تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 1783 اولاول ... 721221621681691701711721731741751761822222726721172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    روی صحبت من با افراد ناراضی ها هست. لطفا اینقدر شکایت از صبانت نکنید.
    اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.
    بنده در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران هستم و تا به حال موردی از usb به من گزارش نشده که کاربران مشکل داشته باشند و فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیزی که در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران کار می کنی خانم ببخشید آقای نیوشا خان محترم !!!
    کاش شما زودتر از این پیغام می گذاشتید وکاش شما مقامتان در آن شرکت در حدی بود که در آخر بحث نگویید به من ربطی نداره من هم یک کارمند ساده حقوق بگیر هستم. کاش مثلا آقای محمودی خودشان به این تاپیک قدم رنجه می فرمودند و اساس این همه شکایات را بررسی می کردند. اینجا محلی است که همگان به صورت برابر حرف هایشان را می زنند چه آنهایی که از صبانت طرفدای می کنند چه آنهایی که انتقاد و اعتراض دارند و چه کارمندان آن شرکت .
    حال من از شما کارمند محترم ان شرکت یک سئوال خیلی صریح دارم و امیدوارم به صراحت هم به آن پاسخ دهید.
    فرض کنید من مشتری 4 ساله شما نیستم. بلکه یکی از آن بقیه صدها و هزاران مشتری جدیدی هستم که به قول شما در نوبت خوابیده ام تا از این شرکت اینترنت بگیرم.
    به عنوان این مشتری در نوبت خوابیده از شما می پرسم 5 ویزگی و امتیاز مهم شرکتتان را برایم بازگو کنید تا مرا مجاب کند که ماه ها که هیچ سال ها هم در انتظار شرکت شما بدون اینترنت باقی بمانم وبه امید آن روز تاریخی بنشینم که یک پورت خالی برای من پیدا شود
    خب اگر فکر می کنید 5 ویزگی زیاد است 3 ویژگی و امتیاز منحصر به فرد این شرکت را بیان کنید که شرکت های دیگر ندارند اگر باز هم فکر می کنید زیاد است فقط یک امتیاز و ویژگی رابازگو کنید تا من در مقابل این همه صبر و انتظار اقلا بدانم روزی با گرفتن یک پورت متبرک صبانت من هم به رستگاری جاودان دست پیدا می کنم.
    Last edited by RezaMagiclife; 02-11-2010 at 13:57.

2. 6 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

موافقم
    من میخوام برم و قراردادم هم تموم شده اما نمیدونم کدوم شرکت ؟!(اصفهان/مدرس)
    خواهشا هرکی سرویس دیگه ای رفته توی منطقه بالا و راضیه بگه ،ممنون.
    سلام.دوست عزیز مگه اصفهان درست نشده بود شبانه‏اش؟!

داره خودمونی میشه MD-HN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.دوست عزیز مگه اصفهان درست نشده بود شبانه‏اش؟!
    مثل اینکه اصفهان نمایندگی تا نمایندگیش فرق میکنه
    چون من که از نمایندگی خود ندا گستر گرفتم 2 هفته ای بیشتر هست که وضعم ام بهتر شده.

5. این کاربر از MD-HN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .

7. 12 کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .
    فکر نمی کنم اگر کسی ادب را رعایت کرده و به کسی توهین نکند اخطاری دریافت کند چون اینجا یک فروم آزاد هست و مدیران هم تاکنون مگر در موارد خاص که لازم بوده دخالتی در بحث نداشته اند. خود من بیشترین انتقاد ها را داشته ام و هیچ اخطاری را هم دریافت نکرده ام.
    به هر حال یک جنبه این تاپیک که خیلی هم مهم است جنبه خبررسانی صحیح آن است چه من یا شما یا دوستان دیگر در صبانت باشند یا نه . بدین طریق افرادی که به تازگی می خواهند اینترنت دریافت کنندیک منبع خبری موثق را در اختیار دارند.
    اصولا در تمامی دنیا فروم های آزاد بهترین و بی طرفانه ترین منابع برای کسب اطلاعات در زمینه خرید و فروش و مارکتینگ محسوب می شود.
    Last edited by RezaMagiclife; 03-11-2010 at 10:54.

9. این کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه . یعنی ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو . یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

من هم 3 هفته است که اکانتم تموم شده ولی خط را جمع نمیکنند. نمیدونم باید چی کار کرد؟
    البته به همین خیال باشن که من برگردم با دایالاپ هم که شده تا 3 ماهه دیگه وصل میشم از اینا سرویس نمیگیرم.

12. این کاربر از soheil.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه relax_l3oy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!
    بله دوست گرامی من قبلا که داشتم این مشکل را داشتم حالا برای شما 100 مگ کم می کند برای من مثلا 2 گیگ از حجم در عرض 2 ساعت کم می شد برای خیلی از دوستان دیگر هم این مسئله پیش آمده اما من هم مثل شما اعلام کردم که این مشکل را دارم اما پستم پاک شد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند ‌(چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •