تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 827 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    این مدل رو تو شرکت داشتیم. خیلی بزرگ و سنگینه. میخواستم جمع و جور تر باشه.

نرم افزارهارو میشه رو مدل هایی که تو سایتش گفته شده این نرم افزار رو ندارن هم نصب کرد؟

قیمت مدل هارو هم اگه دارید بذارید.
    مدلهاي دسكتاپي كه نرم افزار ندارن ، CD درايور همراهشون هست . مثلا همين مدل My Book World Edition نرم افزاري داخل پارتيشن نيست ولي CD درايور داخل جعبه اش موجوده .

البته اون مدل My Book World Edition كه عكسشو در پايين گزاشتم (سفيد) تقريبا به اندازه مدلهاي عادي هست (يعني خيلي بزرگ نيست). براي مقايسه عكس مدل عادي رو بغلش چسبوندم . اوني كه مشكي هست مدل عادي هارد وسترن هست . آخرين قيمتي كه داشتم (اواخر سال 89 كه قيمتش بروز نيست) 2 ترابايتش 350 هزارتومن بود!!!
    لينك اين مدل در سايت وسترن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولي مدل My Book World Edition II (ورژن دو) كه خيلي بزرگ و سنگينه كه به خاطر داشتن دو عدد هارد هست كه بصورت رايد كارميكنن كه فكر نميكنم به درد شما بخوره !!!

Last edited by ata.royalfalcon; 08-05-2011 at 14:44.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اندازشون رو میدونم چه قدره. کلا مدل دسکتاپی بزرگ هست. میخواستم اگه مدل پرتابلیش شبکه داشته باشه از اون مدل بگیرم.

حالا قیمت انواع مدلی رو که قرار دادم رو هم اگه کسی داره بذاره ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اندازشون رو میدونم چه قدره. کلا مدل دسکتاپی بزرگ هست. میخواستم اگه مدل پرتابلیش شبکه داشته باشه از اون مدل بگیرم.

حالا قیمت انواع مدلی رو که قرار دادم رو هم اگه کسی داره بذاره ممنون میشم.
    فكر نكنم كسي قيمت دقيق اين مدل رو داشته باشه (مدلهاي شبكه اي) بايد به بازار مراجعه كنين تا قيمت دقيق دستتون بياد .
    و من خيلي بعيد ميدونم مدلهاي پرتابل شبكه اي وجود داشته باشه .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها بهترین کاری که میشه کرد برای حفاظت از هارد اکسترنال در مقابل ویروس چیه
    با توجه باینکه روی کامپیوترهای مختلفی ممکنه وصل بشه
    پیشنهاد شما چیه؟
    خودتون چکاری کردید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

سلام دوستان چنتا سوال

اول همین مشکل اقا نیما

دوم الان یو اس بی 3 دو نیم اینچ یا کوچکتر 512 چه قیمت هست؟

از کجا بفهمم یو اس بی 3 هست؟ مارک ارزون و تا حدودی خوب چی هست؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان چنتا سوال

اول همین مشکل اقا نیما

دوم الان یو اس بی 3 دو نیم اینچ یا کوچکتر 512 چه قیمت هست؟

از کجا بفهمم یو اس بی 3 هست؟ مارک ارزون و تا حدودی خوب چی هست؟

ممنون
    سلام

مدل پرتابل (بدون آداپتور) وسترن My Passport Essential كه همزمان usb2 و usb3 داره و 500 گيگ هست حدودا 80 هزارتومن هست .
    روي جعبه اش مينويسه usb2+usb3 بنابراين مشكلي از از اين لحاظ نخواهيد داشت !!!مثلا عكس زير كه روي جعبه اش (گوشه سمت چپ قسمت پايين) نوشته

Last edited by ata.royalfalcon; 09-05-2011 at 16:57.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

سلام
    جواب سوال اول : منظورمون اين بود كه وقتي اطلاعاتي براي شما مهمه شما چند تا كپي بايد داشته باشيد
    مثل من كه حدود 10 ترابايت آرشيو فيلم و كارتون روي هاردهام دارم روي DVD هم دارم يعني حداقل دوتا كپي ازشون دارم كه اگر خداي ناكرده هاردها خراب شدن بدبخت نشم !!! گرچه قبلا قصد داشتم بازهم هارد بخرم براي يه بك آپ ديگه كه ديدم ممكنه ورشكست بشم!!!
    جواب سوال دوم : تا سه ترابايت موجوده !!!
    جواب سوال سوم : اگر حجم آرشيوت كمه به نظر من همون DVD خوبه به شرطي كه حداقل دوتا DVD ازشون داشته باشي ، چون DVD هاي موجود در بازار اكثرا بنجل هستن و زود خراب ميشه !!!
    همه اينها نظر شخصي خودمه !!!
    سلام
    کامپیوترم خراب شده بود ... دیر رسیدم
    خب پس دم که وسترن بخرم حالا باید روی حجمش فکر کنم چون همینجوری ثانیه به ثانیه داره بهش افزوده میشه بله درسته حق باشماست dvd ها اصلا خوب نیستن خودم یه بار شکنجه شدم واسه همین دنبال هارد خوب میگردم... چون شنیدم وسترن پسورد دار هم هست بیشتر شیفته اش شدم اما همونقدر که حجمش برام مهمه شکل و ظاهرشم خیلی برام مهمه
    فقط من هرچی سرچ میکنم عکس قشنگی ازش نمیبینم لطفا اگه تونستید سایتشو بهم معرفی کنید یا جایی که عکساشو بتونم ببینم
    پس من مطمئن بشم که محتویاتی که تو هارد بریزم نابود نمیشن؟ یعنی کارش مثل فلش مموری میمونه؟ میشه توش فایلی رو ذخیره کرد و هروقتی خواستم حذفش کنم؟
    البته وقتی چیزی توش ریختم یه dvd هم ازمحتویاتش کپی میکنم
    می خوام مطمئن بشم تا برم سراغش... بنظر شما تا چند ترابایتش خوبه؟ یعنی 1ترابایتش چقدر حجم میگیره ؟
    دیگه باید عشقمو لو بدم سونگ ایل گوک که هر ثانیه دارم عکسها و کلیپهاشو ذخیره میکنم... بعد فیلمهاش رو هم میخوام بریزم تو همین هارد
    حالا که میدونید من هارد رو برای چی میخوام... پس خودتونم که واردید ... ازتون کمک میگیرم
    بعد 1سوال دیگه هم این که اکسترنال خوبه یا اینترنال یا دیجیتال؟ البته فرقشونو هم نئیدونم
    نظر شخصیتون برام مورد احترامه که مزاحمتون شدم من مجدد هد(سر)میزنم فعلا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما همونقدر که حجمش برام مهمه شکل و ظاهرشم خیلی برام مهمه
    فقط من هرچی سرچ میکنم عکس قشنگی ازش نمیبینم لطفا اگه تونستید سایتشو بهم معرفی کنید یا جایی که عکساشو بتونم ببینم
    سلام
    هارد هاي اكسترنال وسترن زيبايي خاصي ندارن ولي در عوض كيفيت خوبي دارن ، مدلهاي My Book Essential كه مشكي براق هستن به سادگي خط و خش ميافته و همچنين اثر انگشت روي اونها معلوم هست ولي مدلهاي اليت كه مشكي مات هست كمي قشنگتره . در هر حال اگر دنبال زيبايي خاص هستين ، بايد مدلهاي ديگه اي رو غير از وسترن انتخاب كنين كه توصيه نميكنم زيبايي رو فداي كيفيت كنين .
    لينك سايت وسترن هست
    کد:
    پس من مطمئن بشم که محتویاتی که تو هارد بریزم نابود نمیشن؟ یعنی کارش مثل فلش مموری میمونه؟ میشه توش فایلی رو ذخیره کرد و هروقتی خواستم حذفش کنم؟
    البته وقتی چیزی توش ریختم یه dvd هم ازمحتویاتش کپی میکنم
    قول نميدم كه نابود نشن !!! من خودم يه هارد اينترنال سيگيت داشتم كه 1.5 ترابايت حجم داشت همشون نابود شدن ، يه اعصابي از من خورد شده كه تا چند روز نميتونستم غذا بخورم !!!
    يكي از دوستان متخصص در امر تعميرات هارد ميگن كه ريختن اطلاعات در هارد مثل نوشتن روي يخ و گزاشتن اون توي فريزر هست ، اگر برق بره يخ آب ميشه ، يعني امنيت 100 درصد نداره پس فقط بك آپ !!!
    البته من نميخوام اينقدر منفي باف باشم و هارد هم به اين راحتي هم خراب نميشه ولي وقتي 1.5 ترابايت ارشيو فيلم يه دفعه اي نيست و نابود شده خب حق دارم 100 درصد به هارد مطمئن نباشم !!! خودم هم تصميم دارم سه تا هارد سه ترابايتي بخرم براي بك آپ ، ولي ميخوام يكم صبر كنم تا شايد مدلهاي جديد بياد!!!
    می خوام مطمئن بشم تا برم سراغش... بنظر شما تا چند ترابایتش خوبه؟ یعنی 1ترابایتش چقدر حجم میگیره ؟
    يك ترابايتش واقعا يك ترابايت نيست ، يكم كمتره .
    اگر محدوديت جا و مكان ندارين چندتا يك ترا بخرين اين به نظرم بهتره ، چون از دست دادن يه هارد يك ترابايتي بهتر از دست دادن هارد سه ترابايتي هست . حداكثر حجم موجود سه ترا بايت هست .
    من چون محدوديت جا و مكان دارم مجبورم هاردهاي پر ظرفيت بخرم تا فضاي كمي اشغال بشه !!!
    دیگه باید عشقمو لو بدم سونگ ایل گوک که هر ثانیه دارم عکسها و کلیپهاشو ذخیره میکنم... بعد فیلمهاش رو هم میخوام بریزم تو همین هارد
    حالا اين كي هست ، نميشناسمش !!! همون جومونگه !!!
    حالا که میدونید من هارد رو برای چی میخوام... پس خودتونم که واردید ... ازتون کمک میگیرم
    بهترين هارد موجود همين مدل دسكتاپي آداپتوردار My Book Essential هست كه به نظرم بهتره مدلهاي usb2+usb3 رو بخرين .
    مدلهاي اداپتور دار گرچه بزرگ هستن اما به خاطر داشتن منبع برق كاملا مستقل امنيت بيشتري نسبت به مدلهاي پرتابل دارن .

بعد 1سوال دیگه هم این که اکسترنال خوبه یا اینترنال یا دیجیتال؟ البته فرقشونو هم نمیدونم
    يكي مهمترين مزيت هاردهاي اكسترنال امكان وصل كردن اون به تمامي سيستمهايي كه حداقل يه پورت USB دارن حتي وقتي كه سيستم روشن هست . ولي هارد اينترنال حتما بايد در كيس باز بشه و حتما سيستم هم خاموش باشه و سپس نصب بشه كه يه دردسره .
    همچنين در مواقعي كه به اطلاعات نيازي نيست ميتوان هارد رو خاموش كرد يا استندباي كرد تا از استهلاك بي مورد جلوگيري بشه . پس خيلي مناسب براي آرشيو هست .
    هاردها يا اكسترنال هستن يا اينترنال
    خود هاردها هم دوجوره
    1. هاردهايي كه از يك يا چند پلاتر (صفحه) تشكيل شده اند كه با سرعت 5200 الي 7200 دور ميچرخن و يه هد دارن كه اطلاعات رو ميخونن بعضي از هاردهاي هم هستن كه دور صفحاتشون بيش از 10000 دور هستن كه بيشتر كاربرد سرور دارن
    2. هاردهاي ديگر هم هيچ گونه قطعات متحركي ندارن و نسبت به ضربه خيلي مقاوم هستن ولي خيلي گرون هستن و حجمشون هم خيلي زياد نيست.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Iran - Urmia

پيش فرض

سلام

من یه سامسونگ S2 500G دیدم از قیافش خوشم اومد نظرتون راجع به کیفیت و سرعتش چیه بخرم ؟ { نگید این خوبه اون خوبه ! }

این هارد اگه زیاد به کامپیوتر متصل بمونه در حالت عادی مشکلی براش پیش نمیاد ؟

میگن هارد ها فن دارند این مدل هارد هم داره ؟

دمای هارد در حالت نرمال چقدر هست ؟ برنامه ایی هست که دمای هارد اکسترنال رو کنترل کنه ؟ { گشتم واسه اکسترنال پیدا نکردم ! }

ممنون .

Last edited by E V I L; 10-05-2011 at 13:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این هارد اگه زیاد به کامپیوتر متصل بمونه در حالت عادی مشکلی براش پیش نمیاد ؟
    سلام
    نه مشكلي نداره ، ولي بالاخره هاردها يه عمري دارن ديگه !!!
    میگن هارد ها فن دارند این مدل هارد هم داره ؟
    نه ، اين مدل فن نداره . اصولا پرتابلها فن ندارن
    دمای هارد در حالت نرمال چقدر هست ؟ برنامه ایی هست که دمای هارد اکسترنال رو کنترل کنه ؟ { گشتم واسه اکسترنال پیدا نکردم ! }
    براي كنترل دماي هارد ميتونين از نرم افزار Hard Disk Sentinel استفاده كنين كه دماي هارد اكسترنال و اينترنال رو نشون ميده !!!
    جهت دانلود اين نرم افزار به تايپيك زير مراجعه كنين
    کد:

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •