من رام سیانوژن رو ریختم همه چی خوبه فقط فیلم که میگیری مثل قبلا روون نیست میپره...کسی میدونه چرا اینطوری شده.؟
من رام سیانوژن رو ریختم همه چی خوبه فقط فیلم که میگیری مثل قبلا روون نیست میپره...کسی میدونه چرا اینطوری شده.؟
من که یک نصف روز نتونستم بیشتر این رام رو تحمل کنم![]()
شاید به سیانوژن مد 7 عادت کردم . اما سیانوژن واقعا سرعت و امکانات بهتری داره و 2.3 هم هست . به نظر من الان بهترین رام همین سیانوژن هست .
فقط با رام miui هم خیلی حال کردم که اونم زبانش چینی بود و نشد کار بده بهم . اما دوباره ورژن انگلیسیش رو فلش میزنم تا موفق بشم .
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
سیانوژن مد 7 که آموزشش تو کلوپ موتورولا گذاشتم . و زیاد در موردش زیاد بحث شده .
این رام 2.2 امارات هم sbf هست و با نرم افزار rsd lite توسط کامپیوتر باید فلش بزنی .
سلام بچه ها
رام فریو UK هم ریلیز شد که تو سایت XDA آپ کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام موتورولا خلاصه رام رسمی 2.2رابرای این گوشی بیرون داد دراین آبدیت می توانیداز فلاش پلیر10.3استفاده کنید
سرعت بیشترو گالری آبدیت شدوتعدادبرنامهای دیگرکه اضافه شده خلاصه حالابعدازآبدیت ببینید موتورولا یعنی چی
منبعand.roid.ir
د وستان آخرین رام رسمی برای تمامی گوشی های موتورولا که دفی هم جزو اوناست رو میتونید بدون هیچ دردسری نصب کنید و این روشی است که به تازگی کشف کردم و defy خودم به رام 2.2.2 آپدیت شد و کیبورد فارسی هم داره و بسیاری از گزینه های جالب اضافه شده ..فقط لینک این مطلب رو که رو یه سایت دیگه گذاشتم رو گذاشتم و مدیر سایت به علت تبلیغات حذف کردند ولی میتونید از سایت آندرویدیها و قسمت موتورولا این مطلب دسترسی پیدا کنید
دوستانی که رام سیانوژن نسخه rco ریختن کسی هست.؟؟؟من 2.2 فرنچ بود رامم بعد به 2.3 آپدیت کردم الان میتونم برگردم به 2.2 uk که جدید اومده و رام رسمی 2.2 هستش فکرکنم اخریشه دیگه......درضمن سیانوژن همه چیش خوبه فقط برا من فیلم میگیری بعد که نیگا میکنی میپره برا همینم 2.2 میخوام بریزم...
Last edited by hamed_zoho; 17-06-2011 at 20:25.
بهتر نبود به جاي 2 تا پست بي محتوا كه يكيش هم به دليل عدم رعايت قوانين حذف شد يه نقل قول با ذكر منبع ميزديد؟؟
3ماه پیش قرار بود ما یه دیفای بگیریم هنوز نگرفتیم
الان تو همون رنج قیمت مدل بهتری هم اومده من تو بازارش نیودم... طرف 400 تا 450
نقل قول لازم نیست در ضمن منبعش هم خودمم و اولین باریه که من گوشی آندروید رو با این روش آپدیت کردم در ضمن اگر دوستان خودشون با این روش کاملا بی دردسر و با خیال راحت و بدون ترس از break شدن و خیلی از مشکلات دیگر آپدیت کنن و در ضمن با اطمینان از اینکه رام رسمی خود موتورولاست میبینن چقدر لذت بخش و عالیه و در ظمن من تو انجمن این سایت آپدیتش کردم تو قسمت موتورولا ----------.com
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
دوست عزیز همه چیز بسیار واضح و روشن است کافی است به این سایت ----------.com و قسمت موتورولا برید و پست منو بخونید تا ببینید راحت ترین روش و مطمئنترین روش برای آپدیت اندروید هستش
دوست عزیز بهتر بود اگه پست از خودته اینجا تکرارش می کردی یا حداقل یه لینک از پست مورد نظر میذاشتی تا هم الان و هم در آینده براحتی و برای همه قابل دسترسی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)