالا استفاده نکردم![]()
پس ماله عهد بوقه.
در ضمن brut فوق تقلبی عربی را با قیمت 5000 تومان دیدم.
![]()
عزیز دیگه زیادی شلوغش نکن ! خودم استفاده کردم ! 5 دقیقه !؟به هیچ وجه ریالی بابت ادکلنای rio collection نپردازید که بیچاره می شید . در محل ما یه ادکلن فروش کلاهبردار هست که سر ما هم کلاه میذاره. یه دونه champion rio بهم انداخت 20000 تومان . باور کنید وقتی به خودم میزنم حتی 5 دقیقه دوام نداره که هیچ ! بوش به مشام احدی جز خودم به مدت بیش از 2 دقیقه نمی رسه تازه اگر به صورتم اسپری کنم.
من که استفاده کردم تا 1 روزم بوش موند !
دیروز اینارو تست کردم
بویه باحاله مرکبات به شدت مشهود بود.باش خیلی حال کردم ولی به نظرم قیمتش یکم بالاست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا میشه گفت شبیهه هم هستن که اولی به تلخی میزنه و گرمی و دومی به خنکی-پخش کنندگی نسبتا خوبیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دارن.
این دوتا آخری بوشون خاصه.عادی نیست.
Last edited by cyber861; 28-09-2011 at 14:07.
اگه بگی rio خوبه سر به بیابون می زارم ومیرم میمیرم تا همتون قدرمو بدونین![]()
سلام بچه ها نظرتون راجع به dolce and gabbana pour homme چیه؟ میخوام بخرم اما نمی دونم ماندگاریش در چه حده؟ پخش بوش چطور؟ نظرتون راجع به رایحه اش چیه؟ بعد من یکجا دیدم 50 هزار تومن یکجا75 هزار تومن! قیمت واقعیش در چه حده؟
![]()
Last edited by sagedmo; 28-09-2011 at 19:50.
بوش خوبه.پخش کنندگی نسبتا خوبی داره.موندگاریش هم بستگی به آب و هوا داره و پوسته شما.
.................................................. .................................................. .......
امروز ادلکن wood rocky mountain ما هم رسید.بوش که دقیقا همونه که تست کرده بودم و میتونم بگم عاشقش
شدم.ولی اینم لق میزنه.![]()
Last edited by cyber861; 01-10-2011 at 21:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)