خوب در مورد سونی چند مورد هست که شما جسارتا اشتباه فرمودید.
اولا که ایران رهجو نماینده ملزومات کامپیوتری سونی هست و نه لپ تاپهای سونی.
کلا فروش نوت بوک از هر برندی به صورت رسمی به ایران ممنوع هستش.اگر به تبلیغات ایران رهجو هم دقت بفرمایید میبینید که نوشته شده نمایندگی ملزومات کامپیوتری سونی!مثل درایو نوری و فلاش و ...
اگر به این موضوع شک دارید می توانید عین مطلب را با خودشون مطرح بفرمایید.
دستگاهایی هم که بقیه میارن هر کدوم از یک طرف دنیا هست به جز اروپا!چون در اروپا قیمتهای سونی بسیار گرونتر از شرق آسیا و یا آمریکا هستش.
گارانتی یک ساله هم که شما فرمودید مربط به یک شرکت نیست.هر شخص و فروشگاه و شرکتی برای خودش گارانتی میده.
در مورد قیمت هم اگر به توضیحات من دقت میفرمودید میدید که نوشتم دل دستگاه هاش رو خودش و بدون واسطه میفروشه!
در مورد کیفیت دستگاه های وارداتی هم اداره استندارد سالهاست که از همه لپ تاپهای وارداتی نمونه گرفته و و از ورود مدلهایی که با استانداردهای جهانی مطابقت ندارند جلو گیری میکنه.
میتونید تو گوگل لیست 170 کالایی که وزارت بازرگانی وارداتشون را ممنوع کرد پیدا کنید و تعداد لپ تاپهای سونی رو در اون شمارش بفرمایید.
شرکتهایی که در کشور دیگه ای نمایندگی یک شرکت خارجی رو داشته باشند و مدارک لازم برای اثبات اون رو داشته باشند و همچنین شراطی لام برای فروش و خدمات نوت بوک رو داشته باشند از سوی وزارت بازرگانی به صورت نماینده اون شرکت شناخته و معرفی می شوند.زیگورات هم به همین صورت نماینده شناخته میشه.
بحثی هم که شما فرمودید مربوط به کالای ریفربیشد بود و نه کالایی که به صورت مشابه یک برند تولید شده و تقلبی هست.بحث تقلب در فروش با این مورد بی ارتباط هست.
فکر میکنم وجود زیگورات یا شرکتهایی که با وجود تحریمها به تامین کالا و ارائه خدمات میپردازند جای شکر داره.در این صورت فقط باید عکس نوت بوکها رو در نت میدیدم و یا در نهایت ریسک میکردیم و یک نوت بوک رو مسافرتی و بدون هیج خدمات و قطعاتی وارد و مورد استفاده قرار می دادیم.
کاری به شرکتهای دیگه ندارم ولی شما به چه خدماتی از زیگورات احتیاج داشتید که براتون انجام نداده اند؟
تعهدی که به مشتری داده میشه کاملا شفاف و مشخص هست و عین اون هم انجام میشه که بر مبنای گارانتی پایه دل هست.
تعویض تمام قطعات معیوب.
ایران رهجو هم که شما مثال زدید در زمینه همین خدمات،فقط در تهران مرکز خدمات داره و بقیه از هر جا که باشند باید دستگاهشون رو به تهران بفرستند.
بلاخره در یک مورد به اشتراک رسیدیم.
در ضمن من کارمند زیگورات نیستم و نمایندگی فروش شرکت هستم.