معاف از رزم زیاد خوب نیست! همش نگهبانی و حمالی و این کاراست!دوستان من امروز رفتم کمیسیون پزشکی معاف از رزم شدم. گفتن تا 20 روز دیگه برگه اعزام میاد برام.
مگه بری بشی میزپاس!
احتمالا شهریور میاد!
معاف از رزم زیاد خوب نیست! همش نگهبانی و حمالی و این کاراست!دوستان من امروز رفتم کمیسیون پزشکی معاف از رزم شدم. گفتن تا 20 روز دیگه برگه اعزام میاد برام.
مگه بری بشی میزپاس!
احتمالا شهریور میاد!
یعنی از این بدتر نمیشه ! اگه لغو بشن خیلی ها ضرر می کنن ! مملکت بی برنامه و ( ... ) همینه دیگه !
تا قبل از سال چندین خبر اعلام شد که همگی اون معافیت ها رو برای امسال تمدید کرده بودن حالا یه دفعه شب خوابیدن صبح بلند شدن لغوش کردن !
باید منتظر موند ! اگه لغو بشن بجای ادامه تحصیل تویه خارج باید برم سربازی ! خیلی مسخرست !
این یه نمونش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad; 09-04-2011 at 10:20.
منم تا فهمیدم که معاف از رزم حمالی است رفتم چشامو لازک کردم
با فوق لیسانس می رم آقایی خودمو می کنم![]()
جدی میفرمایید؟! یعنی به همین راحتی همه کسری ها رو برداشتن؟
شما پدرتون زمان جنگ توی سپاه بوده یا ارتش؟
آخه باورش خیلی سخته برای جانباز ها و رزمنده ها به همین راحتی این قانون رو بردارن.
با سلام من 3 برادر دارم که خدمت کردن و من میتونم از معافیت استفاده کنم . فقط مشکلم اینجاست که بدلیل مشکلات شدید خانوادگی به هیچ وجه مدارکشونو نمیدن.حتی دریغ از یک کپ.حالا بنظر شما من چه کنم؟ خواهشا کمک کنید...![]()
اتفاقاً اگه اينا بخوان يه كار درست بكنند تو عمرشون همين برداشتن كسري ايثارگري و جبهه و اين حرفها هستش.
كسي كه رفته جبهه و جنگيده براي وطن بايد به خودش امتياز بدن نه به پسرش. اگه بخوان به پسرش امتياز بدن اين ظلم هستش
در حق يكي مثل من كه باباش سابقه ي جبهه نداره. گناه ِ من چيه كه بابام جبهه نرفته؟؟؟
سلام به همگی
امروز رفتم نظام وظیفه و تقسیم شدیم.
نیروی دریایی ارتش(سیرجان)
فردا میریم ترمینال...
دوستانی که اونجا بودن یا در حال خدمت هستن لطفا هرچی میدونن بگن که یه وقت به مشکل بر نخورم.
از تهران تا اونجا چند ساعت راهه؟
محیط چطوریه؟خوبه؟بده؟
مرخصی راحت میدن؟
سخت گیری زیاده یا نه؟
کلا چطوریاس...؟!؟!
...؟
...؟
...؟
یک دنیا ممنون![]()
فكر نميكنم بحثي باشه كه بشه در دو سه خط جمعش كرد !
ظلم زمانيه كه در ازمون هاي ورودي دانشگاه اعمال ميشه ! يه موضوع كاملا بي ربط !
اين امتياز بي ربط نيست كه بهش بگيم ظلم !! شما چون اين امتياز رو نداري ظلم در حق شماست ؟
اگه قرار نباشه مشكلي نيست، اعلام كنن از فلان سال ديگه نخواهد بود ! مسئله تصميم گيري هاي ناگهاني و يه شبه هست ! سال قبل اعلام ميكنن هست ، حالا ميگن نيست ! مثل كنكور كارشناسي ارشد كه يه دفعه چندين درس رو بهش اضافه مي كنن !
آره
ولی برای اینکه مطمئن بشی خودت از پلیس +10 شهرتون بپرس
از اینا هر چی بگی بر میاد این که دیگه طبیعی شده
توی ارتش بود
من امروز رفتم نظام وظیفه شهرمون واسه پیگیری کسری خدمت یا معافیم . . یارو می گفت نامه زدن واسشون که کسایی که قبل 90 اقدام واسه این کار کردن کارشون رسیدگی میشه . مگه چیزی شده قانونش رو برداشتن ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)