تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 309 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من رام سیانوژن رو ریختم همه چی خوبه فقط فیلم که میگیری مثل قبلا روون نیست میپره...کسی میدونه چرا اینطوری شده.؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من که یک نصف روز نتونستم بیشتر این رام رو تحمل کنم
    شاید به سیانوژن مد 7 عادت کردم . اما سیانوژن واقعا سرعت و امکانات بهتری داره و 2.3 هم هست . به نظر من الان بهترین رام همین سیانوژن هست .
    فقط با رام miui هم خیلی حال کردم که اونم زبانش چینی بود و نشد کار بده بهم . اما دوباره ورژن انگلیسیش رو فلش میزنم تا موفق بشم .

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

درود.اگه میشه کمی در مورد نحوه ی ریختن هم این رام امارات و هم اون رام سیانوژن توضیح بدید. و اینکه برای ریختن رام (رسمی-یا غیر رسمی) باید گوشی رو روت کنیم یا آنروت؟
    با تشکر.
    سیانوژن مد 7 که آموزشش تو کلوپ موتورولا گذاشتم . و زیاد در موردش زیاد بحث شده .
    این رام 2.2 امارات هم sbf هست و با نرم افزار rsd lite توسط کامپیوتر باید فلش بزنی .

3. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    رام فریو UK هم ریلیز شد که تو سایت XDA آپ کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام موتورولا خلاصه رام رسمی 2.2رابرای این گوشی بیرون داد دراین آبدیت می توانیداز فلاش پلیر10.3استفاده کنید
    سرعت بیشترو گالری آبدیت شدوتعدادبرنامهای دیگرکه اضافه شده خلاصه حالابعدازآبدیت ببینید موتورولا یعنی چی
    منبعand.roid.ir

7. 3 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

د وستان آخرین رام رسمی برای تمامی گوشی های موتورولا که دفی هم جزو اوناست رو میتونید بدون هیچ دردسری نصب کنید و این روشی است که به تازگی کشف کردم و defy خودم به رام 2.2.2 آپدیت شد و کیبورد فارسی هم داره و بسیاری از گزینه های جالب اضافه شده ..فقط لینک این مطلب رو که رو یه سایت دیگه گذاشتم رو گذاشتم و مدیر سایت به علت تبلیغات حذف کردند ولی میتونید از سایت آندرویدیها و قسمت موتورولا این مطلب دسترسی پیدا کنید

9. 4 کاربر از kamran_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستانی که رام سیانوژن نسخه rco ریختن کسی هست.؟؟؟من 2.2 فرنچ بود رامم بعد به 2.3 آپدیت کردم الان میتونم برگردم به 2.2 uk که جدید اومده و رام رسمی 2.2 هستش فکرکنم اخریشه دیگه......درضمن سیانوژن همه چیش خوبه فقط برا من فیلم میگیری بعد که نیگا میکنی میپره برا همینم 2.2 میخوام بریزم...
    Last edited by hamed_zoho; 17-06-2011 at 20:25.

11. 2 کاربر از hamed_zoho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

د وستان آخرین رام رسمی برای تمامی گوشی های موتورولا که دفی هم جزو اوناست رو میتونید بدون هیچ دردسری نصب کنید و این روشی است که به تازگی کشف کردم و defy خودم به رام 2.2.2 آپدیت شد و کیبورد فارسی هم داره و بسیاری از گزینه های جالب اضافه شده ..فقط لینک این مطلب رو که رو یه سایت دیگه گذاشتم رو گذاشتم و مدیر سایت به علت تبلیغات حذف کردند ولی میتونید از سایت آندرویدیها و قسمت موتورولا این مطلب دسترسی پیدا کنید
    بهتر نبود به جاي 2 تا پست بي محتوا كه يكيش هم به دليل عدم رعايت قوانين حذف شد يه نقل قول با ذكر منبع ميزديد؟؟

13. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

3ماه پیش قرار بود ما یه دیفای بگیریم هنوز نگرفتیم

الان تو همون رنج قیمت مدل بهتری هم اومده من تو بازارش نیودم... طرف 400 تا 450

15. این کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهتر نبود به جاي 2 تا پست بي محتوا كه يكيش هم به دليل عدم رعايت قوانين حذف شد يه نقل قول با ذكر منبع ميزديد؟؟
    نقل قول لازم نیست در ضمن منبعش هم خودمم و اولین باریه که من گوشی آندروید رو با این روش آپدیت کردم در ضمن اگر دوستان خودشون با این روش کاملا بی دردسر و با خیال راحت و بدون ترس از break شدن و خیلی از مشکلات دیگر آپدیت کنن و در ضمن با اطمینان از اینکه رام رسمی خود موتورولاست میبینن چقدر لذت بخش و عالیه و در ظمن من تو انجمن این سایت آپدیتش کردم تو قسمت موتورولا ----------.com

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

دوست عزیز همه چیز بسیار واضح و روشن است کافی است به این سایت ----------.com و قسمت موتورولا برید و پست منو بخونید تا ببینید راحت ترین روش و مطمئنترین روش برای آپدیت اندروید هستش

17. این کاربر از kamran_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول لازم نیست در ضمن منبعش هم خودمم و اولین باریه که من گوشی آندروید رو با این روش آپدیت کردم در ضمن اگر دوستان خودشون با این روش کاملا بی دردسر و با خیال راحت و بدون ترس از break شدن و خیلی از مشکلات دیگر آپدیت کنن و در ضمن با اطمینان از اینکه رام رسمی خود موتورولاست میبینن چقدر لذت بخش و عالیه و در ظمن من تو انجمن این سایت آپدیتش کردم تو قسمت موتورولا ----------.com

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

دوست عزیز همه چیز بسیار واضح و روشن است کافی است به این سایت ----------.com و قسمت موتورولا برید و پست منو بخونید تا ببینید راحت ترین روش و مطمئنترین روش برای آپدیت اندروید هستش
    دوست عزیز بهتر بود اگه پست از خودته اینجا تکرارش می کردی یا حداقل یه لینک از پست مورد نظر میذاشتی تا هم الان و هم در آینده براحتی و برای همه قابل دسترسی باشه.

19. 3 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •