تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 421 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه M Mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید اما اعتبار زیگورات زیر سوال رفته ، خود من به دونفر پیشنهاد خرید 5010 از زیگورات داده بودم با این وضع خیلی نگرانم برا اونام چنین مشکلی پیش بیاد وکسی جوابگو نباشه ، باید اعتراف کنم خودم اگه جای این دوستموم بودم متوجه این مساله نمیشدم چون اصلا انتظارشو نداشتم ، ایشون خیلی دقت داشته که سر چند روز این قضیه رو فهمیده، وقتی این مشکل رو در کنار نشناختن سرویس تگ قرار یدید یه نتایج احتمالیه یدی خواهید رسید
    مثلا شاید یکی این وسط نمیخواسته سخت افزار اصلیه لپ تاپ ایشون مشخص بشه
    اما از اونجایی که ما اصلا دوست نداریم درباره گارانتیه زیگورات فکر بدی بکنیم ، از شما که در این شرکت هستید میخوایم که درباره مشکل این دوستمون تحقیق کنید و اون رو برطرف کنید
    اگه زیگورات بتونه جلو چنین اشکالاتی رو بگیرا که خیلی خوبه

دوست عزیز (چون اسم شما را نمی دانم شما را اینطور صدا می زنم) اگر قرار بود که مشخص شدن مشخصات دستگاه برای ما بد باشد لینک ورود سرویس تگ برای سایت دل در سایت zigort.ir قرار نمی گرفت.

مشکل نشان ندادن سرویس تگ در سایت دل به هیچ عنوان تحت اختیار کسی نیست و من زمانی که مشتری این سوال را می پرسد که حتما سرویس تگ دستگاه در سایت دل هست میگویم در برخی موارد بله و در برخی موارد خیر.
    در هر صورت زیگورات هیچ وقت تعهدی به مشتری برای چیزی که در اختیار ندارد نمی دهد.
    بنده کاری را که در اختیارم بود انجام دادم و برای این دوستمان نوشتم که اگر میخواهد دستگاه را به مشهد یا تهران بفرستد تا رمش عوض شد.که این مورد هم با لطف مسئول فروش شرکت صورت گرفت.

در مورد خود زیگورات هم به عنوان یکی از دو سه شرکت قدیمی که در زمانی که نام دل ناشناخته بود اقدام به فروش و خدمات نوت بوکهای دل میکرد،اگر برای ارائه این خدمات حداکثر تلاش خود را نکرده بود هم اکنون شما و دیگر دوستان حتی با نام ان مثل هزاران شرکت و فروشگاه کامپیتری دیگر اشنا نبودید.
    البته همیشه نارضایتی هایی (که برخی از آنها هم ناشی از توقعات بیش از تعهدات برخی مشتریها بوده)وجود دارد که سعی بر کاهش آنها بوده است.در هر حال همیشه سعی بر این بوده که با مشتری با شفافیت برخورد شود.
    Last edited by M Mobin; 15-11-2010 at 22:36.

2. 2 کاربر از M Mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این برنامه برا تست دمای سخت افزار سیستمه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها اگه تونستن در حالت عادی و کارهای سنگین مثل بازی یه عکس از دمای لپ تاپشون بذارن
    اگه با کول پد و بدون اون هم تست کنین و نتیچه رو بزارید که عالیه
    اینم یه نتیجه ی دمای لپ تاپ 5010 در حالت کار با اینترنت و بدون کول پد
    Last edited by sheytoon001; 15-11-2010 at 22:43.

4. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما یک مدل از نوت بوک تقلبی با مارکی شناخته شده رو تا الان دیدید؟
    مادر برد دستگاه ها در یک برند هم با هم تفاوت داره و برای هر دستگاه فقط از مادر برد خودش میشه استفاده کرد.بدنه هم همینطور.
    قیمت قطعات جدای نوت بوکها هم بسیار گران هست و برای همین برای کسی نمیصرفه که بخواد اونها رو جدا بخره و خودش اسمبل کنه.
    و یا سفارش مادر برد نوت بوک رو به معدود کارخانه هایی که مادر برد نوت بوک میسازن بده تا بتونه نوت بوک تقلبی تولید کنه.

اگر قرار بود بحث تقلبی بودن یا نبودن مطرح بشه به نفع ما بود که بگیم نوت بوک تقلبی هم در بازار هست تا در خرید از فروشگاه های نا شناخته مشتری دچار شک بشه.

بنده منظورم اصلا خود شرکت زیگورات نبود که تقلبی میزنه یا نه .. بحث سر حرف شما بود که گفتید نوت بوک تقلبی اصلا نداریم و من جوابتون رو دادم .. البته با احترام به شما بعضی از حرفهاتون جای تعجب داره چون شما صحبت از کارمند بودن شرکتی چون زیگورات میکنید برام تعجبه که چطور نمیدونید

من یه مثال میزنم :
    سونی یه شرکت کاملا معتبر در زمینه لپتاپ هست .. قبول دارید که ؟
    حالا دقت کردید که لپتاپهای سونی 2 نوع گارانتی مختلف دارن که یکیش 3 سالست و یکی 1 ساله
    گارانتیهای 3ساله سفارش آسیا هستن که فکر کنم توسط ایران رهجو وارد میشن و 1 ساله ها سفارش اروپا هستند حالا سونی میاد داخل ایران نظارت مستقیم بر روی این گارانتیهای 3 ساله که توسط ایرانرهجو وارد کشور میشن انجام میده اما رو اون یک ساله ها خیر ..
    جریان این گارانتیهای یک ساله یا متفرقه بازار به این صورته که لپتاپها با یه کد سه رقمی شناخته میشن مثل FW490 وقتی تو چین ساخته میشن به دلیل خرابی قسمتی از دستگاه پس از صادرات به کشورهای اروپایی دوباره به چین (کشور سازنده ) برگشت داده میشن و پس از تعمیر قطعه خراب اینجاست که دلالان و تجار عزیز اولین جایی رو که بهترین مکان برای رد کردن مال بنجل میدونند کشورهای جهان سوم مثل ایران هست .. حالا جالبیش اینه اکثر این لپتاپهای مشکل دار با لیبلهایی که روشون نوشته ساخت امریکا به ماها و کشورهای جهان سوم دیگه فروخته میشه و من بارها داخل فروشگاه های ایران دیدم که طرف میاد میگه این ساخت امریکاست و این حرفها
    این حالا فقط سونی بود که گفتم .. بحث تقلب و قاچاق جنس و تعویض قطعات همیشه وجود داشته
    بحث سرویس تگ رو هم اگر دقت کنید در قسمت گارانتی نوت بوکها در سایت دل هست و دلیل اصلی اون هم چک کردن مدت زمان باقی مونده از گارانتی دستگاه هست.
    و گر نه دل تقریبا در هیچ کدوم از کشورها(به جز کشورهایی شبیه ما) به صورت فروشگاهی فروش نداره که بخواد اون رو با چک کردن سرویس تگ به فروش برسونه یا نرسونه.

نخیر دوست من بحث سرویس تگ 2 دلیل اصلی داره

1. اطلاع خریدار از برگشتی بودن جنس خریداری شده (به این معنا که این لپتاپ دارای عیوب سخت افزاری بوده و مورد تایید اروپا و امریکا و دل دیگر نیست )
    2. همون بحث گارانتی که شما گفتید

بنابراین وقتی فردی از برگشتی بودن لپتاپ به شرکت سازنده خبردار میشه به این معناست که این لپتاپ مشکل دار بوده و دوباره دستکاری انجام شده و تعمیر و این حرفها

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اصولا در هیچ جای دنیا دولتها برای قیمت گذاری محصولات شرکتها تعیین تکلیف نمیکنند.مگردر مواردخاص.این مورد برای اقتصادهای کمونیستی و دولتی هست و نه بازار ازاد.
    من یک پست دیگه گذاشتم که توش پاسخ به جواب سوال شما داده شده بود ولی بعد از ارسال نوشت که به تایید احتیاج داره.
    در مورد تفاوت قیمت شرکت باید % سودی رو که باید به عاملین فروشش تخفیف میده رو در نظر بگیره که از سود خود شرکت هم بیشتره.
    مورد دیگه بحث خدمات هست که هزینه های اون بسیار سنگین هست که بسیاری از شرکتها اصلا چین بخشی رو به صورت مستقل ندارند و برای گارانتی یا میرن کارت گارانتی شرکت دیگه ای میخرن و روی دستگاه به مشتری میفروشن و اگر دستگاه خراب بشه و بخوان اون رو توی گارانتی قبول کنن اون رو به شرکتهای خدماتی میدن که درست کنه.
    ولی قطعا وجود حدود 50 کارمند در بخش خدمات تهران و همچنین داشتن چهار دفتر خدماتی در شهر های دیگه(که شرکت دیگری اون رو نداره) هزینه های بسیاری رو برای شرکت داره.
    همچنین بحث تفاوت در گارانتی هم هست که بسیاری از شرکتهای دیگه خیلی از قطعاتی که امکان خرابیشون بیشتره مثل باتری و آداپتور و لنز درایو نوری و ... رو گارانتی نمی کنن.

در مورد دریافت وجه برای تعویض در گارانتی هم این مورد فقط وقتی پیش میاد که به جای یک قطعه معیوب یک قطعه بالاتر برای مشتری گذاشته بشه.مثلا به جای باتری 6 سل،9 سل گذاشته بشه.که اون هم فقط با توافق با مشتری صورت میگیره.
    در مورد شاهدها هم قطعا وقتی از رقیب یک شرکت شاهد بیارید خیلی نمیشه روی حرفهاش حساب کرد.
    اگر تعویضی با هزینه در گارانتی( به جز موردی که گفتم) صورت گرفته باشه باید حتما فاکتورش هم موجود و قابل ارائه باشه که شما میتونید اون رو به دیگر دوستان هم نشون بدید.

در هر صورت باز هم تاکید میکنم که در بازار رقابتی کسی مجبور به خرید از جای خاصی نیست.
    کسی که فکر میکنه همه کلاه بردارن،گارانتی کشکه و .... میتونه بره از هر جا که ارزونتر میفروشه خرید بکنه.
    کسی هم که فکر میکنه گارانتی براش مهمه می تونه گارانتی هر شرکت و هر فروشگاهی رو که میخواد بخره.

در ضمن قیمت بسیاری از دستگاه ها (حداقل Dell)در بسیاری از کشورهای دیگر که شرکت فروش مستقیم داره از ایران بیشتر هست.مخصوصا در اروپا که بیشتر دستگاه های که به ایران میاد سفارش اروپا هستند)

پ ن: ممنون میشم پستی هم نیاز به تایید داشت،تایید بشه تا دوستمون جوابشون رو ببینند.

دوست من نمیتونم وارد جزئیات بشم چون از حوصله این تاپیک خارجه

ایران رو با کشورهای دیگه مقایسه نکنید .. ممنون میشم چون اگر به مقایسه باشه که دیگه واویلا میشه . نظارت بر روی این شرکتها به این دلیل باید انجام بگیره چون هیچکدوم نماینده رسمی و مستقیم شرکتها نیستند جز سونی
    من باز هم سر حرف خودم هستم زیگورات و گارانتیهای دیگه در ایران عملا کار خاصی انجام نمیدن چون هیچ کدوم نماینده مستقیم نیستند پس بحث گارانتیشون هم ادعایی بیش نیست (نه اینکه کاری انجام نمیدن .. منظور معنای کلمه گارانتی به تمام معناست )
    بحث رو ادامه نمیدم چون به شدت سرما خوردم و به زور سرپا هستم .(به این معنا نیست که پاسخ ندید )
    موفق باشید .

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    من 2 روز دل 5010 خریدم بدون ویندوز و درایورهای مربوطش از سایت دانلود کردم و نصب شد ولی هر اری کردم وایرلس فعال نمیشه
    اگه کسی به همچین مشکلی برخورده به من کمک کنه .
    متشکرم
    این درایور رو نصب کردی؟
    درایور وایرلس
    Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)

http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این درایور رو نصب کردی؟
    درایور وایرلس
    Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)

http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe
    همین درایور رو نصب کردم و توی Device manager هم هست ولی فعال نمیشه .

داره خودمونی میشه M Mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بنده منظورم اصلا خود شرکت زیگورات نبود که تقلبی میزنه یا نه .. بحث سر حرف شما بود که گفتید نوت بوک تقلبی اصلا نداریم و من جوابتون رو دادم .. البته با احترام به شما بعضی از حرفهاتون جای تعجب داره چون شما صحبت از کارمند بودن شرکتی چون زیگورات میکنید برام تعجبه که چطور نمیدونید

من یه مثال میزنم :
    سونی یه شرکت کاملا معتبر در زمینه لپتاپ هست .. قبول دارید که ؟
    حالا دقت کردید که لپتاپهای سونی 2 نوع گارانتی مختلف دارن که یکیش 3 سالست و یکی 1 ساله
    گارانتیهای 3ساله سفارش آسیا هستن که فکر کنم توسط ایران رهجو وارد میشن و 1 ساله ها سفارش اروپا هستند حالا سونی میاد داخل ایران نظارت مستقیم بر روی این گارانتیهای 3 ساله که توسط ایرانرهجو وارد کشور میشن انجام میده اما رو اون یک ساله ها خیر ..
    جریان این گارانتیهای یک ساله یا متفرقه بازار به این صورته که لپتاپها با یه کد سه رقمی شناخته میشن مثل FW490 وقتی تو چین ساخته میشن به دلیل خرابی قسمتی از دستگاه پس از صادرات به کشورهای اروپایی دوباره به چین (کشور سازنده ) برگشت داده میشن و پس از تعمیر قطعه خراب اینجاست که دلالان و تجار عزیز اولین جایی رو که بهترین مکان برای رد کردن مال بنجل میدونند کشورهای جهان سوم مثل ایران هست .. حالا جالبیش اینه اکثر این لپتاپهای مشکل دار با لیبلهایی که روشون نوشته ساخت امریکا به ماها و کشورهای جهان سوم دیگه فروخته میشه و من بارها داخل فروشگاه های ایران دیدم که طرف میاد میگه این ساخت امریکاست و این حرفها
    این حالا فقط سونی بود که گفتم .. بحث تقلب و قاچاق جنس و تعویض قطعات همیشه وجود داشته

نخیر دوست من بحث سرویس تگ 2 دلیل اصلی داره

1. اطلاع خریدار از برگشتی بودن جنس خریداری شده (به این معنا که این لپتاپ دارای عیوب سخت افزاری بوده و مورد تایید اروپا و امریکا و دل دیگر نیست )
    2. همون بحث گارانتی که شما گفتید

بنابراین وقتی فردی از برگشتی بودن لپتاپ به شرکت سازنده خبردار میشه به این معناست که این لپتاپ مشکل دار بوده و دوباره دستکاری انجام شده و تعمیر و این حرفها
    خوب در مورد سونی چند مورد هست که شما جسارتا اشتباه فرمودید.
    اولا که ایران رهجو نماینده ملزومات کامپیوتری سونی هست و نه لپ تاپهای سونی.
    کلا فروش نوت بوک از هر برندی به صورت رسمی به ایران ممنوع هستش.اگر به تبلیغات ایران رهجو هم دقت بفرمایید میبینید که نوشته شده نمایندگی ملزومات کامپیوتری سونی!مثل درایو نوری و فلاش و ...
    اگر به این موضوع شک دارید می توانید عین مطلب را با خودشون مطرح بفرمایید.
    دستگاهایی هم که بقیه میارن هر کدوم از یک طرف دنیا هست به جز اروپا!چون در اروپا قیمتهای سونی بسیار گرونتر از شرق آسیا و یا آمریکا هستش.
    گارانتی یک ساله هم که شما فرمودید مربط به یک شرکت نیست.هر شخص و فروشگاه و شرکتی برای خودش گارانتی میده.

در مورد قیمت هم اگر به توضیحات من دقت میفرمودید میدید که نوشتم دل دستگاه هاش رو خودش و بدون واسطه میفروشه!

در مورد کیفیت دستگاه های وارداتی هم اداره استندارد سالهاست که از همه لپ تاپهای وارداتی نمونه گرفته و و از ورود مدلهایی که با استانداردهای جهانی مطابقت ندارند جلو گیری میکنه.
    میتونید تو گوگل لیست 170 کالایی که وزارت بازرگانی وارداتشون را ممنوع کرد پیدا کنید و تعداد لپ تاپهای سونی رو در اون شمارش بفرمایید.

شرکتهایی که در کشور دیگه ای نمایندگی یک شرکت خارجی رو داشته باشند و مدارک لازم برای اثبات اون رو داشته باشند و همچنین شراطی لام برای فروش و خدمات نوت بوک رو داشته باشند از سوی وزارت بازرگانی به صورت نماینده اون شرکت شناخته و معرفی می شوند.زیگورات هم به همین صورت نماینده شناخته میشه.

بحثی هم که شما فرمودید مربوط به کالای ریفربیشد بود و نه کالایی که به صورت مشابه یک برند تولید شده و تقلبی هست.بحث تقلب در فروش با این مورد بی ارتباط هست.

فکر میکنم وجود زیگورات یا شرکتهایی که با وجود تحریمها به تامین کالا و ارائه خدمات میپردازند جای شکر داره.در این صورت فقط باید عکس نوت بوکها رو در نت میدیدم و یا در نهایت ریسک میکردیم و یک نوت بوک رو مسافرتی و بدون هیج خدمات و قطعاتی وارد و مورد استفاده قرار می دادیم.

کاری به شرکتهای دیگه ندارم ولی شما به چه خدماتی از زیگورات احتیاج داشتید که براتون انجام نداده اند؟
    تعهدی که به مشتری داده میشه کاملا شفاف و مشخص هست و عین اون هم انجام میشه که بر مبنای گارانتی پایه دل هست.تعویض تمام قطعات معیوب.

ایران رهجو هم که شما مثال زدید در زمینه همین خدمات،فقط در تهران مرکز خدمات داره و بقیه از هر جا که باشند باید دستگاهشون رو به تهران بفرستند.

بحث رو ادامه نمیدم چون به شدت سرما خوردم و به زور سرپا هستم
    بلاخره در یک مورد به اشتراک رسیدیم.

در ضمن من کارمند زیگورات نیستم و نمایندگی فروش شرکت هستم.
    Last edited by M Mobin; 16-11-2010 at 01:22.

11. 2 کاربر از M Mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما یک مدل از نوت بوک تقلبی با مارکی شناخته شده رو تا الان دیدید؟
    مادر برد دستگاه ها در یک برند هم با هم تفاوت داره و برای هر دستگاه فقط از مادر برد خودش میشه استفاده کرد.بدنه هم همینطور.
    قیمت قطعات جدای نوت بوکها هم بسیار گران هست و برای همین برای کسی نمیصرفه که بخواد اونها رو جدا بخره و خودش اسمبل کنه.
    و یا سفارش مادر برد نوت بوک رو به معدود کارخانه هایی که مادر برد نوت بوک میسازن بده تا بتونه نوت بوک تقلبی تولید کنه.
    بحث سرویس تگ رو هم اگر دقت کنید در قسمت گارانتی نوت بوکها در سایت دل هست و دلیل اصلی اون هم چک کردن مدت زمان باقی مونده از گارانتی دستگاه هست.
    و گر نه دل تقریبا در هیچ کدوم از کشورها(به جز کشورهایی شبیه ما) به صورت فروشگاهی فروش نداره که بخواد اون رو با چک کردن سرویس تگ به فروش برسونه یا نرسونه.

اگر قرار بود بحث تقلبی بودن یا نبودن مطرح بشه به نفع ما بود که بگیم نوت بوک تقلبی هم در بازار هست تا در خرید از فروشگاه های نا شناخته مشتری دچار شک بشه.
    مبین عزیز من قبل از اینکه لپ تاپ بخرم یهتحقیقاتی کردم و یه چیزایی دستم اومد
    بعضی از قطعات لپ تاپ تو تمام این کانفیگ یکسانه مثل بدنه
    بعضی از قطعات متفاوته اما این تفاوت تفاوت اساسی یا بگیم طراحی شده مثل سی پی یو کسی خارج از کمپانی نمیتونه تغییرش بده چون طراحی حرارتی میریزه هم

بعضی از قطعات توسظ افراد خارج از کمپانی هم قابل تغییره مثل هارد دیسک و رم و حتی کارت گرافیک البته باشرایط خاص
    ببینید آقا مبین عزیز من خودم برق خوندم معماری کامپیوتر پاس کردم این حرفی رو که میزنم بهش اشراف دارم
    باس سیستم یه مقداری هستش که نشان دهنده ی سرعت انتقال داده بین اجزای کامپیوتر در اینجا مثلا بین رم و سی پی یو هستش و بستگی بسیارزیادی به طراحی مادر بورد داره

حالا سوال برای من اینجا مطرحه که شرکت دل موضعش رو مشخص کنه بالاخره 1333 مگاهرتز طراحی کرده یا نه

اگه آره و 2 گیگا بایت رم گذاشته با این سرعت چرا اون 2 گیگا بایت دیگه رو با این سرعت نگذاشته

اگه سرعت کمتره چرا الکی اضافی پول داده و قیمت رو برا خودش زیاد کرده و رم باسرعت بالاتر از اندازه مورد نیاز گذاشته خود آقا مبین هم میدونه که یه همچین کاری چه هزینه ای برای یه شرکت مثل دل داره

از این گذشته لپ تاپ خود من 4 گیگ رم 1333 داره و همین نشون میده که توی دستگاه دوستمون دست برده شده است

یه چیز دیگه به دوستم مبین بگم من خودم با قاضی دوستم و بهتون اطمینان میدم که اگه هر کسی یه همچین مشکلی داره یا یه مشکل دیگه که اصل بودن دستگاه رو زیر سوال میبره به راحتی دادگاه رای رو به نفع اون صادر میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز
    من 2 روز دل 5010 خریدم بدون ویندوز و درایورهای مربوطش از سایت دانلود کردم و نصب شد ولی هر اری کردم وایرلس فعال نمیشه
    اگه کسی به همچین مشکلی برخورده به من کمک کنه .
    متشکرم
    ببین دوست عزیز من ویندوزم رو خودم نصب نکردم اما یکی از دوستام وسترو 1510 داشت با همین مشکل تو xp

بعد از کلی جستار در اینترنت نتیجه کار این شد

که اول چیپ ست رو نصب کن
    بعد برا وایرلس اول فایل وایر لس رو اکستراکت کن بعد برو از دیوایس ماناجر و روی اون نشناخته کلیک کن و اپدیت درایور رو بزن و بعد توی آدرس فایل ، اونایی که کسترکتکردی رو بده و بذار خود ویندوز بگرده تا پیداش کنه

خوش تیپ ویندوزت 64 بیتی باید باشه ها

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب در مورد سونی چند مورد هست که شما جسارتا اشتباه فرمودید.
    اولا که ایران رهجو نماینده ملزومات کامپیوتری سونی هست و نه لپ تاپهای سونی.
    کلا فروش نوت بوک از هر برندی به صورت رسمی به ایران ممنوع هستش.اگر به تبلیغات ایران رهجو هم دقت بفرمایید میبینید که نوشته شده نمایندگی ملزومات کامپیوتری سونی!مثل درایو نوری و فلاش و ...
    اگر به این موضوع شک دارید می توانید عین مطلب را با خودشون مطرح بفرمایید.
    دستگاهایی هم که بقیه میارن هر کدوم از یک طرف دنیا هست به جز اروپا!چون در اروپا قیمتهای سونی بسیار گرونتر از شرق آسیا و یا آمریکا هستش.
    گارانتی یک ساله هم که شما فرمودید مربط به یک شرکت نیست.هر شخص و فروشگاه و شرکتی برای خودش گارانتی میده.

در مورد قیمت هم اگر به توضیحات من دقت میفرمودید میدید که نوشتم دل دستگاه هاش رو خودش و بدون واسطه میفروشه!

در مورد کیفیت دستگاه های وارداتی هم اداره استندارد سالهاست که از همه لپ تاپهای وارداتی نمونه گرفته و و از ورود مدلهایی که با استانداردهای جهانی مطابقت ندارند جلو گیری میکنه.
    میتونید تو گوگل لیست 170 کالایی که وزارت بازرگانی وارداتشون را ممنوع کرد پیدا کنید و تعداد لپ تاپهای سونی رو در اون شمارش بفرمایید.

شرکتهایی که در کشور دیگه ای نمایندگی یک شرکت خارجی رو داشته باشند و مدارک لازم برای اثبات اون رو داشته باشند و همچنین شراطی لام برای فروش و خدمات نوت بوک رو داشته باشند از سوی وزارت بازرگانی به صورت نماینده اون شرکت شناخته و معرفی می شوند.زیگورات هم به همین صورت نماینده شناخته میشه.

بحثی هم که شما فرمودید مربوط به کالای ریفربیشد بود و نه کالایی که به صورت مشابه یک برند تولید شده و تقلبی هست.بحث تقلب در فروش با این مورد بی ارتباط هست.

فکر میکنم وجود زیگورات یا شرکتهایی که با وجود تحریمها به تامین کالا و ارائه خدمات میپردازند جای شکر داره.در این صورت فقط باید عکس نوت بوکها رو در نت میدیدم و یا در نهایت ریسک میکردیم و یک نوت بوک رو مسافرتی و بدون هیج خدمات و قطعاتی وارد و مورد استفاده قرار می دادیم.

کاری به شرکتهای دیگه ندارم ولی شما به چه خدماتی از زیگورات احتیاج داشتید که براتون انجام نداده اند؟
    تعهدی که به مشتری داده میشه کاملا شفاف و مشخص هست و عین اون هم انجام میشه که بر مبنای گارانتی پایه دل هست.تعویض تمام قطعات معیوب.

ایران رهجو هم که شما مثال زدید در زمینه همین خدمات،فقط در تهران مرکز خدمات داره و بقیه از هر جا که باشند باید دستگاهشون رو به تهران بفرستند.

بلاخره در یک مورد به اشتراک رسیدیم.

در ضمن من کارمند زیگورات نیستم و نمایندگی فروش شرکت هستم.
    من یه دوستی داشتم سونی خریده بود یه مشکل از فن داشت و سایت سونی سفارش داده بود برا جمع کردن ایشون رفت شرکت گارانتی(اسمش رونمیدونم)مثل اینکه جواب سر بالا بهش دادن رفت اینترنت و یه میل به شرکت سونی زد تلفنش رو هم داد
    فردا ساعت 10 صبح تماس گرفتن باهاش و گفتن که لپ تاپ رو برا تعیر بیار

من از این نتیجه گرفتم شرکت سونی ژاپن یه این گارانتیه وصله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •